"Hashteg" Spiro . Irigy ember vagy azokra az emberekre akik tesznek valamit (mentik a menthetőt ), hogy ne abban a helyzetben legyenek mint te.Lásd ,felette mondat ha elfelejtenéd(mivé). Így válsz vergödő tehetetlenné .
Chron, ertem en hogy kiszalltal, mert mentened a menthetot, de sok embernek nem olyan nagy osszeg az a 300k hogy kiszalljon valamibol aminek nem biztos hogy a kozeljovoben vege lesz. Idejossz, osztod az eszt ami a buksidbol kipattant, es aki nem ugy csinalja mint te azt kigunyolod/leszolod/burkoltan lehulyezed... Kerdezem en, te a nagy mindenttudo eszoszto, aki letetted a jatekot es kivetted a penzed mit keresel meg itt forumon!? Az ido penz, es ha ennyire kuporgatjuk a penzunk akkor ezzel is bukod a lovet. Na de mindegy... En akarhanyszor abbahagytam eszembe nem jutott volna ide feljonni es eszt osztani.. Lehet te vagy irigy igazabol mert mas meg jatszik?
Tovabba ki tudja meddig marad fent a szerver, illetve lesz e ezutan osszevonas, mert ez is a pakliban van, az eselyekrol ne beszelgessunk, de van akinek ennyi eleg hogy bennetartsa a lovet, tobbek kozott nekem is!
Es igy a vegere kerlek engedd meg (es itt a marado jatekosok neveben beszelnek), hogy mindenki arra koltse a penzet amire akarja, te ugy dontottel kiveszed menj es bulizz belole 1 jot (mert tobbre nem eleg az a love) aztan ne keltsd a feszultseget foloslegesen. Aki akar ugy is kiszall, nem a te ajanlasodbol fogja ezt tenni.
Es az utoiratod tokeletes ide, ne csak nezz lass is es gondolkodj picit nem mindenki szamolgatja a fillereket a zsebeben!