Posts by xJajax

Megértem a problémádat, küzdöttem én is hasonlóval, segítséget is kellett kérnem az illetékesektől

Nem arra gondoltam, hogy segítséget kérjek az illetékestől, hisz én megcsinálom segítség nélkül is :) . Én azt szeretném ezzel a javaslattal elérni, hogy ha már megcsináltuk a küldit, a lovász fogadja el és ne kelljen visszameni negyedszerre vagy kitudja hányadszorra is megísmételni a szinte lehetetlent.

Javaslom a lovas küldetések sikerességének nagyfokú, akár 100%-os sikerességre javítását. Több hét után végre sikerült resi után nem sokkal gép elé kerülni és el is keztem a Sivatagi banditás lovasküldetést. Nagy meglepetésemre sikerült is leölnöm a 20 bandítát mielött a bot-ok megjelentek, ám a lovász közöte, hogy a "Harc lóhátról nem sikerült" :cursing:. Na sebaj uccu gyosrba vissza sivatagba és már 7-et le is öltem, mire megjelentek a bot-ok seregei, minden ch-n. Esélyen se volt befejezni a küldetést. Most várok megint hetekig, hogy szabad legyek resi után. Kérem, könnyítsük már meg annak a maroknyi megmaradt játékosnak a haladását, ha már a bot-okkal nem lehet mit kezdeni! Én 100%-os sikerességet javaslok!

Valóban erdőben jobban jön az exp . Hiába az 42ÁK a pet az alki a harmat a P skilek, ha valami lejár megesznek a mobok. Metint ütni 90-es mappokon szoktam ám mire leverek egy metint más már a másodikat üti. Jól fejlesztett kari a cuccai sem jobbak, sem rosszabbak mint másoké, mégis úgy érzem le van gyengülve. Sámánok 90+-on erősödnek meg, míg a BM elsorvad 90 felett. Van BM sura 120-as? Arra lennék kíváncsi hogy érte el. Tanácsoltak, hogy csináljak egy WP-t és azzal huzzam pffff :) Valahogy mindenki halott dolognak érzi a BM-el való fejlődést. BM nem jó semmire csak kis szinten warozni meg pvp-re. Tényleg így van?

BM surával 95 felett hol és hogyan lehet fejlődni? Kicsit reménytelennek és feleslegesnek érzem a BM surát tovább fejleszteni. Olyan érzés, hogy minél nagyobb a szintje annál jobban kezd elhalni, elgyengülni. Úgy a szívemhez nőt, de érdemes vele foglalkozni? Vannak nagy szinten BM surák? Még nem találkoztam 120-as BM-el.

Témákat szétválasztottam, áthelyeztem, új témát megnyitottam. Dreamy

Elég muris látni, hogy az álldogáló kiskarik megkapják az expet, mint valami száguldó üstököst, és próbálnak állva maradni. Az exp érkezése hasonló reakciót idéz, mint mikor a mobok ütnek. Dt-be vicces látvány, ám 90-es mappon bányászás közbe már nem annyira vicces. Bányászatkor, ha csopiba vagyok és a társam öli a mobokat, a felém érkező exp becsapódásától a bányászat abba marad és így lehetetlen bányászni.

Téli napok

Hull a pelyhes, hull a hó,

Map1-en a Télapó,

Zsákjában őz gidácska,

Forralt bor is jár hozzája.

Téli event jaj de jó!

Indulnak a Playerek

Világok közt szerte szét,

Zoknit ütnek,

Metint vernek,

Ajándékba reménykednek.

Hó ha hó Télapó

Orkfog küldi készen,

Szerencsémet latba vetem,

Tombolámat meg is nézem,

Főnyeremény volna jó!

Hull a pelyhes, hull a hó,

Szél fúj minden mappon,

Ajándékom már a zsebbe,

Meg is nézem mi van benne,

Manna-e vagy optoló?

Sziasztok!

Aura öltözékről olvasgattam vissza, hogy mi is vélemény róla és megakadt a szemem dreamy hozzászólásánál egy képen.

Innentől már nem érdekelt az Aura :) hanem csak az hogy ezt a kereskedőház menüt, hogy lehet megnyitni. Menyire egyszerűbb lenne a keresgélés! Sajnos én nem találtam egyik menü alatt sem. Hol tudom megnyitni?