94.
Szép napot! ![]()
94.
Szép napot! ![]()
86.
Munka előtt
84.
Nyert a Bayern is ![]()
80.
A földön kívül? ![]()
Most van pici időm írni. Nyári tombolát hajnalban tudtam csinálni, figyelni, 7 acc-tal jött 2 db. Tárgypiacon hajnal 3 körüli árak: legolcsóbb 13m, legdrágább 1 won, 80m-ért másnapra már nem volt ott... 1wonosokból is vittek, 1 db ragadt be azt 65m-ért vitték el. 40-50m-ért simán elkelt 1db...
Sung ma doboz eddig 2x volt. Első alkalommal ~300 sé után jött 5 db, a napokban le sem merem írni mennyi sé után SEM jött.
Megfontolásra továbbra is tartom javaslatom: bizonyos időközönként legyen elérhető Tárgypiacon, vagy hasonlóan fényes szilánkokhoz 1~10 db legyen nyitható. (Sé vagy sj? GF-re bízom.)
Keréken emlékeim szerint 2 éve volt utoljára elérhető, Inváziós láda...hm, eddig 1 db sem jött, pedig bőszen nyitogatom. ![]()
Szia dreamy !
Inváziós ládákon kívül a többit próbáltam (bocsásd meg nekem, h nem részleteztem:), jött sok tárgy, de Arany gyógynövény nem. Valszeg én vagyok picit szerencsétlen
, 1k sé-t igaz nem költöttem rá, de talán nem is kellene, mert sok, számomra értéktelen jön. Tombolát végigcsináltam 7 acc-tal, 1 db-ot nem adott most. Valóban, korábban jött szépen, abból "élek" elixírekhez, csak hát fogy a kicsike. Lehet megfordul a szerencse, de javaslatom továbbra is fenntartom. Fényes sárga, stb szili is ritka volt, most meg esnek szépen yoharán, és tárgypiacon is van külön ajánlat rá. Köszi a válaszod, éljen a szomszéd tehene! ![]()
Javaslatom lényege az Arany gyógynövény bevezetése tárgypiacos ajánlatokhoz. A legjobb az lenne, ha folyamatosan elérhetővé válna, de már a havi elérhetőséget is nagyra értékelném, mint pl. Zöld szerencse-láda. Szvsz sokan hajlandóak lennénk fizetni érte. (Wiki alapján Villámaukción elérhető, nekem nem volt hozzá szerencsém, hétvége a családé. Elvileg esik Enigma templom (A bónusz) ma hajnalban Lélekszurdokban szerencsésen végigvittem, 1 db. nem esett...napjadit esett bőven...)
36 egy, csak egy legény ![]()
51 Képviselőfánk ... van mit ledolgozni ünnepek után ![]()
Támogatom a javaslatot. Igen Neyra , kevés a fórumozó, én is ritkán tudok fellépni.
Gyüttem, ha már ilyen szépen kértél,
de írtam h nem nagyon leszek.
ninnalany ráérsz esetleg?
Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek egy örök kedvencemmel. U.i.: Idő hiányában nem nagyon leszek.
Neked addig tartott az esemény, amíg esett labda? Nem tudsz beváltani trófeát, jelképet, bajnokot, esetleg nem tudsz szurkolni? Az esemény szvsz nem ért véget, csak mert nem esik foci. ![]()
Áthelyeztem. Dreamy
Jó lenne tudni miért és meddig állt le a szerver. Lejár a futball kedvencem, jelképem... vagyis a miért nem fontos (karbantartás gondolom), de a meddig jó lenne. ![]()
Áthelyeztem! Dreamy
A rendezvény eddig rendben van, a futball VB-vel együtt egészen jól megy.
Remélem a Hópehely doboz nem tűnik el a rendezvény után, mivel (nem tudom miért) a Sárkányisten támadás, védekezés nem rakható egybe, de legalább jó eséllyel nyitható. ![]()
Ha már ilyen szépen kértél... ![]()
Lesirg esetleg?
Lassan meg is jöttem... ![]()
Most jön Neyra ?
Volt szerencsém kipróbálni 36 ák+20 ördög+40 támadóérték és 54 ák+2% ördögös mérget. 54 ák-os nagyobbat sebzett, plusz támadóérték nélkül is, viszont kiskarinak jó az előző verzió is.
Jobb a magasabb ák, de ha gyakran skillezel a 20% ördög azt azért megdobja, ->ha az ördögös mellett döntesz, később kell majd egy magasabb ák-s fegyó is.