Posts by Praxina

  Azt gondolom, hogy értelmes emberek vagyunk. Ha más megfogalmazza ugyanazt, amit én, nem értem, miért kell azt eltűntetni. Úgy látom, izgalmas a buli. Látjátok? Más is állítja, amit én. NEM A MI HIBÁNK, és NEM A MI GONDUNK, hogy mennyi az annyi. Az, hogy 4 team tag képviseli a Játék Csapatot, még nem a Játékosok problémája kell, hogy legyen. Ugyanezt tapasztaltam Orkföldön, teljesen alátámasztalak. Mire odaértem, 2 db főorkkal találkoztam. Az a probléma, és ezt tényleg nagyon erősen gondolom, hogy nem fog meghunyászkodni senki sem csak azért, hogy másoknak jó legyen. Az, hogy most valami indokolatlanul el lett süllyesztve, még nem azt jelenti, hogy mások nem hallottak/láttak furcsaságokat. A kérdést feldobom: ellenem irányul ez a kiváltság, hogy az általam nyitott threadet többször átmoderálgatják, avagy sem? Ellenem nem kell, hogy irányuljon semmi, pontosan látszott az eventen az, ami jellemző is, hogy gagyi volt. Ennyi, és pont. Nincs mit ezen szépíteni. Sok volt a furcsaság körülötte, ahogyan minden körül. És ennek hangot fog adni más is, ha engem "eltesztek láb alól". Csak persze először gondolkodni kéne, hogy megéri-e ez a lépés.

  guest-ként hivatkozik rám

  Ebben az esetben már biztosan nem fogod visszakapni azt a régi fiókodat. De továbbra is mondom, hogy ennek okát szerintem holnap elmondja egy illetékes.:)

  Majd akkor előkukázom mindhez

  Helyes. Annyi a lényeg, hogy amikor voltak a szerverösszevonások, akkor lett egy nagy szerver: Continuum. Elméletileg ide mindenki átkerült mindenhonnan. Ez ma már Magyarország néven fut. A név változott, a tartalom megmaradt.^^

  A legnagyobb tisztelettel kérdem, hogy ez a mai "Főszörnyek teadélutánja" mégis mi a búbánatos kutyafüle volt?

  Kicsit megkésve, de jelezve egy apróságot. Nem, nem fogom ismételni azt, hogy milyen bossból mennyi volt, mert nyilván ha megjelenik egy team tag, elmondja, hogy a maximális mennyiség lett leidézve. Speciel ez engem nem érdekel. A snassz része a dolognak: "Az event CH4-en lesz" - majd 10 percre az event kezdő időpontjától számítva jön a szerver üzenet, hogy "Bocsi, technikai malőr, CH1-en tala..." Ami amúgy vicces, mert persze a játékosok mit kezdtek el egyből írni? Azt, hogy akkor 10 perccel tovább is fog tartani? Amire válasz már nem érkezett, mert direkt figyeltem a chatet, és a végén sem volt könnyes búcsú, pedig tényleg vártam rá. Összességében ez a főszörnyes event ratyi volt, helyette egy 6 kovácsolási lehetőséges DT event többet ért volna.

  Szia!

  Elég sok kérdést tettél fel, megpróbálok mindegyikre válaszolni.

  az akkori karaktereimet van e lehetőség újra "életre hívni"?

  Igen. Ha tudod az e-mail címed és a jelszavad, akkor csak egyszerűen jelentkezz be a Gameforge kliensbe, és Magyarország szerveren (régebben: Continuum) kezdheted is a játékod. Ha elakadnál, érdemes felvenni a kapcsolatot a Játék Csapattal a Támogatáson keresztül

  a régi fórum fiókomat is van e mód visszakaparintani

  Nem akarok butaságot mondani, ide inkább egy illetékes válaszát várjuk meg, de ha a fórum profilod nem volt tiltás alatt, akkor annak a mai napig meg kell lennie. Az csak úgy nem tűnik el. Ha tiltás alatt volt, akkor nagy valószínűséggel az új fórum kinézet érkezésekor, vagy pedig egy-egy ellenőrzéskor eltűnt az éterbe. Nem tudom pontosan.

  Remélem, azért tudtam valamit segíteni.:)

  Például lehetne ötletelni, hogy vajon mi az a Battle Royale

  A battle royale egy videójáték-műfaj, amelyben a játékosnak túl kell élnie a támadásokat más játékosoktól, és lehetőleg utolsónak kell talpon maradnia a játékban. Mivel a játékmenet általában gyors, lehetőség van az újbóli próbálkozásra.

  (Forrás: Wikipédia)

  Elolvastam az eddig beérkezett alkotásokat, és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon ügyesek vagytok mind!:) Nagyon sokféle verset olvashatunk, ami mind más-más oldalról közelíti meg a témát. Csak gratulálni tudok nektek!:)

  Okés, aláírom, hogy tévedtem.

  félreértelmezted a felhasználó problémáját

  Azonban kihasználva a thread címét, jelezném, hogy többen panaszkodnak arra, többek között én is, hogy falba ragad a karakter, ahogyan beérkezünk a Piactérképre, és onnan kijönni csak a tegnap Discordon említett módszerrel lehet (teleport gyűrű, házasság gyűrű, utazó jegy). Nos, akkor így mi is a teendő?;)

  Kicsit változott erről a véleményem az idők alatt, bár... Azt gondolom, hogy néhány SÉ kerekes tárgy bátran átmehetne a SJ kerékre, viszont akkor meg az lenne, hogy olyan magas árakat adna a GF, hogy nem érné meg elpazarolni a SJ-t, amit amúgy karácsonykor felhasználhatnánk.

  A javaslatot mindettől függetlenül támogatom, pozitív fejlesztés lenne.


  (És egy példát zárásnak: a mostani prémium bolt például mehetne a SJ kerékre is akár, amennyi hibát halmozott most az utóbbi időbe a GF, szép kompenzáció lehetne...)