Sasori95 Jeti
- Male
- from Csongrád megye
- Member since Mar 20th 2017
- Last Activity:
- Profile Hits
- 438
-
Megegjegyzés. ( az AMD hibához évek óta irkálunk amds játékosok , csak már az eredeti témanyitás sem látható a hibáknál, és az utolsó is zárva :) ) köszöntem.
-
Nekem anno, új gépre közölték, hogy egy rakás széklet (írnám a 4 betűs alakba, de jön a hiszti kommandó és banol). Igaz, hogy minden máshoz jó volt a gép és furamód azóta is állja a sarat, egy akkor már közel 10 éves pixel halomhoz nekem a legcsúcsszuperebb gép kellett volna. Gyakran az volt a másik válasz, hogy mert a netem is széklet. Inkább nem részleteztem, hogy 2009-2010-ben 100kb-es nettel toltuk én meg a húgom lag nélkül. Mikor legutóbb közöltem, hogy nem a metin2-ért vesznek az emberek gépet, akkor az egyik team tag leugatott, hogy ő pont azért vett, szóval ne szóljak bele. Ezek után ne csodálkozz, hogy nem tolmácsolják az AMD-sek problémáját. De legalább nem kell félni, hogy írnak a fórumra. Az általános részt előzetes moderálás kötelessé tették.
-
Sajnos nem a játékos az ami számít nekik hanem amennyit költünk, csupán számlák vagyunk akik áldoznak nem kevés pénzt és időt a játékra. Nemrégen fejlesztettem a gépem , de továbbra is amds maradtam mert nekem ez a konfiguráció rengeteg játékhoz mwgfelel. 8 mag 32gb ram és egy jó net , ha ezek mellett is hibák vannak az nem az én oldalamrol ered.
-
Aztán nem értik, miért fogynak a játékosok. Ezért mondtam májusban azt, hogy akkor én leteszem a lantot, ez így csak időpazarlás. Hiába fáj, hogy sok időt öltem a játékba. Ha az ember túljut ezen a fordulóponton, akkor el tudja hagyni a játékot. Sajnos ennek így, ebben a formában nem lesz hosszú jövője és ezen az sem segít, hogy a csapat hozzáállása siralmas. És itt nem csak magamról beszélek, hogy nekem van ellentétem velük, hanem amit úgy általánosságban művelnek.
-
Én erősen függő voltam 365 napbol 364et minimum felléptem mégha egy órányi időm is akadt. 2017 óta a nyarakat már nagyázzva játszom és van olyan hét amikor még boltolni sem lépek fel. Ellehetetlenítették a játék élvezetét. Sok uj tartalom van az tény de ez csak rontott a játék minőségén. Főleg hogy belemásztak a karik átszabogatásába tönkre téve a pvps kasztok és pvpre vágyó játékosok élményeit. Villámsámi vagyok amely egyik legszebb bónusza a kritikus sebzés amely pvpben értéktelen lett , akárcsak a sok forintcamit a pvps tárgyaim forgatására költöttem. Már lefele gurulunk a lejtőn és ugy látom nincs fék 😊
-
Sasori95
Szia , újságárúsoknál szoktam venni, ma reggel 2 helyen mondták Szegeden hogy megszünt, spárban , omwnél még nem érdeklődtem mert a munkám miatt nem volt rá időm. Remélem csak az Inmedio újságárúsainál szünt meg.