Metin2 HU
Recent Activities
-
Perculia
Posted the thread Raktárláda 04.22.ThreadA Raktárláda 04.22-én kedvezményesén érhető el.
-
Darcoon
Posted the thread Játék Rendezvény: Kapd el a Királyt.Thread
Visszatér a "Kapd el a Királyt"! Az izgalmas kártyajáték próbára fogja tenni a szürkeállományotokat, de a siker nem marad koronázatlan: Bronz, Ezüst és Arany Királyi Kincset nyerhettek! Királykártyák gyűjtéséhez vadásszatok… -
Darcoon
PostKedves Játékosok!
A héten csütörtökön, április 23-án 9 órakor lesz karbantartás.
A Metin2 Csapat
-----------------------------------------
Dear Community,
Our maintenance this week will be on Thursday, April 23, at 09:00.
Your Metin2 Team -
Darcoon
Replied to the thread Karbantartás-archív.PostKedves Játékosok!
Április 20-án, hétfőn 04:30-tól hálózati karbantartást végzünk. A munkálatok várhatóan körülbelül 5 óráig tartanak, és ez idő alatt játékaink és szolgáltatásaink nem lesznek elérhetők.
A Metin2 Csapat
… -
Darcoon
Post2026.04.16
Kedves Játékosok!
A karbantartás véget ért. A szerverek újra elérhetőek.
A Metin2 Csapat -
Lesirg
Like (Post)A probléma magától megoldódott, nem igazán értem, de zárható, köszönöm.
Örömmel halljuk, hogy a problémád megoldódott.
Lezárom a témát.
Lesirg -
Darcoon
Thread
A jövőben sokkal átláthatóbb és könnyebb lesz a Metin2-ben karakter átvitelt tervezni! Az új rendszer közvetlen lehetőséget biztosít annak átlátására, hogy mely karakterek mely szerverekre kerülnek átvitelre, így könnyedén… -
Darcoon
Posted the thread Játék Dupla rendezvény: Kincsvadászat és Túlvilág!.Thread
Április 16. és április 22. között kétszer is vár rátok a rendezvények izgalma: menjetek Kincsvadászatra, és utazzatok, hogy szembenézzetek a Túlvilág kihívásaival a fantasztikus jutalmakért! Ha folytatjátok az olvasást, mindent megtudhattok… -
Jagju
Replied to the thread Játék Tárgypiacos vásárlás sikertelen.PostA probléma magától megoldódott, nem igazán értem, de zárható, köszönöm.
Örömmel halljuk, hogy a problémád megoldódott.
Lezárom a témát.
Lesirg -
Jagju
Posted the thread Játék Tárgypiacos vásárlás sikertelen.ThreadSziasztok,
ma szerettem volna forgatni a Nyuszi keréken, de nem engedi, nem vagyok jogosult. Megnéztem Sé utalványt sem tudnék venni, "Nem felelsz meg a vásárláshoz szükséges követelményeknek." Ez eléggé furcsa, mivel főkarim bőven…