Posts by kovzoli94

Sziasztok!

Nagyjából 1,5 hete kezdődhetett,hogy egyszercsak kidobott a játék és kiadta ezt a piros üzenetet. Ekkor írtam supportra,ahol ajánlottak 1-2 dolgot, egyik sem segített. Másnap reggelre megjavult kb 15 perc játék erejéig, majd egyszer kidobott és ismét piros üzenet. Másnap reggelig megint nem engedett be, amikor tudtam játszani egy órát sziliztem, karicserén hagytam a játékot,hogy véletlen se legyen hiba, majd estére kidobott és ismét a hiba jött elő. Kezd elegem lenni. A kánom kezd lejárni, 1,5 hete nem tudtam használni kb semmit, a kosztik lejártak, a kisállatom is lehet meghalt. Tegnap este megint beengedett, kb 20 perc után kidobott és piros üzenet. Ma este megjöttem munkából, karicseréig beengedett,majd kidobott és kiírta a szokásos üzenetet a ch választás után, hogy indítsam újra a klienset, majd piros üzenet. Supporton 6. napja nem kapok választ. Bármi ötletet elfogadnék, fogalmam sincs mi tévő legyek. Érdekesség,hogy másik gameforge accounton pedig semmi hiba nincseny csak a fő kari emailján levő azonosító szarakszik.

Routeren kapcsold ki az ipv6-ot