A memóriajátékot mondta, hogy jönni fog mint mini játék.
Meg minden jövő évben... Lassúak mint a csuda...
Közben már a 25. vértet nem váltja a vacak kawuco nevű npc-jük aztán csodálkozik a szakállmatyi, hogy
gáz van a közösségben...
Meg azt mondja fel tehetjük direktbe nekik a kérdést és azt ők olvassák....
2009.10.11-én regisztráltam a játékba, azóta egyetlen egyszer sem reagált a GF semmire sem ! (...)
Ez azért jelzés értékű, hogy elléntetben azzal, amit mond mennyire fontosak vagyunk nekik... jaja, duma öreg... duma.
Június végéig kapnak a törökök -25% kedvezményt a trágyapiacon? Mi miért nem? Mi ez a diszkrimináció?
Bevallom olyan cuki és megható volt ez a videó (évente 1), hogy szinte már átjött az üzenete...
Aztán beléptem a játékba és:
Öltözékek a tárgypiacn, bónuszkerék a tárgypiacon....
- Rögtön felébredtem.
Dehogy vagyunk mi fontosak... akkor már rég lenne új tartalom....és nem jönne itt a süket
szöveggel, hogy az új játékosnak a mjomkazi is új... hát kérlek szépen, nekem is az volt... aztán megmásztam a létrát
és elfogyott a foka... majd azért kéne most fizetnem, hogy ne essek visszafelé.
Változik a világ... aki most új lenne, annak 100-szor könnyebb és gyorsabb dolga van, mint nekem volt annó (mikor még lovaglójegyet hajtottam....)
Szóval nagyon jópofán adta el az ipse a dolgokat, de ez mind csehszlovák duma és hasbaakasztás... pőre magyarázata annak, hogy a sötét sárkányok bekerülése óta
miért nem csináltak (vásároltak) semmi tartalmat... ! Évek! óta... hosszú évek óta!
Hiába magyarázza nem csak az újakkal kell foglalkozni... hamar elfelejtette, hogy azok, akik most vannak 120 körül, azok miatt létezhet a játék még mindig...
Abban igaza van, hogy mi, játékosok vagyunk a metin2.
Ők csak a szolgáltatást adják, most már sokkal drágábban, sokkal kevesebbért cserébe és azt is bűn rosszul, tele hibákkal!
ShaoKahn.
ui.: Ha jól csinálnák, amit csinálnak, nem lenne mérges rájuk a közösségük háromnegyed része....