Valaki találkozott már a fenti problémával?
Nyitnék meg egy másik klienst, erre ez fogad. De mint a mellékelt ábra mutatja, 1 klienssel bent vagyok. Most akkor támogatja a 3D-t, vagy sem????
Bár a megoldás egyszerű, kliens letöröl, uajratelepít, és ujra be tudok lépni, de egy idő után kezd unalmas lenni ujra, és ujra letörölni, ujratelepíteni a klienst.
Gyanítom, hogy a kliens 3D kezelésével lehet valami probléma, valamelyik file-t felülírja a kliens, ami utámn már nem érzékeli a 3D-t?! Avagy a gépem(ben) írna felül a videokártya kezelésnél valamelyik file-t?
Gondolkodtam, hátha az segítene, ha valamelyik file-ját írásvédetté tenném. Vagy egyéb alternatíva?
Posts by FONYTON
-
-

Sziasztok!
Elnézvén őnagyságát, több dolog is az eszembe jutott. (de lehet, nyitott ajtót döngetek vele?)
1. A futkározós harcosok helyett átváltottak camp-elő íjászokra? Ez valahol még szabályos is lehet, hiszen az auto attack benne van a kliensben ugye. Deha ezt a karit nem azok üzemeltetik, akik a bot-okat is.... azért 10-es szinten lovagiasnak lenni map1-en, ahhoz nem 1-2 mob-ot kell lecsapni. Egy valós játékos idővel tovább lép erősebb területre a karival, hogy jobban fejlődjön.
2. Ha ezeket a karikat valóban azok üzemeltetik, akik a bot-okat is. És ha olyan jól megy(?) a won-üzlet, nem telik nekik tolvajkesztyűre, meg 3. kézre??? És ha össze se szedik a yang-okat, akkor miből telik nekik won-ra, amit 100 számra árulnak(?) €-ért?
3. Úgy látszik, már map1-et se kímélik. Korábban legalább map 1-2 még lehetett valamennyire fejlődni.
4. Mi lesz a következő lépés? Arahanozi vagy fekázni ser lehet majd tőlük?!
5. Ha már nem szedik össze a yang-ot, aki ráérős, és yang kell neki, hajrá, ingyen yang forrás befektetés nélkül.
6. És végül, de nem, utolsó sorban. Ezek a hack-elt bot-ok hogy reagálnak arra, ha leütik őket? Próbálta már valaki másik birodalmi nagy karival leütni ezeket a bot-okat? Vajh mennyire lenne hatásos kezdő területre állandóan visszaküldeni őket? -
De reagál a GF. Ezt onnan tudom, hogy egy BOT a múltkor a hívást spam-elte WON árusítással az uj serveren. (Már azért is vakarom a fejem, hogy a server nemrégiben nyilt, akkor hogy a frászban tudnának ők több 100 WON-t valós pénzért árulni...)
Aztán egyik napról a másikra a hívás spam-elés eltűnt. Szóval ezek szerint, valamicskét mégiscsak tesznek a BOT-ok ellen. De még mindíg nem 100%-os a módszer. -
90.
Forduljunk a célegyenesbe! -
87.
Bocsánat hölgyeim!
Update: Én meg épp munka után. -
82.
Akkor ropjuk!
By Rakan
-
78. Na gyerünk!
-
(*Kicsit olyan érzés ez, mint amikor nem teljesen jó az interneted, és néha így visszakerülsz egy helyre, ahonnan már azt hinnéd, hogy elmentél, de nem. És az érdekesség az, hogy ez máskor nem fordul elő, csak az ilyen esetekben. Kétlem, hogy akkor lenne rossz a netem, amikor pont csalókat vadászok.)
Ezt az általad leírt esetet épp az egyik farmos karimmal tapasztaltam meg. Menni akartam át map2-re, villan egyet a képernyő, és ide dob vissza:
Innen aztán se előre, se hátra. Jó ez csak egy 10-es kari, törlöm, indítok újat, nem gond. De mi van, ha valakinek egy fullos karija szorul be hasonlóan olyan helyre, ahol karakter nem is lehetne. (azért megkérdeztem a support-ot, ilyenkor mit lehet tenni)
CH váltás nem segít, kliens ujraindítás sem segít.
Kérdés 1.: Tapasztalt-e már valkaki hasonlót.
Kérdés 2.: Hogy oldotta meg, a problémát? -
-
Sziasztok!
Néha-néha visszanézek, ha úgy tartja kedvem. Én is sok helyen találkoztam ezekkel a BOT-okkal. Mennek körbe-körbe, és halnak körülötte a szörnyek, annélkül, hogy egyet is belecsapnának. Ha megütüd őket, egy időre láthatatlanná válnak, majd folytatják, ahol abbahagyták.
Hogy mi lenne a megoldás ellenük?! Egy drasztikus fellépés. az összes releváns accountot is bannolni, amivel azon az IP-n beléptek. Beleértve a boltos, a tároló karaktereket. Kérdéses, ezek után megérné-e nekik farmolni, ha a bannal menne minden a lecsóba?!
A másik, ami megfordult a fejemben, hogy bár hivatalos pénzért nem lehet GF cuccokat árulni yangot-tárgyat stb, nekik biztos megvan a nemhivatalos kapcsolatuk. Nem tudom tolvajkesztyűt, EXP gyűrűt stb vesznek-e. Felmerül a kósza kérdés bennem, ha teljességgel bannolva lennének ezek a farmolós BOT-ok, mégnagyobb bevételtől esne el a GF?!
Amit viszont észrevettem, hogy a metinköveket, illetve metin ütéskör kijövő szörnyeket békén hagyják. Meg bányászni is nyugodtan lehet mellettük. Szóval kinek a metin ütés a prioritása, valamilyen szinten tud érvényesülni. -
Akkor tényleg marad a support...
Tegnap én is megkaptam ezt, de mára helyreállt.Képet töröltem, felhasználói adatokat tartalmazott.
Dreamy
-
Próbáld meg frissíteni, vagy ujra indítani a GF indítót. Hátha segít.
Amúgy most heti karbantartás van, azért se enged be. De a kliensnek attól még futnia kéne! -
Ezzel Én is találkoztam tegnap.
Biztos, hogy nem bann volt, hanem valami technikai probléma.
Gondolokoztam én is a jegy nyitáson, de fölöslegesnek tartottam. Ma már minden tökéletesen működött. Reggel be tudtam lépni. -
Sziasztok!
Megnyitom a FB-t, szembeköszön velem a GF reklámblokkja Szemet szúr az offline szó. Ez most tulajdonképpen csak clickbait (kattintásvadászat) akar lenni, avagy a GF valóban gondolkodik egy offline lehetőségen???
Ha az utóbbi, akkor az irtó sok kérdést vet föl:
- Mégis hogy?
- Mi lesz a másik 2 birodalommal, amit nem választottam?
- AI-k lesznek netán benne?
- Mi lesz a megszerzett javakkal
- Hogy lesz a serverfile átültetve, hogy offline is tudjon működni a játék?
... És még lehetne sorolni a kérdéseket.Témákat összevontam. Ez a zsoldos rendszer reklámja, ami már benn van a játékban. Dreamy
-
-
Tudod, a probléma az, hogy ha ki is bannolnak egy account-ot, csinálja tovább egy másik accounttal. Ezzel a hack-el 1 nap alatt folytathatja onnan, ahonnan kibannolták.
Mi lenne a megoldás?!
1. Nem kliens, hanem server oldali hack védelem. Ugyanis a kliens oldalit simán meg lehet kerülni. (mint a mellékelt ábra mutatja)
2. Nem csak a csaló account-ot kellene bannolni, hanem az összes többi acc-ot, is, amivel kereskedik. Ugyanis a zsákmány sosem marad a csaló acc-on, hanem megy tároló, vagy boltos acc-ra.
3. Az a bizonyos 'szégyenfal' amit a GF 7 pecsétes titokként kezel. Account név - bann dátuma - tiltás oka.
4. Talán még az IP bann is javítana valamit, de az VPN-el megkerülhető. Viszont IP bann-al nem csak adott IP-t, hanem tartományt is lehet bannolni, Tehát előbb-utóbb bezárul a kör!
UI.: A kérdés költői: Tulajdonképpen mi ellen is véd a cheat blocker??? mert hogy a hackerek ellen nem, az tuti.
UI2.: Az igazi nosztalgiát valóban SEMMI nem adja vissza. Én Pegán kezdtem Aquila-n folytattam. Kibuggyannak a könnyeim, ha visszagondolok azokra az időkre. -
Kipróbáltam én is, rettenetes a játékélmény. Nem lehet hol normálisan fejlődni, mert a botok elviszik a mobokat. Természetesen a boltokban már tonnaszám megtalálhatóak a botok által farmolt itemek. Sajnálom, pedig örültem volna, ha ez a szerver legalább ebben más lett volna, mint a többi.

Ezek nem BOT-ok, csak be van nyomva az auto vadászat.
Áldás, meg átok is, hogy ott vannak. Az tény, hogy a map-nak a nagy részét lefedik, viszont megoldást nyujtanak az 'acc yangot' problémára. Ugye ismerős a téma, amikor anno valaki mindíg yangot kunyerált?! Jómagam is nem egyszer összeszedem körűle a yangot-droppot. Jól jön az a kis plussz yang.
Na most aki ezt a minimális fáradtságot se veszi, hogy innen összeszedje a yangot, és a droppot, az mit vár?! Húzzam fel a kariját, meg a cuccait +9-re?!