Szerintem azt kéne csinálni akik hirdetik hívásba a yangot wont forintért valószínüleg övék a botok nagy része.
Mivel a yang árusítás tilos mert nem sét vesznek az emberek hanem az olcsóbb yangot wont ezzel a gf et meg károsítva feljelentés stb.
Szerintem azt kéne csinálni akik hirdetik hívásba a yangot wont forintért valószínüleg övék a botok nagy része.
Mivel a yang árusítás tilos mert nem sét vesznek az emberek hanem az olcsóbb yangot wont ezzel a gf et meg károsítva feljelentés stb.
és tényleg kitöröltéttek azt hogy mikor törlik végre a botokat vagy legalább csökkentik azt hogy mennyi van.
*off hozzászólás ~ Perculia
közbe összejött köszi
Hello csináltam pár karaktert rush szerverre 1 karakterrel sikerült átvenni a kezdő szakértő ládákat és a 10 es szintű jutalmat. De másik kaszttal szeretnék játszani és azokon azt irja már átvettem a jutalmat. Próbáltam másik felhasználóval, utána új email címmel is, próbáltam a nyugati régiót oda nem enged felhasználot csinálni.
Valakinek valami ötlet, hogy lehetne wariról átrakni surára?
Vannak benne becsapós kérdések
Ha a miti alki megfizethetetlen 16 Inttel. Akkor a 25% pánt + aura öltözék nem az? Egy mágikus kasztnak se ad annyit hogy ezeket megérje már megcsinalni.
Kikerültek a jutalmak amit a top3 kaphat meg. A szerver fele csal ott és most azt jutalmaza a gf aki jobban csal? Elég durva ajándékokat lehet kapni föleg az aura öltözék. De mi még mindig csak nagy melóval tudjuk megszerezni.
és ez hol van leírva?
Az okait elárulnád annak, hogy miért nem mész feljebb esetleg?
Én is oda készítem a karim jelenleg 35 290 deffel (eddig)
"Továbbá a felhasználónak tilos az online játékot internet böngészőn vagy a biztosított kliensprogramon kívül futtatni. Ez különösen vonatkozik az úgynevezett botokra vagy más olyan eszközökre, melyek helyettesítik vagy kiegészítik a webes felületet. Ugyanígy tilos olyan szkriptek és programok alkalmazása, melyek a felhasználó számára előnyt nyújtanak játékostársaival szemben. Ez magában foglalja az automatikus frissítési funkciókat és egyéb, az internet böngésző olyan beépített mechanizmusait, melyek ezen automatizált folyamatokat érintik. Bejelentkezés csak a Gameforge-szolgáltatásokon vagy a Gameforge által integrált harmadik félen (pl. portálokon vagy közösségi hálózatokon) keresztül engedélyezett."
Ezt a gf általános szerződési feltételei közül másoltam ki szóval ebből én nagyon úgy értem, hogy a makró használta tilos.
Egyesekben nem is értem miért merült fel, hogy lehet ne használni.
1. előnyhöz juttat más játékosokkal szemben.
2. a gf-nek nem érdeke a denevér miatt.
Szóval nyomkodjátok azt a 0 át
Komolyan jobb lett volna ha semmit nem adtok a mai napért mint ez az izé.
Off hozzászólás. Dreamy
Egésznap nem volt megint szerver karbi miatt és ha jól láttam még most sincs de adtok nekünk exp meg tárgy bonusz dropot. A korona miatt 3 ig van nyitva minden bolt igy 3 ig melozom a retkes szilánkjaim nem tudtam emiatt kiütni erre kiszurjátok a szemünket. Nesze neked paraszt itt a semmi, hát dugjátok a tudjátok hova.
Figyelmeztetés! Dreamy
Csak akkor eshet ki tárgyam ha lv 50 felett vagyok negatívban ugye? Mert lv 35 ön elkezdett csapkodni 2 gyerek, hogy essen ki a pántom. Történt változtattás azóta, vagy ök tudták rosszul?
bubsurának és lewynek van youtube on videoja róla cuccokat nem nagyon mutatnak, de szerintem érdemes felmenni 42 re a sisak és a pajzs miatt +a vértezés re pár pont.
És ha egyik eset sem áll fent? Tuti hogy van már 1 éves is az account és sose volt steames
Kint van a világjáró jegy de azt írja hogy nem elérhető számodra az miért van?
áthelyeztem. dreamy
Akkor jól értem hogy nem éri meg a mitikus alki? Ha van talizmanom meg a fegyoba elementáris ero?
Olyan kérdésem lenne hogy 2. Skillnek mit lenne érdemes húzni csak PvP a kari fejlődni húzással fejlődik. 1. Skill lélek volt eddig a legtöbb pont a sötét defen van. Húzam azt tovább vagy valamelyik támadó skillt?
De növekszik a sebzese több elementáris erővel is nem? Amit a fegyo + Talizmán adhat
En nem találtam a listában a continuumot. Jól láttam hogy nincs?