Kezdő kérdések... (7. rész)

• Ez nem igaz nem jár érte tiltás van aki 2 nél többel bányászik szóval nyugodtan bányász 2-3 karival nincs tiltva.

Megelőző idézetet töröltem. Megkérünk azt ne használd, ha az előtted levő hozzászólásra válaszolsz. Dreamy

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Sziasztok !

Az érdekelne, hogy a Kereskedő Üveg ( bolt nézegető ) Mióta lehet csak SJ-ért venni ?

Teljesen el lett véve a Sés verzió, vagy néha bekerül ?

• Kereskedő üveg - egyelőre kedvezményesen: SÉ helyett SJ-ért

2020.09.11-e óta.

Azóta nem volt sé-ért.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Kicsit vicces hogy délelőtt óra boldog óra van de itt nincs ki írva miért? a team hétvégén nem dolgozik? vagy majd ki lesz rakva éjjel vagy holnap reggel? ne gyertek azzal hogy sok az elfoglaltság stb mert a forum halott és a játékban sincs 1 gm se.. az hogy hétvége van egy dolog, de más nemzet foruma ki tudta rakni 1-2óran belül, na mind1 nem izgat annyira csak vicces, szerencse hogy külföldi forumokra járok fel

Ez nem kezdő kérdés, és már sokadszorra írsz rossz témába.

A hozzászólásod így off.

Másrészt a facebook oldalunkon is közzé lett téve, a játék indítójában is reggel 10-től látszott, harmadrészt a discord csatornán is hirdetve lett.
    Az pedig, hogy kinek milyen elfoglaltsága van az életben, pláne hétvégén, nem hiszem hogy tiszted megítélni és felróni.

Ez nem egy munkahely, lehet valós életbeli elfoglaltsága bárkinek.

Az efféle megjegyzéseid mellőzd légy kedves. Köszönjük!

Dreamy

• Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem hogyan működik az Appaloosa snack amit a gyakornok ládájából kaptam?

Mert hiába megyek a lovászinashoz, bár ott az opció hogy meghosszabítja vele az élettartamát az Appaloosamnak, nem történik semmi mikor rákattintok. Próbáltam már úgyis hogy a lovon ülök, vagy úgy hogy nem, az opció mindig ott van de hiába megyek rá nem veszi el a snacket. Másnak is volt már ilyen hiba, vagy én csinálok valamit rosszul?

Már csak 1 nap van a pecsétből és nem szeretném, hogy emiatt lejárjon mikor ott a hosszabító lehetőség :(

• Sziasztok! Valaki tudna segíteni 60felett milyen bonuszok kellenek? Be szeretnek ruhazni pár dologra azért kérdezem milyen bonuszokra figyeljek?

• Hali tudom nem nagyon lényeges kérdés de a napi küldinél az hogy készits egy tárgyat mit takar? Kinél, mit a legegyszerübb?

• Sziasztok srácok és lányok!

Arra lennék kíváncsi,hogy a régi Okey láda tartalma megváltozott-e az idők folyamán. Van a régmúltból a 2. okey rendezvény idejéről pár száz arany-ezüst ládám. Akkor még igen jó arányban lehetett nyitni belőlük jó dolgokat. (szükségtelennek tartottan kinyitni,egyberakva kevesebb helyet foglalnak)

Üdv.: fincsi a közellenség!

• Két féle Okey van.

Már a pontszámaik és a nevük sem különbözik, a leírásukból lehet tudni melyik a nyári (normál) és melyik a karácsonyi (speciális) láda. A karácsonyinál a leírásába belekerült ez: Esélyed nyílik egy Prémium magánbolt (1 nap) megszerzésére.

Minden információt megtalálsz a wikin:

https://hu-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Okey

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Két féle Okey van.

Már a pontszámaik és a nevük sem különbözik, a leírásukból lehet tudni melyik a nyári (normál) és melyik a karácsonyi (speciális) láda. A karácsonyinál a leírásába belekerült ez: Esélyed nyílik egy Prémium magánbolt (1 nap) megszerzésére.

Minden információt megtalálsz a wikin:

https://hu-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Okey

Sziasztok lányok és srácok!

dreamy köszönöm a választ! Csak azt nem tudom még mindig,hogy a tartalma a régieknek változott e a mostaniakhoz képest. A régiekben jók voltak az esélyek a mágikusra, de ahogy hallom a frissekben ritka mint a fehér holló.

• Sziasztok lányok és srácok!

dreamy köszönöm a választ! Csak azt nem tudom még mindig,hogy a tartalma a régieknek változott e a mostaniakhoz képest. A régiekben jók voltak az esélyek a mágikusra, de ahogy hallom a frissekben ritka mint a fehér holló.

Gyanítom hogy lejjebb vették. Emlékszem pár éve 30-40 ezüstből már általában jött mágikus, 200ból 5-6-7db okat nyitogattak. Idén amit láttam videókat 200as pakk nyitásokról, csoda ha 2 jön 200ból.

• Csak azt nem tudom még mindig,hogy a tartalma a régieknek változott e a mostaniakhoz képest.

Egyik évben változtattak rajta, mert nagyon rég a speciálisból (ezüstből) is lehetett Ágast meg Blitzent is nyitni (áttették az aranyba), akkor még a mágikus nyitási aránya igen jó volt.

Amióta beletették a prémi boltot is azóta sokan mondták, hogy nagyon ritka lett a mágikus.

de ahogy hallom a frissekben ritka mint a fehér holló

Nincs olyan hogy friss vagy régi (azonos fajtából), mindegy mikori évben szerezted, arra már a jelenlegi állapot vonatkozik.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Szia!

"Nincs olyan hogy friss vagy régi (azonos fajtából), mindegy mikori évben szerezted, arra már a jelenlegi állapot vonatkozik"

Ezt gyanítottam,hogy így van :(

• Üdv!

Régi karakterek is megkapták utólag a gyakornok ládát?

Az én 65-ös karimnál nincs láda.

Témákat összevontam. Dreamy

• Nem, aki olyan karakterrel játszik, amit e rendszer előtt hozott létre, azok nem.

Kezdő kérdések... (7. rész)

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdésem, de a fejleszthető hátassal kapcsolatban kérdeznék. Amíg 40-50 közötti voltam, orkoknál Árnyék metin (45) farmolással elég sok hátasra szert tettem, de azóta felmentem 55-re és Sohanon Halál metineket (65) farmolok és valahogy azóta egy hátasom sem lett, amióta a 65-ös kőből próbálok szerezni. Valamiért ott kisebb a drop? Vagy esetleg tudnátok javasolni más megoldást, hogy hetente 1-2 hátast tudjak szerezni az 55-ös WP-mel?

Válaszokat előre is köszi.

Szeretem az életet

• Vagy esetleg tudnátok javasolni más megoldást, hogy hetente 1-2 hátast tudjak szerezni az 55-ös WP-mel?

Azt is vedd figyelembe, hogy pl a karácsonyi rendezvény alatt végig ki voltak kapcsolva ezek a dobások, egészen január majdnem végéig, és a mostani event sorozat alatt is vannak napok, amikor nincs "zsákmány-vadászat".

Esetleg az is befolyásolhatta, hogy event keretében +50% drop volt, amikor jobban esett.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍