Posts by szatmariferenc98

Sziasztok,nem tudom kitörölni a nem használt fiókomat amikor rámegyek a játék azonosítónál a kis fogaskerékre,mivel az emailemre érkezett link csak a gf főoldalára irányít át.Plusz nem tudok új azonosítót létrehozni,van egy max létrehozható szám vagy hogyan működik ez? Köszönöm a segítséget előre is.

Témákat összevontam, kérlek mindig nézz körül, hogy van-e olyan téma, amiről te szeretnél írni.

Köszönöm.

Dreamy

Sziasztok,látom elég régen volt itt bárki is, mivel én is (újra)kezdő vagyok (12 év off kb), csinálhatnánk egy frissítést szerintem az újonnan érkezőknek is,ezennel egy picit szélesebb palettán, főleg a MAP 1 és MAP 2 tárgyairól, mivel mind2 hely kedvelt farmterület és ezekre a helyekre a legkönnyebb farmkarit építeni . Ehhez jöhetnek pluszban a fent említettek is, nézzünk szét azon a piactéren és osszuk meg a legjobb árakat egymással! 😃

Sziasztok,egy olyan kérdésem lenne, hogy saját karakterek között hogyan lehet egy fiókon belül tárgyakat átadni? Régen ment a duplaklienses megoldással, mostmár nem, valamilyen más megoldás esetleg amiről nem tudok? Előre is köszönöm a segítséget,szép vasárnap délutánt nektek! :)

Témákat összevontam. Dreamy

Sziasztok, szeretném kérni a segítségeteket. Írtam a GF Supportnak már, de hátha tud valaki itt is tanácsot adni.Körülbelül 2011-ben léptem be a fiókomba legutóbb,két email címre is gyanakszom hogy mely lehetett szükséges a belépéshez, felhasználónevet jelszót pedig totál elfelejtettem, egyedül a karakterem nevére emlékszem, ami Npoy volt. Valakinek bármilyen tipp? Előre is köszönöm a rám szánt perceiteket és nagyon kelemes pihenést mindenkinek így szombat estéhez közeledvén. :)