Posts by Night

Oh jajj Bugot észleltem amire a készítők gondolni sem mertek. Jah hogy kézenfekfő csak ők nem játszanak a játékkal nem gondolkodnak a játékosok agyával.

Nem baj ha már használják akkor hagyjuk meg nekik. Vagy megbüntessük őket? Ki tudja?

" A céhetek szintje határozza meg, hogy milyen erős ellenfelekkel kell szembenéznetek, és magát a Sárkánykirály kilétét is. Túl fogjátok élni és visszatérni a harcból a temérdek zsákmánnyal?"

Hány 1-es céhet kell ehhez létrehozni?

Ezt már én sem tudom szó nélkül hagyni.
    Sajnos elérkeztünk oda, hogy nyíltan felvállalja a Gf azt hogy nem érdeklik a játékosok.
    Ahelyett hogy jobb szolgáltatás és élményt nyújtson, mint egy konkurense(legális vagy nem, konkurens)! Ezáltal játékosokat vonzana.Bezáratunk mindenkit!(Ez nem a játékosok érdeke hanem a sajátja és pénztárcája érdeke.)
    Egy hasonlattal élnék hogy mit is vár a GF ettől a helyzettől?

Ha idejön hozzám a termékigazgató és egy kalapáccsal egyesével eltörné az ujjaimat. Majd mentőt hívna azt várva, hogy megmentőnek tekintsem és hálából még fizessek is érte?

Magamból kiindulva.
    Nem hinném, hogy egyetlen egy játékos is az induló Rubinum szerverre regisztrálna, aki elvesztette mindenét egy olyan helyen ami egy éjszaka alatt bezárt.( Az miatt aki az újat indítja)Főleg ha esetleg oda is költött.

Jó úton halad a szolgáltató hogy minden hitelét és játékosát elveszítse.
    Az aknakereső is több élvezetet nyújt már.

Night

Nos a meleynél most is így van.Előbb jön a sebzés, később jön ahogy neki tetszik. Nem éreztem a javítást.(egy programozó barátom elmondta hogy miért van ez a hiba, nem fejteném ki, neki 1 perc kellett hogy rájöjjön az okára.A megoldás más kérdés de nem animáció hiba.)

A köszönöm a képet Dreamy most már emlékszem.
    Azt ugye elismered, hogy ezt nem lehet hiba javításnak venni. Egy szöveges átírás? Legalább is nálam ez a finomítás lehetne max, de nem hiba javítás.(amit az illetékes programozó 1 mp alatt megcsinál)

Sokan említik és ezért hívják őket( minket ) "savazóknak,fikázóknak" mert nekünk semmi nem jó. De ilyen munkáért nem adnék fizetést. Teljes mértékben egyet tudok érteni az elégedetlenséggel.Én is az vagyok.

Night

Sokkal több kérdés és vélemény lenne de nem tűrné a nyomdafesték... Van aki már csak ezért sem szól a témához.
    Nekem lenne még egy kérdésem: Rengeteg hibajavítást látok bugokat stb. Olyat amiről kb nem is tud a közösség viszont sok olyan hiba és bug van amit jelentettek a játékosok és még egy füstjelet sem kaptunk arról hogy foglalkoznak vele.
    Egy példa ami szembetűnő: Többször jelezték már hogy BUGOS MINDEN TÁRGYPIAC RAKTÁRBÓL KIVETT FEJLESZTÉSI TÁRGY ÉS ÉRC!
    Nem lehet egymásba rakni így aztán kivenni sem érdemes.Nem mai gond. Ráadásul most meg minden tárgyat külön egyesével szétpakolt. Öröm megtalálni valamit a kiosztásban az 1000 db kék ital nagy közt.

A hibajavításokról:

• Javítva a hiba, ami miatt Meley animációja nem látszódott (melyik is? nem tudok ilyesmiről, viszont az Idall még mindig bugos és van aki nem látja miközben öli a csapatot)
    • Javítva a hiba, ami miatt a Szerencse-ládáknál az jelent meg, hogy "Hátralevő: 0" (Szerencse láda? valamiről lemaradtam? Nem tudom mi az... bocsi)
    • Javítva a hiba a Nyíleső készséggel kapcsolatban (Mi a hiba vele?)
    • Javítva a hiba a Huashin tábornok és a hozzá kötődő szörnyek animációjával kapcsolatban (Animáció? Mire gondolnak? nem jó kezében tartja a kardot? igen csak fontos lehet.)
    • A hiányzó textúrák a Száműzött barlangja 2-ben és Nemere őrtornyában javítva (De az alap pályákon mapokon még mindig elakadnak a semmibe a karakterek lovak stb.)
    • Javítva a hiba, ami miatt bezárult a játék kliens az átváltozás használatakor (Ez hasznos lehet. Hogy is romlott el 10 év után?)
    • Javítva a hiba, ami miatt az NPC rossz tárgy nevet említett az Arany Okey doboznál (Át kellettírni egy txt sort.... megcsináljam?)
    • Javítva a hiba, ami miatt a küldetés tekercs és a Tárgypiac fedésbe került egymással (a küldetés tekercset mindenki bezárja kb mert zavaró)
    • A hiányzó textúra néhány Sámán vértnél javítva (ezt azt hiszem még én jelentettem MÁSFÉL ÉVVEL EZELŐTT!)
    • Javítva a hiba az EXP jutalom mennyiségével A Sárkánykirálynő üldözése küldetésben (mennyi xp-ről beszélünk 10m? 20m? maximum...10 perc játékkal elérhető azon a szinten.Abszolút felesleges csak növelik a sorok számát a hibajavítások közt, mintha fontos dolgot csinálnának.)
    • Javítva a hiba, ami miatt nem jelent meg üzenet, amikor több, mint 200 alapanyagot próbáltak meg használni italok előállításához az NPC-knél (4-5 éves probléma az italgyártás, rengeteg javaslat született, hogy hogy lehetne egyszerűsíteni és elkerülni mindezt. Senkit sem érdekelt a Gf nél.Inkább javítgatják mert minden javítás után valami hibás benne újra és újra.)
    • Javítva a hiba a fegyver-kinézetek animációjával, amikor két kliens volt használatban (Nem tartom fontosnak.)

Nem tartottam magamban.Remélem Használ.

Night

Nem csak hogy megmozdulni, de hallani sem akarnak róla.
    Minek menjen valaki lélek 2-be mikor örül hogy kiszenvedte a 95-ös szintet és mehet máshova.
    A háta közepére sem kívánja.
    Már vagy 500 Razit mentem mikor még esett a tojás, hogy legyen egy normális razador kisállatom.(megjegyzem nem lett abból amit nyitottam!Több mint 500 razi után sem!)
    Gondolja valaki még akarok menni?Meg még a belépő csináláshoz is kell egyszer!
    Dropp? Na ne má. (Vegyél yang csomagot.)

Holnapig is írogathatnám sok oldalon keresztül.

Night

Több hasonló esetet hallottam én is a napokban.

Bár a teleportos nem enged kereskedés után 10 másodpercen belül ugrani és a kapu sem pl vissza orkoktól map1 re.
    Ami gondolom a megfelelő működése lenne a gyűrűnek is.

Volna még egy kérdésem amit esetleg a csapat továbbíthatna a GF felé:

Miért csinálnak olyan újítást, amit a nagyoknak készítenek (jelen esetben a 19.3 as verzió illúzió fennsík stb) de mégis vissza fejlődni kellene a tárgyak használatához.

Értsd: 110-es karakterszintet megkövetelő runmapok.( ahol a fullos 120 asok is dölöngélnek)
    Jutalomként megcsinál"HATSZ" egy-két 96-os szintkövetelményű tárgyat.(húzd is ki 15-ig! Ha használni akarod.)
    Persze ha minden nap megcsinálgatod a jó sok küldetést meg run-t a kulcsért ami feljogosít egy óra farmolásra az új cuccokhoz(persze csináljátok csoportban mert egyedül vagy ketten...).Kapsz 3 db extra cor draconis lehetőséget és mire megcsinálod a belépőhöz való küldetést lemegy a 6 alkimiából 2 óra... Valahogy nem jön ez ki nekem.(Ha nem szerencsés a kari 6 cor draconis kell hogy visszatöltsd a 2 órát)
    NEM ÉLVEZETES, NEM HASZNOS, NEM ... ez semmi.

Night

UI:
    Ne értsetek félre nem a panaszkodás a cél, hanem hogy a kérdéseim eljussanak oda ahol döntést hoznak, hogy igen is EZ PROBLÉMA!

Az én kérdéseim a videóhoz az újításhoz a Gf-hez a csapathoz:(Remélem az illetékesek továbbítják az Illetékesebbeknek!)
    MIÉRT NEM LEHET MEGFELELŐ INFORMÁCIÓVAL ELLÁTNI A JÁTÉKOS KÖZÖSSÉGEKET?
    Megveszik a fejlesztést, tudják mit vesznek leírva kapják meg , prezentálva, dokumentálva. Miért nem lehet megosztani velünk?
    Úgy érzem minden újítás és fejlesztés csakis a játékosok arcon köpéséről szól.
    Béta szerver? Sokba kerülne az áram hozzá?
    Elég ha 2 ember leteszteli a maxos lehívott cuccaikban? Oh ez király így lehet sokat kell farmolni.. de én beírom a kódot és ott van 1000 db bármiből.
    Akkor hogy lesz jó ez azoknak akin nem használnak kódot?

"A metin 2 szeret téged!"(jajj nem sikerült....) BIZONYITSD!
    A Konkrét válaszokat előre is köszönöm.
    Night

Vicces a dolog nálam.
    Eddig nem volt gond. Ma fel akartam lépni de előtte mint mindig elolvasgatom a fóruot.
    Hírekben közölve frissítsük a klienst. Ok gondoltam akkor induljon.. error 26001
    Köszi.
    Majd ha javítva van amit el... tak fellépek.
    Addig meg a GF játsszon magával.

Nálam is ez a hiba. Kb 30 perce gubbasztok itt hogy vegyek egy öltözéket és fehér a képernyő.
    Köszönöm ezt a fantasztikus új és még JOBB játékélményt!
    Mentem mást csinálni...

Támogatom.Ha már egyszer bétán tesztelni lehetett. Mint kiderült 20-30 db is kellhet mire jó beforog. a 2000 Gayaból megvenni annyit kicsit sok idő

Támogatom a javaslatot! És igen aki ezt kitalálta biztos nem játszott egy percet sem metin 2 vel. De ez már évek óta megy.Legyen Vége!

Továbbra is támogatom!
    Itt nem arról van szó hogy ki csinálja, hanem ha a játékosoknak KELL csinálni akkor legyen kompenzálva a fáradtság amit beleraknak.

Off : De ha már arról lenne szó ki csinálja azt mondanám igen is az üzemeltető adjon ki komplett leírást minden frissítéskor mit miért és hogyan.
    EGYSZER megtörtént már. 13.2 A Sötét sárkányok. A fórum áthelyezés óta azóta sem elérhető ez a tartalom.
    Nem értem, miért lenne ez probléma? Mert tudnánk mit kell csinálni?De mennyi időbe telik megcsinálni?Hányszor mondja a játék mire elérsz valamit, hogy Ó a francba nem sikerült és ehhez hasonlók? Nem hogy még tapasztaljam is ki. Ha valamit esetleg nem úgy csinálok akkor meg kezdjek másik karit?(92/94es biosz).
    Ezzel kapcsolatban egy furcsaság: Hogy került az angol Wikire ki a jelenlegi Yut-nori díjak tartalma? Azt nem mondja senki hogy már az első nap valaki összeszedett 18732563 db misztikus töredéket és kinyitogatott minden ládából 400 db-ot hogy megtudja miket adhat.Ez valamilyen Gf-es infó volt. Akkor miért nem lehet egy azaz EGY közös Wiki amire az üzemeltető kirakja az infókat?(de ha csak a játékosok infóit... miért kell 20 wiki? nem lehetne 1?)

Night

Olyan hibára lettem figyelmes amivel a játékosok kéretlenül megetethetik kisállataikat a felszerelt tárgyaikat!

Amikor megnyitom a kisállat paneljét és az etetés opciót választom a leltárban elfehéredik amit nem lehet megetetni vele.Ekkor jobb kattintással be lehet teni a tárgyakat a kiállat "szájába".
    Ha odébb húzom a kisállat főpaneljét megszűnik a tárgyak kijelölése. Ekkor a karakter katsztjának megfelelő tárgyakat már nem berakja jobb kattintással az etető ablakba hanem lecseréli a karakteren.

Night