Posts by Jagju

Sziasztok,

túl sok ajánlatot nem kaptam, amin nem is csodálkozom, de teszek még egy próbát. Annyi változás lenne, hogy 3. opt lehet kevesebb kk, esetleg más opt is. Annak is örülnék, ha valaki pm-ben segítene hol érdemes próbálkozni. Lengyeleknél, románoknál sem láttam, üdv és köszi.

Sziasztok!

Vennék Szerpent kard +15-öt. 40 ák, 20/25mob, 30/40 kk, esetleg Pontosság. Ajánlatokat pm-ben kérném. Csak won és yangért.

Köszönöm!

Én támogatom. Főkarimmal pár hónappal a játék indulása után kezdtem, akkor nem voltak ilyen problémák. Kiskarikkal viszont érzékeltem, egy dolgot tudtam csinálni.: A lovasküldi előtt másik karival átnéztem, megtisztítottam a terepet, ha nem volt bot elindítottam. Így is volt olyan alkalom, amikor közben megjöttek a botok, de sikerült befejezni. Azóta sokkal többen lettek ezek a mihasznák, megértem a problémát, ezért támogatom az ötletet.

Sziasztok,

ma szerettem volna forgatni a Nyuszi keréken, de nem engedi, nem vagyok jogosult. Megnéztem Sé utalványt sem tudnék venni, "Nem felelsz meg a vásárláshoz szükséges követelményeknek." Ez eléggé furcsa, mivel főkarim bőven bajnok szintű, biosz küldik megvannak és az acc. is bőven 180 nap+. Újraindítottam, semmi változás, erről az e-mail címemről megnéztem más acc-kat, nekik sem enged vásárolni, korábban számtalanszor megtettem.

Segítséget megköszönném!

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem született nálunk bejegyzés, megkezdeném. Holdfény metinek: nem akarok durván fogalmazni, de szégyen a drop. Pontosság kk, lélekkő, lassú zsoldos gyógyír, prot. snack b is esik alapból. Ott, ahol a belépési feltétel minimum 10-es bajnokszint. Nem olyan nehéz leütni, de fejlesztőkért ütjük, ami annyira kicsi eséllyel esik... dupla kesztyű, 50% drop event sem emelt rajta. Holdárnyék völgy mobjai erőszilánkokat, lemezeket dobnak, fejlesztőkből semmit Banshee-k nagy ritkán lélekszilánkot...Mohóság mélysége dettó. Ugyanazok a dropok, fejlesztő fényévenként, eddig nekem 2 db (tudom ez távolság:)), Kalgaroth...adja a kulcsot, fejlesztők felejtősek nála is. Autovadász csak kard suráknál megfigyelhető érthető módon. Akkora a visszaverés, hogy magam ölöm meg nagy csoportnál, a tp veszt. nem dolgozik olyan gyorsan pedig 50%.

Megpróbáltam nagyon röviden leírni. Villám aukció utóbbi időben nekem mindig rosszkor volt, de láttam a f. gyémántfúrót (fénykép német fórumon) mennyiért kínálta GF-> úgy néz ki erről szól az egész, a pénzről. Régi cipőmbe 15. próbálkozásra tette bele a 2. darabot. Aki olyan ügyes/szerencsés, hogy van megfelelő csizmája, fegyvere azt sem tudja húzni, mert nincs hozzá fejlesztő. Nagyon jó lenne, ha GF változtatna a dobási esélyeken, a tárgykészítés esélyein és a "berakáson" is- akkor talán nem születnének olyan videók, amit német fórumon láttam, h 15 próbálkozásból 1 Nagy szörnyek köve jött ki az illetőnek...

Kezdésnek ennyi. Akár pm.ben is leírhatná valaki, hogy érdemese-e aukcióra várni fejlesztők terén.

FONYTON el kell hogy keserítselek, map 2-n már nagyon régóta bot-ok járnak, meg sztem máshol is. Jelenlegi helyzetet nem ismerem, mivel befejeztem kiskarikkal arrafelé igazából nem is kiskarizok, majd zoknikat fogok ütni orkoknál. Nem tudom hogy éri meg nekik, de csinálják, egy módot látok amivel tehetünk ellenük: jelentjük. Kattints rá és ha nem teleportál el lesz rá időd, én ha látok ezt teszem. Piacon használt, egy időben le kellett tiltani a súgást, mert pm-et küldtek folyamatosan. Ez megszűnt, remélem a jelentéseim is használtak vmit. :) Yoharán még nem láttam, de azt hallottam már ott is voltak vmelyik szerveren. Leütni nem tudtam őket, elteleportálnak, utoljára sivatagban próbáltam.

Hali Varden , Dühös mini Alasztorom van bajnok szinten. ~Szeptemberig pihenni fog egyéb elfoglaltság miatt, a húzása természetesen ahogy fejlődik egyre hosszabb időt vesz igénybe. 3 szintenként növeli pontosságot, 4 szintenként másik kettőt eddig. én is köszönöm dreamy munkáját, wikin lehet követni mennyi exp+ tárgy exp kell fejlődéséhez. A legjobbakat!

Ma sikerült bajnok szintre húzni a petemet. Alap optok alacsonyak Sung ma ell.: 0,4, blokk áthat.: 0.2, pontosság 0.3%. A húzása nagyon gyors, kevés bajnok exp, jutalomfalat még pocséklás lenne ~37m , majd ~57 m tárgy exp kellett, nagyon gyorsan lv3-as lett. Lv4-re is ~57 m kell majd. Lv3-on viszont nőtt a pontosság 1.5%-ra. Nem tudom hogy jön ki az 1.2%, de ha 3 szintenként (esetleg 2:)) adja, úgy már jó. Kíváncsi vagyok mások mit tapasztaltak, a legjobbakat, sziasztok. (6-os típusú a kicsike)

Örülök a Pet fejlesztésnek bajnok szinten. Nem értek egyet Varden -nel. Kihúzni petet 120-ig... Kiskarival erdőben 105-ig rendben volt, magasabb szintre teljes szenvedés lenne. Gondolj bele lv120-on mennyi exp-t kapsz kapnál + ha több petet is húznál-> kampeca :crazy:

Bajnok petet legalább lv15-ig ki kell húzni, hogy meglegyen a 2 potenciális készsége, az sem lesz sétagalopp...

Német fórumon már fent van a frissítés, lesz pet exp-hez finom csemege, amit Yoharán dobnak szörnyek. Abban már csak titkon bízom (1% esély), hogy a két pot. készség a lehetséges korábbiaktól kevesebből fog bejönni. A videómegosztón található előzetesben teljesen random jön a vad harcos, szörny vadász, gondolom alig valaki akar mást is. Arról nem írom le a véleményem, h 7 napig tarthatnak a pet tojások miatt...

A jelentés rendszert majd meglátjuk, remélem jól fog működni. Sztem a megoldás Polskához hasonlóan az új karakterek létrehozásának tilalma jelentené, de ez már off, bocsi. :)