Posts by ShaoKahn

Mivel több ember SÉ-vel és Won-al is felkészült erre, azt szeretném tisztelettel megkérdezni, hogy akkor most majd lesz a kárpótásnak kárpótlása? :)

Mod megj.:

Témákat szétválasztottam, új témát megnyitottam. A Hibajelentésekbe nyitott témákat ne kibeszélőnek használjuk!

Köszönöm!

Dreamy

Sziasztok!

Nem vagyok biztos benne, hogy ez a fórum és javaslatok szekció még aktív vagy érdekel is bárkit, de van egy apró ötletem.
    Nem túl nagy munka megvalósítani, de az utóbbi időben elszaporodott erkölcstelen viselkedés miatt gondoltam visszaszoríthatnánk
    rosszindulatú emberek tevékenységét.

Röviden:
    XY megveszi az összes Szörnyek köve+3-at a piacról, majd kiteszi őket 8 won 199.000 Yangért, majd megkér, hogy nincs távcsöve ezért segíts neki és vegyél.
    A figyelmetlenebbek (én is) nem is sejtik, hogy a rákeresés után a legelső +3-as kő az 8 wonért van... (felettébb összekeverhető a 0 és a 8-as) ezért jófejséből segíteni akarsz neki, majd megveszed (vagy épp nem, mert észreveszed)
    Erkölcstelen...

Ebből adódóan az ötletem nagyon egyszerű:

Ahogy a sima boltokban is úgy a távcsöves keresésnél is legyen KÉK színű a won, ha az értéke NEM 0.

Köszönöm.

Talán a sötét sárkányok 2....

Fene tudja. Szokásos infó csepp, hatalmas szavak, sok SÉ, nulla eredmény + 0,0009 támadóértékért elköltött tízezrek...

Egy ilyen fejlesztésnek 5 éve kellett volna jönnie. Könnyíteni a játékon és évenként egy ilyen tartalom, hogy dinamikus legyen, ne unalmas és ne tárcarobbantó.
    Akkor talán nem halt volna ki se a játék se a fórum (khm... meg lett az eredménye... hiába szóltam...)

S főleg nem kéne összevonni a Földet a Jupiterrel, hogy közönség is legyen a mapokon...

Havi tizes még simán elmenne nekem is, de így már nem... és azért vagyok mérges, mert imádom a metin2-t de elvették tőlem...

Jöhet a Sörkirály... (ott a facebookon... naaagy és kövér... és sör. )

Oh és a videón látott képsorok 90%-a az izzó purgatórium videóból való... az utolsó videó, ahol még adtak a stílusra... Meg lehet nézni az mikor volt már és ugyanazzal a képsorral adják el az újabb tartalmat belefeccelt energia nélkül... Nem vagyok egy hatalmas szaki, de a régi videókból ennél még én is ütősebbet rittyentettem volna.

Kérlek ne üljetek fel a hullámvasútra....

A mai napomon, miközben falatoztam a tarthonyás húst, hosszú idő után ide tévedtem és azt látom, hogy a legutóbbi jelenlétem óta még kihaltabb lett az egész fórum... Rengeteg olvasatlan rész volt a Hírek szekcióban, septében leellenőriztem. 32db kötődik a tárgypiachoz 7 nem. :)

Majd a harmadik kanál után eszembe jutott, hogy régi pár potenciálisan fizető ismerősöm akart volna játszani ezzel a játékkal, de sikerült őket lebeszélnem róla.

Most már kiss köhécselek is ettől a tarhonyától mert eszembe jutott én mekkora lúzer voltam, hogy hittem ennek a team-nek , bíztam bennük meg a GF-ben is.

A GF-et a pénzed érdekli. Nyílt lapokkal játszik, lehúz és TE... igen TE ezt hagyod :)

Egyetlen egy játékost sem érdemelnek meg, hiszen a közel 12 év alatt nem tettek értünk semmit. Nézzétek csak meg a fórumunkat... SOHA nem írt senki véleményéhez senki a GF-től... az utóbbi pár évben elkezdtek ugyan aktívkodni a magyar csapat tagjai... dehát... késő volt már... akkor is...

Jó étvágyat mindenkinek. A mai napomon.

csodálkoznak, hogy elmennek a játékosok

Nem csodálkoznak... Egy percig se hidd, hogy érdekeljük őket. Amit kitalálnak, azt lenyomják a torkunkon, akár tetszik, akár nem. A GF nem tud rólad, se rólam... Hiába teszik fel ezekt a képmutató jópofizós videókat... Statisztikai adat vagy neki, semmi több. Emlékezz csak: Képes volt egy semmit nem adó előnytelen agyonhájpolt hidra runnal eladni egy új szervert, amit aztán beborított a másik szerverre :) Behozta ezt az új forumot, azóta most először írok ide, de ígérem (és most búcsozom is) ez volt az UTOLSÓ. Aztán jött ez az új bejelentkező ablak, amit (mint sok mást) lekopointott a blizzard-tól... és így próbálja a megmaradt állományt a játékai között tartani. Játékot elhagyhatsz, de legalább a GF-en belül... így igazából semmi nem változik náluk anyagi téren... 10+ év alatt, a magyar team (tisztelet a kivételnek) GF párti játékos ellenes, nem barátkozós stílusa, a fórumon lévő arc terror miatti tiltogatások (Ők aztán már persze sehol sincsenek...) és a GF bicskanyitogató tárcarobbantó neszesemmifogdmegjól tartalmai kivégezték a magyar metint. Continuum piros map1 halott... egy csapat nem jön össze semmire. Sárgában nem voltam... piacországban meg van 200 bolt tele ugyanazokkal a cuccokkal. Én pontosan tudom, hogy sokszor elviselhetetlen voltam, de Ti... Ti vagytok azok akik a sok sok ember által imádott játékot tönkre tettétek... Ilyen lopott bejelentkező rendszert gyártani... komolyan ez lett volna a legfontosabb? Most tényleg?... No mindegy is.

Minden jót, de remélem hamarosan tömegével hagyják ott a GameForge-ot. Én mindenhol le fogok beszélni minden nyelven mindenkit róluk.

ÉN :sk06:GF

ui: (Most is egyedül vagyok itt fórumon... szóval... khm... röhejes na...)

Oké...

Elolvastam és aztán adtam neki 15 percet és kerestem benne a lényeget és az értelmet. Nem találtam...

- Hátas buherálás...
    Nos én lehet, hogy szeretnék egy hátast, ami nincs és arra átváltoztatni egy véletlenül nyert otromba tevét... Mondjuk egy vörös sárkányra...
    De ha nincs vörös sárkányom, akkor nem tudom. Ha meg van, akkor meg minek? :) Jójó tudom, majd ha majdnem lejárt... na bumm. Semmi értelme.

- Napi küldetések....
    Van bárki, aki azt gondolja, hogy ezek a jutalmak majd odaragasztanak bárkit a monitorhoz?
    Ugye, hogy nincs... Nem is értem ki találja ezeket ki...

- Fejlesztett fejlesztés...
    Kicsit felkacagtam, mikor azt olvastam, hogy a fejlesztési esély nélküli tárgyakra vonatkozik, hiszen néha úgy érzem, hogy semminek nincs esélye a sikerre....
    De persze értem én, hogy miről van szó és talán az egyetlen egy értelmes része az egésznek. Persze nem valami fontos és már legalább 5-6 éve kellett volna... de legalább hasznos mégha a játékosokok felét nem is érinti vagy érdekli.

Szóval újabb semmi na. Köszönjük.

250-es szint még akkor is sok, ha sosem törne.... Újabb lehúzás, de már kár is ide leírni...
    Hogy én ettől miért leszek boldogabb játékos és ebben engem mi fog vonzani, hogy újra játszak aktívan, azt nem tudom...
    Évek óta rossz irányba halad és senki nem veszi észre... a játék kihalófélben, a fórum kihalt... ugyanaz a 10 ember írkál itt mert
    anno el lettek távolítva az emberkék arc alapján... itt az eredménye... mindennek itt az eredménye...
    A játékban ugyanez a helyzet... be kéne zárni az egészet már nem pedig új szervert csinálni.
    Ezeket a fejlesztéseket, amik 10 évig tartanak, meg el kéne felejteni. Ha belegondolok, hogy mikorra lenne +250, már akkor legyintve ikszelem ki az
    egész metin2-t és csinálok valami mást.... nem, hogy még költsek is :)

... és igen, a leírás megint hagy kívánni valót maga után... illetve csak azt hagy...

Rendkívül ravasz húzás és időzítés... szinte már csak az nem veszi észre az egészet, aki elfogult vagy érdekeltsége van a Gf-nél....

Bezártják a legnagyobb konkunkurenciás privát szervereket (ami lényegesen jobban teljesített náluk(...) ), majd nyitnak egy új szervert...

Merje még valaki mondani, hogy nem a pénzről szól az egész...

Miért kéne új szerver ide mikor már a mostani is kezd MIATTUK kihalni ?

Jönnek az agyonhájpolt új tartalmak csöves optokkal és a tárcarobbantó +15-ös szinttel...

Inkább ezeknek kéne csábítónak lenni, nem egy semmitérő 100% exp-nek egy új szerveren, ahol nulláról léphet bele mindenki ugyanabba a kutyagumiba újra és újra...

Vergődés az egész és újra kiderült, hogy a szakállas csóka kamuzik ezerrel... totál nem érdekli őket a játékos...

A megjelenés óta 5db (!) hozzászólás ékes példája annak, hogy a GF, hogy lefaragta a játékosállományt...
    Map 1-en 10 bolt pirosaknál.... egy csapat nem gyűlik össze erre az egész kazamatás dologra, arról nem is beszélve, hogy infó áramlás annyira vacak, hogy
    1 perc alatt kirúgnának, ha így adnék ki valamit a kezemből... na arról nem is beszélve, hogy megnéztem ezeknek az új cuccoknak a bónuszait és ismét
    rájöttem, hogy aki ezt tervezi az nem ismeri azt a szakállas fazont, aki itt az interjúba boldogan adta elő az új tartalmat... amik egyébként megint nyamvadt runok...

Szörnyű na... egyszerűen szörnyű.... Azt hittem valami olyan optok lesznek, ami majd székhez szögez, hogy játszak... erre, kapunk
    egy kissé megsózott mindnki által lesajnált zodivértet feketében és egy pvp-re félig meddig jó átszínezett fegyverarzenált készségkárral...

DE ! Legalább 15-ös szintig kell rá a forintot szórni, amiért kapsz majd cserébe egy szép mászkáló kék fényt és mikor már mindened ideköltötted, az összes idődet erre szántad és sikerült elérni
    a legjobb cuccokat a nagy sóhajtás után majd csak (és mosd képzeld el...) tücsök ciripelés lesz és ördögszekér map1-en, annyira kihalt lesz az üzemeltető béna politikája miatt a szerver....
    vagy esetleg többen fognak törökül beszélni melletted, mint magyarul (...) Na a lényeg, hogy fogyjon a SÉ... ez az újítás meg meg már nem is a játékról szól csak a lehúzásról... szégyellje magát mindenki, aki ehhez adja a nevét...

ui.:

Jaaa és ezek az új háttérképek... na comodor 64-es szint, szóljon ám a GF, ha nincs grafikusa, mert ennél még én is jobbat csinálok...

A memóriajátékot mondta, hogy jönni fog mint mini játék.
    Meg minden jövő évben... Lassúak mint a csuda...
    Közben már a 25. vértet nem váltja a vacak kawuco nevű npc-jük aztán csodálkozik a szakállmatyi, hogy
    gáz van a közösségben...
    Meg azt mondja fel tehetjük direktbe nekik a kérdést és azt ők olvassák....
    2009.10.11-én regisztráltam a játékba, azóta egyetlen egyszer sem reagált a GF semmire sem ! (...)
    Ez azért jelzés értékű, hogy elléntetben azzal, amit mond mennyire fontosak vagyunk nekik... jaja, duma öreg... duma.
    Június végéig kapnak a törökök -25% kedvezményt a trágyapiacon? Mi miért nem? Mi ez a diszkrimináció?
    Bevallom olyan cuki és megható volt ez a videó (évente 1), hogy szinte már átjött az üzenete...
    Aztán beléptem a játékba és:
    Öltözékek a tárgypiacn, bónuszkerék a tárgypiacon.... :) - Rögtön felébredtem.
    Dehogy vagyunk mi fontosak... akkor már rég lenne új tartalom....és nem jönne itt a süket
    szöveggel, hogy az új játékosnak a mjomkazi is új... hát kérlek szépen, nekem is az volt... aztán megmásztam a létrát
    és elfogyott a foka... majd azért kéne most fizetnem, hogy ne essek visszafelé.
    Változik a világ... aki most új lenne, annak 100-szor könnyebb és gyorsabb dolga van, mint nekem volt annó (mikor még lovaglójegyet hajtottam....)

Szóval nagyon jópofán adta el az ipse a dolgokat, de ez mind csehszlovák duma és hasbaakasztás... pőre magyarázata annak, hogy a sötét sárkányok bekerülése óta
    miért nem csináltak (vásároltak) semmi tartalmat... ! Évek! óta... hosszú évek óta!

Hiába magyarázza nem csak az újakkal kell foglalkozni... hamar elfelejtette, hogy azok, akik most vannak 120 körül, azok miatt létezhet a játék még mindig...

Abban igaza van, hogy mi, játékosok vagyunk a metin2.
    Ők csak a szolgáltatást adják, most már sokkal drágábban, sokkal kevesebbért cserébe és azt is bűn rosszul, tele hibákkal!

ShaoKahn.

ui.: Ha jól csinálnák, amit csinálnak, nem lenne mérges rájuk a közösségük háromnegyed része....

Már volt sok sok ilyen videó ám :) Nézzétek csak vissza, hallgassátok meg, hogy mit mondanak és figyeljétek meg mi valósult meg belőle ... érdemes...
    Nem szabad nekik bedőlni, nem érdekli őket semmi csak a pénz. (De ezt már tudjuk)

A játékosok SÉ/Ár félrevezetésére sem jött válasz, lepattintottak, mint a csuda...

Szóval nem kell itt a jópofi videó kedves GF termék izébizé... évekkel le van maradva a játékotok önmagához képest...

A vacak hozzáállástokok és az új tartalmak teljes hiánya miatt csökken a közösség és ez egyetlen dolognak köszönhető: GAMEFORGE.

Ha jó lenne akkor nem lenne rossz

10-ből 11-szer rossz.... ez itt a baj... Nagy a hibaszázalék, cserébe az áhított új tartalmak sem jönnek csak SÉ ár emelés. (vagy szintre hozás, ahogy Ti nevezitek)

Szerintem dicséretes, hogy a hiba kiderülésekor milyen tempóban kezdtek bele a probléma elhárításába

Még szép, ez a munkájuk én is végzem az enyémet minden nap 9 órán át, külön dícséretet nem kapok... minek? ez a dolgom. Kapok fizetést érte.

főleg hétvégén éjszaka a GF háza táján nem történik semmi mert munkaidőn kívül van.

Akkor a tárgypiacot is kapcsolják ki hétvégére....

Ja, és a GF nem hamisítja a károsanyag kibocsátási adatokat például.

Nagyon örülök, hogy az ókori gőzmozdonyszerverek károsanyagkibocsájtásának adatait valóságnak megfelelően vallja be a GF. Bár lehet valami elkerülte a figyelmem, fogalmam sincs mi a 6. 7. opt (és bármi más) egyáltalán nem tesztelt új tartalom között a logikai összefüggés.

Na, de azért van egy ici pici jó is a rosszban. Maga a 6. 7. opt ötlete tetszik, de az nem, hogy 220 kk-ért cserébe kaptam 22-t.... Az arány bicskanyitogató. Részletes leírás, hogy mit, mikor, hogyan hova, milyen optok stb... nem hiszem el, hogy nem lehet készíteni, hogy ne kőkemény SÉ árán derüljön ki.
    Picit, ha barátságosabb lenne az egész, akkor talán nem fújna a közösség (nem csak a magyar ám, olvasom a külföldi fórumot is) 99%-a a GF-re.

Üdv: ShaoKahn

Biztos megint én vagyok a negatív, hogy:

- nem örülök annak, hogy a bugok továbbra is megmaradtak
    - nem örülök annak, hogy sunyi módon brutál árak lettek a tárgypiacon...
    - nem örülök annak, hogy az új optokkal újabb halom bőrréteget húznak le rúlunk..

Biztos bennem van a hiba, hogy nem vagyok bólogató jóska....
    A GF minden alkalommal arcul köpi a játékosait és egyértelművé teszi, hogy nem jelentünk nekik semmit!
    Eddig azt mondtam, hogy mindennek van határa... tévedtem. A GF aljasságának nincs !

- jelmezek optokkal bekerültek
    - italokból opt kikerült
    - új ruhák optokkal bekerültek
    - balanszolás optok miatt ...
    - 6.7 opt bekerül....

Kicsit úgy érzem, hogy pörög alattam a mókuskerék, miközben maga a játék egy helyben toporog és nem akar tovább lépni....
    Új mapok, cuccok, küldetések tömkelege kellene és akkor mellé megszórni minket SÉ-s lehetőSÉggel, akkor talán még jobban is hajlanék rá :)
    A cuccokat úgy értem, hogy belefektetett munkával is meg lehessen szeretni a 9-est nem úgy, hogy szinte biztos, hogy 25-30ezer forintot kell rákölteni.
    Lehet mondani, hogy nincs tele a szóra a 9-es kianit cuccokkal, de neem azért mert lusták vagyunk, hanem mert drága% Forintban drága!

Fenntartásaim vannak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban és nem feltétlen azért mert nem sülhet el jól, hanem mert GF és eddig nem sok minden sült el jól....

Amúgy egyáltalán érdekel valakit, amiket itt írunk? Vagy csak szépen itt egymásnak leírjuk a véleményünket, aztán jön, ami jön és kész.... ?