Posts by AkiNemVak

AkiNemVak: Csendélet

map1nek rendületlenül
    Légy híve, oh jinno,
    Boltod az mi elbukott,
    jég boszorkány által.

A keri mapon vár rád
    télen biztonságban
    Sohanon már nincsen fa,
    de zodiba rankolhatsz

Ez a' föld, mellyen annyiszor
    zoknikat kidoppolt
    Ez, mellyhez minden bolt nevet
    Egy ezredév csatolt.

Itt küzdtenek zokni ért
    Map1nek farmjai
    Itt törtek össze fmst
    Kovácsnak karjai.

A mai napon megnyitottam egy fórum linket, szomorúan látom, hogy még mindig ez az design van...

Viszont, arra hogy fent maradjon az utókornak mi mikor használ feledés szalagot a játékban tökéletes <3

Illetve a mai nap jöttem rá hogy van olyan is aki a 35 wp-re nem félelmet húz 2020ban :(

Most én

olvasd el még egyszer ....

nekem nem a fejlesztéssel volt bajom sőt ... én is találtam már 2 sor könyvet erdőbe az autóson ... de egyébként megoldottam szét szedtem a yut norit, kártyákat stb azt szedte utána... nyilván barlangba ha teledobálják ha esik rá kell nézni a karira mert befog telleni :)

engem az zavar h mélyen tisztelt fejlesztők vagy a team részéről úgy adják elő 5 soron keresztül h csináltak valamit mintha nem ezért folyna be hozzájuk nem kevés pénz és ha nem ugyanazok lennének 1-1 sorba leírva csak csavarva egy egy szófordulatot rajta még szimpatikus is lenne

ez a patch olyan amilyen ...

egyrészt legalább látjuk h 5% van villámló vértet váltani +5 ruhából ami amugy nem dob fel de legalább az ember kedvét elveszi :)

másrészt tökjó gondolat lenne h a napi küldi segíti a kis/kezdő játékosokat egy egy teki vagy sd2 jeggyel illetve a snack és a fénylő kő amivel lehet a gaya piac felé "kacsintgatni" (ami amugy lehúzás mert bővíteni kell a slotokat ha jó cuccot venne az ember ... de nyilván ez a metin2 ....)

viszont akiknek ez kedvezne kis/kezedő játékosok őket már réges-régen ellehetetlenítették :D

és ami a csúcs számomra és messze veri az összes határt ami létezik a világon:

Tárgyakat felszedő kedvencek változtatásai:

-A házikedvencek csak azon tárgyakat veszik fel, amelyek a megidéző játékos birtokában vannak, beleértve a bányászatot és a küldetés tárgyakat
    -A házikedvencek már nem vesznek fel olyan tárgyakat, amelyek a megidézésük előtt estek
    -Azokat a tárgyakat, amelyek nem tartoznak a megidéző játékoshoz, nem veszik fel
    -Ennek eredményeként azokat a tárgyakat, amelyek a házikedvenc megidézése előtt estek a földre, már nem veszik fel

most ez mi a ló füle ? ennyire hülyének vagyunk nézve ? vagy ki van adva h 4 sorba kell leírni valamit ? ez után mi fog jönni ? letérdelünk majd és a szánkba fognak bele csinálni ? vagy ki gondolta h ez értelmesen van így ?

elmegyek majd a kisboltba és egy palack ásvány vízhez kapni fogok egy a4es oldal leírást h az van bent víz ? meg a külseje műanyag? aztán a kövezkező sorban meg hogy a műanyagban van a víz ? utána h a vízben buborék ? aztán h a palackban van buborék ? végül h a műanyagpalackban van víz aztán a vízben buborék ?

döntsük már el h értelmi fogatékosok-e a célközönség, vagy gyerekek akiknek nincs pénzük sére , vagy felnőtt értelmes emberek akik havonta 10-25-50ezer forintért séznek és elvárnának egy kis élményt, tájékoztatást, ha már tiszteletet sem ingame, sem a teamrészéről nem kapunk , viszont a tejhatalmat azt demonstrálják elég sűrűen :) nagyon remélem ezen is egy ban formájában, mert biztos valamit megszegtem hihi

Figyelmeztetés

provokáció

ninnalány

Üdv

javaslat lényege: A régi designe visszahozása a fórumra

tartalma kifejtése: Ez az új botrányos, eddig se volt átlátható de most négyzetre emeltük a problémát ezzel, senkinek nem volt rá panasza csak nyeltünk egyet h mi van ha még rosszabb lenne...

rosszabb is lett

Kis közösség vagyunk felesleges volt variálni vele ...

javasolnám ha nem is én döntöm el ezt az egészet de a közösség egy A, régi B, ami most van C, valami ami ezeknél is jobb (de legalább az A,B-ből lehetne választani)

vagy akkor ne legyen fórum mert ehhez elnézést de aki adja a nevét h itt moderál stb. vagy nagyon elfogult vagy vak

lehet van ezzel kapcsolatban már téma v kibeszélő de én nem látom át a most a platformot hihike ....

:thx:

Nem támogatom.

1. ott a Young-Víz folyamat tudod nyomkodni ... gangó gyökér lé, barack virág bor , gránát alma lé, tök ....

2. az emberek ilyeneket nyomkodnának élet áldás helyett ... nem azért költ vki életáldásra h x harmattal pótolja ...

3. a harmatoknak van töltési ideje különböző értéke , pl 10 percig hat ennél meg ha 10p ig nem nyomod az rosszabb lenne stb de a lényeg h nem ez a harmatok célja ... (aki nem érti a logikai bukfencet és ebbe szeretne belekötni azzal nem szándékozom a továbbiakban az igazamról társalogni :) )

4. nevetséges lenne azért mindenféle harmatot csinálni amit adott esetben 1 gangó gyökérből és 1 tue gombából megoldott 10éve mindenki

5. lehet petekbe is rakni ezen az elven működő skillt

6. miért kéne mindenkinek gyógysámán skill ? kezelés csak 1 kasznak van és ? ? holnap én meg olyan pajzsot akarok amitől erős testem lesz és nem esek össze ... 1 hét múlva meg kard aura fog kelleni ? vagy láng lélek ? :D ne butáskodjunk

7. semmi sincs továbbítva az illetékesnek

8. ha továbbítva is lenne nevetséges ez a javaslat ... a gfnek nem érdeke az h az életáldás amit sé ért is lehet kapni ingyen pótolható legyen

9. játssz gyógy sámánnal, húz magadnak egyet, keress egy másik gyógy sámánt

végül a 10. és egyben a legfontosabb indok vannak ennél fontosabb dolgok is a játékban :)

A miért játszol még a játékkal részre sokakra igaz lehet pl az én példám is, hogy sajnálom itt hagyni magam mögött azt a :
    - több százezer percnyi játékidőt
    - 6 illetve már egy ideje 7 számjegyű összeget ami ebbe a "játékba" benne van ...

A mit szeretsz rész is mondjuk elég hosszú:
    - autó vadászat (például ha nem lenne fix nem játszanék...)
    - az átalakítás, a karik öltöztettetése (személy szerint én ezt baromira élvezem, haj+vért+fegyó kombókat variálgatni...)
    - egy egy boss/run első alkalommal legyőzni/végig vinni (nyilván az 1500. meley már nem olyan mint a 6. de értitek...)
    - másokkal storyzgatni (pl anno hogy statolta ügy-re a buffot stb stb....)
    - személy szerint a legkedvencebb érzésem amikor 1 skillből valaki össze csuklik előttem ^^

tegnap nyitogattam hf ládát és idegesített h 1000 exp jött belőle :)

meg 1 perces menekült köpiből jött minden ötödik nyitásra :) legalább így 10 percnyi köpim volt 40m yang ért nagyon éltem hihike

Amint azt már mindenki tudja, az elmúlt hetekben sikerült egy határozott, döntő csapást mérni a p-szerverek ellen.
    Annak jeleként, hogy tudják, nem fogunk visszakozni az illegális p-szerverek elleni küzdelemben, úgy döntöttünk, hogy az összes olyan kiszolgálót, amelyet ezen a héten indítunk, RUBINUM szervernek nevezünk el.

Igazából engem nem zavar miket zárnak be, még ha ez megoldaná a játékos hiányt annak örülnék is :) DE ez nem fogja ... aki p szerózott az vagy nem volt elég kitartó vagy nem akart százezer forintokat kiadni ide és ott hozzá juthatott az optolokhoz , előbb lett p skillje a koncik űzök stb miatt .... biztos nem fognak az ott "szocializálodott" playerek itt labdába rúgni vagy alapból nem is akarnak ide jönni.

viszont: döntsük akkor már el h 1x kaptuk infóba h rendezvény szerver lesz amiről karit már magyarra is lehet átmenteni...
    vagy most a p szerók után ez egy stabilan futó nem bezáratós szeró lesz :)

csak mert eddig még nagyon nem tiszta, legalábbi ha eddig azt írták h rendezvény szeró és most meg a gf-nél dolgozok hatalom vágyának kiélésének státusz szimbóluma lesz egyfajta trófeája amit nem akar bezáratni ... akkor így nekem mezei playernek mi a buli ebbe ? ott olcsóbb a tárgy piac huhuuu ... mert ha lesz vmi jutalom pl x küldi után vagy szint után stb akkor ha azt contira vissza hozhatom egyefene átnézek ... de így elég magas leszürni ezekből h mi lesz itt :)

ui.: nekem olyan mind1 bezárják-e majd sőt ha lehet áthozni cuccot v 5 karit az accra még örülni is fogok de így most csak eldönteném már nyitásig h mi is lesz

@dreamy
    ás akkor itt irjam le hogy a tájékoztatás és 07.17.-vel életbe lévő patchel miért nem kaptunk legalább az új szerverről leírást ?
    ezzel nem keverném a témákat ?

ide különösebben h ne legyek off annyit tudnék írni: ha rendezvény/event szerver lesz lesz lejárati ideje és a karikat,cuccokat,jutalmakat átlehet hozni....
    értem én h lacerta mély seb sokakban mert az úgy lett hirdetve h sikeres hydra runig futni fog hogy élesre is legyen hydra stb lerágott csont ...
    de ha itt pl leírnák azt mint karácsonykor h mettől meddig vagy h lesz-e jutalom és ha igen mi ? akkor talán az ember tudna ezzel is számolni ...

nagy vonalakba mindenki leszűrheti h ez is miről fog szólni....
    1000+1 olyan kérdésem van ami fixen nem körvonalazódott senki tudatában, nem fogom leírni most mert el se jutna oda, de mindegy is

ez az új Aura stb öltözék csak füst lesz (like a epic) vagy mint egy jelmez kell majd nézegetnünk ?

+ ha már random embereknek sikerült ezt a rendszert kifejleszteni : *videó törölve (nincs 2 perces a videó nem fejteném ki) de lényegében nem kéne az ocsmány tűzoltó redvát nézni meg a csodás pántokat amit a mai napig nem bírtam megemészteni ...

annyi teamtag van mint az égen a csillag én szívesen ki is fizetem a gf nek ezt a rendszert csak valaki kommunikálja le hogy mennyi meg hova utaljak (nem mintha 10 év alatt nem kapták volna meg tőlem ennek az árát sé formájában....) biztos ha egy mezei player/programozó kap egy levelet a GF től hogy legyen már kedves nekik sporolni egy kört h ezt rendszert ne nekik keljen kifejleszteniük ... bele fog menni h eladja nekik :)

-ch váltó nincs javítva esetleg ?
    -új szerverről leírás ?

most látom rubinum néven fog majd futni ez pl egész jó vicc én hatalmasat nevettem rajt legalábbis :D

amugy meg anno volt évente 2 jelmez 1 kölyökdoboz meg karácsonykor fehér oroszlán pecsét a tárgypiacon és több évig a 99 max szintes pach volt .... mára oda jutottunk h hetente jóformán pach a játékosok sose érik utol magukat ...(legalábbis szerintem sokan még az évek óta bent lévő pántokból se rendelkeznek 25%ossal vagy valaki a 105 se érte el nem a 120at , nincs 105+9 runa nap penge és egyéb fegyójuk stb) ezzel egyetemben a tárgypiacon egyidőben vehetsz ládát, jelmezt, kölyökdobozt, kereken forgathatsz, sé jegyet vehetsz, még aukción is költhetsz sét és így az ebből befolyt összeg megy egy +250es retekre ami 20% eséllyel fog váltani :)

de azért berakják h a meleyre 90 a limit biztos bárki is szerette volna ezt :D

biztos a játékosok érdekei vannak a szemük előtt :thx:

A linket töröltem. Dreamy

Például ha valaki új karit kezd annyi sok idegesítő és felesleges körrel jár: - lvl18 oda-vissza futkosni a 46k yanggal az öregasszonyhoz meg az oktatóhoz, jó ne legyen privátszeró jellege és ne váltson egyből 17 pontnál az összes skill de néha a hajam befonom ez idő alatt, jobb írná ki h 1m és túl vagyunk rajt beváltja nekem(mondjuk ez most hajnali 3kor idegesített fel még friss… ) ezen túl is lennék, viszont a ló system értem tényleg értem, hogy a csecsemőknek minden vicc új, de 10 év után a villogó pontok, meg bok , banditák mindezt napi egy szintenként haladva, egy örökkévalóság …

meg ugye a szokásos :D titánpajzs húzás kovi kézivel 8ra nem megy ki 1 leltár 79 sés itemmel , villámlós vért váltás …
    ha valami keréken vagy ládában van több száz sé ért életáldást kapsz :)

egy fél havi fizetésből újra leadni

időspirál

én ennyire azért nem venném véresen komolyan :D

ha tényleg 2x kell ezt a cuccot megvenni nyilván bosszantó, de 7-800 séből 110 támadót semmi se fog adni végleg egy karinak ...
    ha 10 éve tp vel játszik valaki annak már az az idő amit a két biosz leadásával tölt hamar elfog menni :)

én személy szerint vagy nem tartok ezeknél a bioszoknál vagy jót választottam ... de ami rohadt módon bosszantó a GF ItemShop irányában hogy "egész nap megvásárolható" ...
    ha bent maradna egy-egy ajánlat azzal kinek ártanának ? nekik jelent ez bevételt ... főleg az emberek nyáron nyaralnak, hétvégente a fiatalok buliznak stb
    nem a gf-hez fogja mindenki igazítani programját és azt hogy ép van-e 7-800 sé azon az id-n

plusz ez azért is bosszantó mert időnként :
    ,,délelőtt féláras volt a nazar amulett, de aki megvette használhatja" aki délután ér rá az vegye csak meg drágán :)
    ,,Félhold öltözék, délután már nem elérhető..." persze rá 2-3 napra raknak be 7-15 napost a 30 helyett ezzel meg is oldva mindent :)

igazából már ki lepődik meg ezeken őszintén ? :thx:

ez ugye a patch kibeszélő ... a ch váltó mint olyan számos 5 ezer forintér bérelt hamachis sufni szerón fellelhető plug-in/bővítmény/funkció akárhogy is nevezzük nem sokat változtat a tényen ... nem lesz elérhető véletlenül ebbe a pachben ?
    erről lehet valamit tudni mert az hogy :
    -tudják
    -rajta vannak az ügyön
    -érzékelték a felmerült problémát
    -DOLGOZNAK RAJT

ezeknél egy szimpla nem lesz soha is korrektebb válasz lenne :thx:

ui.: nyilván ez is csak az aktív játékosokat illetve azokat akik több karaktert szoktak egyszerre több mindenre használni érinti, és remélem megkapom a jollyjoker "van ettől nagyobb probléma is" kártyát"

ui.2: szerintem ez egy olyannyira csekély dolog ha az illetékes programozó tényleg tudná ezt a soron következő szerdára már kitudta volna javítani... nem ennyi idő távlatából sem (de ez az én véleményem biztos tudja és DOLGOZIK RAJTA...)

új jelszavakat direktbe 1 karaktert változtattam a végé

Mivel nem lehetne egyébként elfogadni ha pl tele írom nullával és úgy egy másik üzenet jön ki... ezért igen figyelembe vettem :) mosolygósszámjli

Tisztában vagyok vele, hogy ezzel se lesz semmi kezdve, nem is feltétlenül azért írtam .... (de amugy azért írtam, hogy csinálják meg .... csak itt ez lehetetlen számba megy ....) inkább azért, mert kíváncsi voltam h másnál megy-e ez zökkenő mentesen ?