KapiTali kari szépen kifektette a mappot. ch1 sárga map1
Posts by Kaliipszoo
-
-
A sima "ingyenes" autoval, nekem annyi problémám van, hogy hiába is kapcsolja be az ember a kis hatókört olyan szépen elcsatangol a kari, mint a pinty.
-
Ha mindegyik potinál legyen az kicsi, közepes vagy nagy, ha az 5 db-osakat vesszük ki, már egy rakat üres hely lenne, ami jó volna az új dolgokhoz, plusz maradna a "kezdő" játékosoknak is poti vételi lehetőség, egy 10dbs poti csomag ára már csak nem annyira egetverő, hogy problémát okozzon.
-
A piac mappon rengeteg bolt van, nincs is ezzel semmi baj, de néha a magam nevében szólva, elég hamar elveszek, hol "jártam" a boltok között, amit már végignéztem. Lehetne egy olyan megoldás, hogy pl.: sötétebb vagy más színű lenne a betű a "látott" boltoknál.
-
Sziasztok,
Aki több karizik biztosan tapasztalta már azt a gyakori problémát, hogy sajnos kifagy a karakter ablak, ilyenkor se kidobatni nem tudod, sem karicserézni semmi. Erre ugye azt mondanák: Ott a feladatkezelő zárd be. Ez amikor pár ablak van megnyitva ugyan megoldásnak látszik, de amikor éppen 10 van megnyitva, nehéz kisakkozni, melyik az, amelyiken az adott kifagyott kari van. Erre lehetne a gameforge kliensben az indító gomb mellett egy ablakzáró gomb is, ami bezárja az adott klienst. Nem tudom, ebbe belenyúlhatnak e a játékfejlesztői, remélem igen, és hogy sokan támogatják majd ezt az ötletet, hogy meg is valósulhasson.
-
A nagy potikból az 5 db-os kiszerelést is kilehetne venni, a hely miatt, szerintem azt legyen akármilyen "szegény" egy kari úgy sem azt veszi ha veszi hanem már a 10db-st, ugyan így esetleg a közepesekkel.
-
Én azt nem írtam, hogy vegyék ki az 1 db-os vásárlási lehetőséget, hanem hogy bővítsék. Mindazonáltal igen, megoldható lehetne a 2 oldalas bővítés is, ha minden bent kell hogy maradjon. Vagy mint egy prémium boltnál nagyon ablak lehetőséget biztosítani a vegyeskernél, hogy minden elférjen 1 oldalon. Ez már csak részlet kérdés szerintem.
-
Vegyeskereskedőnőnél nagyobb csomagokban is kapható legyen az üres üveg, az öltözék optoló, forgató.
-
A run alatt szinte mindig észrevehető probléma, hogy:
- a 4 fő szörny (sárkányfigyelő idall) összehúzása után, amint elkezdik ütni, random játékosokra (akik a runon tartózkodnak) kiugrik a boss. Ez idő alatt nem lehet sebezni, viszont a rá ható negatív hatás (mérgező, vérző) megfogja vagy ha nem, nagyon nehezen. Illetve alapjába véve a mérgezés maga sokkal nehezebben fogja meg a főszörnyet mint a vérzés.
-
Bocsi a ch-t írtam el, javítom ch3.
-
Sziasztok, lehet már volt szó róla máshol, így előre is bocsánat az újbóli felbukkanás miatt, de nem láttam a javaslatok között. Ezért írok le most párat, és később még ami eszembe jut. Remélem mások is hasonlóan hasznosnak tűnő véleménnyel lesznek erről (vagy nem).
- elvarázsolt erdőben is működhessen a teleport gyűrű a házasok között illetve ochao templomban,
- vegyeskereskedőnőnél nagyobb csomagokban is kapható legyen az üres üveg, az öltözék optoló, forgató
- szellemkövek, készségkönyvek stackelhetősége
Köszi a türelmet.
-
Magyarország, ch2 elvarázsolt erdő 156,664 erdő metin