Posts by Takezo

Örömmel látom, hogy a 24.3 verzió problémái miatt kapunk kompenzációt, de:

-sajnálatos, hogy német fórumon kell utánanézni meddig vehető át (holnap 23:59-ig)

- német fórum "picit" aktívabb, ott témát is nyitottak a tartalmáról. A hozzászólások ~99%-a nehezményezi, hogy az Erőteljes nyalóka (és más tárgyak) közvetlenül a tárgyraktárba kerül, így azonnal ketyeg az ideje... Csatlakoznék hozzájuk, nem lehetett volna megoldani a hosszabb átvételi időt, vagy kerülhetett volna a "nagy" raktárba, ahol nem kezd el lejárni az ideje?Villámaukción sokan beszerezték múlt vasárnap, én a nagyrakiból vettem ki egyet korábban és még van hátra 12 nap...

A legjobbakat, sziasztok.

"ÉN ŐSZINTÉN ÖRÜLNÉK"

A játék nem tudom hanyadik évében még mindig azon agyalok h ne sértsek meg senkit. Kezdetektől, tényleg kezdetektől létezem itt, volt 4-5 év inaktivitás, aztán újrakezdtem. Frankó volt, pont a petek maradtak ki- többek között->sárkikő alki sem volt akkor sehol.

Olvasgatok szép pet korokat, gondolom mások is, de... miért vesztek 600 + napos petet 11-12% tp-vel?????????????? főleg 6os típusút... Na, szóval elkezdtem peteket nevelni újrakezdéskor.

Exedyar volt az első, ő megállt-saját hibámból- 15,3 tp,-nél lv95ön ->100 naposan már fejlesztettem. ...

Második petem" pici Meley" 28,9 %t tp 600 naposan kezdtem fejleszeni.

Nessey-t 800+ kezdtem fejleszteni lv 51: tp 17,3% védelem hasonló volt-> jelenleg 32+ % ez már nem fog váltoni :)

"Várakozó állásponton 2 Alasztor, 683 naposak, forisak.... öregítés alatt.

Örülök, hogy ilyen jó árban vetted pokolisrac92 . A kérdés, hogy milyen típusú és mennyi tp-t ad a tiéd. Nem hiszem hogy újdonságot mondok, de 800 napig érdemes öregíteni, utána forgatni vagy fejleszteni típustól függően. Most 2 Alasztor van kitéve, 4es típusú.

Az már mellékes, h az eredeti kérdésem a 800+ nap után fejlesztett, tehát addig öregített 6os típusú Nessie-re vonatkozott, köszönöm szépen a válaszod! :thumbsup:

Sziasztok!

Az utolsó infó amit láttam, hogy a Windows 11-et még "nem ismeri fel" a játék. Történt azóta újítás, mert a 10 szépen lassan lejár, vagyis nem lesznek biztonsági frissítések 2025 ~ októbertől. Válaszokat megköszönöm!

Szia pokolisrac92

Anno nem 2x ennyi játékos volt, sokkal több... Pegazus után ezért jöttek új szerverek Altair (ahová váltottam) stb... Ma már kevesen játszunk, kiskarikkal én is látom a botokat, ami elkeserítő, de nem látom a megoldást, pontosabban 1et, a kitérést. Évek óta probléma, kicsi a közösségünk, pang a piac, kevés a GM, farmbotokat csinálni egyszerűbb, mint bannolni a GM-ek elérhetősége miatt-> ezt az évek megmutatták. Elvarázsolt erdő és Yohara, barlangok néhány kivétellel még tiszták, én ezt látom+ 100, 110-es mapok. Az lenne katasztrófa, ha itt is megjelennének, Pet húzása és biosz küldi miatt jártam Sohanon, tényleg dühítő volt, h a szokásos helyen botok farmolnak, de átmentem Sohan másik "végére", ott semmi bot, farmoltam nyugisan... Szvsz azt kellene látni, belátni, h ez a közeljövőben nem fog változni. Bajnok szinten nem láttam őket sehol. Nem tudom milyen karikat használsz én valódi játékra 105+ és bajnokot, kivéve húsvétkor, karácsonykor, akkor 65, 50, 35-ös karikat is "elfelejtett" acc-okon. :) Szóval egyelőre megoldhatatlan GF számára a sok bot, engem jobban zavar h néhányan még most is csinálják a pl. lila potira a 8won+jang csalást.

Más!!!!!!!

Polska szerverre nem jön vissza a világjáró jegy????? Ma néztem rá és ... pedig azt a kínálat-kereslet sehol nincs elérhető szerveren. PM-et is szívesen látnék, köszi.

Hali!

Karácsonyi eventet még nem rontották el, zoknik rendben, Hópehely is jó, (Vezér könyvét elfelejthetnék már). S. i. tám+védekezés mindenkinek jól jön, sajnos nem rakható egybe máshol szerzetekkel. A nyitási esély sem volt rossz eddig, meglátjuk hogyan tovább. :)