Nem akartam fórumozni, csak olvasgatni járok fel, de ezt már nem bírtam szó nélkül. Az első amit egyszerűen képtelen vagyok felfogni, miért egy kb 10 boltot tartalmazó videóval illusztrálják??? Jártak ezek egyáltalán a valóságban??? A kékekhez azalatt a 3-4 hónap alatt mióta játszom, 1x tudtam átmenni, akkor is úgy belaggolt, hogy ki kellett dobatni a karim. Szóval nekem innentől esélytelen a boltolás, köszi GF 
A map méretét meg inkább nem ecsetelem. Akinek van egy csöpp esze, látja hogy marhára kicsi lesz 3 birinek. A prémium bolt meg igen, máshol ingyen is így működik. Ezzel csak azt érik el, hogy nagyon sokan akarnak majd nagyon kicsi helyen elférni, és a pechesebbeket le fogja dobálni. Még szerencse, hogy map1 tehermentesedik, innentől aztán végképp felesleges lesz. Aki akart az eddig is tudott védett helyen boltot nyitni, kár erre fogni. Szóval hurrá, számomra inkább nehézséget és problémát fog hozni ez újítás, nem örömöt. Ja remélem a szokásos új verzó=új hibák tendenciát nem törik meg, már annyira GF-es szokás lett.