Posts by MetinSzaki

"Hashteg" Spiro . Irigy ember vagy azokra az emberekre akik tesznek valamit (mentik a menthetőt ), hogy ne abban a helyzetben legyenek mint te.Lásd ,felette mondat ha elfelejtenéd(mivé). Így válsz vergödő tehetetlenné .

Chron, ertem en hogy kiszalltal, mert mentened a menthetot, de sok embernek nem olyan nagy osszeg az a 300k hogy kiszalljon valamibol aminek nem biztos hogy a kozeljovoben vege lesz. Idejossz, osztod az eszt ami a buksidbol kipattant, es aki nem ugy csinalja mint te azt kigunyolod/leszolod/burkoltan lehulyezed... Kerdezem en, te a nagy mindenttudo eszoszto, aki letetted a jatekot es kivetted a penzed mit keresel meg itt forumon!? Az ido penz, es ha ennyire kuporgatjuk a penzunk akkor ezzel is bukod a lovet. Na de mindegy... En akarhanyszor abbahagytam eszembe nem jutott volna ide feljonni es eszt osztani.. Lehet te vagy irigy igazabol mert mas meg jatszik?

Tovabba ki tudja meddig marad fent a szerver, illetve lesz e ezutan osszevonas, mert ez is a pakliban van, az eselyekrol ne beszelgessunk, de van akinek ennyi eleg hogy bennetartsa a lovet, tobbek kozott nekem is!

Es igy a vegere kerlek engedd meg (es itt a marado jatekosok neveben beszelnek), hogy mindenki arra koltse a penzet amire akarja, te ugy dontottel kiveszed menj es bulizz belole 1 jot (mert tobbre nem eleg az a love) aztan ne keltsd a feszultseget foloslegesen. Aki akar ugy is kiszall, nem a te ajanlasodbol fogja ezt tenni.

Es az utoiratod tokeletes ide, ne csak nezz lass is es gondolkodj picit nem mindenki szamolgatja a fillereket a zsebeben!

Sziasztok lányok és srácok!

Kedves MetinSzaki,nem unod még? 2-3 hete mást sem hallani tőled (vagy inkább azóta mióta reggeltél),hogy mennyire nem jó az ami itt megy, és végnapjait éli a játék,és az autóvadászatod mennyire bugos! Ha ennyire frusztrál a játék akkor szerintem lépj tovabb.

Kedves fincs, ha ertelmezted volna amit irtam, akkor lathatnad hogy tovabbleptem, innentol nem leszek itt, hogy panaszkodjak! A netem tokeletes tobb jateknal is teszteltem. Plusz ismet az elozo posztomra hivatkozok. Ha a szovegertesed a megfelelo szinten lenne lathattad volna, hogy kulfoldieknel is fenn al a problema. Es vegezetul megkereznem neked sincs jobb dolgod mint itt okoskodni ugy, hogy semmi ertelmeset nem irsz le?!

Ha mar igy ismeretlenul ok nelkul pattogsz nekem gondoltam megengedem magamnak is ezt a hangvetelu postot...

Ja es ha a jovoben barki postja idegesitene javaslom tekerj tovabb, ahelyett hogy nekiallsz beszologatni meg okoskodni.

En inkabb tobbszor kifejtettem a velemenyem,mint hogy kussba uljek es mas hozzaszolasan csamcsogjak. Tudod ha gondod van nem ez a megoldas. Nema gyereknek anyja veri..

Udv

Figyelmeztetés: off hozzászólás. st666

Az egyik tárgy 9 sé (korlátkan vásárlási lehetőséggel), a másik 99 SJ!!!!!

Megneztem, es valoban ugy van ahogy leirtad. Lehet en vagyok bena, de tobbszor is raneztem ezelott, es nem jott le hogy egyik SJ-s targy lenne (amennyiben mindenki masnak igen valoban en vagyok a bena) de egy mutyurnyi ikon jelzi melyik sj melyik sé,esetleg jobban kilehetne emelni a dolgot hogy az olyan benak mint en is eszrevehessek.

Elnezest ezt valoban en neztem el!

Ha az a cél hogy húzzunk el a ...a akkor szóljanak ne pedig meglopjanak. Szánalmas, és az is hogy sokak szerint ez így rendben van.

Ha el akarnak uldozni minket, engem ma sikerult... Szemely szerint az autovadaszattal akadt gondom, elmentem meloba 8-9orat ut a kari gondoltam, mire hazaertem kiderult kb 30perc utan ledobta. Nyeltem 1et, mondom nem jovok ide puffogni megis mire mennek vele?! Ugy is *** mindenki. Beallitottam ujra a karit, asszonnyal valtottam par szot, majd mire raneztem kb 10 perc elteltevel ujra allt a kep! Mindekozben a bolt 48oraja megy gond nelkul! A geppel nem lehet gond, 350ks konfig, eredeti windowsal, minden lefrissitve, nettel sincs gond hiszen akkor a boltost is dobalna lefele...

Itt illetve kulfoldi forumokon tobbszor lett jelezve a hiba, mert utanaolvasgattam. A gf hetek ota lista annyit irni, hogy tudnak a hibarol, vagy dolgoznak rajta... olyan dolgon amiert fizetunk...

Szamomra most telt be a pohar, sosem volt bajom azzal ha a "szorakozasomert" fizetni kell, de az, hogy egy szolgaltatast ugy adnak el, hogy nem megfeleloen mukodik.. nyel egyet az ember es jelenti a dolgot. Hetekig *** a fejunkre odafenntrol es 1 uzenet nemjon, hogy te paraszt tudunk a hibarol mar vicc. Nem kertem volna vissza a lovet se semmi, csak legalabb probalnak kijavitani!

Lenyeg a lenyeg tudom nem sok de velem ma 1 fizetos jatekost bukott a gf, inkabb mas idotoltes utan nezek. Nem fogok itt maradni idegeskedni, nekem nem ez a celom szabadidomben.

Ja, es a kipakolt Aiolosz ladakba a lrirasban eltuntetett idotartam felet kapjuk. Tovabba 2 targy van kint, egyik 99sé masik 9sé tok ugyan azzal a leirassal. Kerdezem en aki ezeket kiirja/kirakja itembe sosem jatszott a jatekkal? De jatszani se kell eleg jozan paraszti gondolkodas vagy 2 perc ido raszanas hogy utanakeresek. Egy ilyen cegnel ez nem kene hogy gond legyen szerintem. Ezek utan hogy varjuk el egy bug kijavitasat? Fingjuk sincs a jatekrol kerem. Engem ha igy elirnek barmit q munkahelyemen instant ***, ez alap. Itt meg buntetlenul elrontjak azt, amire egy 10eves kepes lenne

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Sphiro ami leirt oriasi igazsag. Emberek, ez egy jatek! Barmi is a hobbid, rengeteget kell ra kolteni a mai vilagban, akar biciklizes, akar gyujtesz valamit, barmi. Ez egy idotoltes, amit szivesen csinalsz, nem pedig haszonszerzes miatt! Epp ez a problema a mai metinnel, sokan csak azert nyomjak hogy lovet vegyenek ki belole, es ez par eve meg mukodokepes is volt (lasd keksarkanyozas) rengeteg penz kilehetett belole venni. Na de ha nem letezne a won kereskedelem lehet tobb metin boss lenne,mert nem nagy uzembe eladasra utnek oket? Ezen talan el kene gondolkodni,bar csak felteteles modban,mert ezt helyrerakni mar reg keso.

Velemenyem szerint a magyar metin a szakadek szelen all,de meg remenykedem sikerul megallitani a letszamcsokkeneset barmilyen modon,mert csak igy mentheto meg a jatek.

MetinSzaki , még az is jobb ha bezárnak mintsem lehajtott fejjel üljünk és nézzük ahogy meglopnak minket. Én magam részéről eldöntöttem nem veszek ebben a hónapban sem jelmezt sem egyéb luxus cikket.

En sem vagyok a lehajtott fejes ember, mindig is kimondtam amit gondolok! Csak jelenleg ertelmetlen. Az osszefogas vege az lenne, hogy a magyar team tovabbitja a dolgot es itt a vege,mert a gf et marhara nemerdekeli a gondjaink. Foleg hogy a magyar szerverrol van szo, ahol kritikusan alacsony a letszam, ezaltal a bevetel is nyilvan kicsi... De en meg mindig nagyobb problemanak a jatekos letszam csokkenest mint a jelenlegi problemat.

Velemenyem szerint nem artana a grafikan javitani, esetleg a bejovo lovebol reklamozni a gamet, tovabba nekunk is kicsit jobban kellene segitenunk az erkezo jatekosokat, nem oeamenni a fulldemis full felalkizott karinkal mert mi vagyunk a janik, rajuktolni 1skillt es szet oltani oket. Ez is csak oda vezet,hogy sokan megunjak a jatekot mert gyengek. Ertem en hogy harci jatek, de megkene probalni a velunk egyszintuekkel kemenykedni, es segiteni a kissebbeket.

Sziasztok!

A probléma ott kezdődik , hogy bármit le tudnak eröltetni a torkunkon ha ugy van éppen kedvük!

Nincs konkrét összefogás a kihasználásunk ellen.

Lenyeljük , ha emelik a sés tárgyak értékét , vagy kedvükre átszabják a karaktereink képességeit vagy éppen betesznek egy újítást amit senki nem kért ( horgászat átalakítása , mítikus alkik)

Ezeket mind mint a bologató kutyus elfogadtuk nem tettünk semmit.

Osszefogas? Kivel akarsz osszefogni es minek? Latod hanyan hasznaljak a forumot? Kb 10en, es akkor tulzasba estem.. Mar annyi embert eluldoztek nincs kivel osszefogni..

A masik dolog hogy mi magyarok osszefogunk ahonnan 2 gomb a beveteluk mit erunk el vele? Torlik a szervert aztan kalap kabat nevetve tavoznak, mert mi elfogadtuk, hogy tejhatalmuk van,es azt is hogy ha holnap nem nyit ki a szerver bennevan a pakliban! A kulfoldiek meg nem fognak a lazado tomeghez csatlakozni,mert kint annyi a kereset rohogve toltebek 10ksét aztan megoldjak maguknak nem rinyalnak...

Igen, az édesség is egy ilyen dolog, ahogy a fagylalt is. Annyi különbséggel, hogy ezek játékban megszerezhető dolgok és nem kell hozzájuk anyagi ráfordítás. Én a babiloni kincsre több mint 2k SÉ-t szenteltem ha jól emlékszem. 20k ft-ot fizettem azokért a tárgyakért.

Azt nem tudtam, hogy fizetos is volt.. igy nyilvan meg felhaboritobb a dolog.

De nem kell messzire mennunk hasonlo "gaztettert" hiszen a kritet kivettek pvpbol, gondoljunk bele hany cucc ertektelenedett el, vagy valt haszontalanna. Eleg egy fonix cipo9-re gondolni teszem azt 2ktp 10krit 15kard defel. Ez oriasi osszegeket ert anno, sok kihuzasara rengeteg penzt koltottek.

Most meg pislogunk hova tuntek a regi jo pvp-k es warok. Ilyen megmozdulasokkal nem csoda hogy az emberek "bugyra" televan a gf-el! (Probalom szepen kifejezni magam hatha nem szankcionalnak, de hozzatennem nehez arra jot mondani aki a latottak alapjan lehuz, atver, hibas dolgokat arul penzert). Sokan nrm a jatek nehezsege miatt hagyjak itt a jatekot, hanem pont az ilyen erthetetlen logikatlan megmozdulasok miatt. A krit elvetelenek igen is volt ertelme, hiszen kis karikkal is oriasi srbzeseket ertek el, de mas modot kellett volna ra talalni hogy mrgoldjak ezt a problemat.

3-4 eve a cukorkak, amik 5szazalek sebzest adnak kilettek veve egyik pillanatrol a masikra a jatekbol. El volt raktarazva kozel 500db om ami akkor eleg nagy ertek volt (meg most is az lenne). Szoval nem csodalkozom a most megtortent dolgon sem.

Az autovadaszatos kliensek fagynak ki mar hetek ota, es forumra egy ropogos fing hangfelvetelt nem kepesek betenni hogy legalabb tudnak a problemarol...

Ez a ceg csak a haszonra megy, az hogy minket milyen modon huznak le, vagy miert sirunk senkit nem erdekel.

Meg egy kis ido aztan azert mrgy majd itt az irkalas mert bezartak ezt a bughalmazt, de az is folosleges lesz MERT SENKIT NEM ERDRKEL A GF NEL!

Ja es bonuszkent csodalatosan felujitottak a forumot,csak barmire megyunk page not foundot ir. Engem nem erint, mert angol, vagy nemetet hasznalom (a magyaron negyed annyi info sem talalhato) de aki hasznalna az biztos orul hogy ismet frissitettek/fejlesztettek! Toketlen egy banda

Igazad van tesznek ellene, JOGOSAN !! De azt is vegyük figyelembe, hogy aki abbahagyja a legtöbbje úgy is abbahagyja, aki meg elkezdené új játékos és megvenné a karit így nem esik ki a játékos létszám.

A jogossagat nem vitatom, teljes mertekben egyetertenek vele HA ezt 5-6 evvel ezelott kezdik, amikor meg volt jatekos a szerveren! NEM ertek egyet azzal, hogy igy megmarad a jatekosletszam... ezt tokeletesen alatamasztja az a teny, hogy veszesen fogyunk! En szemely szerint ha "kiszalltam" volna 2 eve, de most visszajonnek, biztos hogy nem kezdenek el a 0-rol szenvedni ujra! Biosz, konyvek, fejlodes stb.. Szoval barmennyire is ugy gondolod, ha nem tudnak majd karit venni kezdenek egy ujat nagyon nagy tevedesben elsz! (Meg1x leirom az utobbi 1 2 ev jatekosallomany csokkenese ezt tokeletesen mutatja). Szoval az irany jo lenne ha evekkel ezelott kezdik, most viszont elkezdtek maguk alatt vagni a fat. Bar az is lehet hogy szandekosan csinaljak, legyen okuk vegre megszuntetni a kissebb bevetelu szervereket, ebbe nem latunk belel. Egy biztos, amugy is kihalna a szerver, ezzel meg csak felgyorsitjak ezt a folyamatot.

Ja azt meg a vegerr hozzatennem,olyan jatekos nem kezd el itt jatszani akik eddig sosem metinezett esetleg elvetve 1-2 de ok sem huzzak sokaig ilyen piaci korulmenyek kozott. Szoval uj jatekosokat szinte elhanyagolhatjuk innentol.

A mai nap eddig 4x fagyott br az auto vadaszatos kliens,meg elerheti az uj rekordot! :) Egyre nagyobb baromnak erzem magam, amiert ujra sét koltottem egy olyan targyra ami nem mukodik, bar ezt nem tudhattam elore,hiszen a leirasba fut fat igertek csak hogy gyuljon a love a penztarcajukba! De legalabb kifagyas rekordokat dontogetek, hajra gf csak igy tovabb! Meg tobb atverest a nepnek!:hail: Aztan meg megy a vakarozas hogy hova tunnek a jatekosok. Penzert arultok valamit ami nem mukodik, es **** bele.. ezt termeszetesen nem a magyar teamnek irom, nekik minden elismeresem!

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Szerintem folosleges volt ennek a dolognak a kozlese.

-a regota jatszok tudjak mirol van szo

-uj jatekosok most hogy kariker. megszunt nem lesznek

-a gf ilyesmihez inkabb ne nyuljon mert ujabb bugokat eredmenyezne, na meg ugy is lustak hozza..

Inkabb autovadaszatot javitanak, vagy valami erosebb szervert inteznenek, mert jelenleg arulnak valamit, ami marhara nem mukodik!

Off hozzászólás. Dreamy

Eddig volt olyan accunt amit nem kötöttem gf klienshez pár rakis meg 1 boltos azokat Steam-en keresztül hoztam fel.Mai naptól nem engedi onnan már.Összesre azt írta lépjek kapcsolatba Támogatással.Gf klienshez meh engedte hozzá adni.Ez picit furra.

Ha jol emlekszem 25.en ki lett irva, hogy a jatek 30.atol csak klienssel tamogatott! Nyilvan ezert hoztak elore a karbantartast is, igy aki neha lesi a forumot es van egy kis sutnivaloja mar tudta mirol lesz szo, es le/atpakolta a cuccokat azokrol az accokrol amiket mar nem hasznal..

De en meg mindig nem ertem mi ertelme volt ennek. Eddig vigan neztek a karikereskedelmet, nem szoltak bele evekig. Most meg elkezdte bokni a csoruket es osszedobtak egy bugos klienst sokaknak bosszisagot okozva ezzel, olyanoknak is, akik nem karit adnak vesznek. Kivancsi vagyok mi fog ebbol kisulni, bar lehet sejteni... maguk alatt vagjak a fat...

Jelenleg nyomon követhető melyik kari kihez tartozik így ip alapján tudnák azonositani a rendszer megkerülésével történő tulajdonos váltást. Akik nagy karik neveléséből és eladásábol élnek keressenek más pénzforrást. Lehet megkövezne pár nagy ezért a kijelentésemért .

na itt amit irtal nem teljesen tiszta, illetve szerintem semmi ertelme.

Ip cim alapjan nem tudjak azonosizani (alternativ ip, VPN) 21.szazad..

Kis karik nevelesevel senki sem szorakozott nem is fog rengeteg ido lenne es gombokert mennek a karik. Amelyik kari elado raunt a tulaj es azert adja el. Szoval meg mindig nemertitek de 850x re is leirom, ezzel marhara nem segit a gf magan ha megakarja szuntetni a kereskedelmet,ugyanis elfognak tunni a jatekosok,es nem lesz aki potolja oket,mert 0 rol senki nem fog nekiallni szorakozni. De tamogassatok meg irjatok ami kipattan a fejetekbol csak epp nem gondoljatok at a storyt az a baj. En sem vagyok a kariker mellett sot ellenzem, de szukseg van ra hogy megmaradjon legalabb ez az apro letszam/ illetve a gf nek is ez lenne az erdeke mivel tobb sét vasarolnanak. Dehat ha mar elkezstek fejezzek is be, szuntessek meg, kivancsi vagyok meddig huzza a szerver!

Aki pedig nemzetkozi osszevonasrol almodozik az is felebrehetne, ugyanis alig latok ra eselyt. Minek? Ha ugy sincs bevetel minek szorakozzanak az osszevonassal? Hogy hozzategyrnek egy stabil pletykak szerint nemet vagy torok szerverhez? Aminek belathatatlan kovetkezmenyei lennenek. Minek kockaztassanak velunk magyarokkal ahol kb semmi bevetel nincs egy stabil szervert?! Midnenki elfogadta mikor regelt hogy barmikor bezarhat a metin2. Es mint ismerjuk a gf et az egyszerubb uton fog jarni. Eleg a koreai szervert emliteni 2013-bol. Egyik nap meg farmolgatsz aztan elvagjak mint a kotelet es oda minden.

Konyorgom gondolkozzunk emberek! Ezert vagyunk..

Zártam. Dreamy

Mindenkinek a saját problémája a legfontosabb. De attól még megoldás nincs rá.

Senkit nem érdekel? Azért mert azonnal nem kapsz választ, az nem azt jelenti, hogy nem érdekel senkit.

A fórumon felül jelezheted a problémádat a jegyrendszerben is.

Valoban turelmetlen voltam belatom, de fizettem valamiert, amire van termekleiras es nem ugy mukodik ahogy le van irva, es en nem azert fizetek,hogy valami ketyegjen az accon kozben hasznalhatatlan. Ha jol sejtem azt a set sosem latom viszont, ennyi erovel az ablakon is kidobalhatnam a penzem, igy a bocsanatkeresem mellett kerlek ertsetek meg, hogy igenis surgos nekem a dolog. Ez olyan mint ha rendeltem volna a neten egy nike cipot, aztan megkapom az egyik parjat, mas szinben, mas merettel aztan tudod kidobott penz amit sose latsz ujra mert visszakuldeni se tudod merz eltunt a ceg. Nos a gf nem tunik el, csupan mikor jelentkeztel ebbe a jatekba elfogadtad hogy gond nelkul lrhuzhatja rolad a lovet akar az o hibajuk, akar nem. Szoval legalisan kiraboljak az embereket akar fenyes nappal.

A masik a hozzaallasuk, nem akarnak foglalkozni semmivel, ami bugos, de ha a popsijukat megkell vakarniuk azt mar 500sébe kerul tortent ez a 92 94 ez bioszvaltoval is. 4 5 even keresztul nem egy ismerosom megbanta a valasztasat, es abbahagyta emiatt a jatekot, mert az uj karik elonybe voltak a rutinosakhoz kepest. Tobb panasz lett a jegyre kuldve, tobb cehtarsamat is erintette a dolog! Ott beismertek, hogy bar megtudnak oldani a dolgot, nem foglalkoznak vele. Ezutan 4 ev 3lteltevel megjelent egy 500sés cucc, amolyan ittvan parasztok cimszoval, csak azt nem veszik eszre, hogy ahok az emberek sosrm fognak visszajonni ezek utan. Valamiert szartak az egeszbe bele, es nem ereztek a sulyat annak,hogy 5 10 sét tolto karaktertel kevesebb lesz. En nem latom ebben az uzletet, de lassuk be nem epp a logikus gondolkodas viszi elore a gf et. Ha kepesek lennenek normalisan valaszolni, neadjustrn tenni is valamit azert amit kernek a jatekosok (nem egy azt sejteto valaszt irni nekik, hogy bar megtudnqnk oldani de nem akarjuk), talan nem lenne ilyen tomeges elvandorlas, es talan osszevonas se kellett volna ennyi.

Visszaterve az autovadaszatra:

Ha viszont nincs ra megoldas, miert van kint valami a piacon ami nem ugy mukodik ahogy kellene? Csak szerintem atveres igy az egesz? A penzem ha mar "adomany" nem a gf nek szeretnem adni, vannak jobb helyek is ahol elferne.

Azt hozzatennem, hogy nem nalam van a baj, hiszen a bolok napokig hibatlanul mennek, sot, nem egyszer 5-8 orakat fent voltam folyamat, es semmi lagg, semmi problrma nem volt soha. Az autovadaszat utan jott ez a dolog, es tovabbra is csak azon a karin lep fel a problrma, ahol hasznalnam a kifizetett termeket!

Aki nem akar skilleket húzni, az tuti, hogy karit fog venni.., senkinek nincs már ideje M1-ről skillezni..) ( Igen lehet venni SÉ-ért koncit üzőt, de jobban jár már ha készen veszi a karit, ezek ellen nem tudsz mit tenni.. )

De igen! Tudnak, es akarnak is tenni ellene, ez is az egyik oka a kliens bevezetesenek, illetve hogy par nap es mar csak a kliensbol inditast tamogatja a gf! Ezzel nem tuntetik el teljesen, de joval kevesebb karakter fog gazdat cserelni! Innentol aki abbahagyja az kiesik, igy meg jobban meg fof csappanni a letszam a jatekban. Lassan tenyleg eljon az az ido hogy a gf nek nem lesz erdeke fenntartani a magyar metint.... A magyar metin napjai megvannak szamlalva!

Szia!

Az otlet jo, tamogatom, bar legyunk oszintek kb semmi esely nincs a megvalositasra. Tudjuk mennyi idobe telik nekik egy alapveto bugot kijavitani, honapok evek! Ezt az otletet mire kiviteleznek megszunnrnek a szamitogepek, es valami mason jatszanank.

U.i: Nem az otlettel van a baj, hanem azzal hogy ugy sem erdekli az illetekeseket, ha meg igen.. nos par ev alatt osszehozzak ha kapkodnak.

Azert azt hozzatennem,hogy a mostani kliens is tokeletes szamomra es szerintem az emberek 90szazalekanak. Inkabb komolyabb problemakra krne koncentralniuk.

Orulok,hogy betettetek valami tomoritett akarmibe a temam de nekem csak az autovadadzattal van gondom, amit ebben a temaban 1x sem emlitenek. Szeretnem akkor kerdezni van e esetleg valami komolyabb szint ahol hibat lehet jelenteni/ talan tudnak mrgoldast nyujtani nekem, az se gond ha angol/nemet nyelven kell irni. Itt lathatoan senkit nemerdekel a problemam, jelen hrlyzet olyan mintha zoldsegeskent az uborkat becsapnam a hagymak koze me' jovan azis zoldseg.

Raadasul ha jolsejtem itt ennyi volt a team valasza a glndomra, hogy lattak amit irtam.

Tehat meg1x a kerdesem az lehet e valami komolyabb szinten jelenteni ezt a kizarolag autovadaszattal kapcsolazos bugot/hibat!

Sziasztok!

Lelekbarlang 2 ben autovadaszat kozben 3-4ora aktivitas utan befagy a kep, 10-20percig meg ut a karakter (ismerossel megnezettem) majd megall es kidob a bejelentkezo feluletre. Ez utan ha vissza szeretnek logolni a toltokepernyon a csik betolt,majd villogni kezd a toltokepernyo. (Ezt tobb chn is teszteltem, egyiken se mukodik). A megoldas az, hogy gf kliensbol uj ablakot nyitok es belogol, tp bol latszik,hogy legalt a karakter.

Ha akad valakinek hasonlo gondja kerem jelezze! Megoldas valoszinuleg nincs ra, mert tobb boltom is megy kozben, azokkal nem jelentkezik a problema,illetve sosem lattam hasonlot mielott megvasaroltam az autovadaszatot.

Ezert jelzem a hibat, tudom mire kijavitjak vagy megoldas szuletik ra mar reg felszinteltel a kivant lv-re sot valoszinuleg azalatt a 2-3ev alatt a jatekot is abbahagyom, de elinditom ezt a dolgot hogy az utanam erkezoknek ne legyen ezzel gondja.

Összevontam. Dreamy

Nyilván a képletesen dolog sem nagyon állít igazat, bőven több játékos van azért 5-10 játékosnál, csak menj el razador elé, majdnem mindig van valaki ott. A különbség hogy a "kemény" mag akik megmaradtak már játszanak és nem nagyon map1-en álldogálnak.

Igen valoban igazat adok neked,de az akkor is tagadhatatlan hogy a jatekosok szama veszesen fogy. Eleg megnezni a "nagy cehek" szamat valamint a bennuk levo tagokat. Ez a 3 4 evvel ezelottitol messze elmarad. Vagy megnezni hany ember "balhezik" vagy hany minosegi ceh warozik. Azt azert ne mondjatok, hogy mindenki mobozik csak. Vannak akik pvpbe bunyoba is kielnek magukat csak ezek mara szinte teljesen eltuntek sajnos.

Ez nyilvan visszavezetheto a "nagy karakterek" erofolenyere is mert konyneden vernek a kissebbeket, de lassuk be regen is voltak olyanok akik rengeteget koltottek ra es megis voltak balhek.

Tovabba kiemelnem a forum latogatottsagat, es az aktivitast, ami az utobbi idoben hatalmasat zuhant, pedig aki jatszik azert neha felnez ide is, esetleg ki is fejti a velemenyet. Ez is arra vezetheto vissza velemenyem szerinr hogy erosen kihalofelben van a magyar szerver!