Posts by DoubleBarspin

Nagy hulyeseg az egesz 115os bmem van:) legi matt rubin es jadem volt fent ugy fejlodtem 95tol a romboloknal auto farmal 97% szel def illetve 128%ordogom volt ha jol emlekszem ugyan ugy fejlodik mint a tobbi kaszt a sotet der miatt alig sebeztek a mobok teny hogy en is csak 6-7k alapot utottem a rombolokra de annyira nem lenyeges. 95-115 12nap auto volt. 110ig rogton az erdo elejen fejlodtem onnan mentem a rombolokhoz(szimplan kenyelemsebb volt 110ig az elejen nem kellett annyi szel def poti alki stb) az igaz hogy nagy szinten veszit a varazsabol a bm kaszt viszont ha most azt nezzuk hogy valaki rak fel bm ellen x magia defet kasztos ekszereket stb es pl utana ninja ellen pakol igy fel egyeltalan nem fog tobbet sebezni mint a bm ezzel azt akarom mondani hogy minden cucc es alki fuggo nyilvan vannak elonyok minden kasztnal bmnel a sotet def+lang lelke ninjanal az utes gyorsasag stb ha neked csak ez a kaszt tetszik szerintem ne add fel:)

Az új kontinens óta nem működik a lélekkő+(jegyen is jeleztem már)G-s elhárítás esetén ezt írja:Egyetlen kézséged sem ismered még annyira jól,hogy bármelyik is elérné a nagymester szintet.

Jelzésed köszönjük, a hiba ismert, dolgoznak a javításán.

Témát zártam. Dreamy

Jelmezbe érdemes forgatni(öltözék sisak) szerintem inkább vegyél mitikus matt gránátot abban már van villám ereje is(4-6won kb) időfogóval az alkimistánál tudsz venni 1milla/db és ráhúzod egy nyers alkira kapsz érte időelixirt(ha jól tudom random 5-50% közt) és azt ráhúzod a felszerelt alkira

Én bmel m skillekkel ütöttem be a 90et igaz nem qq teremben.. 90től most 2hete 95öt autoba.. amim volt: 123 ördög 76 villám autohoz a jobb also sarokban lévő termet ajánlom illetve ami vele átlósan van befelé az a 2-3 sarok jobb alul ott kevés a bíró és autoba jól lehet fejlődni(persze ha megvetted a sés változtatot illetve nap elixirt)nekem 6nap alatt meg volt a 95. Bár testi nem hiszem hogy annyira bírná de ha 70-80villámot össze szedsz akkora probléma nem lehet.

Sziasztok eladó lenne pár dolog: 25% os pánt(dupla demis főnix+8) +6-os jég talizmán 25% jég ellenállással, piros céhtelek, 7 optos sura feka+9(1.5k tp 10%kk 10% karom 50támadó) pikelyes lemezvért+8(egy opt 2db +4es kő 1 hely) +9es( 1.5k tp 15karom 10kard) 19% kk rib+9

Inaktív téma.

Zártam, archiváltam.

ninnalány