Kezdő kérdések... (7. rész)

 • Pláne mióta behozták, hogy a szili csak 24-h ig bírja.

  Ne haragudj, de már a GA is leírta neked, hogy ez mindig is így volt... legalább harmadjára írod ezt már... és valótlan amit írsz.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Kagagi kedves, csak neked*
  A szili legjobb tudomásom szerint MINDIG IS 24 órás volt. Bármily hihetetlen, de vannak tárgyak, amiknek limitált az ideje. Ilyenek pl. a kulcskő, ha jól rémlik a pókkirálynő mérge, illetve a hátasok és petek is lejárnak (de a petek legalább etethetőek.) Nem tudom, honnan cucliztad, hogy "be lett hozva, hogy 24 órás", de mi lenne, ha előbb utána néznél, hogy volt-e ilyen változás az utóbbi 1-2 évben, mielőtt fake news-t gyártasz? A szilik mostani változása az, hogy 3 helyett 5 cor draconis lehet egy nap/kari, illetve a szilik nem átadhatóak, nem kereskedhetőek és nem raktározhatóak.
  Nem vagyok mod, de megkérnélek, hogy ne spameld és ne offold a témá(ka)t kitalált sérelmekkel. Köszönöm minden fórumozó nevében!


  Amúgy én sárkány sámannal farmoltam. Skill nélkül, gyenge cuccokban poti a barátod. Illetve van még egy mob, ami adhatja, de ehhez mondjuk meg kéne nézni a wikipedia-t ;) B) variációként üthetsz olyasmit, amit viszont könnyen kiütsz, eladhatod és az árából vehetsz orkfogat. Ezt hívják piacnak.


  Mu-rangból pedig ha jól rémlik 2db/ch van, érdemes kifejezetten arra menni, hamar megvan. Nem mindegyik ad, ez se újdonság. Wikipedia ismét a barátod.


  Szerk.: *Kérésre link eltávolítva.
  áthelyeztem. dreamy

  Edited 3 times, last by Nuttika ().

 • Ennek a mai karbantartásnak amugy mi értelme? nem ugy van hogy holnap költöztetik a szervergépeiket? akkor ma délelőtt r4esi,holnap reggel lehúzzák a rolót kitudja mennyi időre, és utána ismét resi lesz? nyilván nem ugy fogják ujra üzemelni a gépeiket hogy bedugják az elosztóba és jólvanazúgy. ki érti már mindezt?  A költözés nem csak a metint érinti, pl múlt héten az összes fórumot és az összes böngészős játékot költöztették (és ott sem a heti/havi karbantartási idejükben, hanem attól függetlenül álltak le újra velük).
  A resi vagy heti karbantartás meg megint egy másik dolog, mint a szervergépek költöztetése.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Ha tippelnem kell azért, mert a teljes szerver állományt viszik másik szerverparkba, így nem csak a magyar, de a német, török, lengyel stb. szerverek is költöznek. A heti resik több napra oszlanak el. Gondolom nincs elég emberük, hogy minden szervert egyszerre "tartsanak karban".

 • Nuttika: én nem tudom, hogy ez egy, bug volt-e, de nekem a szilánk 40-es szintig nem járt le. Amit a Mu-Rang prémről írtam más tapasztalata. Tudom, hogy vehetek a piacon orkfogat, de 1,5M yangot nem fizetek értre.

 • Kérdés: A prémium automatikus vadászat összeszedi a droppot?
  Mert nem találtam róla infót és opció sincs hozzá.


  Megvan, wikin kiverte a szemem, bocsánat :D
  Csak tudnám miért nem elérhető a tárgyfelvétel opció... :grumble:

  54632ed041.png
  Lézerkard : 35 Kő
  Bébléd: 21 Kő eddig


  „Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
  ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
  /Oscar Wilde/

 • az lenne a kérdésem hogy ami van séért bambi az is biztosít-e zokni droppot ?
  és az event után hány napig lehet beváltani a megmaradt zoknikat ?
  ha több tucat marad pl 864 akkor 860 ért mit kapok ?

  105 menta
  38 íjász
  :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

 • az lenne a kérdésem hogy ami van séért bambi az is biztosít-e zokni droppot ?
  és az event után hány napig lehet beváltani a megmaradt zoknikat ?
  ha több tucat marad pl 864 akkor 860 ért mit kapok ?

  Szia!


  Legjobb tudomasom szerint az event azzal vegzodik, hogy az NPC-t kiveszik.:) Jelen esetben a mikulast, tehat nem lesz kinek leadnod zoknit.


  Ez nagy valoszinuseggel a kovetkezo resinel fog megtortenni, igy a ses bambi zoknidropjarol beszelni folosleges, mert ez a zoknimennyiseg 1ora alatt kifarmolhato :)


  Ami egyebkent is igaz, jo helyen jo idoben 2 ora alatt nekem peldaul sikerult annyit kiutni, hogy minden nap tudjak leadni zoknit. Igy, hogyha az a mount esetleg ad is perma zoknidroppot, mar csak egy vegso kenyelmi funkcio lett volna.:)


  A felmarado zokniert pedig nem fogsz semmit sem kapni, ugyanugy kepzeld el ezt, mint a yut nori/okey eventes dolgokat, csak a zokninal valami miatt nincs idoirva, mikor jar le. Ettol fuggetlenul ha kiveszik az npc-t ertelmet veszti a targy lete.


  Remelem segithettem, szep napot neked!

  I shall be telling this with a sigh
  Somewhere ages and ages hence:

  Two roads diverged in a wood, and I-

  I took the one less traveled by..

  And that has made all the difference

 • ha jól értelmezem akkor ez már az új kezdő kérdések rész
  így a kérdésem a következő lenne : mit ad a játékosoknak a steames platform 2019ben ? mármint amikor bejött nem voltam túl aktí nagy akciókkal volt beharangozva most meg csak ilyen olyan hibák vannak vele ...


  miért éri meg ez a steames cucc ?
  :thx:  Áthelyeztem. dreamy

  105 menta
  38 íjász
  :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

 • AkiNemVak javaslom a Steames platformot ne kösd össze a metinnel, én a tárgypiacon a karakterre ható kategóriában nem látok egy tárgyat sem. Jelen helyzetben örülök hogy csak egy regisztrációm rendeltem a Steam fiókomhoz.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Vulkáni talaj farmolás közben esett egy Bárónői+6, Lángharcos-Lángszellem-Láng-Harci tigris szolga csoportból. Wiki szerint Tűzföldön nem is eshet. Valamiről lemaradtunk?  "...and when darkness finds you, you will face it alone..."

 • Az kérlek az alternatív dropp 75 felett.(65ös fegyverek +6 ig és 61es vértek +6 ig)
  Bár nagyon ritkán adja.


  Night

  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes: