Na látom kihúztam a gyufát. Ennek kicsit örülök, nem a szokásos sablon válaszok legalább.
Mondd, te húztál már... mondjuk bármit is ami 100 feletti?
A sámim szintje 105 most, így értelem szerűen nem húztam 115 vértet még (kétséges hogy akarok e szintelni valaha még), de nézem azok videóit akik tettek fel, tisztában vagyok vele hogy nem aprópénz, a kianitról meg ne is beszéljünk. 105 vértet és egy legyit húztam +9re az utóbbi hónapokban, le se merem írni +5re tört, mindkettő utána törés nélkül +9re ment. DE, már nem éreztem azt az örömet amit emlékszem a tritonom kihúzása jelentett valamikor régen. És próbálkoztam én is kasztos karosok húzásával nem dicsekedhetek valami nagy eredményekkel. De amit írsz az logikus és elfogadható, rendben.
Szóval, lehet , hogy épp a többségnek már kedve sincs még "balhézni" vagy egyáltalán pvp-zgetni egy kiadós munkanap után.... Ezt szerintem el kell fogadni, és nem becsmérelni senkit, aki nem úgy gondolkodik , mint te
Szeretem ezt az elfogadó hozzáállást. De Te is fogadd el azt, ha nekem más jelent kikapcsolódást. Becsmérlésről szó sem volt, inkább nekem furcsa a full pvm hozzáállás. A válaszodból irányomba érzek egy kicsit erős negatív hangulatot.
Amiran, együtt érzek, sokszor éreztem már hasonlót. Ez olyan metines feeling.
Lake, rendben nem említelek többet ha ez az elvárás. Azért a biri war-ra hagy reagáljak. Amikor bemegyek a warra, igyekszem felkészülni a szintemnek megfelelően: jelmez, harmatok, SJ védekezés, támadás, energia ilyesmi, mert nem rontani akarom a kék statisztikát hanem ha lehet javítani rajta. Írta itt valaki hogy neki kb állóképek vannak ha elegendő játékos mozog. Na ezzel én is így vagyok sajnos, pedig igyekszem levenni a felbontást, amit csak lehet levenni ill gyengére állítani, de mégse élvezhető az egész. (Esetleg akinek nem így megy leírhatná, hogy ő milyen beállításikat használ, a gépem nem AMD-s és bírnia kéne, net is elég jó). Nekem eddig mindig csalódás volt, így nem is fogok ezeken részt venni, költeni rá végképp nem éri meg.(Viszont az elkészült videokat mindig megnézem, és azt érzem hogy hej de jó lehetett)
A top játékosok közötti sorrendhez nem tudok hozzászólni, én messze nem ott tartok mint ti. (Nem is fogok valószínűleg)