Posts by Rayquaza

Az új céh harcot már előre sajnálom mivel jelenleg ingyenes lesz a jelentkezés és és ahogy olvastam 4 random céh fog indulni egymás ellen. De mivan akkor ha felvan töltve afk céhekkel, mert ugye nincs más kikötés jelenleg csak egy ingyenes belépő. Na már most ha 3 afk céh és 1 normális céh harcol az eléggé unfair lesz akkor ha máshol 4 rendes céh harcol. Vagy vagyük azt hogy bajnokok 30as karik ellen.

Nem tudom a magánboltnál hogy van de a sima boltot nem tudod kinyitni ha van rajtad vért példáulé, de ha kinyilt utána már mind1 van e szerintem.

Szia.

A karakter névváltása a következő karbantartáskor fog megtörténni. Ha vége a karabantartásnak és kiválasztod a karaktered akkor kell majd új nevet adnod neki. Szerintem ezzel a játék csapat is tisztában van hogy így működik úgyhogy addig várni fognak. :)

Hát ha tippelnem kellene akkor Teriel barlangja a következő nagyobb run és elégg valószínű hogy Yohara térképhez lesz köze és erősebbnek kell lennie az Alastornál ugyanis ki költene annál gyengébb runra jelenleg nem érné meg új felszereléseket csinálni sem ha gyengébb run mint Alastor. A jutalmak terén én lomokkal teli ládát gondolok esetleg zsoldosokkal kapcsolatos fejlesztőket vagy abrakot a lovaknak. A belépő pedig vagy fizetős lesz vagy bele teszik olyan bossba amit nehéz leütni vagy nagyon ritkán spawnol viszont ezen megoldás a CH-k számának csökkenése után kicsit gondot fog okozni ha ezt az utat válassza a gameforge. Egy új barlang csak abban az esetben lenne pozitív ha nem csak Yoharára és a bajnokokra gondolnak hanem a játékos bázis maradék 90%-ra is :gamer:

Ami a lovat illeti napi cirka 5k expet kaphatsz (50 abrak 3 napba telik kb) és a váltás lehet sikertelen is ami ujabb abrakokat jelent újabb napokkal. Irreálisan magas az exp amit kér és a jutalom a statokban sem vmi acélosak ahhoz képest hogy újfent nagy szintre tervezték a rendszert, plusz a skillek is elég gagyik, az aktív skilleken meg túl nagy a cd és ráadásul drágák.(gaya) Viszont az sehogy se tudom megérteni hogy miért kell kasztok elleni erőt adni a lónak, hiszen ki pvp-zik lóról? :O

Ez mind szép és jó vannak érvek és ellenérvek ezekre nem térek ki mert lerágott csont. De ha jobban megnézitek a dolgokat azért fajult idáig ez az egész helyzet mert fokozatosan minden magyar szervert összevontak és azután drasztikusan csökkent minden alkalommal a játékosok száma, mert a nagytöbbség nem azért jön fel hogy a felmenőit szidják vagy ne adj isten meggazdagodjon hanem kikapcsolódni szeretne. Az irreálisan drága tárgypiacról nem is beszélve az is eléggé kedv romboló hogy minden egyre drágább vagy ládából kis esélyel nyitható.Most ha hozzá csatolnak egy lengyel vagy egy román szerverhez akkor lássuk be hogy a magyar játékosok döntő többsége nem fog tudni érvényesülni ( aki mást állít hazudik :) ). Amiről senki se szólt ezidáig az a karakterek nevei ugyanis lehet rám mondani hogy önző vagyok de én ragaszkodom a karaktereim nevéhez ami nincs biztosítva egy esetleges összevonás során.

A válaszadás határidejét tekintve ezt a gf már eldöntötte csak megerősítést szeretne hogy jól döntött-e és az is biztos hogy a dátum is megvan már arra az esetre ha a magyar közösség sürgetné a dolgot akkor tudják majd mondani hogy látjátok meghallgatunk titeket. :D

De ha mindenképpen állást kell foglalni akkor szerintem egyelőre a karácsonyi event közepén nem tartom jó ötletnek az összevonást.

Az hogy mely szervereket lehetne összevonni bármilyen adat nélkül, erre sajnos nem lehet jó választ adni. De ha mindenképpen muszály akkor a magyar-cseh szerver összevonás az ami talán a legkisebb játékos bázis veszteséggel járna magyar oldalról.

Ahogy láttam valaki aggódott a játék csapat tagja miatt is hogy meneszteni fogják, de ha jobban megnézitek nem túl acélos létszámban vannak jelen úgyhogy az összevonás után is szükség lesz rájuk mert csak ők képviselik az érdekeinket.

Utó szónak pedig azt javaslom hogy először a kliens normális működésére törekedjenek ne szerverek egyesítésére. :)

Az első videóban is jól látszik mennyire jól van balanszolva az event :D csóró sura közepes alkimiával jó felszerelésekben defes 120as harmattal meg mindennel is sj-s cuccok halak és mi egymás 1 skill a bossoknak :D ennek így mi értelme kérdezem én? Egy átlagos játékosnak mi játékélményt nyújt? :)

Illetve maga az event 90es szinthatárt kapott, ami igazából kaphatott volna 120asat is mert alatta nem elérhetőek az új harmatok aminek használata se sokkal növeli a siker esélyét, nem beszélve a 105ös felszerelésekről vagy nagyobbakról.

Chaegirab, hosszú évek kutató útjai során egy nagyon ősi térképre lelt, amelyet már hosszú ideje tanulmányoz. A térképen egy útvesztőt vélt felfedezni, de sajnos a helyes irány és a végcél rejtve maradt.Az Ősi krónikák segítségével sikerült rájönnie, hogyha a térképet gyerya láng fölé tartja akkor a térkép helyén a Harcos szobra jelenik meg és alatta egy Ősi felirat, mely lefordítva annyit jelent: " A Harcos szobor kardján lévő rűnák helyes sorrendben történő megérintése elvezet eme labirintus bejáratához!" Chaegirabnak sikerült megfejtenie ezt a kódot de ő maga nem egy nagy kalandor típus, ezért a Te és társaid segítségét kéri, hogy felkutassátok és elmeséljétek mi van a labirintusban és annak a végén. Innestől egy új kaland veszi kezdetét számotokra, neki vágtok a hosszu tengeri útnak hol a tengeri hidrát kell legyőznötök, hogy elérjétek az új kontinenst és a kikötőben található Harcos szobrot, majd a megfelelő kombinációval egy teljesen új világba juttok, ahol számos ösvény található melynek végén vmi értékes lapul. Társaiddal nekiveselkedtek eme útvesztőnek, melyben rengeteg általatok ismeretlen szörnyek uraltak. Miután eléritek a labirintus végét, egy kis faluba érkeztek, a helyiek félve fogadnak benneteket és elárulják nektek, hogy ebben a faluban él egy nagyon jó képességű törp kovács Gorrin Ard aki képest mágikus alapanyagokból egy különleges Kesztyűt készíteni melyeket a harcaitok során használva új erővel ruházza fel viselőjét és egy Ősi Sárkány Mágus Thi Naren aki hatalmas ősi tudás birtokában van, de sajnos a fosztogatok egy rettenetes éjszakán kifosztották a mágust és most bátor harcosokat keres akik segítenek neki. Felajánljátok a segítségeteket cserébe Thi Naren hajlandó nektek új harci képességeket tanítani melyek hasznotokra válik. Elvezet benneteket a szigeten tanyázó banditák táborába és ott elmondja, hogy az a hatalmas épület ami a tábor végén van abban tartják tárgyait és ha átverekszitek magatokat a banditákon akkor a mágikus Kesztyűhöz is találhattok alapanyagot és a torony legtetején a banditák vezére Revnar vár majd rátok és ha őt legyőzitek hatalmas zsákmány üti a markotokat és a Mágus is hálás lesz.

Bocsánat a gagyi storyért de így nekem kerekebb meg zavarosabb is. :)

Lényegében új térképet várok, új runt, minden kasztnak új képességet illetve egy teljesen új felszerelést amit a szigeten lehet kovácsolni-ez lesz a "Kesztyű"., hogy ne koszoljuk össze a kezünket. :D Mivel nagyon hajszolják a lv120at így lehet hogy számukra lesz elérhető a belépés.