nagy vonalakba mindenki leszűrheti h ez is miről fog szólni....
1000+1 olyan kérdésem van ami fixen nem körvonalazódott senki tudatában, nem fogom leírni most mert el se jutna oda, de mindegy is
ez az új Aura stb öltözék csak füst lesz (like a epic) vagy mint egy jelmez kell majd nézegetnünk ?
+ ha már random embereknek sikerült ezt a rendszert kifejleszteni : *videó törölve (nincs 2 perces a videó nem fejteném ki) de lényegében nem kéne az ocsmány tűzoltó redvát nézni meg a csodás pántokat amit a mai napig nem bírtam megemészteni ...
annyi teamtag van mint az égen a csillag én szívesen ki is fizetem a gf nek ezt a rendszert csak valaki kommunikálja le hogy mennyi meg hova utaljak (nem mintha 10 év alatt nem kapták volna meg tőlem ennek az árát sé formájában....) biztos ha egy mezei player/programozó kap egy levelet a GF től hogy legyen már kedves nekik sporolni egy kört h ezt rendszert ne nekik keljen kifejleszteniük ... bele fog menni h eladja nekik 
-ch váltó nincs javítva esetleg ?
-új szerverről leírás ?
most látom rubinum néven fog majd futni ez pl egész jó vicc én hatalmasat nevettem rajt legalábbis 
amugy meg anno volt évente 2 jelmez 1 kölyökdoboz meg karácsonykor fehér oroszlán pecsét a tárgypiacon és több évig a 99 max szintes pach volt .... mára oda jutottunk h hetente jóformán pach a játékosok sose érik utol magukat ...(legalábbis szerintem sokan még az évek óta bent lévő pántokból se rendelkeznek 25%ossal vagy valaki a 105 se érte el nem a 120at , nincs 105+9 runa nap penge és egyéb fegyójuk stb) ezzel egyetemben a tárgypiacon egyidőben vehetsz ládát, jelmezt, kölyökdobozt, kereken forgathatsz, sé jegyet vehetsz, még aukción is költhetsz sét és így az ebből befolyt összeg megy egy +250es retekre ami 20% eséllyel fog váltani 
de azért berakják h a meleyre 90 a limit biztos bárki is szerette volna ezt 
biztos a játékosok érdekei vannak a szemük előtt 
A linket töröltem. Dreamy