Posts by seklermetin

na igen. szoktam nézni egy román gyerek videóit, semmi különlegeset nem virít benne,csak nagyon sok metines videót készít,és jókat lehet rögöhni a dumáin. influencer videós. annak is bannolták egy halom kariját :D ha már az ugymond saját bandájukat is **** akkor szerinted hol a logika benne? lyukra futottak ezzel az automata algoritmussal :D

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

román fórumon azt boncolgatják,hogy benne van a szabályzatban, e-mailonként 1 account regisztrációja szabályos :D bár eléggé ellentmondásos lenne, de sok esetben megmagyarázná,miért a boltos meg a meleyes karik vannak kibannolva, a fő kari meg nincs (normális esetben a fő kari/account a legrégebben regisztrált az adott mail címmel). Bár ha neadjisten ez a magyarázat akkor is szégyellje magát aki kitalálta ezt. miért hagy a platform millióegy accountot egy emailre rakni, ha utána kibannolja a játékosokat az automata algoritmus emiatt? :D vicc

hálistennek még nem vagyok érintett a bann témában.

Biztos vagyok benne, hogy az ebben illetékesek dolgoznak a kereskedő üveg hibáján. Néhányszor már meg is javították... Egyszer reméljük végleges lesz..

Sziasztok. az csak nekem tűnt fel, hogy csak a magyar szerón nem működik? Tara Romaneasca nevu szerón ch1 map1 kiskör közepén,ahol egytizede helyen 4x annyi bolt van,mint magyar szerón összesen,lazán lehet használni,eddig egyszer sem zárta be a klienst. másik ablak, Magyarország szerver, megnyitod a kereskedő üveget másik accrol, bezár mindent :D

Figyelmeztetés

off

ninnalány

Sziasztok.
    kirakom a boltot,5perc max és felugrik egy cheatblocker-es ablak, benne: error code 30500,alatta "security alert" és bezárja a boltot. csak azokkal a kliensekkel csinálja,amivel boltot rakok. Kiprróbáltam kasmír csomós boltot, sima csomós boltot, teljesen mindegy,mindkettővel ugyanaz történik
    Erre valami ötlet? Enyhén idegesítő hogy a 7napos kasmir csomót megveszem a boltosra, és a 7 nap alatt max 1 óra hosszát tudom összesen kihasználni.
    Van rá megoldás? Vagy írjak jegyet,és kérjem vissza a kasmír csomók árát?
    Netán arra a válaszra számíthatok,hogy a hiba, csodák csodájára, nálam van? :D

Témákat összevontam. Dreamy

Nem szép huzás volt tőlük. de már ez megy egy ideje
    Én speciel bojkottálom, mert úgy érzem, nem kapod már azt a pénzedért, amit eddig kaptál.
    Egy fecske nem csinál nyarat, nyilván mindenki tudja, de nem is érdekel annyira. Az én havi 35-40ezer forintom,amit sére szoktam költeni,már több mint egy hónapja hiánycikk nekik,és az is lesz, amíg ismét nem tudnak meggyőzni,vagy legalább az illuziót elültetni a fejemben, hogy megéri sét töltetni erre a ***.
    Minél többen így kellene tenni.

*figyelmeztetve ~ Perculia

Sziasztok. kérdés: két kiváló *** optos legendás alkimiát össze teszek, mik a lehetőségek?
    A.) esély kiváló mitikusra/reccs, és marad 1 drb legendás kiváló?
    B.) esély matt mitikusra/reccs , és marad egy legendás kiváló?
    C.) csak matt mitikus lehet belőle?

Betán ugy emlékszem, két kiváló legendásból csinált kiváló mitikust is, valami egy a százmilliohoz eséllyel
    Itt vajon hogy van ez?

Trágár tartalom törölve, figyelmeztetés. Dreamy