Extra felszerelés oldal és sok más

 • announcement_metin2_pt_81b0dd30e06615d51bc65fab4b4fb4c6.jpg


  A Metin2-ben fantasztikus fejlesztésekkel és új tartalommal köszöntött be a tavasz. Növeljétek rugalmasságotokat a harcban az új, második felszerelés oldallal, tároljatok tárgyakat a fejlesztett öv rendszerrel és várnak rátok isteni új fejlesztő tárgyak, ahogy tengeri húsvéti öltözékek és hátasok is!

  Váltsatok felszerelést!

  Ezzel a frissítéssel lehetővé válik, hogy feloldjatok egy második felszerelést oldalt, így gyorsan és könnyedén váltsatok két felszerelés szett között! Többé nem szükséges a felszereléseteket egyesével lecserélni, amikor egy másfajta szettet szeretnétek magatokra ölteni. Ehelyett élvezhetitek a szupergyors felszerelés cserét egy gombnyomással. Például az egyik oldalon PvP felszerelésbe, míg a másikon PvE felszerelésbe bújhattok, így tökéletesen felkészülhettek bármire!

  Így működik

  A második felszerelés oldal feloldásához szükségetek lesz az új Extra felszerelés oldal tárgyra. Ezt egy küldetésből szerezhetitek meg, amit automatikusan megkaptok, ha eléritek a 120. szintet. Ha legyőzitek az Athrin nagymestert a Gnoll barlangban, megkapjátok az új tárgyat jutalomként. Amint használjátok a tárgyat, megjelenik a második felszerelés oldal. Ezt ugyanúgy kezelhetitek, ahogy az elsőt.

  Ugyanakkor lehetőségetek van egyszerűen csak megvenni az Extra felszerelés oldal tárgyat a Tárgypiacról a második oldal aktiváláshoz, így villámgyorsan meglephetitek ellenfeleteket egy felszerelés cserével!

  Amint aktiváltátok a további felszerelés oldalt, a hozzá kapcsolódó Felszerelés oldal váltás készség automatikusan elérhetővé válik, így gyorsan és könnyen tudtok felszerelést váltani bármikor. Ezt a másodlagos készségeiteknél találjátok meg.

  Fejlesztett öv leltár

  Lazítsátok meg az öveteket, mert most a tárgy megszorítás törlésre került az öv leltárban! Most már bármilyen tárgyakat tárolhattok ott.

  De figyelem – bár már mindent tárolhattok az övetekben, néhány dolgot még érdemes észben tartanotok:

  • A tárgyak nem kerülnek automatikusan az öv leltáratokba. Ha például tárgyakat szereztek egy küldetésből vagy zsákmányt vesztek fel, ezek mindig a játékos leltáratokba kerülnek. Ha ez megtelik, nem gyűjthettek be több mindent, akkor sem, ha az öv leltáratokban még van hely.
  • Azokat a tárgyakat, melyek egy küldetés teljesítéséhez szükségesek, csak a játékos leltáratokban fogja felismerni a küldetés. Ha ezeket az öv leltáratokban tartjátok, nem fogjátok tudni teljesíteni a küldetést.
  • Az öv leltáratokban található tárgyakat nem tudjátok használni a gyorsgomb sávról.

  Istenek pecsétje

  A sok fantasztikus új felszerelés lehetőség mellett szeretnétek fejleszteni is a tárgyaitokat, amíg még benne vagytok? Szerezzétek meg az Istenek pecsétjét, ami elérhető lesz bizonyos időpontokban a Tárgypiacon – legyetek éberek! A pecsét minden eddigi tárgynál nagyobb mértékben növeli a tárgyak sikeres fejlesztésének esélyét! Nincs szint megszorítás a használatához, sem a játékos, sem a tárgy vonatkozásában. Élvezzétek a valódi isteni beavatkozást a felszerelésetek fejlesztésekor!

  Húsvéti Metinek és ugrándozó nyuszik a láthatáron!

  A Metin2 színes Húsvéti rendezvénye március 31-én kezdődik. A Húsvéti nyúl jutalommal teli kosárral vár titeket, és a városok is ünnepi lobogókkal lesznek teli! Fantasztikus öltözékek és új szett bónuszok várnak!

  Időtartama

  • Rendezvény kezdete: március 31. 0:00 CEST a karbantartás befejezése után
  • Tárgy dobás vége: április 25. 23:59 CEST
  • Rendezvény vége: április 26. 23:59 CEST

  Húsvéti rendezvények

  Tojásvadászat

  Szeretnétek a húsvétot tojás-kereséssel és csokinyúl nassolással tölteni? Nem fog menni! A szörnyek már rég megtalálták a tojásokat, és zsebre vágták mindet. Vadásszátok le őket, szerezzétek vissza a színes finomságokat, és váltsátok be őket a jól megérdemelt jutalmatokra a Húsvéti Nyúlnál!

  Húsvét Metinek és Mágikus tojások

  Zúzzátok szét a Húsvét Metineket, és egy kis szerencsével egy értékes Mágikus tojást találhattok bennük. Három alkalommal nyitható ki, és olyan kincseket tartalmazhat, mint például a Megbűvölő tárgy, mágikus gyöngyök vagy a ritka Kék sárkány-bab.

  Húsvét a Tárgypiacon

  A húsvét varázsa a Tárgypiacra is beköszönt. Ezek várnak rátok:

  Nyalókákat vehettek

  Nem csak isteni finomak, de hasznosak is: az Erőteljes nyalóka és a Mágikus nyalóka titkos recept alapján készültek, és +50% EXP-t, +30% fizikai támadást, illetve további hasznos harci bónuszokat biztosítanak.

  Merüljetek bele a húsvétba!

  Rendkívül különleges öltözékek és hátasok várnak ezen a húsvéton! Bújjatok bele a lenyűgöző Tengeri egyenruhába és a hozzá tartozó Bicorne kalapba és induljatok csatába a fantasztikus Holdfény csikóhal és Napfény csikóhal hátán! Élvezhetitek a szett bónusz nagyszerű előnyeit is. Ha a csikóhalon ültök az elképesztő egyenruhátokban egy Erőteljes nyalókával vagy Mágikus nyalókával, egyetlen ellenfél sem tud feltartani titeket sokáig!

  Maximális szett bónusz:

  • +5% szörnyek elleni erő
  • +150% EXP
  • +5% esély tárgy dobásra

  Jó szórakozást!

  A Metin2 Csapat