Posts by stonedHU

  Köszönöm, kedves Sasori95, én sem hiszek e fajta elképzelésekben, viszont a kovács-nál, azért használnak az ilyenek. Talán az egyedüli, a többi sajnos tényleg a játék-tól függ! Balizs1! Jót nevettem a komment-en, hasonlóan gondolom e játékkal kapcsolatban, így neked dupla köszönet jár.:DBéke!

  Üdv.! Annyi lenne a kérdésem, hogy 31.-es szinten, dobhat-e(tolvajkesztyvűvel) a 25.-ös, Feketeség metin? Van értelme próbálkoznom? Dobhat nekem KK-t, hajszalagot+-t? A választ előre is, nagyon szépen köszönöm!:hail:


  Úgy hallottam, +-10 szint még épp hogy nem számít, várom a tapasztaltabb, farmosok segítségét!
  Témát áthelyeztem, postokat összevontam.

  Téma címet módosítottam. Dreamy

  Sziasztok, szép napot mindenkinek! Egyetlen egy kérdésem van, remélem aktív a fórum. Olvastam ugyanitt, a Sura építéséről(feketemágus), majd szemet szúrt, hogy a tájékoztató 2009 Áprilisában lett kiírva az oldalra. Na most, azóta egy évtized telt el, esélyesnek tartom, hogy azóta sok mindent máshogy kell csinálni, (státusz elosztás,képességek) stb. Gyanítom, sok karakternek megváltozott az építési folyamata. A lényeg: szeretnék egy feketemágus-t, csak nem tudom megbízható-e a 2009-es építési útmutató. A kérdésem az, hogy változott-e valami a 10 év alatt, vagy még mindig a 2009-es, építési javaslat szerint kell dolgoznunk rajta a napjainkban, magyarul semmit sem változott a folyamat. A válaszokat előre is, nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek jó játékot.:thumbup:(Gameforge 4D GmbH)  Témát áthelyeztem. Dreamy