Posts by bartos

Szerintem azt kéne csinálni akik hirdetik hívásba a yangot wont forintért valószínüleg övék a botok nagy része.

Mivel a yang árusítás tilos mert nem sét vesznek az emberek hanem az olcsóbb yangot wont ezzel a gf et meg károsítva feljelentés stb.

Hello csináltam pár karaktert rush szerverre 1 karakterrel sikerült átvenni a kezdő szakértő ládákat és a 10 es szintű jutalmat. De másik kaszttal szeretnék játszani és azokon azt irja már átvettem a jutalmat. Próbáltam másik felhasználóval, utána új email címmel is, próbáltam a nyugati régiót oda nem enged felhasználot csinálni.

Valakinek valami ötlet, hogy lehetne wariról átrakni surára?

Ha a miti alki megfizethetetlen 16 Inttel. Akkor a 25% pánt + aura öltözék nem az? Egy mágikus kasztnak se ad annyit hogy ezeket megérje már megcsinalni.

"Továbbá a felhasználónak tilos az online játékot internet böngészőn vagy a biztosított kliensprogramon kívül futtatni. Ez különösen vonatkozik az úgynevezett botokra vagy más olyan eszközökre, melyek helyettesítik vagy kiegészítik a webes felületet. Ugyanígy tilos olyan szkriptek és programok alkalmazása, melyek a felhasználó számára előnyt nyújtanak játékostársaival szemben. Ez magában foglalja az automatikus frissítési funkciókat és egyéb, az internet böngésző olyan beépített mechanizmusait, melyek ezen automatizált folyamatokat érintik. Bejelentkezés csak a ‪Gameforge‬-szolgáltatásokon vagy a ‪Gameforge‬ által integrált harmadik félen (pl. portálokon vagy közösségi hálózatokon) keresztül engedélyezett."

Ezt a gf általános szerződési feltételei közül másoltam ki szóval ebből én nagyon úgy értem, hogy a makró használta tilos.

Egyesekben nem is értem miért merült fel, hogy lehet ne használni.

1. előnyhöz juttat más játékosokkal szemben.

2. a gf-nek nem érdeke a denevér miatt.

Szóval nyomkodjátok azt a 0 át

Egésznap nem volt megint szerver karbi miatt és ha jól láttam még most sincs de adtok nekünk exp meg tárgy bonusz dropot. A korona miatt 3 ig van nyitva minden bolt igy 3 ig melozom a retkes szilánkjaim nem tudtam emiatt kiütni erre kiszurjátok a szemünket. Nesze neked paraszt itt a semmi, hát dugjátok a tudjátok hova.

Figyelmeztetés! Dreamy

Csak akkor eshet ki tárgyam ha lv 50 felett vagyok negatívban ugye? Mert lv 35 ön elkezdett csapkodni 2 gyerek, hogy essen ki a pántom. Történt változtattás azóta, vagy ök tudták rosszul?

bubsurának és lewynek van youtube on videoja róla cuccokat nem nagyon mutatnak, de szerintem érdemes felmenni 42 re a sisak és a pajzs miatt +a vértezés re pár pont.

Olyan kérdésem lenne hogy 2. Skillnek mit lenne érdemes húzni csak PvP a kari fejlődni húzással fejlődik. 1. Skill lélek volt eddig a legtöbb pont a sötét defen van. Húzam azt tovább vagy valamelyik támadó skillt?