Posts by W0lf

Köszönöm a segítséget!

Irták azt is jelentkezek ki és be .... ez a nagyobb probléma mostmár. Konkrétan a Gameforge Client-be nem enged belépni a jelszavammal.... egyszer csak a játékban, de a weboldalon igen..... és hiába változtattam meg a jelszót.... Mostmár sehol nem enged belépni. Érvénytelen azonosító adatok.... ezt írja ki .... pedig már töbször megváltoztattam jelszót .... és nem fogadja el .

Ugy kezdődött, hogy nem engedett belépni (csatolom a képet).

Írtam jegyet, kikapcsoltam tűzfalat virusirtót, vártem, közben jelszót változtattam..... és azóta nem enged bejelentkezni sem.... hiába kérek uj jelszót és hagyom jóvá.... nem enged belépni!

Mi lehet a probláma.... p magánboltról is lemaradtam, zokni, hópehely, főnix madárnak ketyeg az ideje... plusz 2 db tolvajkesztyű.... ez igy elég kelemetlen...

Témákat összevontam. Dreamy

Sajnos ez, vagy amit írtál egyáltalán nem vicces.

Mod megjegyzés:

Megkérlek ezt a témát rendeltetés szerűen használd:

Botok jelentésénél:

szervert is írsz, ch-val, térképpel
    karakternevet (esetleg teszel be róla egy képet)

Egyéb észrevételek ebbe a témába nem írhatóak!

Amennyiben továbbra is erre használod, figyelmeztetésben részesülhetsz!

Dreamy

Sziasztok!

Szerintem is drasztikus felépés kellene. Ez a helyzet sok megmaradt játékos kedvét veszi el.

Most mintha nem lenne anyira sok olcsó alki, de kb mire összegyüjtöttem 40 db antikot , szinte felére esett az ára. Eladni nem érdemes gondoltam finomitom, lett is belőle 1db mitikus :D .... nem sokat játszom de ez az x nap, óra befektetett energia kukába ment. És jön a kérdés miért vegyen az ember kesztyüt mi értelme van igy egyáltalán bárminek. Hol a játék élmény?

Egyik nap még b2 a csaló másik nap 800 db vasláda a piacon összesen 4 wonért.....

Pár éve figyelem,hogy egyre kevesebb az a létszám akik a nemtetszésüket írják ide le.... és nem azért mert minden oké.... hanem ők már nincsenek itt ...