Mob erősítés még mindig. Mert razi ki csapot nem egyszer amit magam simán leverek....
Áthelyeztem, megkérlek figyelj melyik témába írsz.
Dreamy
Mob erősítés még mindig. Mert razi ki csapot nem egyszer amit magam simán leverek....
Áthelyeztem, megkérlek figyelj melyik témába írsz.
Dreamy
Map nem. Rossz pár dísz fa el férne. De hogy nagyobb a lag mint eddig kék map1-en volt borzalom.. Minden le van véve direkt.
én módosítóm a gyorsinak és támi + is ló skill hangja lett.
Ez a 3napos ingyen prémium csak fő kadin jelent meg 96 és 115 son boltoson noku
ez hogy is van
Edit :Ha cserezek kicsiken nem jelzi ![]()
Én például soha egyik hibával, vagy problémával sem találkoztam az évek során a felsoroltak közül, nem is értem, hogy ezeket a dolgokat honnan szedik elő, vagy hogy hány embernek kell egy ilyenféle hibát jelenteni, amik szerintem soha nem is léteztek.
(Kivétel: kereskedő üveg, de a leirás alapján nem történt vele semmi változás)
Nem szedjük hibákat elő nálam is csomó hiba fent áll
És kb azóta vannak mióta gf kliens bejött előtte semmi se volt kb.. De ez nem ez a rész ahol ki kell beszélni. De amit írtak hiba javítsnak irtó kevés ....
Hát adózás ne is mondjam..
Amúgy nem sok hijja van h teljesen P szerver legyen. PL. Örökös buff vegyes bolt meg metinek dropja szint ládik is.
Offline shop jó ötlet csak külön map kevés lesz hozzá szerintem is..
Jegy kezelés ott van a sok baj sajnos. 3hónapja megy oda vissza lap. Mert Ninjánom bebuggolt főküldi aztán kiszedték azt írva meg van csinálva de a következő sehol sincs. Se npc se küldi sajnos.
Ha csak ez volna baj a millió bugg mellett ami van játékba van ami lassan 1éve bent van.. De mind 1.
Tán meg oldódik majd egyszer...
Most én vagyok van h 4 event van nekem annyit jelez csak ![]()
Az egyébként mi?
Azzal tudol piacon szét nézni kasztokra vért fegyver különböző alkik stb stb..
Sajnos még mindig nem működik kéri üveg :O ![]()
![]()
Én is olvastam nem lepődtem meg nekem is nem egy dolgot tettek láthatatlanná mert szlengen írok," mint a mostani fiatalok". Ez csak meg jegyzés. Leírta kb az igazat és törölték....
Mást nem írok inkább mert én szívom meg.
Egy kérdésem lennetl.Úgye új fajta magán bolt nem sés verzió??
Cirmos ruha Sámán alap vértje
Karom vihar könyv új bloki skill. ![]()
Hát mit is mondjak pl holnap okr. 23 magyar ünnep és 1event sincs.... Ez szégyen szerintem....
Még elm hónapok eventjei siralmasak.
Majd karácsonykor nem is lesz már event vagy mi
mert mint a tavalyi tuti nem lesz....
Ez a. Szerény véleményem.
Sziasztok!
Köszönöm a korábbi válaszokat, most az lenne a kérdésem, h tképpen mi az a "metineső"? Péntekenkéntre ugye ki van írva, de se többet, se gyakrabban nem találok egyik kőből sem, mint alapesetben. (nem keverem össze a szupermetinnel.)
Metineső itt a szuperkő lenne ami már kb hónapok óta nincs kb.
Kb mikor lesz kölyök doboz bent valaki nem ezt meg tudja mondani?
Előre is koszonom
Display MoreSÉ-UTALVÁNYOK
Szeptember 17-18-án, egész nap az SÉ-utalványok ismét elérhetőek lesznek a Tárgypiacon.
Szükséges feltétel: Biológus kutatások (orkfog) befejezése.
A Metin2 Csapat
Ha ő akkor akart venni mikor bent volt ez volt a követelmény nem szántam én viccnek se félre informálásnak
tegyük hozzá kasmír csomó se lett jó ledob egyből ahogy raknám ki:)
A hozzászólás off, ez a téma nem a kasmír csomóról szól.
Dreamy
Sziasztok az lenne a kérdésem
Mitől függ az hogy nem birok venni semmilyen sé utalványt új accounttal tudnátok erre valami megoldást? mikortól tudok vásárolni sé utalványt?
Szia 3hónap kell meg orkfogas biosz h venni tudjál
Mod megjegyzés:
megkérünk ne informáld félre a játékostársaid. Ha valamit nem tudsz, akkor inkább ne reagálj.
A hozzászólásod felületes, helytelen információt tartalmaz.
A biológus küldetéses kitétel KIZÁRÓLAG STEAM FELHASZNÁLÓKRA vonatkozik, és CSAK az osztályládákra.
A 180 nap pedig nem 3 hónap...
Ha pedig viccnek szántad, akkor az nem helyénvaló.
A postod hozzászólás vadászat.
Dreamy
Display MoreKedves Játékosok!
A holnapi naptól kezdődően (2020. szeptember 8.), a Steam-fiókkal rendelkező játékosok már majdnem az összes tárgypiaci ajánlatot elérhetik.
Az alábbi korlátozások megmaradnak:
- az osztály-ládákhoz 30. szintű bio küldetés szükséges, és hetente csak egyet lehet vásárolni
- csak nem kereskedhető leltárbővítő érhető el
- SÉ-utalványok továbbra sem vásárolhatók
- A legtöbb különleges/napi ajánlat csak akkor lesz elérhető, ha ez a tárgypiacon is kedvezményesen vásárolható.
A Metin2 Csapat
Sárga biribe kb a fontosabb alkisok meg vannak réz ezüst mennyi eben smaragd
F. Arany. Amíg van alkis addig nen kéne felverni árakat... Yang farm hát + most még van xp event is 95 map teli van pláne romboló része szintelni karit beteni nehezen lehet sajnos az autó farmosok miatt tisztelet a kivételnek ott is.
A napi adományal nincs bajom aktív céh vagyunk fent tudjuk tartani a telket de csak 2bol 1et sajnos, mert a másikat adományozás miatt csináltam .
Majd kiderül mi lesz itt pár hónap múlva de nem túl biztató dolog az biztos..