Szia pokolisrac92
Anno nem 2x ennyi játékos volt, sokkal több... Pegazus után ezért jöttek új szerverek Altair (ahová váltottam) stb... Ma már kevesen játszunk, kiskarikkal én is látom a botokat, ami elkeserítő, de nem látom a megoldást, pontosabban 1et, a kitérést. Évek óta probléma, kicsi a közösségünk, pang a piac, kevés a GM, farmbotokat csinálni egyszerűbb, mint bannolni a GM-ek elérhetősége miatt-> ezt az évek megmutatták. Elvarázsolt erdő és Yohara, barlangok néhány kivétellel még tiszták, én ezt látom+ 100, 110-es mapok. Az lenne katasztrófa, ha itt is megjelennének, Pet húzása és biosz küldi miatt jártam Sohanon, tényleg dühítő volt, h a szokásos helyen botok farmolnak, de átmentem Sohan másik "végére", ott semmi bot, farmoltam nyugisan... Szvsz azt kellene látni, belátni, h ez a közeljövőben nem fog változni. Bajnok szinten nem láttam őket sehol. Nem tudom milyen karikat használsz én valódi játékra 105+ és bajnokot, kivéve húsvétkor, karácsonykor, akkor 65, 50, 35-ös karikat is "elfelejtett" acc-okon.
Szóval egyelőre megoldhatatlan GF számára a sok bot, engem jobban zavar h néhányan még most is csinálják a pl. lila potira a 8won+jang csalást.
Más!!!!!!!
Polska szerverre nem jön vissza a világjáró jegy????? Ma néztem rá és ... pedig azt a kínálat-kereslet sehol nincs elérhető szerveren. PM-et is szívesen látnék, köszi.