Posts by Ayana

  Egyetlen egy pozitívuma van ennek a RUBY szervernek, mégpedig az, hogy mivel most az eredeti "játszós" szerveren kellett valamit csinálni ahhoz, hogy hozzá férhess ehhez a csodához (vagy fizetni érte nem keveset) így mindenki azzal a felhasználóval játszik ott is, így nincs tele botokkal az egész. Majd ha megnyílik a nagyközönség számára is és nem csak azoknak akik fizettek érte vagy a küldik miatt kaptak hozzáférést na akkor meg lehet nézni majd....bot hátán bot.

  Alapból nem rossz elgondolás, bár lenne értelme a sokadik ilyen eventes szervernek.

  Az övekkel az a probléma, hogy vagy kohózom és nem pakolok bele, leveszem amikor effektíve nincs szükségem rá és vigyázok rá mint a szemem fényére mert nem pár millás tétel a kohó bele. Vagy nem kohózom és pakolászok bele. Ha kohós az öv szerintem senki nem pakolássza mindig ki-be a cuccokat, szimplán nem rak oda semmit. És ez szerintem most sem fog változni, hiába pakolhatunk bele szinte bármit. Szóval ez a frissítés úgy érzem nem érint vagy legalábbis hidegen hagy.

  A felszerelés cserét jónak gondolom, simán be lehet pakolni tüzes/szeles/villámos szettet....nem kell feltétlenül pvp-re gondolni. Viszont ez viszonylag gyors felszerelés cserét jelentene ha jól értem és hát az ilyen "gyors" megmozdulásokba nem igazán jó a gf. Gondoljunk csak arra, hogy bannoltak mert gyorsan léptem ki-be karikra és társai. Szóval ebbe az irányba is eléggé szkeptikus vagyok. Szóval így erre az egészre az első reakcióm az az, hogy nyááhhh megint kezdődik valami bughalmaz kialakulása. ?(

  Ha már ennyire fő szempont ez a "ne vonjunk el sok erőforrást" miért nem erőltetik kicsit meg magukat a gf-nél, majd keleti blokk-ként csinálnak egy nagy szervert teszem azt 20-25-30 csatornával (nyilván enyhe túlzás) és mindenki oda menne ahová szeretne (mármint amelyik csatorná(k)ra). Más sokkal igényesebb játékok képesek Európa- Amerika stb szinten létezni, itt a gf-nél ez miért ekkora kihívás? Korábban írta valaki, hogy sokan még a magyar szerveren magyarul sem képesek kifejezni magukat, 2021-ben tartunk, nem ördögtől való az, ha angolul kell boldogulni és ha magyarul sem megy, annak úgy gondolom ugyan mindegy, hogy épp körülötte hogyan beszélnek.

  Én személy szerint támogatnám a változást, bármiféle is legyen az.

  Valahogy már nem akkora öröm leütni a 20milliomodik metint is úgy hogy kb ugyan azzal az 1-2 emberrel futok össze, olyannal akivel sosem beszéltem, de már még a boltos/lepakolós karijának a nevét is tudom (csak mert oly sokan vagyunk, ja nem).

  Kíváncsiságból minhárom biribe regeltem egy karit, nem kellett csalódnom. Bot kari hátán bot, mindenhol futnak hegyen mindenen át, köpizés közben már meg is ölik a mobokat, rángatóznak mint egy epilepsziás és halnak a mobok körülöttük. Tényleg tiszta old school feeling.

  Ha már annyi energiát fektetnek abba, hogy valami új dologba burkolják azt, hogy: fizess, költs minden vacokra, legalább erre az időszakra több illetékest, gm-et is igazán oda csaphattak volna. Számomra vicc kategória ez az egész. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki jóízűen tud még ezen nevetni, erre pont jó ez a szerver. :)

  A gond az, hogy sokszor úgy fagy ki a kliensben a kari, hogy tök boldog hogy kiválasztottam és annyiban is marad a történet. Amikor új klienst nyitok neki, akkor pedig nem ledobatom, hanem belépek mintha mi sem történt volna. Vissza nézve az előző ablakba, a kari még mindig csak örül magának hogy kiválasztottam. És tény hogy több kliens esetében 10 esetből talán 1x találom el azt a klienst, amit be szeretnék zárni. Ilyen esetekben tudnám értékelni azt a bezáró gombot, szóval én támogatnám a javaslatot.