Sokkal több kérdés és vélemény lenne de nem tűrné a nyomdafesték... Van aki már csak ezért sem szól a témához.
Nekem lenne még egy kérdésem: Rengeteg hibajavítást látok bugokat stb. Olyat amiről kb nem is tud a közösség viszont sok olyan hiba és bug van amit jelentettek a játékosok és még egy füstjelet sem kaptunk arról hogy foglalkoznak vele.
Egy példa ami szembetűnő: Többször jelezték már hogy BUGOS MINDEN TÁRGYPIAC RAKTÁRBÓL KIVETT FEJLESZTÉSI TÁRGY ÉS ÉRC!
Nem lehet egymásba rakni így aztán kivenni sem érdemes.Nem mai gond. Ráadásul most meg minden tárgyat külön egyesével szétpakolt. Öröm megtalálni valamit a kiosztásban az 1000 db kék ital nagy közt.
A hibajavításokról:
• Javítva a hiba, ami miatt Meley animációja nem látszódott (melyik is? nem tudok ilyesmiről, viszont az Idall még mindig bugos és van aki nem látja miközben öli a csapatot)
• Javítva a hiba, ami miatt a Szerencse-ládáknál az jelent meg, hogy "Hátralevő: 0" (Szerencse láda? valamiről lemaradtam? Nem tudom mi az... bocsi)
• Javítva a hiba a Nyíleső készséggel kapcsolatban (Mi a hiba vele?)
• Javítva a hiba a Huashin tábornok és a hozzá kötődő szörnyek animációjával kapcsolatban (Animáció? Mire gondolnak? nem jó kezében tartja a kardot? igen csak fontos lehet.)
• A hiányzó textúrák a Száműzött barlangja 2-ben és Nemere őrtornyában javítva (De az alap pályákon mapokon még mindig elakadnak a semmibe a karakterek lovak stb.)
• Javítva a hiba, ami miatt bezárult a játék kliens az átváltozás használatakor (Ez hasznos lehet. Hogy is romlott el 10 év után?)
• Javítva a hiba, ami miatt az NPC rossz tárgy nevet említett az Arany Okey doboznál (Át kellettírni egy txt sort.... megcsináljam?)
• Javítva a hiba, ami miatt a küldetés tekercs és a Tárgypiac fedésbe került egymással (a küldetés tekercset mindenki bezárja kb mert zavaró)
• A hiányzó textúra néhány Sámán vértnél javítva (ezt azt hiszem még én jelentettem MÁSFÉL ÉVVEL EZELŐTT!)
• Javítva a hiba az EXP jutalom mennyiségével A Sárkánykirálynő üldözése küldetésben (mennyi xp-ről beszélünk 10m? 20m? maximum...10 perc játékkal elérhető azon a szinten.Abszolút felesleges csak növelik a sorok számát a hibajavítások közt, mintha fontos dolgot csinálnának.)
• Javítva a hiba, ami miatt nem jelent meg üzenet, amikor több, mint 200 alapanyagot próbáltak meg használni italok előállításához az NPC-knél (4-5 éves probléma az italgyártás, rengeteg javaslat született, hogy hogy lehetne egyszerűsíteni és elkerülni mindezt. Senkit sem érdekelt a Gf nél.Inkább javítgatják mert minden javítás után valami hibás benne újra és újra.)
• Javítva a hiba a fegyver-kinézetek animációjával, amikor két kliens volt használatban (Nem tartom fontosnak.)
Nem tartottam magamban.Remélem Használ.
Night