Posts by Tib68

Nekem elég sokszor bénázik az Alkimista. :( Van valami házi bűbáj, praktika, vudu varázslat amivel az esély javítható? Ti hogy szoktátok csinálni?

Bár nem vagyok babonás, de azért ....El kell menni az öregasszonyhoz és jósoltatni. Ha rossz napot jósol, akkor a szerencse medált (vmi a pontos neve) kérd, de aznap ne csinálj semmit. Ha jó vagy átlagos napod van akkor a medált felveszed és úgy próbálod. Ha első törik akkor bezárod, leveszed és újra kezded. Ha rubint fejlesztesz akkor előtte jobb ha törik másik, utána menj a rubinra. Ezek azért antiktól felfele működtek nekem, alatt ahogy esik úgy puffan alapon nem is nézem szinte mi történik, hogy ne izgassam fel magam. :) Sok sikert az alki húzáshoz!

Nekem se megy. 1 órával ezelőtt még működött. Szerintem várjál türelemmel, nem kell telepítgetni. Csak a GF normál játékmenete van. A tájékoztatásban is.

Áthelyeztem.

A tájékoztatás megvolt (karbantartás, hétfő 9 óra) !

Figyelmeztetés! Dreamy

Next maintenance will already happen on Monday, Dec 14, 09:00.

Nekem eddig tetszik...de azért 160 sé/7nap kb. 3-szor annyi mint amit szánnék rá ^^

No, szerintem meg a 160 yang lenne a reális, én ennyit szánnék rá. Most ez komoly hogy prémium az off bolt kirakás? Off line , wow. A játék alapvető része a kereskedés, az 500 yangos csomónak kéne átváltozni az új típusúvá. Eszem, *** megáll! A bénákat akik nem hajlandóak elég SÉ-t költeni, meg tessék jól megadóztatni, hát mit képzelnek? Igyekszem én, de nem látom át ezeket a bonyolult elgondolásokat. Hogy lesz ebből több játékos, nagyobb verseny, és a végén (nem az elején) esetleg több bevétel? Érzem hogy képzetlen vagyok én, a német manager-i gondolkodást innen Kazincbarcikáról, nem látni valami jól.

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Jó ötlet a külön MAP, csak legyen minden CH-n, továbbra is emellett állok ki!

Ehh, akkor váltogathatod a ch-kat. Persze ch váltó ment a levesbe, miért is? Egy ch-n kell lennie az összes boltnak, a kereskedő üveg használathoz is jobb ha mindent egybe látunk és nem 5x kell beállítgatni a paramétereket. Csak én vagyok olyan amúgy aki azért nézi a boltokat hogy miben lehet esetleg fantázia? Ez nekem jobban megy a hagyományos nyitogatós módon. Ha konkrétan keresel valamit akkor persze jobb az üveg.

Hát legyen, támogatom. Bár a megoldás szerintem nem ez, akár elég lehet ez a 4 is illetve a rakisokon 2 leltár is, hanem az hogy ahogy a privát szerókon, külön külön leltárba gyűjtse a különböző droppokat. És végre lehessen már egybe rakni a dolgokat. Számomra megfoghatatlan módon hol egybe rakhatóak, hol nem, az azonos tárgyak. Vannak amik meg eleve nem rakhatók egybe. És miért 200db a limit? Miért nem 1000-2000? Lassan már privát szerver szerű élménye van a GF játékának is, persze csak SÉ-ért, akkor meg lehetne nézni az ottani játékosbarát fejlesztéseket is. És nem, nem SÉ-ért, hanem azért hogy jól érezzék magukat a maradék játékosok, ne kelljen néha fél órákat pakolászni vagy keresgélni a karik között. (Ne írjátok, tudom nagyon naiv vagyok, ingyeeen????)

Sziasztok!

A körön belül biztonságban van a bolt. A játékban bent levő dolgokat szerintem nem tilos használni. Épp elég unalmas a játék, ha még feljelentgetjük a másikat, mert valami váratlant csinál, csak még szürkébbek a játékórák. Ha nem tetszik valami odébb megyek, de elviselem. Ne legyetek már ilyen hópihék!

Bocs Dreamy nem olvastam vissza, beragadt az agyam Lake videójánál.

A zárt béta teszthez mezei felhasználóknak köze nincs, nem is értem miért feszengsz ezen.

Ez így érthető is, de vajon miért nem úgy vágták meg a videót, hogy ne legyenek benne ezek a megtévesztő tartalmak? Vagy legalább egy felirat hogyaszongya játékban nincs/nem lesz optolható öv. A játékosok paranoiája szerintem érthető, hiszen aki régóta játszik már több "balanszolást" is megért.

Mostanában nem vagyok aktív, kb 1 hete lépek fel rendszeresebben. Erre nem tudok én se belépni. Ijedtemben kattintottam az elfelejtett jelszóra is, nem jött e-mail a megerősítő kóddal.

Én most figyeltem fel hogy van ez a hal kirakós event. Na gondoltam kipróbálom. Sima pecabot, vettem egy 7 napos horgászkönyvet is, ha már lúd...
    Sose pecáztam az új rendszerben, csak olvastam, itt a fórumon, hogy micsoda lehetetlen egy elfoglaltság. Első percek után azt gondoltam, hogy na kidobtam megint egy kis SÉ-t az ablakon. De kezdett jobban menni és megváltozott a véleményem. Igen figyelni kell folyamatosan, de szerintem gyorsabban is megy mint a régi módon. Szépen adogatja is a ládákat, meg amit adhat. Mivel nem én vagyok a farmos dolgok ördöge, és két órát játszottam összesen, de nem idegesítettem fel magam. 400 ládám lett egyelőre ennyi. Mivel nem hittem hogy ez az event bekerül még, ezért örülök ennyinek is. Véleményem szerint ez egy jó event továbbra is, érdemes foglalkozni vele.

Szerintem, mi vagyunk a testserver. Kíváncsi leszek milyen kiengesztelésben lesz részünk. Annyi pozitívum, hogy visszakaptam a nyakasom és tett bele 6.-ik optot.

Chris23 esetleg leírnád milyen optot tett bele a nyakasodba, ha nem nagy titok? Mert érdekesnek találtam a Dreamy által mutatott videót, ahol ha jól emlékszem sisakba 30 támadó ment, ami elvileg nem is lehetséges.

Én kicsit másként gondolom mint Traxdata. Hogy melyik a jobb azt úgy döntöm el hogy összeadom a defeket és az elleniket. (Tp tegyük fel ugyanannyi) Azaz az elérhető max 35 (15 villám + 20 ördög). Azaz nálam a 3. karos kiesik 1-2. közül választok. Én a magam részéről mindig a támadót teszem első helyre, de ez lehet vita tárgya. Ha max ördög ellenid van, akkor szóba jöhet a 2. karos is. A villám def nagyon fontos hogy bírjad a tömeget, olyan 40% + nyíl defek + nyílelkerülés + kitérés. Ezek kombinációjából + az említett krit használatából adódóan, a te döntésed a többi cuccod ismeretében hogy melyik jó neked. A tp-veszt hasznos tömeg irtásakor, ha nagyokat ütsz alapból (tölti vissza tp-det), de szerintem nem elengedhetetlen, ha van örülünk, ha nincs akk megvagyunk nélküle is.

Talán segít egy kicsit visszafogni a játékosszám csökkenést és akik most kezdik talán nagyobb játékélményben van részük, mint 3 CH esetén. Azért ahogy előttem írták sok adósság van még amit rendezni kell.
    Az SÉ-s auto-nak hogy kikerült nem tudom az okát, de már eredetileg sem örültem hogy betették. Én is használtam mikor szinteltem, de azt gondolom hogy sok hátránya mellett még ráadásul kevés is az előnye. DC-farmos dolgot legalább csillapítja talán, ha ott kell ücsörögni mint a régi szép időkben. A szintelés is szelektálta a játékosokat (harcossal 98-ig bariban fejlődtem), most meg nincs igazán rangja a szintnek, nem érzem hogy igazán meg kellene szenvedni érte.

Hát engem is elért a végzet. 12029 hiba. Délután futott a metin aztán egyre lassabban, már nem tudtam megnyitni a 2. klienst. Kb. 18 órától kezdődött a probléma. Eddig semmilyen gondom nem volt :(
    Viszont kis karin teszteltem a híres SÉ-s tolvaj kesztyűt együtt a metinessel, hát meglepődtem. Olyan 1 óra alatt 10 db átokkönyv, metinek rengeteg tárgyat dobtak, tudtam etetni a petet. Átmentem sivatagba, pókláb hegyek (4 csopi 2db-ot dobott), 50-es metin ütése közben 2 db gyógyszer + . Hmm, tényleg nem rossz. De továbbra se értek egyet azzal, hogy ilyen durva különbség legyen a kesztyűs és a kesztyű nélküli droppban. (Tudom, ez senkit sem érdekel)

Fejlesztések:
    - A Fejdísz utalvány mostantól arany (bónusszal) vagy ezüst (bónusz nélkül)
    - A Jáde főnixhez tartozó leírás módosításra került
    - Az Időspirál (10%/20%/30%) már egymásba rakható
    - Már egy üzenet tájékoztat arról, hogy mennyi tárgy szükséges a Mitikus sárkánykő bónuszainak megváltoztatásához
    - A játékban található Tolvaj kesztyűk mostantól megnövelt esélyt biztosítanak a zsákmányolásra
    - A Tolvaj kesztyű leírása és tárgypiacos leírása módosításra került

FEJLESZTÉSEK! Hát beismerem, bennem lehet a hiba, ha a szöveg JAVÍTÁSA és a fejlesztés nekem mást jelent. Dreamy, az aláhúzott mondatról értekezünk, Te viszont az utána következőről (ha mindkét mondat valójában ugyanazt takarja akkor nem nekem kell elnézést kérnem)! Mindegy amúgy, nem egy kardinális kérdés számomra, csak végig olvasva a fenti "fejlesztéseket", hát kicsit jobbra számítottam. Mint ahogy a maradék kommentelők is ahogy látom.

Nekem az szúrt szemet, hogy a "játékban található tolvaj kesztyű most már megnöveli a zsákmányolási esélyt" ....
    Tehát 10+ évig ez nem működött? khmm...

Miért most szúrt szemet?
    Igazság szerint ezt nem most módosítják , hiszen ezt már januárban megtették, a régi kesztyű leírás (Esélyt biztosít dupla mennyiségű tárgy megszerzésére.) már akkor megváltozott, mikor bejött a 19.0

Ha jól értem a megnövelt esély már bevezetésre került, csak a felirat nem volt jó. Azért az sokat elmond, hogy nem tűnt fel gyakorlatilag senkinek a sziporkázó drop növekedés. El se merem képzelni, hogy bármilyen kesztyű nélkül milyen lehet farmolni. Megint egy olyan fejlesztésnek érzem, ami fordított. Nem jó a drop akkor mit kell tenni? Nem, nem megemelni az alap dropot (hogy szerencsétlen kezdő is tudjon érvényesülni) hanem megemelem a kesztyű által adott esélyt. Hasonló volt a helyzet a sámik sebzésével is, az is frenetikusra sikerült.

Én is aludtam rá egyet hogy hozzászóljak. Röviden, azt gondolom hogy mindkét félhez méltatlan volt ez a szájkarate, holott én mindkettőtöket (sőt mindenkit aki ezen a szinten mozog) elismerem.
    A félreértések után, továbbra is azt gondolom hogy aki csak a pvm részében él a játéknak csak egy fél játékot játszik, mint ahogy az is aki csak a pvp részben vesz részt.

Akkor nem voltak még "csillagharcosok" majdnem mindenki egyenlő volt. Akkor még az optok számítottak és, hogy ki van-e húzva +9-re a feka. Amikor még nagy szám volt a +9 feka( 2 milliárd és 2,5 millárd árban volt 1 db +9es feka 5 optos)... epic +6osért meg lehozták volna a csillagokat is a játékosok.

Hát igen, mégis hamarabb ki lehetett (egyáltalán kilehetett) farmolni azokat a tárgyakat, mint most egy 105 +9 dupla demis fegyót. Lőtávolon belül volt, ezért érdemes volt érte hajtani magad. Sajnos ez már nem igaz, az én véleményem szerint azokkal a farm módszerekkel amiket én ismerek, nem lehetne kezdőből felhozni egy ütőképes pvp-s karit. (Itt most a játékban elérhető lehetőségekre gondolok, belátható időn belül, normális élet mellett) Ez is az oka hogy nem akarok már farmolni, felesleges "apró"
    -nak érzem az így megkeresett yangot.

Alkik ok, pánt oké, jelmez oké, kaszt ékszerek oké. Amulettek, csontok nem oké. Ha kivennék a csontokat és az amuletteket jobban meglenne az egyensúly....szerintem jobban kimernének állni egymással az emberek.

Nem, úgy gondolom hogy alki sem ok, de még a pánt sem. Alkinak semmilyen formájában nem lett volna szabad átadhatónak lenni, se szilánk, se antik, semmi. Akkor a valóban farmoló játékosoknak, és sokkal nehezebben, és sokkal gyengébb alkijuk lenne. De ez már elmúlt. A pánt pedig tipikus pénz égető dolog. A többsége a pántoknak SÉ-ért készül, zodisok amit szereznek nem elég, a piaci árakon látszik. Amit bele teszünk az is SÉ-ért felhúzott cucc, ráadásul már a 90es +9 fegyók is elfogynak e miatt, még nehezebb helyzetbe hozva a 90-eseket.

Egyébként szerintem a GF hibája, hogy halott a pvp és a bunyó a szerveren.

Szívemből szóltál.

Az utóbbi években az a trend, hogy mire kialakulna egy jó kis balhé (mert nem igaz, hogy az embereket nem érdekli), megjelenik egy szupercsillagharcos, mire a mókának vége és mindenki megy haza. Ki merem jelenteni, hogy ezek a játékosok főleg a saját játékélményüket rontják az erejükkel hiszen ők azok akik a befektetett munka és pénz ellenére sem tudnak kikapcsolódásként verekedni egy kellemeset mert senki nem áll le velük.

Megnyugtattál hogy nem csak én képzelem ezt. Jó tudni, hogy a Team tagok is látják mi folyik a játékban, és milyen esélytelen ez ellen tenni már. Hú, Dalvin teljesen ledöbbentettél. :thumbup:

Na látom kihúztam a gyufát. Ennek kicsit örülök, nem a szokásos sablon válaszok legalább.

Mondd, te húztál már... mondjuk bármit is ami 100 feletti?

A sámim szintje 105 most, így értelem szerűen nem húztam 115 vértet még (kétséges hogy akarok e szintelni valaha még), de nézem azok videóit akik tettek fel, tisztában vagyok vele hogy nem aprópénz, a kianitról meg ne is beszéljünk. 105 vértet és egy legyit húztam +9re az utóbbi hónapokban, le se merem írni +5re tört, mindkettő utána törés nélkül +9re ment. DE, már nem éreztem azt az örömet amit emlékszem a tritonom kihúzása jelentett valamikor régen. És próbálkoztam én is kasztos karosok húzásával nem dicsekedhetek valami nagy eredményekkel. De amit írsz az logikus és elfogadható, rendben.

Szóval, lehet , hogy épp a többségnek már kedve sincs még "balhézni" vagy egyáltalán pvp-zgetni egy kiadós munkanap után.... Ezt szerintem el kell fogadni, és nem becsmérelni senkit, aki nem úgy gondolkodik , mint te

Szeretem ezt az elfogadó hozzáállást. De Te is fogadd el azt, ha nekem más jelent kikapcsolódást. Becsmérlésről szó sem volt, inkább nekem furcsa a full pvm hozzáállás. A válaszodból irányomba érzek egy kicsit erős negatív hangulatot.

Amiran, együtt érzek, sokszor éreztem már hasonlót. Ez olyan metines feeling.

Lake, rendben nem említelek többet ha ez az elvárás. Azért a biri war-ra hagy reagáljak. Amikor bemegyek a warra, igyekszem felkészülni a szintemnek megfelelően: jelmez, harmatok, SJ védekezés, támadás, energia ilyesmi, mert nem rontani akarom a kék statisztikát hanem ha lehet javítani rajta. Írta itt valaki hogy neki kb állóképek vannak ha elegendő játékos mozog. Na ezzel én is így vagyok sajnos, pedig igyekszem levenni a felbontást, amit csak lehet levenni ill gyengére állítani, de mégse élvezhető az egész. (Esetleg akinek nem így megy leírhatná, hogy ő milyen beállításikat használ, a gépem nem AMD-s és bírnia kéne, net is elég jó). Nekem eddig mindig csalódás volt, így nem is fogok ezeken részt venni, költeni rá végképp nem éri meg.(Viszont az elkészült videokat mindig megnézem, és azt érzem hogy hej de jó lehetett)
    A top játékosok közötti sorrendhez nem tudok hozzászólni, én messze nem ott tartok mint ti. (Nem is fogok valószínűleg)

Szia fincs!

Amúgy tényleg ilyen naív vagyok, azt hiszem ez egy játék és az emberek játszani járnak ide nem dolgozni és pénzt keresni. :huh: Ne rombold le a téveszméimet, inkább nem nézek ilyesmit, bár van aki mindig elém tolja a mobilját hogy ezt nézd, de nem veszek tudomást róla.(Erről egy pszichológus egész szép tanulmányt írhatna)
    A bunyót meg azért tolom ennyire mert egész nap "békésen egymás mellett élek", este ha fellépek pont nem ehhez lenne kedvem, de lehet játékot tévesztettem. ;(