Ma tapasztaltam egy újjabb hibát.A tombolán nyertem 500db fényes erőszilánkot amiből gyat lehet készíteni. Kiosztaskor viszont nem adott a rendszer csak 225 darabot. Még 2 karimon van ilyen 500dbos nyeremény a következő kiosztását le fogom videózni és feltölteni ide. Ha nyerünk valmit tökéletesen elállított tombolán és az véletlen piros vagy kék poti, jó lenne a nyereményt hiánytalanúl megkapni.
Posts by Sasori95
-
-
A JAVASLATOT TÁMOGATOM. A szabadhely megoldható ha lapozhatova teszik a vegyeskereskedőnőt . Nincs akadály a több oldalas megoldásnak .
-
Igen volt dupla gyűrű. Rengeteget fejlődtem úgy.Nem értem hogy miért vették ki, bár gondolom azért hogy a sést vegyük.
-
Az nem tudm volt-e mar kérdés, de megkerdezném. Ha wonba kiteszrk valamit pl 300 wonba annsk is le vonja s bolt a 3% at adonak vagy csak a yangnál? Wonba kitett árú esetén ha1 wonert vesznek valamit a bolton levő yangbol is tud adót vonni?
-
Kővi hónap karácsonyi eventek az a hónap jóval gazdagabb lessz örömökben.
-
Szent nem vagyok. De Ninph boltjaiban te es más sem fog túlarazott kohókat látni.Attol hogy a GF lehuzná a becsületes játekosok yangját is nem csak a közösségis wonbetyárokét , nem muszáj mögötte libadorban állni. Ez az adójuk tömören nevetséges ahogy megfogalmaztad, egy elnagyázott programozói megoldás. Dobtak csontot a 120as kariknak, mert tény hogy fejlődhetnek , de az a plussz amit kapnak a bajnok szintekkel nem fedezi azt a rengeteg sét amelyet bele kell majd újra tölteniük. Ami számomra nem teszi közkedvelté mint a legutobbi frissítések alkalmával bekerült runoknál is az hogy eröltetik a csoportos játékot. Miért nem lehet úgy pályákat betenni hogy azokat szóló játékosok is tudják élvezni? En személy szerint nem szeretek masokhoz alkalmazkoni , es szeretem a sikereim magam elérni. Az utolsó olyan map ami tetszik és egyedül is játszható az elementálok birodalma , mert ehhez még elegendő par hidra ladát megvenni es be lehet jutni.
Egy nap talán átgondolom és újra reményeket fűzök ahhoz hogy tovább haladjak követve a nagyokat.
-
Annyit szolnék a fent álló helyzethez, hogy mi kicsi klán révén nem tudjuk kihasználni a telket , nálunk csak varátaink vannak , nem pedig mindenki begyűjtve hogy erős és dicső klán legyünk. A telkünk pár nap mulva azé lessz aki szeretné , vagy akinek a GF kiadja. Lehet sés tárgyért jelenik majd neg az intéző, sosem lehet tudni.
Fentebb olvastam , hogy felemelik a kohók árát , én p-s bányászokkal rendelkezem es mint Dalvin is írta nem a kicsik között vannak a legnagyobb bányászok. Amit bányászni fogok a régi 2015ös kohó árakon fogom eladni, esélyt nyújtva a kissebbeknek, bár tudom lessz sok nyerészkedő aki ebből is megszedheti magát, de engem a bányászat kikapcsol és megnyugtat
Mindenkinek a lelkiismeretére bízom , hogy embertársai felé milyen , tisztességes vagy nyereszkedő az az ő dolga , lelki eredettől függő ez a kérdés.
Akik nap mint nap a metin2 szerverein élnek mert a valóság elől el kell bújniuk hosszabb időre mint az átlag játékosoknak , nekik számít sokat a yang vagy épp a telek megléte. Egy klán ereje nrm a pénztől vagy a relektől lessz több, hanem hogy a tagok barátok , vagy csak idegenek akik egy zászló alatt harcolnak.
-
Kagagi , ennyi idővel is ki tudnám farmolni ez tény, de az autovadaszatra 3. Kezre nem vagyok hajlando költeni. Mind a 3 birin van fullos farmosom es bariban is tudok 4 karival farmolni petkaját. Nekem maga az elv nem tetszik. Megbeszeltük , ugy döntöttünk hogy feladjuk a telket millió mas dolog van amelyre költünk inkább. Es cél a bajnokka válás
Remelem több ilyen kedvező frissites nem lessz .
-
En ma kifitettem a telkünk berleti dijját 7 napot egyben ami 35m , de valoszínű hogy Avarrejtek feladja a telket. A klanbol , mivel mind dolgozunk erdemben nincs annyi időnk hogy kifarmoljuk a telek sarcot. Ha eltünnek a kohók engem nem izgat, a szintemen én nem használok kohókat csak a pvps szettekben, mivel a pvp mar meghalt es csak a séseknek letező fogalom lessz par eladó szettem. Vannak meg közöttünk olyanok akik a csillivillik epőtti világból származunk, biztos lessz pár klán akik kitartanak , de engem a jatékélmények kötnek csak a telekhez. Elvagyok a csillivilli cehes optok nélkül is ami yangmilliókat befizettem azert hogy a klánban elkészíthetőek legyenek, elengedem. A világunk haldoklik és lassan az elünes homályába veszünk, de mindennek van kezdete es vége. Ha be is kerül egy kohós kerék mint azt fentebb irták, en azt nem fogom forgatni. A csalad a gyerekek fontosabb életcél ennél. Mindenki vegye számításba : ez egy kikapcsolódás piheneskent jó. De arra hogy a villanyszámlánk növeljük autofarmok miatt amikert szinten adomanyoztál forintot, nem biztos megeri egy telek fentartasara fecserelni az eletidődet.
-
A frissítés céhes része , nem igazán tetszik . Összevonáskor elvették a telket visszakapta a céh mert kisorsolták közben másik céhekben is jártunk , bevasároltuk magunkat ujra a telkünkre, a sok munka mellett keveset vagyunk , de ha már fizettem a telekért és ujra kisorsolták map 1 re mert 2015ben nekünk már ott volt a telkünk , akkor a saját helyünkért miért fizessünk újra??? Ha házat veszek ott se kell bérleti díjjat fizetni ha mar kifizettem, akik a szintközép osztályban vannak vagy éppen kezdők egy ilyen napi 5m yang a telekért elveszi a kedvüket, azért tolom bele a sok yangot hogy felhuzzam és tehessek a fegyverembe optokat , erre most a GF még meg is uzsoráztat a saját telkemen. Lassan majd a karijaink után is fizethetünk hogy nehogy bannoljanak minket. Lehet azért teszik mert csökkent a profit és úgy gondolják majd így jobban veszük a tárgypiacos yangot a féltett telkeink miatt vagy azért hogy yangot farmolhassunk a telek fenntartására , nem tudom. Szerintem ez a döntésük nem korrekt azokkal a játékosokkal szemben akik akár egy évtizede kitartnak a játék mellett.
A szint emelés és az új játékterek a leirás alapján tetszenek , bár nem látom mivel lenne könnyebb oda eljutni , valószínűleg csak ha mélyen a zsebeinkbe nyúlúnk. Én nyár elején a munka mellett az esti fejlesztési sikertelenségi ráta miatt is döntöttem úgy hogy kell egy kis szünet. Remélem az uj dolgok bekerülésével a régebbiek megszerzése , elérése némileg könnyebb lesz.
Tetszik a 9. Skill bevezetése és hogy a 120as játékosok végre a monoton malomból új célok felé törekedhetnek. Örülnék egy részletesebb kidolgozottabb leírásnak az újításokkal kapcsolatban, mert az információ morzsák amelyek megint csak némi rálátást adnak , nem inspirálnak eléggé. Olyan ez mintha sötétben probálnánk egy pallón a szakdék fölött átjutni, mert ugy látom rossz döntesekkel itt is könnyen a gödőr aljára kerülhetünk.
Ezt az új kesztyűsrendszert például egyáltalán nem értem, de tetszik az adatlapok megreformálás
Remélem ha az üres aktív tulajok nélküli telkek törlődtek ezt a lehúzós rendszert ki veszik
Szép estét és jó játékot minden jatékos társamnak !
-
a mai napig megőriztem a minimalizált digitális lábnyomom és a jövőben is igyekszem ezt nem módosítni , a pénz számolva jó nem egy bankkártyán.
Mod megjegyzés: A hozzászólásod off!
A továbbiakban megkérünk, erre figyelj, hogy elkerüld az esetleges figyelmeztetéseket!
Dreamy
-
A mai napon szereztem tudomást róla hogy megszünt a playsafecard rendszer amelyen keresztül eddig a havi tolvaj kesztyűmet vettem. Vajon lessz mód, hogy mi akik nem vagyunk a bankok rabszolgái valamely módon tudjunk majd újra tisztességes àron sét venni?
Pár hónap lazázás miatt ( munka ) most tudok majd esténként visszatérni hőn szeretett játékomhoz, de tolvaj nélkül XD. Az sms-es rendelés lehúzós nagyon a playsafecardhoz képpest , és nem fogom a fizum egy részét sem bankoknak adni " kezelési költség" gyanánt. Remélem a GF kiokoskodik uj fizetési módot akár egy saját card rendszert
Mod megjegyzés:
Megkérünk, ne vezesd félre a játékos társaidat.
Az interneten sehol nem olvasható, hogy a Paysafecard rendszer megszűnt volna.
Attól, hogy ahol te venni szoktad, esetleg nem forgalmazzák, még nem jelenti azt, hogy maga a rendszer megszűnt volna.
(OMV kutakon kapható)
A GF sem vette ki a lehetőségek közül, ez is sejtet valamit.
Legközelebb próbálj erre ügyelni!
Köszönjük!
Dreamy
-
3. Ha alkoholról van szó én : Vodka, Dió pálinka, barack pálinka, kőrte pálinka, és házi vörösbor
-
4. Lecsó , töltőtt paprika, rántott cukkini, hagymás bab...
-
2. Végre süt a nap és érezhető hogy nyár van
-
Sziasztok az én esetemben a játék elindul, tudok chatelni és pmelni is, de amint megmozdulok a kliens ledob a szerverválasztó menűbe. Próbáltam kitörölni a pack mappát és a javítás opcióval újra leszedtem. Töröltem az ESET smart securityt is a gépről mert másnál ez okozta már ezt a problémát. A hiba a legutolsó frissítés előtt még nem állt fent. Ilyen problémával korábban nyitottam témát( 2019 aug. 08.) , akkor egy frissítés okozta ezt több játékosnál is.
-
A javaslatom kibővíteném annyival , hogy a 5.és 6.lelterbővitői lehetnének akár speciális bővítők is amelyek eventek során kaphatóak lennének jutalomként például egy ládábol, tudom a sima leltár bővítő csak tárgypiacos keretek között van , de a kelme amiből 40 db kell szokott ilyen módon elérhető lenni. Még jelenleg is reálisnak tartom a + 2 oldal bevezetését
-
1. Kezdődjön az ujjabb forduló.
-
Számomra kissé zavaros a fórum javaslatok része, mert mindig csak az utolsó javaslatokat lehet látni, így ha az ember írna egy javaslatot lehet hogy már létezik egy olyan , vagy ha csak átolvasgatná őket akkor is órákba telhet mire megtalája őket.
Ha egyáltalán megtalálható , én bevallom feladtam a keresést.
A javaslatom a következő lenne :
A javaslatok rész is álljon lapozható oldalakbol , mert jobban átláthatóbb lenne és lehetne tudni milyen javaslatok születtek, mert így maximum a keresőben kulcsszavak alapján lehet párat megtalálni
Tegyük fel lehet lapulnak olyan javslatok, ötletek amelyeket régen nem támogadtunk , de a játék jelen helyzetében, fejlettségi szintjén újra át gondolnánk.
Érv : Ha a kibeszélő részek lehetnek több oldalasak akkor a javaslatok is lehetnének és ezekről az oldalakrol a linkjeikre kattintva elolvashatnánk. Tudom egyszerübb egy keresőmezőt létrehozni ami az adatbázisban rá keres , ha ép jó kifejezést írunk be. De szerintem ha már a fórumozok javaslatok írására a játék jobbá tételére törekedve az idejüket erre töltik. A kezük munkája legyen olvasható egyszerűbb módon.
-
A mai napon ch5 b2 első termében egy autofarm piros 93as sárkánysámi körül ütögetett és szedegetett egy 99es kék testi. Az én időmben a ks nem volt divat sőt ... bár kérdés az autofarm esetén ez ks-e.
De jelenkorunk legalizált csalóprogramja melett már ez sem annyira meglepő.