Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata mennyi idő alatt válaszolnak jegy írás esetén?
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata mennyi idő alatt válaszolnak jegy írás esetén?
Igen.... de nem fogadja el a jelszavamat mostmár..... szerintem vagy összezavarodott a rendszer, vagy tiltottak (de azt nem hiszem ) , vagy feltörtek, de ezt se hinném.
Köszönöm a segítséget!
Irták azt is jelentkezek ki és be .... ez a nagyobb probléma mostmár. Konkrétan a Gameforge Client-be nem enged belépni a jelszavammal.... egyszer csak a játékban, de a weboldalon igen..... és hiába változtattam meg a jelszót.... Mostmár sehol nem enged belépni. Érvénytelen azonosító adatok.... ezt írja ki .... pedig már töbször megváltoztattam jelszót .... és nem fogadja el .
Ugy kezdődött, hogy nem engedett belépni (csatolom a képet).
Írtam jegyet, kikapcsoltam tűzfalat virusirtót, vártem, közben jelszót változtattam..... és azóta nem enged bejelentkezni sem.... hiába kérek uj jelszót és hagyom jóvá.... nem enged belépni!
Mi lehet a probláma.... p magánboltról is lemaradtam, zokni, hópehely, főnix madárnak ketyeg az ideje... plusz 2 db tolvajkesztyű.... ez igy elég kelemetlen...
Témákat összevontam. Dreamy
Sajnos ez, vagy amit írtál egyáltalán nem vicces.
Mod megjegyzés:
Megkérlek ezt a témát rendeltetés szerűen használd:
Botok jelentésénél:
szervert is írsz, ch-val, térképpel
karakternevet (esetleg teszel be róla egy képet)
Egyéb észrevételek ebbe a témába nem írhatóak!
Amennyiben továbbra is erre használod, figyelmeztetésben részesülhetsz!
Dreamy
Piros csalók valahogy leütöttek folyamatosan bánya event alatt. 2 db GM, GA itt járt de semi. Még én lettem megfenyegetve hogy törölnek. Persze a csalók továbra is itt szaladgálnak.... ezekután semi értelme egy nevet vagy kordinátát írni.
Az a durva mindegyik ugyan azon az utvonalon megy és tünik el. Ez ful auto. Szerintem az alkit is automatikusan csinálják. Szép kis játék ez ....
Ahogy nézem percenként megy el dolgozni egy kari
Mod megjegyzés:
Máskor az edit gombot használd, ne duplapostolj! köszönjük!
Hozzászólásokat összevontam.
Dreamy
Sziasztok!
Szerintem is drasztikus felépés kellene. Ez a helyzet sok megmaradt játékos kedvét veszi el.
Most mintha nem lenne anyira sok olcsó alki, de kb mire összegyüjtöttem 40 db antikot , szinte felére esett az ára. Eladni nem érdemes gondoltam finomitom, lett is belőle 1db mitikus .... nem sokat játszom de ez az x nap, óra befektetett energia kukába ment. És jön a kérdés miért vegyen az ember kesztyüt mi értelme van igy egyáltalán bárminek. Hol a játék élmény?
Egyik nap még b2 a csaló másik nap 800 db vasláda a piacon összesen 4 wonért.....
Pár éve figyelem,hogy egyre kevesebb az a létszám akik a nemtetszésüket írják ide le.... és nem azért mert minden oké.... hanem ők már nincsenek itt ...
Érdekeség hogy az a céh név is ami a karaktereké.