Sziasztok lányok és srácok!
Hát mit is mondjak,nem is vártam mást,azoktól a játékosoktól akik csupán a játéknak egy oldaláról közelítik meg a kérdést! "szeretnék nyugodtan játszani, farmolni, boltozni,nem vagyok kíváncsi a harcra" Véleményemet fenntartom avval,hogy a boltokat berakták "Alcatrazba" A maradék konfliktust is megszüntették ami a védd meg magad,védd meg a birodalmad felfogást is teljesen kiöli a játékból! Valamikor mikor még nem Barbimese volt a játék,akkor voltak harcosok akikre fel lehetett nézni,mára csupán farmerek maradtak, akik épp a 1000. főszörnyet ölik monoton egyszerűséggel!! Én még emlékszem DT előtti csetepatékra, a játékosokra aki napi szinten balhéztak ,nem volt kötelező ott lenni, mégis estéről estére voltak összecsapások! Nemrégiben felmentem kicsit nosztalgiázni,nos elkeserítő volt, válogatás nélkül gyilkoltam mindenkit,és egyetlen egy játékos sem volt aki akárcsak felvette volna a kesztyűt,hívott volna segítséget,hozott volna pvp felszerelést,vagy épp karaktert! ("miért bántasz,hagyjál már,miért jó ez neked?"
Egy szónak is száz a vége, magyar szerveren evvel a boltrendszerrel megadták az utolsó döfést a PVP-nek.nincs már ütközési hely ahol kialakulhatna egy csetepaté, map1 értelmét vesztette!
Üdv.: fincsi