Posts by baloghzsozso1

Azért nyitom ezt a témát, mert szeretném megköszönni a mai halkirakós eventet! Nagyon jó érzés megvenni a szénszálás bothoz a hozzávalókat meg sét tölteni és horgászkönyvet venni, azért, hogy event indulásakor azt írja, hogy horgászkönyv drop van! Holott fórumon mára halkirakó volt kiírva. Csak így tovább!

Témát zártam. A szeptemberi események kiegészítése megtörtént, az alábbi linken olvasható:

Szeptemberi eventek

Dreamy

Sziasztok, előre is elnézést, ha nem ide kell írnom, de véleményem szerint igen is HIBA, hogy ennyire tele van a játék farm botokkal. Lassan semmit nem lehet csinálni, mert egyes hackerek csak elindítják a botokat, majd idővel begyűjtik róluk a zsákmányt. Fölösleges farmolni, mert más a botokkal elintézi magának, majd kipakol szépen egy tele boltot alkimiákkal, jóval a piaci ár alatt és él, mint Marci hevesen. Személy szerint én az alkimiából és a horgászatból tartom fennt magam és nagyon kiábrándító, hogy órákat játszom, hogy pár won értéket kifarmoljak, majd amikor tenném ki piacra észlelem, hogy napról napra lennebb van az ára, mert valakik kiraknak például egy boltnyi exp rákot, jóval a piaci ár alatt. És nem pár darabról van szó, hanem több százas tételben. De ugyanez elmondható az antik alkikról is. Az accountomról 7 karival szilizek, ez napi kb 3 órát vesz igénybe. Ha szerencsém van lesz 2-3 antikom, de van, hogy egy sem, mert olyan a szerencsém. Hacker barátainknak ott a telebolt és a piaci ár alatt pikk pakk elviszik. Amire lesz egy antik rubinom 40 millát esik az ára...
    A minap a chunjoban 7db botot számoltam össze az alkimista körül legyeskedni, ugyanaz volt a mozgása az összesnek, még ugyanott is kanyarodtak meg minden, csak 2-3 másodperc eltéréssel mentek egymás után szépen.... És ez csak 7 bot, ne említsem a sivatagot, az ork templomot, ork középet vagy akár a SD2-t amiért elviekben vannak akik még fizetnek is :).
    Kérdeztem ismerősöket, hogy miért nem tiltják őket a team tagok. Az volt a válaszuk, hogy, mert nincs értelme, úgyis csinálnak újat, kezdhetik előlről. Kérdem én, akkor innentől kezdve mindenki használhat farm botokat, mert úgysem tiltják? Vagy mitől függ ez? Csalnunk kéne nekünk is, hogy érvényesülni tudjunk?

Témát a megfelelő fórumrészbe áthelyeztem. Dreamy