Posts by fincs

  Sziasztok lányok és srácok!

  Minden újítás behozatalánál jön a "siránkozás",hogy nincs leírás! Én régi motorosnak számítok a "videójátékok "világában anno még játéktermekben pénzbedobós gépeken kezdtem. Ott sem volt leírás,sőt később mikor már elkényelmesedtem és otthoni pc-n, ps-n kezdtem játszani ott sem volt leírás.És itt sincs leírás,a játék megismerkedéséhez a kezdőknek van eligazítás. Utána találd ki magad mit,hogy tovább! De ez szerintem nem véletlen van így,a tanulópénzt meg kell fizetni,és az elsők akik kitanulnak valamit azok tudnak profitálni belőle igazán. De aki nem akar saját kárán tanulni,az várja ki míg mások kitapasztalják,vagy míg fel nem kerül videómegosztóra egy útba igazítás. Viszont addigra már mások jól megszedik magukat az újításból,ez a Metin2 :)

  Nem volt szándékomban senkinek a lelkivilágába belegázolni,csak a véleményemet szerettem volna leírni a témával kapcsolatban:!:

  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!

  Kedves MetinSzaki,nem unod még? 2-3 hete mást sem hallani tőled (vagy inkább azóta mióta reggeltél),hogy mennyire nem jó az ami itt megy, és végnapjait éli a játék,és az autóvadászatod mennyire bugos! Ha ennyire frusztrál a játék akkor szerintem lépj tovább. Egyébként meg közel sem biztos,hogy a rendszerben van a hiba,az hogy boltost nem dobja le közel sem azt jelenti,hogy nálad a net hibátlan. Egy netszakadozáskor az aktív karaktert azonnal levágja,míg egy boltost fenn tart! De mint ősrégi játékosnak neked ezt tudnod kéne,mert ez amióta metin megy azóta így működik!

  Üdv.:fincsi  Figyelmeztetés: off hozzászólás. st666

  Sziasztok lányok és srácok!

  Felháborító,hogy vannak akik még dicsekednek avval,hogy szabályt szegnek. Régen ez nem így volt! Volt akkor is fű alatt titokban kereskedés.

  De az,hogy megpróbáljátok itt elfogadtatni az már gusztustalan!

  Tévedés ne essék én sem vagyok szent,de nem kérkedek avval ami nem épp szabályos.

  Tudod kedves 3 postos MetinSzaki én már nem játszom,és minden felszerelésem ott porosodik, pedig elhiheted van ott pár még mostanság is keresett holmi közte!

  És avval is tisztában vagyok,hogy bármikor elveszhetnek egy szerver bezárás miatt,de pont nem érdekel,pedig nem 10000ft-ot és nem is 100-at lehetne kiárulni belőlük!

  Üdv.:fincs

  Sziasztok lányok és srácok!

  Ez most komoly? le vagyon írva,hogy mindennemű játékon kívüli kereskedés TILOS,legyen az karakter,felszerelés,yang,won!

  Erre itt elelfogadottként állítják be azt ami fb-n megy.

  Kíváncsi lennék mennyire jogkövető az életben aki ezt szabályszegést fennhangon favorizálja?

  Üdv.:fincsi

  Ladafan097, neked pedig azt tanácsolom, gyere játszani Én az optimista játékosok táborát képviselem, bár ahogy elnézem egyedül vagyok. De gyere , lehet itt játszani.....

  Sziasztok lányok és srácok!

  Ezt most tényleg komolyan mondod neki,hogy "lehet itt játszani"?

  Péntek késő délután felnéztem Rubira sárga map1-en egy teremtett lélek nem volt,de még bolt se,azt hittem nem ch1 re léptem be, de sajna ott voltam. Végigloholtam a mapot, az ég adta világon senkivel sem találkoztam,átmentem map2-re, ott se futottam össze senkivel. Nos kérdem én itt kezdjen valaki játszani egy "csapatjátékot"?

  Contin meg felzárkózni a többiekhez,felvenni a versenyt a "szörnyszülött" farmoskarikkal? Szerintem csak csalódás érheti az oda újként regisztrálókat!

  Üdv.:fincsi


  Figyelmeztetés

  off

  ninnalány

  Sziasztok lányok és srácok!
  Csiszkov a németeknél szerintem még jobban védik a fogyasztót mint idehaza. De a GF remekül ki tudja játszani őket, sőt szerintem még más hatóságokat is! Ugyanis te nem terméket vásárolsz a forintodért,csupán támogatásul adod azt az üzemeltetőnek,és ő cserébe SÉ formájában ajándékkal jutalmaz,amiből aztán te játékbeli előnyökhöz juthatsz! Sőt ha kicsit is belemélyülünk, akkor az sem véletlen,hogy sem a karakter, sem a nála levő holmik nem képezik a tulajdonodat,mert az mind mind az üzemeltetőé! Egyszer beszélgettem egy jogásszal,aki azt mondta minden bizonnyal jogi téren remekül be vannak védve,és igen nehéz lenne bármit is ellenük lépni.
  Üdv.:fincsi


  Tudom nem a témához tartozik,sőt valószínű figyelmeztetve is leszek.BOCSI

  Sziasztok lányok és srácok!
  19.3 :D ez egy újabb szeg a magyar metines közösség koporsójába! Nagy szintűeknek akarnak kedvezni? De csak erőltetik ezt a csoportban játssz dolgot.Egyszerűen már nincs annyi játékos,hogy csoportos runnokat toljanak (pár fanatikus még akad) Már évekkel ezelőtt is sokan hagyták abba azért mert nagy szinten egyénileg nem lehetett érdemben játszani! Tudom ez elvileg egy csapatjáték,de ha már nincs elegendő játékos akkor lehet nem ezt a vonalat kéne erőltetni!
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  Nekem is vannak érdekes dolgok a raktár nyitásnál! A minap megnyitottam a raktárt,hogy kivegyek egy karost,nos amint kihúztam a tárgyat avval a lendülettel be is zárta az egész játékot. Új kliens belépés raktár megnyitás és a döbbenet,szinte teljesen üres raktár fogadott,egy pakk lila poti árválkodott. Mire feleszméltem addigra ismét bezárta a játékot,persze mind ezt hibaüzenet nélkül! Ezt még eljátszottuk kb 3x aztán egyszer csak megjavult minden.
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  Nos én úgy gondolom,hogy nem volt az véletlen,hogy a mi szervergépünk csak 3 csatornát kapott. Valószínűnek tartom,hogy a 6 ch már közel sem tud optimálisan futni, és akár ez is okozhatja a manapság fellépő problémákat!
  Régen a TV adások hibájakor azt az üzenetet írták ki,hogy "A HIBA NEM AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN"
  Javaslom,hogy ne rakjátok újra se a gépet, se a játékot,sőt új gépet hardvert sem kell venni,egyszerűen csak ki kell várni,hogy legyen az üzemeltetőnek elegendő pénze egy új szervergépre,vagy megvárni,hogy összerakjanak egy másik közösséggel akiknek talán jobb gépük van.
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  Ez most ismét egy zseniális üzleti húzás a GF részéről. Ne gondolja senki,hogy ezt csak úgy kitalálták,keveset költő játékos aki csak a minimálisra költ,kesztyű, gyűrű, néha pár apróság,gyanítom ők nem fognak kevesebb tárgyat venni,itt mindjárt van egy 40%-os növekedés! Aztán ott vannak a nagy SÉ-zők,na közülük kevesen fogják abbahagyni az emelés miatt a játékot "függők" de ha páran mégis letudják győzni a kényszeres mivoltukat akkor is bőven befizetik helyettük a maradók a kiesést. Kivan ez matekozva rendesen!
  Traxdata had világosítsalak fel, te nem Ft vásárolod meg a tárgyakat, A forintot a GF nek támogatásként adod,hogy tudjon belőle üzemeltetni fejleszteni,és ezért ő cserébe ad jutalmul neked SÉ-t amit aztán felhasználhatsz. Ha ez nem így lenne akkor sok tővényszegést követnének el,pl. tiltott szerencsejáték. Nem tudom most,hogy van de régebben még számlát sem adtak a feltöltésről,pedig elviekben kellett volna!
  Fel a fejjel,ki lehet ebből a játékból gyógyulni,nehéz de ki lehet!
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  "Köszönet"? Ugyan miért,azért mert voltak kegyesek és visszaadták azt ami eleve megvolt? Nehogy már térdre boruljunk a Gf előtt!
  Amúgy meg mostanra már szinte teljesen felesleges is volt berakni,3 ch is szinte kihalt,kivéve azt a pár órát a főműsor időben!
  Üdv.:fincsi

  Kedves Dalvin!
  Azt gondolom,nem kell sokat foglalkozni a horgászattal,hogy véleményt formáljak róla,de ha neked ez jobban tetszik akkor nevezzük első benyomásnak,bár nem igen lesz második!
  A való életben sokat horgászom,és ezt nem műmájer tavakon teszem,így van némi elvárásom egy horgász játékkal kapcsolatban. Az hogy egy teljesen életszerűtlen szituációban kell egy ablakban kattogtatni egy ide oda cikázó halra, számomra nevetségesen bugyuta megoldás.
  És ha már megszólíttattam akkor kérdeznék is, te mint team tag talán tudsz rá választ adni,hogy az aranyhal bónusznál miért nem írja ki,hogy miféle bónuszt is kaptam mint pl. a raktárbónusznál? Vagy netán nekem kéne egy miniatűr ikon alapján tudnom?
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  Tegnap vettem egy pecabotot mert nekem az se volt,50 -50 csalit,és nekiálltam horgászni nos ez valami förtelem horgászattal még köszönőviszonyban sincs. Kifogtam az aranyhalat amit annak rendje módja szerint visszaengedtem. Meg is kaptam a bónuszt csak épp azt nem tudom mit,ugyanis az nem lett feltüntetve csak az ,hogy mennyi idő telik épp le. 15-20 csali elhasználása után bedobtam a botot a vízbe és el is felejtettem az egészet. REMEK FEJLESZTÉS LETT!!!
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  Roppant idegesítő ez az egész CheatBlocker az,hogy fennragad az állapotsáv a képernyő tetején,és még az amúgy ott megjelenő kezelőfelületet sem tudom használni,ugyanis amit kattintok azonnal leteszi asztalra a játékot! De az,hogy eltüntetni sem lehet a képernyőről csak egy újraindítással? Eddig sem játszottam valami sokat de eztán még belépni sem igen fogok!
  Üdv.:fincsi

  Szia!
  Minden bizonnyal úgy van ahogy írod és teljesen biztonságos itt minden, és maximálisan megbízhatunk a program készítőjében, mert ők csak törvényesen tudnak működni! (ha komolyan átvilágítanák a magyarországi szabályoknak megfelelően a működésüket,akkor nem vagyok benne biztos,hogy nem lenne pár dolog aggályos,akár a szerencsejáték felügyelet részéről!)
  Viszont azt is írtad,hogy "Az új szoftvert engedélyeztetni kell a vírusirtókkal megbízható kivételként" ha ez valóban így történik akkor ,hogy fordulhat elő az,hogy vannak vírusirtók amik mégis trójainak vélik?
  Mondjuk én sem félteném a gépem tartalmát ha azon semmi érdemleges adatot nem tárolnék! És ha mégis bekaptam egy jóképű vírust akkor semmi gond nélkül újra rakhatnám a gépet!
  Üdv.:fincsi

  Ha rákattintasz a leírás fülre csodákat fogsz látni...


  Ez a cél. A következménye az lesz, hogy amennyi yangot elhasználnak pont annyival kevesebb marad a játékban:)

  Szia!
  Mivel nemigen tudtam belépni a játékba,így csak a fórumon tudtam követni a híreket,és ott a láda tartalmáról semmiféle leírás nincs! ( de köszönöm a lekezelőnek ható információdat)
  A yang kivonás szerintem megint a feketepiacnak és evvel a yangfarmereknek fog kedvezni!
  Amúgy beléptem egy olyan gépről a játékba amit nem blokkol a vírusirtó (ezen a gépen nem végzek semmiféle hivatalos munkát,és így kevésbé féltek egy adathalászattól!)
  Meglestem mit is tud a láda,és mit lehet horror áron forgatni,: szél cipő az induló 1 forg.bátor köpi,2.titok gyűrű,3.égszínkék ital,4.sárkányisten védelem,5.bátor köpi,6.ismét bátor köpi,7.érzelem csomag,8.szél cipő,9.bátor köpi,10.belépési engedély (1db :D ) ezen már csak nevetni tudtam és itt abba is hagytam a pörgetést.
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  Tapasztalatom ugyan nincs a ládával kapcsolatban,csak véleményem!
  Leginkább az információ vagyis annak hiánya ami bosszant.Mi van, vagy épp mi nincs az ominózus ládában. Ha már végképp szerencsejáték kategória a nyitása,újranyitása,akkor legalább lehessen tudni a lehetséges nyereményeket! Még egy filléres kaparós sorsjegyen is feltüntetik a nyeremény listát!!!
  A másik ami aggaszt,hogy milyen hatással lesz ez a játékban a yang alakulására,értem ez alatt azt,hogy ha sokan sokszor fogják használni a ládákat akkor sok yang vonódik ki a játékból. Ennek mi lehet a következménye?
  Üdv.:fincsi

  Sziasztok lányok és srácok!
  A belépési hiba nálam is megvan,vírusirtóm trójainak látja a metint és törli. Én biztosan nem fogom kikapcsolni, inkább nem játszom vagyis nem lépek be :D:D:D
  Üdv.:fincsi

  Nos, nagy indulatokat váltott ki szinte mindenkiből ez a dolog (a lustaság miatt a legközelebbi ebben a témában íródott mondatot idézem be, nem személyeskedésként). Így nekiálltam én is letesztelni. 3 Razador run alatt mondanám a végeredményt: 46 darab virágmag, 90 darab szili esett ki. Sés kesztyű, plusz feltettem egy 2 órás kesztyűt is. Mellékesen megjegyzem, hogy soha nem szokott így esni, szó szerint meglepetésként ért, hogy ekkora a "különbség". Engem nem érdekel, hogy mi van ráírva, de amikor sajátként tapasztalom ezt, akkor nekem bárki mondhatja, hogy márpedig az nem úgy van, ha ez a végeredmény. Ha átírták ha nem, ha változtattak rajta ha nem, a gyakorlatban megmutatkozott, hogy pozitív volt ez a változás, mert két napon keresztül néztem. A második nap volt az, amikor némileg kevesebb virágmagot kaptam, de nem sokkal.

  Sziasztok lányok és srácok!
  Kedves Sirmium!
  Bocsájtsd meg nekem amit írok! Nem értem a posztodat :?:
  Evvel mit is szeretnél igazolni? Leközölted az adatokat,hogy épp neked hol mennyi akármi esik. Ha már teszteltél akkor a referencia adatokat is kellene tudni,pl. kesztyű nélkül,kesztyűvel,dupla kesztyűvel! Mert ez így csupán csak tényközlés. Én pár napja lemúrban minden kesztyű nélkül beálltam autosba szilizni,az eredmény lehangoló,aztán felraktam egy 3 órásat, nem vettem észre szinte semmi változást,talán csak a poti ami jobban esett,de a szilánk biztosan nem! Ha egyszer lesz kedvem és a számlámra kerül némi SÉ akkor lefogom tesztelni mire mi a dropp növekedése.
  Üdv.:fincsi


  ( Ez az egyedi betűminta amivel a posztodat írod jópofa,de sajnos egy mobiltelefonos nézetben nagyon zavaró)