Posts by Deidre

Bár nem sámán vagyok, a legutóbbi frissítés óta (11.26) amikor belépek vagy ch-t váltok a játék hangereje lenullázódik. Minden egyes alkalommal újra be kell állítanom. Valamint ha csoporttag által expt kapok, akkor az ütések hangeffektjét hallom. Elég idegesítő.

lvl50 BM sura

Témákat szétválasztottam.

Megkérlek legközelebb, ha nincs az általad jelezni kívánt hibáról téma, nyiss egyet.

A jelzésed második része is új témát igényelne.

Dreamy

Azt hiszem kezdem sejteni miért is van leülve a legtöbb fórumos téma. :) Bár szívesen tartanék neked egy közvéleménykutatást ki hogy élte meg a legutóbbi bosseventet, de látva a erős reagálásod inkább ejtem a témát. Lehet, hogy számokban valahol megvolt az idézés, de mi játékosok egyszerűen nem úgy éreztük. (tisztelet a kivételnek) No sebaj, még véletlenül sem szeretném megfosztani a közösséget az eventtől, mert ettől eltekintve sokan várjuk és szeretjük. Csupán reméltem bizonyos dolgokat, de valami nem változik. Mély tisztelettel én is kihátrálok a témából, köszönöm a válaszokat.

A létszám nem a játékosok hibája, inkorrektnek tartom az ezzel való élcelődést. Értékelünk, elfogadunk, beletörődünk, alkalmazkodunk... Jött a mondat ch1-ről. Elfogadtuk, átléptünk. De ebbe nem tartozik bele, hogy kitörő örömmel tettük. Mert mikor átléptem ch1 orkokra, már le volt idézve és le is volt ölve a bossok többsége. Pedig az event kezdete előtt beléptem, és az üzenetre azonnal váltottam. Ergo, vagy valakik már tudtak a malőrről és eleve ott várták, vagy csak jó időben voltak jó helyen, ki ki döntse el maga. Az viszont biztos, hogy valami nem volt rendben az idézés körül sem. Több "szigetet" végigfutva, elég sok játékossal találkozva, beszélve, mind ugyanazt tapasztaltuk: kevés a mob. Nem hinném, hogy mindenki titkon összebeszélt volna másikkal, hogy ezt érezze. Az ez előtti boss idézésen is részt vettem, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. És most csak orkokról tudok nyilatkozni, a többi mapot értékelje más.

Köszönöm!

A map1 pvp engem sem érdekelt, ott volt a védett kör ha boltot akartam nyitni. Most pedig 1-2x még be léptem piactérre de pár perc után olyan laggom lesz, hogy ki kell dobatnom a karit. És nem, nem fogok mini erőművet venni egy ilyen alap vacakért, hogy játszani tudjak. (és az internet szolgáltatóm sem fog csak az én kedvemért erősebb netet kihozni falura.) A további dekort pedig kérlek neee, így legalább pár boltot meg tudok nézni kifagyás előtt! Az viszont dühít, hogy itt bezzeg átfuthatóvá tudták tenni a boltokat. Akkor eddig miért nem ment? Mindenki boldog lehetne, megmarad a pvp, vannak boltok is, és nincs egy felesleges map amire undorral lép be az ember. Mind1 szerintem ez már ígymarad....

Nem akartam fórumozni, csak olvasgatni járok fel, de ezt már nem bírtam szó nélkül. Az első amit egyszerűen képtelen vagyok felfogni, miért egy kb 10 boltot tartalmazó videóval illusztrálják??? Jártak ezek egyáltalán a valóságban??? A kékekhez azalatt a 3-4 hónap alatt mióta játszom, 1x tudtam átmenni, akkor is úgy belaggolt, hogy ki kellett dobatni a karim. Szóval nekem innentől esélytelen a boltolás, köszi GF :thumbsup:

A map méretét meg inkább nem ecsetelem. Akinek van egy csöpp esze, látja hogy marhára kicsi lesz 3 birinek. A prémium bolt meg igen, máshol ingyen is így működik. Ezzel csak azt érik el, hogy nagyon sokan akarnak majd nagyon kicsi helyen elférni, és a pechesebbeket le fogja dobálni. Még szerencse, hogy map1 tehermentesedik, innentől aztán végképp felesleges lesz. Aki akart az eddig is tudott védett helyen boltot nyitni, kár erre fogni. Szóval hurrá, számomra inkább nehézséget és problémát fog hozni ez újítás, nem örömöt. Ja remélem a szokásos új verzó=új hibák tendenciát nem törik meg, már annyira GF-es szokás lett.:*