Posts by LycanPowwa

Olyan szerintem már itt soha sem lesz, mint annak idején ott, és ennek nem feltétlenül a 20.5-ös verzió vetett véget, de aláírom, más volt akkor az élet.

Igen olyan már nem lesz , a játék fokozatosan fejlődik így holnap sem lesz ugyanaz mint ma .

Annyiban igazat adok, hogy a PVP-t nem MAP1-en a boltok között kellene lemeccselni, hanem DT előtt, vagy bárhol máshol.

Egyébként sincs értelme egy 4 defes durca waros szettet összerakni brutális sé mennyiség eddig is nagy volt a szakadék sés és nem sés játékos közt de úgy gondolom mióta alki stb bejött ez a szakadék csak egyre tágul így aki 90% mobos és nem , vagy csak minimálisan sézik azért sem fog waros szettre gyúrni mert horror összeg összeg összehozni azt a 4-5x 50 60 defet jelmezeket hozzá alkímia kianit fegyver így a gfnek eleve nem volt mit megölnie a magyar szerveren.

Nem hinném hogy megpecsételné a pvpt bármilyen formában , én előnyöket látok benne nem kell a boltomat napi 10x betennem mert valakinek nincs jobb dolga mint napi 10x rányitni a bosst , mindazonáltal mi anno annak idején Dracon sem feltétlen map1en rendeztük le a harcainkat ha konfliktus volt ahol épp találkozott a két gárda ott összecsapás volt aki akar tud és fog is ütközési zónát keresni én ezt gondolom , mellesleg üdvözlöm a kereskedő mappot hosszú idő óta most először gondolom azt hogy egy frissítésnek haszna van . :) :) :)

Ismerősnek ugyanez a problémája volt a mai nap folyamán javasoltam neki hogy törölje a vírus írtót, s a játékot is tegye újra, ha visszarakta a játékot utána vírusírtó ,majd csendes üzemmódba a vírusírtót megoldódott a baja 1 órán belül remélem tudtam segíteni.

Üdv!

Mindenek előtt cucc függő minden , cuccok gyakoriságát tekintve a harcos a nyerő de én úgy gondolom a lycan egy elég erős kaszt a bíbor nekem max inten self buff cuccokkal(max a saját viszonylatomban értendő) 818 támadó értéket ad , elég összetett kaszt .Én 1 vit 2 inttel kezdeném el statolni ha az int 90 akkor 1 vit 2 ügy valamint bíborfarkas lelket javaslom első skillnek ha földről harcolsz többet akkor farkas lehellet mondjuk ha zömmel hátasról farmolsz kis szinten akkor indigó másodiknak . Persze ez csak az én egyéni véleményem , viszont nagyszintre nem igazán kapni minőségi farkas cuccokat a warival ellentétben ami elég nagy hátrány lehet ha sé nélkül játszol.