Posts by fincs

  Sziasztok lányok és srácok!

  Hát mit is mondjak,nem is vártam mást,azoktól a játékosoktól akik csupán a játéknak egy oldaláról közelítik meg a kérdést! "szeretnék nyugodtan játszani, farmolni, boltozni,nem vagyok kíváncsi a harcra" Véleményemet fenntartom avval,hogy a boltokat berakták "Alcatrazba" ;) A maradék konfliktust is megszüntették ami a védd meg magad,védd meg a birodalmad felfogást is teljesen kiöli a játékból! Valamikor mikor még nem Barbimese volt a játék,akkor voltak harcosok akikre fel lehetett nézni,mára csupán farmerek maradtak, akik épp a 1000. főszörnyet ölik monoton egyszerűséggel!!:pillepalle: Én még emlékszem DT előtti csetepatékra, a játékosokra aki napi szinten balhéztak ,nem volt kötelező ott lenni, mégis estéről estére voltak összecsapások! Nemrégiben felmentem kicsit nosztalgiázni,nos elkeserítő volt, válogatás nélkül gyilkoltam mindenkit,és egyetlen egy játékos sem volt aki akárcsak felvette volna a kesztyűt,hívott volna segítséget,hozott volna pvp felszerelést,vagy épp karaktert! ("miért bántasz,hagyjál már,miért jó ez neked?"

  Egy szónak is száz a vége, magyar szerveren evvel a boltrendszerrel megadták az utolsó döfést a PVP-nek.nincs már ütközési hely ahol kialakulhatna egy csetepaté, map1 értelmét vesztette!

  Üdv.: fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!

  Eme remek újítással végleg kivégezték a játék PVP részét,mostantól egy Barbi mesére fog hajazni a játék!

  Aról nem is beszélve,hogy sok kapcsolat "barátság" született egy jó kis map1 csetepaté közben, után! Volt lehetőség megismerni más játékosok harcmodorát, erejét, képességeit. Részemről már nem is bánom,hogy hanyagolom ezt a játékot,igaz egyedi stílusban harcoltam,de szerettem a csetepatét!

  Üdv.: fincsi

  Sziasztok!

  Legszebb öröm a káröröm,és tudjátok miért? Mert nincs benne semmi irigység!

  De félre a viccel,szerintem is érdemes kicsit kivárni nem mindjárt hagyni menni a levesbe a telket,annyira azért nem nagy összeg az a bérleti díj,bár kicsit fura nekem, ha már egyszer valamit megvásároltam akkor,hogy a búbánatba vetnek ki rá bérletet. Inkább neveznék ingatlanadónak!

  Üdv.:fincsi

  Sziasztok!

  Bár engem már nem érint ez a céh telkes dolog. Viszont elgondolkodtató mi is evvel a cél,vagy kiknek is jó ez?

  Érdemes kicsit gondolkodni rajta,minden dolog ami valakiknek rossz, az bizony van akinek jó, és épp hasznot húz belőle!

  De lehetne itt a jól ismert hegylakó című film mottóját is mondani: "A végén csak egy maradhat"

  Üdv.: fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!

  Nos érdekesen zajlanak itt a fórumon a dolgok ismét.

  Van ugyebár egy játék,verseny aminek vannak nyereményei. Nem,hogy a nyereményeket nem tudni mik is azok,de még a nyertesek névsorát sem lehet közzétenni? Azt már csak halkan jegyzem meg,hogy a helyes kódot sem teszik közzé.

  Ez nekem kicsit unszimpatikus húzás, és ismét elgondolkodtató. Kik nyertek,mit nyertek, egyáltalán nyert valaki bármit is?

  Üdv.: fincsi a közellenség

  Sziasztok!

  Fogalmam sincs honnan jött ki a kód,de mivel már mindenki ezt írta 63AHG91X így én is leírtam. Igaz nyeremény nem jár már számomra mert a 10. vagyok,persze csak ha jó a kód amit az első kiírt! Lehet nem is kell görcsölni a kódmegfejtésen,elég figyelni mikor fejti meg valaki,és máris be lehet kerülni az első 6 közé?

  Üdv.: fincsi a közellenség!

  Sziasztok srácok és lányok!

  Ez a kölcsön kérős meglopás mióta metin létezik azóta van. Én úgy gondolom,hogy a csalónak bennfentesnek kell lennie,hogy működjön a dolog. Tudni kell kitől mit lehet elkérni,egy vadidegen ha bepróbálkozik akkor találomra kér,és úgy igen kicsi az esélye,hogy ne fogjunk gyanút! Ha valamit kölcsön is adtam valaha, akkor is elbeszélgettem a kölcsönkérővel mielőtt bármit is adtam volna,és ez nem bizalmatlanság! :pillepalle:

  Egy LV1 törtmagyarsággal beszélő meg mosolyt csalna az arcomra, miután pár keresztkérdést feltennék neki :evilgrin:

  Üdv.:fincsi

  fincsi ha nem akarsz supportozni akkor vedd csopiba húzz rajta 2 szintet és városi utazóval kijössz ha jól láttam a fotón odáig tudsz mobokat húzni.

  Szia!

  Ez is lehet egy megoldás :thumbsup:,bár biztos eltartana egy darabig,de legalább nem kéne jegyet irogatni.

  Üdv.:fincsi

  Csak olyan esetekben jár az SJ visszatérítése amikor a GF hibájából nem tudod felhasználni. Tavaly volt, hogy 1-2 napig nem működött a tombola, akkor visszatérítették az előre elköltött SJ-t

  A második napon legkésőbb én jegyet nyitnék.

  Szia!

  Valóban mehetnék Suportra jegyet írni,de annyira nem fontos a dolog,mint már említettem elment a kedvem az új szervertől. Egyszer csak kiszabadul onnan a karakter,addig ő lesz a kőbe zárt lélek. Az meg felettébb érdekes,hogy egy lag bevág az oszlopba, amit még egy relog sem tud megoldani.

  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!

  Nem vagyok kezdő,de a kérdésem igencsak az. Adott az új szerver,egy városba jövetelem alkalmával a lag berakott egy oszlopba :doofy: immáron 4. napja ott dekkolok.

  Van valami megoldás,hogy ki tudjak onnan szabadulni? A szintem LV 8,hívást nem tudok kezdeményezni( GM et véletlen sem tudok hívni), tegnap próbáltuk másik karakterrel kiütni,de pvp védelem nem engedi. Végre betévedt pár vadkutya amiből 2 el is kezdett nagyon lassan kivégezni,de arra járt egy hős megmentő aki leverte a blökiket, (ez úton is köszönöm neki :thumbsup:)

  Kíváncsi vagyok ki,hogy oldaná meg a helyzetemet.

  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!

  A tegnapi napon belekezdtem a legújabb szerverbe, úgy gondoltam végigcsinálok minden "bugyuta" ide oda küldözgetős küldetést. Mikor egy városba bejövetelnél jött a már rég elfelejtett lagg,ami már csak emlékeimben volt, még Darco szerver hőskorában. Nos ez a kellemes kis lagg úgy bevágott egy oszlopba,hogy 2. napja ott dekkolok. Ez az incidens azt hiszem el is vette a kedvem a további játéktól.

  Üdv.:fincsi

  3. napja az oszlop fogságában :)

  Esetleg valami megoldás,hogy lehetne kiszabadulni?

  Sziasztok lányok és srácok!

  Fantasztikus az új szerver,itt nem szimpla csalók, ügyeskedők,szabályokat egyedileg értelmezők vannak, itt kőkemény heccerek vannak!

  Sajnálatos,hogy a GF vagy tehetetlen ellenük,vagy épp magasról tesznek rá. Vannak helyek ahol pl. a botok már falkában farmolnak,ebből kifolyólag rengeteg yang kerül be a játékba,és az árak már most elszabadultak. Mezei játékosnak hamar elmegy a kedve,ha marad akkor csak el játszogat "lovacskázik":) de nem merül bele komolyabban. Kíváncsi vagyok a mi "nagyjaink" belevágtak,és látnak értelmét az ott játszásnak?

  Üdv.:fincsi