Kérem a GM-eket hogy legyenek szívesek nézzenek rá a Királyos helyezés listára hát ha ezekkel a nevekkel nem tultják ki őket illetve ilyen pontszámokkal akkor nagyon nagy a baj van. Legalább törjetek egy kis borsot az orruk alá
Ebben nagyon bízom én is. Általában éjjeli bagoly vagyok - talán ilyenkor a botok is kevésbé vannak jelen? -, de az, hogy látom éjjel "cfsha89453" tipikus random php faker-rel generált löfütty névvel játszák izomból.... azért felháborít.
Másik érdekesség, hogy szeró frissítés után bármelyik fiókról akarok felcsatlakozni - jön a "nem elérhető számodra" című üzenet. Netresi, játék újrarakás, vírusírtó, minden opciót kipróbáltam (VPN nem jástzik - szoft. fejlesztést végzek, nagyon ritkán max arra de azt is netre használva). Ellenben még mindig nem sikerült megszüntetni/feloldani, hogy Én, aki fizettem (támogatom a játékot) játszani tudjak vele.
Ellenben a botokat ki sem szűri a rendszer. Enyhén abszurdisztán a helyzet.
Érdekesség és csak kérdés felvetés -, de nem lenne egyszerűbb beépíteni egy validátort a játékba, szerver oldalra? Nyilván a "hacker" programok nem a szervert támadják, hanem valószínűleg lokálisan manipulálják a klienst (?). Ergó talán a szerver-oldalon lehetne picit javítani a totál validációs folyamaton, ha egyáltalán építettek bele. Egyelőre elkeserítő a helyzet.
Azt bele sem kalkuláltam, hogy speckó azért vettem prém. magánboltot, hogy eladjam a cuccaim és szervert váltsak. Nyilván a fake-letiltás miatt az is elúszik. Gondolom, kárpótlás meg majd az ablakban ![]()
....Valahol, ahol talán nincs ennyi bot és működik az élni - és élni hagyni elv. Na oda mennék át.