Kedves Játékosok!
Köszönjük a türelmeteket és megértéseteket, miközben dolgoztunk a 24.3-as frissítés kapcsán felmerült problémák megoldásán. Tudjuk, hogy ez egy nehéz időszak volt, és mindent megtettünk azért, hogy biztosítsuk a stabilitást és a minőséget, amit elvártok.
Hálánk jeléül és a zökkenők miatt különleges kompenzációs eseményeket és játékon belüli tárgyakat kínálunk minden játékos számára. Íme, mire számíthattok:
Kompenzációs Bolt Ajánlatai
Elérhető: Péntek, október 25., napközben – Vasárnap, október 27., 23:59
Ebben az időszakban ezek a tárgyak igényelhetők a boltban, egyszeri alkalommal fiókonként, ha teljesítettétek a 30-as szintű Biológus küldetést:
• Tűz Főnix Kedvenc (zsákmány) - 3 napos időtartam
• Manny Hátas – 3 napos időtartam
• Arany Doboz – 15 napos időtartam
• Erőteljes nyalóka - 7 napos időtartam
Ezek a tárgyak ingyenesen igényelhetők a boltban az esemény időtartama alatt, hogy kalandjaitok még izgalmasabbak legyenek.
Különleges Események
Időpont: Péntek, október 25., 18:00 – Vasárnap, október 27., 23:59
A hétvégi játékélmény fokozása érdekében különleges eseményeket indítunk, hogy még gyorsabban haladhassatok:
• +100% EXP – Szintlépés gyorsabban, hogy új mérföldköveket érhessetek el.
• +100% YANG – Növeljétek játékon belüli pénzösszegeiteket és gazdagítsátok kalandjaitokat.
Reméljük, hogy ezek az események és ajándékok kifejezik hálánkat a támogatásotokért. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Metin2 élményetek jó és élvezetes legyen.
Ahogy korábban is említettük, dolgozunk egy további frissítésen (24.3.8), amely tartalmazza:
• Az ALT gomb javítását, hogy megjelenítse a második gyorsbillentyű sávot és HP sávot.
• A Pók Kazamata 2-ben és esetleg más főellenfél területeken található ellenségek számának csökkentését.
• Az Auto-Vadászat logikájának fejlesztését, hogy elkerülje a nem kívánt ellenségek célzását.
• A Meley és Balathor barlangjainak rangsorai nem láthatók azonnal egy futam után, de újraindítás után megjelennek.
• És még sok egyéb javítás.
Még egyszer köszönjük, hogy a Metin2 közösség tagjai vagytok. Figyeljétek a további frissítéseket, és élvezzétek a kompenzációs eseményeket!
Üdvözlettel,
A Metin2 Csapat