Posts by Nuttika

Szóval ha megrizikóztatod, hogy a gf trójaival kutakodik a gépeden, akkor ez a csodálatos cheat blocker megnyújtja a kliens elindulását. De ha ez nem lenne elég, a további kliensek nehezebben nyílnak, nem is bír el annyit a gép, mint eddig. Szükségtelenül leterheli a gépet.
    És most már nyakra-főre összecsukja magát a keservesen elindított kliens.

Komolyan kérem őket, hogy NE ADJANAK KI TÖBB ÚJÍTÁST, ha csak rontani képesek mindenen.

Az első klienst nekem is betöltötte a játék, a másodiknál fogta meg a vírusírtóm.

Kipróbáltam a horgászosdit. Eddig se voltam benne jó, de legalább kitudtam húzni pár halat, most egyet se sikerült még akkor sem, amikor nehezen ment a 3-szor elkapás. Mondjuk akkor nagyon könnyű volt, amikor a karika szélét érintette csak úszkálás közben, nem ment be a körbe.

Igazam lett, tényleg hazavágták a horgászatot. Jobban tennék, ha visszakoznának és kivennék a csudába.

Ha már EGOIST, a Psycho-Pass fanok meg ezért rajonganak:

Az az anime akkora durranás volt akkoriban :D Főleg a Katekyo Hitman Reborn fanoknál, mivel annak a mangakája készítette a karakterdizájnt :D

Amúgy annyira jóóóóó volt az első évad, hogy Makishima és Kougami nélkül azóta se mertem megnézni a másodikat. Nem akarok csalódni. Bár lehet, hogy ha megnézem újra a sorozatot bevállalom.

Itt egy AMV, ami szerintem egész jó, meg is hozta a kedvem az újranézéshez, de ERŐSEN SPOILERES!

(Ahogy vénülök, úgy egyre jobban úgy gondolom, hogy a topkategóriás animéket a SCI-FI és mecha sorozatok között kell keresni az esetek 80-85%-ában, mert ők operálnak elgondolkodtató történetekkel üres fanservice és ecchi helyett, nem tolják tele különböző dere karakterekkel a pofád és nem a loliconok a célközönség :D
    Kivétel pl. Takahashi Rumiko sorozatai, mert ő fantasy-ban és mitológiában utazik szinte mindig... kivéve a Maison Ikkoku-ban, de az nem véletlen van kedvencelve nálam MAL-on. ;)
    Meg a Hunter×Hunter, de az megint fantasy és shounen fight, bár erősen súrolja a seinin-t több helyen is.)

hiába nem jött be a 19.1

Nem akarlak megbántani, de tegnap elmaradt a frissítés, így még nem jött be a 19.1. Most frissítik a szervert, tehát mától lesz fenn az új verzió.

Szerk.:

Ezúton is gratulálok a GF-nek a cheat blocker-hez. Trójainak jelzi a gépem és blokkalja az egész játékot. Tudom, hogy múltkor már volt ebből baj a Win 10-es oprendszerűeknél, de most csatlakozni fognak a 8.1-esek is.

A friss hír alapján arra kell következtetnem, hogy az új verzió máris bugos, ezért nem rakják fel ide (és a ma karbantartandó szerverekre).

A mai napig tervezett karbantartás nem fog történni. Tájékoztatjuk Önt, ha új dátumot kapunk.

Megmondtam, vagy megmondtam?

Ja és mondjátok meg Darcoon-nak, hogy ha nincs fenn magyar team tag, inkább rakja ki angolul, mint google fordító, mert nem lehet vele magyarra fordítani. (Egyszerre zokog bennem a műfordító és a nyelvtan náci.)

Ezt a minimum 4-5 részt én is tudom javasolni, mivel egy ismerősöm kemény 2 rész után kukázta, hogy rossz. Én meg csak hápogni tudtam, hogy elment az esze. Az egyik legjobb anime. Minden megvan benne: humor (a könnyesre röhögtető fajtából), ökörség, fantasy, paródia, és végül is a háttérben van történet is, meg dráma. Mostanság főleg dráma.
    A szinkronszínészek pedig zseniálisak. De tényleg. Nagy az isten állatkertje, ide megtalálták az összes szökevényt. :D (Amúgy a főbb szerepeket játszók már mind elismert szinkronszínészek lettek hatalmas rajongótáborral.)

Van egy másik ismerősöm, akit évekig győzködtem, hogy nézze. Nem beszéltünk egy ideje, mikor rám írt, hogy elkezdte nézni és a budis jelenet a Yagyuu rezidenciánál kikezdte a rekeszizmát :D Bár én még a top10-es listába simán beraknám pl. a Shougun a fodrásznál részt is :D

Még egy kis adalék: a Gintama rengeteg karaktere VALÓS SZEMÉLYEKRŐL lett mintázva. Így pl. a Shinsengumi létezett és a vezetéknevek nem kis része meg is lett tartva. Így aki picit ismeri a japán törit, az érez némi csavart, mert pl. Okita a valóságban tüdőbajban halt meg (itt ugye majd más fog), Kondo-t elfogták, megtagadták tőle a seppuku jogát és lefejezték, Hijikata pedig egy csatában halt meg..
    Ja és Shinpachi is egy valós Shinsengumi tagról lett mintázva, történetesen Nagakura Shinpaci-ról. Bár az eredeti nem egy szemüveg volt :D

Mindenki a megijed a hosszától, pedig ha az ember neki kezd, még szomorú is lesz, hogy elfogynak a részek.

Ui.: Néha nem árt némi anime ismeret, mert rengeteg animét kifiguráz. A japán hírességeket amúgy sincs esély rá, hogy felismerd. Warning: tömegével vannak a szóviccek.

És: KERÜLD A MAGYAR FELIRATOT, MERT KRITIKÁN ALULI!

Dreamy nem tudom feltűnt-e, de ez volt az egyetlen feléd tett negatív megnyilvánulásom a témában, eddig a játéknak és a GF-nek szólt a kritikám (ahogy a többségnek is).

És igen, véletlenül tapasztaltam a játékban, nem véletlen, hogy már nem osztok meg infót hívásban, vagy csak mértékkel. De pl. pont a múlt héten volt, hogy jeleztem, hogy chat kliensen nem csatlakozik a fórumon kiírt szervernevekre (új klienst raktam fel) és el lettem küldve a sutyerákba. Én meg akkor döntöttem el, hogy többet nem jelentek hibát.

De ezzel azt a kérdést veted fel Dreamy, hogy minek járjanak az emberek a magyar fórumra, ha nincs fenn információ?

Nem, nem jól érted, mert nem változott semmi, csak a felirat.

Tehát igazam volt, látvány villogás az egész. Gyakorlatilag csak látszat javítás/fejlesztés. Miközben gyakorlatilag lassan az egész játék egy nagy bughalmaz és néha egy-két funkicót is kivesznek, annyira bebugol az egész.
    Ugyan az, mint a most már folyamatos eventezés: attól, mert cukormázzal leborítjuk az egészet, alatta még ugyan úgy elrohadt minden.

Zseniális. Megint egy szükségtelen újítás, ami csak bugot fog hozni. Mi lenne, ha mondjuk a céh telkek visszakerülnének így 4 hónap után? Esetleg foglalkoznának a ch váltóval és a ledobásokkal.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez is rövid úton a szörny-kártya sorsára fog jutni. Azért nem horgásznak az emberek, mert elbarmolták a játékot és értékét veszítette. Attól, mert új csicsát raknak rá, ami jó eséllyel megint hangzatos semmi, nem fognak maradni a játékosok. Ez a hajó elment.

RIP Mark Hollis ;(
    Anyám nagy kedvence volt, de 20 éve, mikor mutatta, nekem is nagyon tetszett. Emlékszem, mesélte, hogy ez a klip egy Agatha Christie kötethez készült (szintén nagy rajongója)

És a klasszikus:

Nem hiszem el, hogy megint rákeresek valakire, és mostanság ment el. A végén nem merek majd nosztalgiázni.

Szép személyeskedés és provokáció, de létezik a tovább görgetés.

nem tudom mennyire kezdő kérdés, de minden egyéb topic zárva van :D

10 év alatt 6 acc jutott ki mu -rang rangból jetibe itt a forumon , nem kéne újragondolni ezt a rangrendszert ? :D mármint én esküszöm csak azért járok fel h valahogy ne ebbe a rangba maradjak ahol az összes többi acc, egyébként hozzá se szolnék semmihez csak olvasnék vagy támogatnék vagy mesét írnék nyilván van pár értelmes dolog de pl nem spamelnék meg ilyesmi ha már meglenne a következő rang bár a jeti se vonz inkább valami ezerharcosra hajtanék , csak most akkor nyitnom kéne 100 témát hozzászólnom még 100 témához meg kapnom 500 lájkot ami valljuk be nem egyszerű :(

Nekem így hirtelen ez ugrott be. Ha vegytiszta hsz vadász vagy, viseld el a bejegyzéseket a fórumon.
    A sátánistához annyit, hogy egy egyszerű vicc, miután valaki viccelődve megjegyzést tett a zenei stílusomra. A képen egy visual-kei előadó van, jrock számokat játszanak. Gondolom te se mindig csak a Hallelujat hallgatod.

Természetesen nem támogatom. További kellemes hsz vadászkodást. :)

Ha valakinek kétségei lennének, miért is nem pvp-znek sokan, elég végig olvasni eme illedelmes, kellemes hangvételű párbeszédet.
    Nem hiszem, hogy egyedül lennék azokkal, akik köszönik szépen, de nem kérnek ebből a játékban és inkább magányosan, vagy kis csapatban elfarmolgatnak.

De kiegészíteném egész friss esettel is. Az elmúlt hetekben esett meg, hogy éjszaka, éjfél után átjött 3 sárga a kapitánynál afk-zó karikat nézni. Olvasgatni voltam még fenn, éppen kinyomtam volna a monitort, amikor egy két ninja (egy 70 valahányas és egy 40 körül) befaroltak a kapitány előtti társasághoz és ott mutogattak egymásnak cuccokat. A szövegükből nagyon úgy jött le, hogy valamire készülnek. Majd beugrott 2 perccel később egy villám sámán is és elkezdték ledarálni az afk-s karikat.
    Pechükre hívásban jeleztem és jöttek rendet rakni. Másnap már hoztak egy warit is a kicsi ninja helyett és a biztonság kedvéért minden ch-n végig mentek. Ezt még párszor megismételték, de úgy vagyok vele, hogy ilyen gyerekes csínyért én nem maradok fenn éjszaka.

Illetve a legutóbbi arató fesztiválnál volt, hogy a dt elé portoltam a kecskebékák miatt. Éppen, hogy beértem, nekem esett egy 78-as wari (egy 68-as társa pedig végig támadásra készen kerülgetett), felkelni se engedett. Egy másik őr előtt álldogáló pirosat is elgyepált. Akkor volt esélyem felkelni picit futni és kasztos pajzsot felvenni, na meg ékszert felrakni és esetleg be is buffolni magam, mikor a harmadik birodalomból is megjelent egy 50 körüli játékos és annak is neki esett. Onnantól már tartottam magamat és olvasgathattam, hogy milyen erős vagyok, de neki nincsen köve sámánra, csak azért. Mindezt úgy, hogy 4kk-s antik haranggal próbáltam védekezni.

Komolyan mondom, szánalmas, amikor ennyire vérre mennek egyesek, hogy a másikat fekve lássák. Elfojtott agresszivitás?

Mondanám, hogy menjetek le kicsi karira szilit ütni, de ott is komolyan romlott az esés. Én fixen ugyan azon a helyen autózom, meg se említem, mennyi idő alatt esik ki.

De pont a héten beszéltem erről egy 70 körüli játékos társsal, aki sd2-be ütögeti, beszélgetünk, számolja a termeket, még mindig nincs szili... talán a 9. terem után kapott kettőt.

Most jutottam el oda, hogy van két-három (persze különböző!) mítikus alkímiám. Ehhez hozzá tartozik, hogy mindegyikből volt egy legendásam, zafírból kettő is és 200-220 cor draconissal futottam neki. Volt olyan, hogy egy teljes sor nyerst és metszetet tört egyhuzamban.
    Csak egy karin ütöm ki, mert megöregszem így is, mire kiesik rá.
    És nem is látom értemét rá, hogy máshová szaladjak darálni: szintbeli metineket ütöttemegy szabad délelőttömön. Minimum 40-et lekaptam és kijött 20 szili. Annyi idő alatt a másik mapon autóban kiesett volna az 50-en...

Illetve egyik este felmentem egy dt körre és ami régen akár 30+ is lehetett most nem adott 15-öt.

Ahhoz előbb kisregényt kellene írnom a semmiről. Mondjuk abban profi vagyok, ezt Ninnalany tudja is.
    Egyszer az általa nagyon nem szeretett bitefight fórumon elszórakoztunk a spamben, hogy ki milyen hosszú mondatokat tud csinálni, így sikerült ha jól rémlik nagyjából száz szavas förmedvényt összehoznom természetesen a semmiről. Most képzeld el, ha ilyemismikkel itt szórakoznánk? Áh, ők nem szeretik. :(

És most @ninnalany fog jönni, hogy elmagyarázza, ez nem a bitefight fórum :D