majd észlelik a hibát, és zárolják a játékot, majd kicsit később vehetsz majd séért normálisan működő cheatblockert
azzal játszhattok
Off hozzászólás. Dreamy
majd észlelik a hibát, és zárolják a játékot, majd kicsit később vehetsz majd séért normálisan működő cheatblockert
azzal játszhattok
Off hozzászólás. Dreamy
Látom, nucsán, neked az az életműved, hogy ikariam, bitefight, metin2, fórumok, és kötekedni, akivel lehet. De ott lennék, mikor majd elszámolsz a dolgaiddal. ![]()
sajnos, én ilyesmire nem érek rá
Gléd, te gyere, ne feedelj tovább ![]()
Üdv mindenkinek!
Nemrég rámírt egyik ismerősöm, hogy "segíts már, céhtársamnak nem dobja fel az első lóküldit".
Hát mondtam neki, ott kellene lenni, de azért megnézem, átléptem egy 40es karakteremre, volt ott egy menüpont: "Szeretnék lovagolni"
Lómedál nélkül, ha rákattintok, ez a menüpont eltűnik, és nem jön vissza karaktercsere/kijelentkezés/kliens újraindítása után sem.
Egy másik karin Bebizonyosodott, ez a "Szeretnék lovagolni" adja be a lovas küldetést.
Szerintem ennek nem így kellene működnie, igy ismerősöm ismerősének a nevében kérdezném: Mihez kezdjen?
Köszönöm ![]()
áthelyeztem. dreamy
szia!
Az én véleményem az, hogy az eredeti vért megy, ugyais azt alakítod át, az, hogy az át van alakítva már, egyfajta bónusza csupán. Ellenben még nem teszteltem.
én is rendszeresen tapasztalom a problémát.
Kizárólag akkor, amikor karaktercserézek X karira, majd vissza Yra, de ő Xre lép vissza. Bizonyos esetekben Zre.
Továbba, ha már karaktercserénél tartunk, itt egy másik. Ha karaktercserézni akarok(pl. Dt-ből ki, tudjátok), akkor rendszeresen befagy az egész kliens, és nem, nem olyan egyszerű feladatkezelőből bezárni, mert nem engedi átváltani. Igazából ilyenkor gyakran egy mellékprogram fut a metinnel együtt, az akadályozza meg.
És ha le van nyitva 1-2 boltom, akkor jön a lutri..
Funfact: mielőtt a chváltást "sulyos hibára" hivatkozva kivették, na azelőt 2-3 nappal kezdett ez nekem jelentkezni. Azt hittem, ezt javították, de sajnos nem.
Kedves NemVak!
Ami azt illeti, nekem az a véleményem, hogy a fórum lényege az eszmecsere, és egymás segítése kellene, hogy legyen, nem pedig a nyavalygás.
Tény, meglehet, hogy nem jó helyre nyitottam a témát, de elhiheted, hogy böngésztem az internetet informacióért, a barátom GMről GMre járt, nem több sikerrel, mint én.
Szóval gondoltam, talán valaki elolvassa ezt, valaki olyan, aki korábban hasonlót élt át, és ez a valaki majd ír egy olyat, hogy "Szia! Nekem is hasonló problémám volt, úgy oldódott meg, hogy..."
Valószínűleg áthelyezik a témámat, túlélem. Ha warn kapok is, de fenntartom az esélyét, hogy egy barátom problémája megoldódik, hát bevállalom. Nem döntheted el helyettem, hogy mire használjam a fórumot!
A téma eredeti kibeszélésére visszatérve: egy nindzsalány bemutatta nekünk, ha a hátbatámadás bónuszt megkapja, beremeg a képernyő, neki nem. Ha sosem tudtunk volna erről az effektről, nem lenne szó. De igen, így ő hianyolja, csalódott, nagyjából erről lenne szó, ugyanis hiába használja ő is álcából/hátbatámadva/mindkettővel, a fent említett effekt elmarad.
Ennek okait továbbra is keressük, valószínűleg az MxCool által említett ismeretlen dolog állhat a háttérben. ![]()
Sziasztok!
A kérdésem/hibajelentésem(?) azokkal a készségekkel lenne kapcsolatos, amik úgymond P-n berezegtetik a képernyőt, mint példásul a kardsura ujjcsapása, vagy a sárkány örvénye.
Minden tudomásom szerint a leshelynek is így kellene működnie. Ellenben egy barátomnak a napokban lett meg a P leshelye, és ez a várt vizuális effekt elmaradt.
A témával kapcsolatban több embert megkérdeztünk játékon belül, de tippje senkinek sem volt, mindenki úgy számolt be, hogy ez az effekt csak úgy "jött", amikor elérték a P-t.
Jóbarátom nevében kérdezném, hogy amennyiben nem grafikai beállítás a probléma(akin kipróbálta, azoknál sem jött az effekt, míg más P-s leshely használóknál bizony igen), úgy mi miatt lehetséges ez? ![]()
Apró dolog, de neki fontos.
További szép napot nektek!
Koszonom szepek a valaszokat, a 4oras "resi"+csusztatas lesz itt a valasz, szep napok nektek! ![]()
Sziasztok!
A kérdésem a Sárkánykő-alkímiával lenne kapcsolatos, azon túl a "A sárkányszem ereje" küldetéshez.
Naponta egyszer lehet felvenni a küldtést, eddig kristálytiszta a dolog.
Viszont a minap este fél12kor fejeztem be a küldetést, és még engedte felvenni a következőt. Ami érdekes, mert majdnem biztos voltam benne, hogy ez még nem a következő napi.
Azóta biztos is vagyok benne, hisz végeztem a második ötvenes pakkal is, és újra azt írta, hogy mehetek az alkimistához, nem azt, hogy csak holnap.
Szóval engem érdekelne, hogy ennek a részletei pontosan hogy vannak? Ugyanis volt már, hogy nem sikerült "időben" lesziliznem, hát nem siettem el, tartott 3-4óráig, és ezután már nem engedte a következő napi pakkot felvenni, kb. hajnal 3-4 tájékán, csak azt mondta, hogy "holnap".
Ha esetleg ennek a részleteit megtudnám anélkül, hogy magamnak kelljen kikísérletezni, az igencsak jól jönne, legrosszabb esetben bekockáztatom, hogy vesztek 1-2 napi adag cort, de ha van rá mód, nem tenném.
Így ha valaki ezt a témát jobban keni mint én, annak figyelek a szavaira! ![]()
áthelyeztem.dreamy
az lenne a kérdésem hogy ami van séért bambi az is biztosít-e zokni droppot ?
és az event után hány napig lehet beváltani a megmaradt zoknikat ?
ha több tucat marad pl 864 akkor 860 ért mit kapok ?
Szia!
Legjobb tudomasom szerint az event azzal vegzodik, hogy az NPC-t kiveszik.:) Jelen esetben a mikulast, tehat nem lesz kinek leadnod zoknit.
Ez nagy valoszinuseggel a kovetkezo resinel fog megtortenni, igy a ses bambi zoknidropjarol beszelni folosleges, mert ez a zoknimennyiseg 1ora alatt kifarmolhato ![]()
Ami egyebkent is igaz, jo helyen jo idoben 2 ora alatt nekem peldaul sikerult annyit kiutni, hogy minden nap tudjak leadni zoknit. Igy, hogyha az a mount esetleg ad is perma zoknidroppot, mar csak egy vegso kenyelmi funkcio lett volna.:)
A felmarado zokniert pedig nem fogsz semmit sem kapni, ugyanugy kepzeld el ezt, mint a yut nori/okey eventes dolgokat, csak a zokninal valami miatt nincs idoirva, mikor jar le. Ettol fuggetlenul ha kiveszik az npc-t ertelmet veszti a targy lete.
Remelem segithettem, szep napot neked!
Sziasztok, mi is találkoztunk a hackerrel közvetve, hagytunk neki ajándékot(első kép)
Igazából azért dobáltunk el ócska cuccokat, hogy megteljen a leltára, de már 6leltárnyi cuccot benyelt, és folytatja
Megköszönte, 2 perc múlva már üres volt a föld, Hamarosan tetemes mennyiségű cuccnak fog lába kelni.
Kicsit később kiszúrtok a korábban említett rángatózó gyereket, és azért nem telt meg a leltára, mert bizonyos időközönként elmegy a vegyeshez és eladogatja őket,
Egy moderátornak elküldöm a többi képet is, hogy tudjon intézkedni ezügyben, addig is jótanács, viccből se dobáljatok el semmit, mert most veszélyes! ![]()
update: Ez a drophacker mindhárom birodalomban megtalálató, beszéltem pár arccal, van, aki ráfázott, mert így lett kirabolva. Egy globális figyelmeztetés egy GM részéről sok mindent megoldana addig is, amig le nem kapcsolják végleg az illetőt.
ja búék amúgy meg minden
Postokat összevontam (legközelebb kérlek szerkeszd az előző hsz-t).
Témát zártam, köszi a jelzést.
Dreamy
Sajnos lehet, hogy megis, ugyanis a feketepiaci kereskedelem illegalis ugyan, de nyilt titok,hogy nem lepnek fel ellene. Ezaltal siman elofordulhat, hogy egy magasszintu kari megis ugy viselkedik, ahogyan nem varnank.
Mas.
Igazad van, mi is mokaztunk valamelyik nap, 8-10en atmentunk kekekhez verekedni
Jo volt, elveztuk, pedig laposra vertek minket. Peldaul beallt elenk 2 sura, egy Bm egy Wp, a wp kioltott mindenkit, a bm meg hat...bmkedett ![]()
De ettol fuggetlenul elvezetes volt, es alig varom, hogy berobbanjak oda majd a Nindzsammal 1-2 tockost kiosztani ![]()
Sajnos a jatekosok hozzaallasat csak korbeloni lehet, kompenzalas/komplexusok vannak a hatterben.
Amit leirtal azert tisztelet. szinten 2 napja lattam egy vadallat tapos keket, 61es mentat, rangja kegyetlen, korbekorbe szaladgalt, es leolt pirosat/sargat/keket. Kek map1en. Nagyon durvan tolta, sajnos a szajalas nem maradt el, amikor megoltek, vagy o volt meg valakit.
De vannak pozitiv elmenyeim is, bar joval kevesebb, amikor voros erdoben osszefutottam egy kek mentaval, akivel azt teszteltuk random, mennyit er a kard def, stb
Egyebkent megjegyeznem, hogy a kisszintu Nindzsammal pvpztem egy wari ellen, es cah, nagyon nem elveztem.
Sokkal jobb cuccaim voltak, def/tp tekinteteben, pvps cuccunk egyikunknek sem volt, de nem tudtam mit csinalni vele, kaptam egy ajulast, miutan lejart meg elkezdett rangatni...Mire skillezhettem volna, meg is olt. Na ott mondjuk elegge elment a kedvem, felmerul a kerdes, nekem miert kell immun neki miert nem, o miert rangat en miert nem, o miert sebez nagyobbat mikor nekem +20% minden statom, dehat le kell nyelni, ez 3 hete volt, azota is toretlenul olvasgatok a karival es gyujtok pvps cuccokra neki, aztan majd eljon a nap, amikor en oneshotolom ![]()
Ellenben egy mezei jatekos igy all hozza: "******* csalo wari stunol rangat nemlehet ellene micsinalni nagy ******** kari *** ********* ***** * *******ez a jatek is"
Erted, mire gondolok, igaz? ![]()
Erdekes poszt. Nagyon ertelmesen van leirva, ami meglepo, mert amit en tapasztalok az az, hogy aki a pvp-t, verekedest keresi, az altalaban nem olyan illeto, akivel lehet ertelmesen beszelgetni.
Meselek par peldat:
* Szerverosszevonas utan volt ket suram. A Lacertas M6-8as skillekkel, lv65on, illetve a, meg Aqiuilas/contis suram, G-s skillekkel, lv80on. Atcuccoltam ra. A rangom minuszban volt, ugy hagytam ott a karit, ami egyebkent ures volt, lepakoltak, de ez most mellekes. Eppen a targypiacraktarbol pakoltam at, hogy atcuccolom a karimat, amikor elkezd utni egy lv40-50koruli wari. Raszoltam. "Szepen." altalaban igy szoktam. Erre behozta a nagykarijat, , el lehet kepzelni egy 65os Lacertas kari cuccai Continuumon egy 80as suran...mennyit erhettem
termeszetesen leolt, mert vicces, 2 cuccot kidobtam, azt koszont is szepen. Na most ennek nem tudom, mi ertelme volt, mint mondtam, nem jol volt felcuccolva egyaltalan,persze hogy megolt, nem ez a baj, az attitud a lenyeg.
(nyilvan, miert nem volt menekult kopenyem, mert nem talaltam meg abban a zurzavarban)
* Dt elott voltam, meg mindig hasonlo cuccokkal a Continuumos 60-80demivel szaladgalok ellen, kardsurakent, aki 1v1ben aztan nagyon tud pvpzni
Egy kek nindzsa leoneshotolt. Tegye, ez a dolga. Viszont ezutan jott a " lol lv81 vagy en lv68 megis egy skillezlek, de egy kutya vagy....stbstb"
Erre reagalni sem reagaltam ismet az attitud.
*Lacertan is volt, hogy viccbol leoltek, nem volt anyazas se semmi, meg en magam is poenkodtam rajta:) "jolvan, hozom a nagykarit...ha lesz xD" erdekes, az ottani jatekos meg tudta allni, hogy elkezdjen savazni, ami utan az egesz nem sok negativ kivannivalot hagyott maga utan
* Eppen tegnap mentem at a kekekhez vasarolni, immaron lv91es karimmal. Rendszeres, hogy vasarolni akarok, es nekem jonnek, leolnek, nem blokkolnak, de zavarnak, akadalyoznak, nem hagynak vasarolni. Ezuttal egy lv50es menta gyerek ugrott nekem, sebezni nem sebzett en meg sem nagyon probaltam(pvpben tudom hol a helyem), miutan jott a "haha lol nem tudsz megolni egy lv50es karit"
Erre benyomtam egy elixirt, es hagytam, hogy jatszon a gyerek
Addig kek karimmal nezelodtem
* A napokban optoltam egy kek sracnak egy zoknis karirol, egy talizmant,megpedig a milukas elott. Sikerult, lenyitottam neki a boltot, o elszaladt plusz penzert. Ezalatt egy menta nekemjott(szinten lv50-60koruli), miutan a skilljei nem sebeztek ram, felult a warlovara, es leautoztaa boltos enemet. Ismetelten attitud problema, a kerdes, hogy mit erez az ilyen, olyan jo, hogy nem az en ugyem
Nem tudom, Te ki vagy, a de pirosaknal peldaul egesz nyugalomban szoktunk pvpzni, nincs olyan, mint kekekben, amit neha boltoskarival latok, nagy tomegverekedes, mindenki ut, anyaz, fenyeget mindenkit. Az, amit mondtal, hogy atjottel/atjottetek, es csalodtal, nem remlik. Mostanaban egy ilyen alkalom volt, akkor ketten jottek, egy bm sura es egy villamsaman, a bm sura nemnagyon csinalt sokmindent, de peldanak okaert kiszurta, hogy otunk kozul melyik az afk, es leolte, majd elszaladt(a gyogysami eros volt nagyon)
Szerintem ez nem Te voltal
Megis ez az egy "invazio", amirol en tudok.
En ugy erzem, nem a jatek rendszerevel van a baj, ez igazabol konnyen megallapithato: Ez egy jatek, ha jatszani jossz, elvezed, ha menekulsz a jatekba, akkor leszel anyazos, ragelos, mindig masokra mutogatos fajta. Ido kerdese, es kibukik.
Nyilvan, nalam is elpattan neha az ideg, peldaul amikor azt ecseteli valaki, hogy miert jo az Atlagkaros nindzsa...Tipikus, annyira buta, meg meg is magyarazza. Azutan is, miutan eszervekkel ala lett tamasztva/romma lett cafolva a velemenye..
Van egy srac, amikor nindzsazom, es meglatom, mindig beirom, hogy "shu", majd raugrok.
A villam tamadassal, ami miatt uthetove valok. Ezutan altalaban nyolcan ramjonnek, mert utheto. Ot valahogy nem zavarja, nevet rajta.Pedig meg nem is nagyon oriztunk egyutt libat, megsem veszi magara.
Szoval azt tudom tanacsolni neked, ha szeretsz verekedni, akkor azt parbaj-etikettel
Kulonben megy majd a rinya. Illetve csak mert valaki alulcuccolt, ne kezd el foldig gyalazni, lehet, hogy ot nem erdekli a pvp, nem volt beoltozve, akarmi. szoval esszel, tisztelettel ![]()
Tovabba ha talalsz verekedesmanias emberkeket, allj ossze veluk.Igy mindig lesz fix nehany ember, akikkel tudsz parbajozni
Hogyha a fent leirt negativ peldak egyikebe sem tartozol, szerintem biztosan van megoldas arra, ami miatt nem tetszik neked a jatek, utana pedig jobban fogod elvezni ![]()
Mert megoldas mindig van, csak meg kell talalni/ akarni talalni!
Szerk: Engem is elkezdett erdekelni a verekedes amugy :DD Szoval 5.nek a kioltast maxoltam, illetve elkezdtem nevelni egy verekedos nindzsat
Ido meg, mire megcombosodik, de joo lesz majd, alig varom. Szoval engem peldaul kifejezetten erdekel a jatek pvp resze, viszont a kardsuraval nemnagyon lehet,max warokon/haborus ovezetben. Mondjak itt, hogy "van pvps kardsura build" de ez olyan, mintha poshadt vizbol akarnal teat fozni. Sikerulni fog, de naagyon nem azt kapod, amire vagysz ![]()
Sziasztok, az éjjel úgy döntöttem, beforgatom a méregkardomat valami ******
Szóval töltöttem sét, nem volt elég, gondoltam töltök még. Amikor is, a pénz a számlámról eltűnt, az ellenértéket viszont nem kaptam meg, cserébe egy választ, hogy hát ez a vásarlo vedelmeben van, sajnaljuk, lepjen kapcsolatba az ugyfelszolgalattal.
Ha ezt probaltam, a kozvetlen link 404 errort jelzett, na sebaj, mindenesetre irtam arra a fura oldalra, es irok ide is, remelem mihamarabb visszakapom a penzem, s a legkevesebb, hogy nem kell ÉRTE küzdenem, amint ez megtortenik, azonnal abbahagyom a jatekot, komolyan, az ingyenes reszevel engem nem erdekel, hogy milyen trukkoket hasznalnak, atlatok en mindenen, de ha mar ott tart a dolog, hogy a Pénzt elvesszuk, cserebe nem adunk SEMMIT csak egy sajnalkozo uzenetet, melynek linkje a 404re vezet, hat.....
Amit idegemben tudtam lescreenshotoltam, varom a mihamarabbi valaszt, intezkedest.
Azaz nem. Nem tudok fajlokat megosztani itt. Mert a screenshoot: "the file is too big"
Postot szerkesztettem (trágár tartalom törölve, felesleges hangulatjelek törölve), témákat összevontam.
Figyelmeztetés! Dreamy
Megj: ha a fájl nagy, le kell kicsinyíteni.
Sziasztok, pár napja(nem a szerverösszevonás óta!) jelentkezik nálam az a probléma, miszerint karakterválasztásnál a dolgot leenterezen, majd ugye a karakter a maga módján elkezd örülni, ezután a játék befagy, nem jön be a töltőképernyő.
Kizárólag akkor tapasztalom, amikor egy karakterrel online vagyok, és át akarok lépni a karaktercserével egy másikra.
Nem lehet a játékot le-ALT+F4-ezni, és elég kellemetlen mindig a feladatkezelőt megnyitni.
![]()
közben én találtam ám beállításokat, miszerint el lehet tüntetni a boltos karikat, a neveket, kb. Mindent.
de szintén ledobál...
Karimat amit bennhagyok rangolni szintén ledobja, szóval gyanitom, két lépcsőben dob le:
1.: kisül a tul busy ch, és ledobja a boltosomat
AMENNYIBEN kizarom a problémát okozó dolgokat, effekteket:
2.: egy másik, számomra ismeretlen ok miatt vág le.
Itt megjegyezném, hogy számomra továbbra sem világos, hogyha van két karim, az egyik afkol fél órát, miért laggol utána percekig, ha átnézek rá? ![]()
Nem is az a bajom ezekkel, hogy vannak, hanem, hogy a miérteket nem lehet tudni. Így ellene sem lehet sokat..
Amúgy újraraktam én a játékot, ezzel együtt újra is lett patchelve, javulás nem tapasztalható. A probléma változatlabul 0-24órában fennáll.
Céhtársaimmal nézetem a boltot, míg távol vagyok. Ma 14:20kor nyitottam meg kis piacaimat, a srácok 16kor jelezték, hogy már offline.
A helyzet az, hogy ha nekem rossz gépem/netem lenne is(de megjegyzem nincs), sem ebben keresném a problémát, szimplán arról van itt szó, hogy egy olyan játékról beszélünk, melynek a leprogramozása ott tart, hogy nevekhez piros színt használ(aki benne van a témában, érti), egy játék, ami a géped egy magját képes felhasználni.
Ez senki ellen nem szól, aki olvassa a csapatból, szerintem azért a 0 presztízsért amit feljebbről kaptok, nem is veszitek magatokra. Nem is azért írtam, hogy egyszer azon kapom magam, hogy a resi óta nem dobál le. De talán jön egy játékos, aki ezt mondja: "Sziasztok, pár napja még nekem is hasonló volt a problémám, de sikerült megoldanom úgy, hogy..."![]()
sajnos ez már az a szint, amivel én sem tudok mit csinálni. Kikapcsolom a boltneveket, mindent, de óránál tovább nem tud a boltos online lenni.
Az említett jelenség 0órától 24óráig figyelhető meg, ch1en.
áthelyeztem. dreamy
a temat lehetne zarni szerintem relevancia hianyaban
Mod megjegyzés:
Megkérünk a moderátori munkát hagyd meg nekünk, feleslegesen nem zárjuk be, hogy amint újra lesznek nyissuk...
és megkérlek ne offold mostmár a témákat.
Köszi.
Dreamy
Udv, ujra kiprobaltam, teszteltem:
- A lovas kuldetest loval kell felvenni
- a portolaskor ulnod kell valamin
- miutan lezarult a lovaskuldi(elerted az utolso celpontot) mar leszallhatsz buntetlenul
- miutan felvetted a lokuldetest, es mielott portolsz, atszallhatsz a lenyegesen gyorsabb hatasra
- amennyiben ez bug v ilyesmi, valaki hivjon ide egy szakertot(GA stb), hogy megallapitsa, sajnos volt mar tapasztalatom, hogy onhibamon kivul kaptam felfuggesztest, nem akarok megegyszer