Posts by Regen

A közösségünk alkalmatlan és képtelen felnőni egy ilyen kihíváshoz , ennyit be kell vallanunk. És nem a játékot kellene rászabni egy deformált közösségi szellemhez, hanem illene hozzá felnőni. Főleg tanulni saját hibáinkból, levonni a konzekvenciát és ez nem épp az, hogy vádaskodunk és irigykedünk szerintem... Sose felejtsük el, ez a játék rengeteg közösséget érint és mindegyik a sajátos összetételével küzdi le a kihívásokat, másként a román, német, török és még sorolhatnám, de a mi hozzáállásunk okozza a sajátos kudarcainkat azt kell mondjam.

Na és most ezért lenézed és hibáztatod a magyar játékosokat hogy ők nem költenek és nem is hajlandók több ezer sét költeni havi szinten ere a játékra, őszintén szerinted mennyi pénzt löktek és löknek azok az országok a drága GF zsebébe ?:pillepalle: meg amit művelt a GF az elmúlt 2 évben (Lacreta gyors bezárása, item shop kedvezmény elvétele) :fie: és ezeket csak úgy hagyjuk figyelmen kívül ? Alkalmatlan képtelen felnőni egy ilyen kihíváshoz ? ez most már igaz, ezelőtt 3 éve még működöt volna egy ilyen pvp szerver akkor még volt elég játékos és élvezhetőbb volt játszani mint most.

Többet kellene foglalkozniuk az eventek dropjával és hibáival mint hogy egy újabb pénz nyelő szervót csináljanak:pillepalle::pillepalle:.

Csak hogy megint ne a kedves Gf járjon pórul mint tavalyinál már megint egy lebutított P szervó kell az így is egyre fogyó közösségnek( a GF drága ajándékot akar venni magának karácsonyra a sé zők pénzéből úgy hogy töltsétek szegény GF nek).

Olyan átlátható hogy csak nyomja bele az ember a pénzt és kap egy extra sebzést normál szervón oké rendeben, de abba nem gondolnak bele most ha bemegy egy átlagos mezei játékos 100% több exp,tárgy,yang ot kap ( ami ősszintén kb 4 évvel ezelőtti normál drop volt contin)azzal konkrétan mit ér? így is elveszti a cuccot amit ott szerez ( ha nem akkor én kérek elnézést :thumbdown:).

November 22-ikétől kezdve van január 31 ig ideje ütni ? azaz 71 napja van rá még ha okádásig lesznek metin kövek és kisebb eventek minden nap annyi idő alatt egy nem sé ző játékos még élvezni se nagyon tudja, csak akinek annyi pénze van mint a szemét.

Aztán meg ha vége akkor döbbenek rá egyesek hogy inkább contin kellet volna eventelni stb. ez a pvp rendezvény már csak azoknak szól akik még runolnak és még hisznek ebben a metinben.

Személy szerint nem lep meg ez a lépése a Gf részéről már csak egyre csak lejjebb és lejjebb.

Én már vissza tekintve 8 hónapja itt hagytam ezt a süllyedő metint és ősszintén nem hiányzik találtam helyette másikat, megértem hogy ara van az Item shop hogy meg könnyítse a az ember dolgát a játékban de nélküle már nem tudd egy új játékos bele kezdeni a vacak drop és lassú színtelés miatt.

Ha most jön egy P szervos ember hogy kiprobálja ezt a metint pár órán belül rá ébred hogy itt nem éri meg online leni és rögtön törli ezt a gépéről.

Tudom ez nem újdonság amit írok és már lerágott csont , fórumra is csak azért nézek fel hogy mi a helyzet de látom csak minden rosszabb lesz, vissza jönni ? ha a Gf nél végre magukba néznének akkor se elég volt ebből a szívatásból egy életre.

Sajnálom Amiran de én se 2 éve kezdtem még emlékszem hogy 2010 tavaszán kezdtem bele ebbe a metinbe és nagyon élveztem a mostaniakhoz képest csoró cuccokban , de legalább akkor az eventek eventek voltak.

Emlékszem az első Húsvéti metinkő esésre (2011) akkor még 1x nyithatós teli kosár jött kőből abból kaptam az első fehér gyöngyömet:thumbsup:, (2012) amikor Óriások földjén több száz húsvét metin volt leesve =O=O olyan lag volt hogy elején csopiban vertük a köveket.

Vagy a Helloween eventen (2013) kesztyűvel 40 es kő mindig adott varázs pálcát 35 ős Farmos warimnak ;) mert map2 n nem lehetett követ találni olyan sokan voltak.

Az első (2014) Valentin napi eventet se felejtsem ki az is nagyszerű volt kesztyűvel minden második kő adott Ámor kincsét :*, kesztyű nélkül minden 4 ik kő adott.

Első Okey eventet (2015 vége-2016 eleje ) is ide tenném az is pazar volt én azt az eventet sajnálom a legjobban imádtam:love::love: Dt 7 en 75 wp vel dupla kesztyűvel, 20 tárgyas fülesel óránként 20-21 pakli eset + cucc ( kk,lélekkő), Lemuroknál legjobb helyen 95 karival óránként 23-24 pakli is lejött dupla kesztyűvel.

És ha nem volt egyiknél se hely akkor mentem kis karikal Zoknit ütni és Fő karival felvetem az okey kártyát ami esett.

Én ezt sajnálom hogy már csak Item shopal lehet csak eventelni ( vedd meg az eventet) úgy mint régen de már azzal se, nem voltak akkoriban havi rendezvények 2-3 naponta 3-4 órás kis eventek mert tudtunk mással is foglalkozni.

Sasorinak eben nagyon is igaza van én már rég nem játszok itt, és vannak máshonnan barátaim akiktől kérdeztem hogy ezen a metinen játszottak-e azt írták igen de olyan lassú a szintelés meg a tárgy drop is olyan vacak hogy legjobb haver is csak lvl 47 ig jutott aztán beleunt attól mert van szint fegyver az nem azt jelenti hogy isten királyság van nem kell fegyót venni lvl 70 ig ez nagyon vissza üt mert ha lejár és pl valaki valamilyen oknál fogva leállt pl lvl 54 en és le is járt a fegyvere akkor mi lesz vesz egy vacak fegyót és majd azzal talán lesz kedve valakinek ütni? csak azért mert én is jártam úgy hogy elvesztetem mert volt más dolgom is.

Igen az pozitív azoknak hogy már van azért hely eventeknél stb. de ebből is látszik meg hogy mennyire kevesen is vannak, egyik havernak se 1 db 100+ os karija volt mert korában egymaga ment Thrymhez, Razira, Nemeréhez de már őt se láttam későbbiekben mert abba hagyta.

Én személy szerint a peteket nem hibáztatom de az alkimiát és az auto farmot igen, én is használtam alkit és ősszintén bejött , de amikor levetem hogy cseréljem a régieket 6-6 tört oda lett több mint 7,5 mrd am lehet hogy nem sok egyeseknek de nekem elég volt hogy végleg itt hagyjam ezt a szervert.

Hali abban 110% ban igazad van hogy fejleszteni kéne a DC runt már elavult csak küldi miatt mennek fel az emberek, meg ha unatkoznak de nagyon :) .
    Az hogy egyenlő értékű Nemere ládijával azt vitatnám ha megnézed csak titán pajzs és lélekkristály nyaki a legjobb benne az hogy 8-10 ládit adjon az korekt de a tartalmára rá férne a változtatás.
    Ahogy elnéztem mennyi szemét van a razi,nemere, és a többi 2-3x nyithatós ládikban nem értem hogy miért nem lehetett volna a dc t tovább fejleszteni.

Üdv nálam is jelentkezett ez a probléma tegnap 4x is levágta a boltosomat 3 óra alatt számomra is rettenetesen idegesítő ez a hiba.
    De van rá megoldás csak nem vezetik be az offline bolt rendszert hogy némi yangért olyan boltot nyisson az ember hogy ne kelljen karikat használni.
    Megoldaná a lag, a boltok leölését és a ledobálás problémáját sokkal de sokkal jobb lenne, a fejlesztés adott de még se vezetik be mert nem a GF és nem is a Webzen találta ki hamarabb.
    Ja és ha ezt a posztomat is leveszi valamelyik kedves imádni való Admin akkor legalább jelezze hogy lesz e a probléma javítva vagy tudnak róla és intézkednek.

Engem az emberek hozzá állása idegesít fel haveromnak kellet volna sé uti 2 hét alatt össze gyűjtött 260m t venni akart 100 sé utit, ere már 3 wonba volt 2 napra rá tegnap meg néztem 4-5 wonba árulták.
    Egyszerűen már gusztustalan hogy egyesek milyen árakat szabnak meg a sé utiknak, ha valakinek szüksége van rá és nem tud fent lenni amikor olcsóbb vagy nem akar tölteni akkor az eget verik az árak már haver is úgy van vele hogy itt foglya hagyni ezt a szervert.
    Emlékszem amikor még az 1k sé csak 650m volt régi szép idők :love: volt olcsóbban is már nem emlékszem pontosan olyan jól a korábbi árakra :(:( .
    De ebből is látszik hogy milyen kevés ember tölt már nagyban eladásra sét van aki csak magának tölt hogy meglegyen a kesztyű, harmadik kéz, és dupla yang meg pár egyéb vackot vesznek maguknak :P:P .

Egyszerűen nem vicces ez hanem sírva fakasztó amit csinálnak de az ezzel a baj hogy lesznek olyan tudatlanok akik nyomni fogják a szervón teljesen fölöslegesen.
    Igaz már írták korában hogy ki mennyit fektet a hobbijába de ezzel is az a gond hogy ha valaki csak tolja bele a zsét a játékba azzal csak azt üzeni a GF nek hogy jól csinál mindent nincs probléma.
    Majd kiderül ki mennyit fektet ebbe a szervóba fölöslegesen (időt,energiát,pénzt) az a gond hogy egyeseknek több a pénze mint az esze és ameddig vannak ilyen gondolkodású emberek addig a GF et nem érdekli a mezei játékosok vélemény annyira hogy változtasson a hozzá állásán mert ha így lenne még Lacerta a mai napig futna sokak örömére.
    Még csak annyit teszek hozzá ha tudtam volna hogy Lacerta csak alig 7 hónapig lesz élet képes vissza se jöttem volna, inkább túlóráztam volna helyette azzal sokkal többet értem volna el.

Ez most valami vicc akar lenni ? új szerver ? nem elég volt hogy Lacertát elvették tőlünk amennyi ember időt energiát és pénzt bele fektetett (én csak időt és rengeteg energiát) azt gondolják hogy újra belevág valaki ?
    Kész röhej sokan azútán hogy összevonták abba is hagyták köztük én is, ha valaki ezután időt energiát és pénzt költ rá annak elment az esze attól mert lesz 100% exp és tárgy drop attól még a 0 ról újra kezdeni és ahogyan Traxdata is írta bizta hogy elveszik ha kevesen lesznek rajta.
    Emlékszem amikor összevonás előtt 2 napal jó páran kidobálták a cucaikat és végleg abba hagyták Lacertán, ha olyan is lesz mint Lacerta volt se jönnék vissza attól mert megint lehet bossok lesznek minden fele meg jó eventek a szerver sorsa ugyan úgy az lesz mint Lacertáé. :ill::ill:<X<X:thumbdown:

Nekem az lenne a kérdésem hogy DC-ben milyen lett a yang drop ? feleződőt vagy negyede lett ? már nem vagyok on ezen a metinen de azért kíváncsi lettem mert nagyjából tudom hogy a legjobb helyeken DC 1 szint vége fele mennyi yangot lehetett farmosal össze szedni választ ellőre is köszönöm :P:P .

áthelyeztem. dreamy

Na na na na na semmivel se különb mint a mienk? ezt úgy viccnek szántad remélem, ott 3 szervert élvezhetek gondtalanul 4 ch val szervoként Titania,Pandora,Genesis.
    Itt meg közel 5 hónapig 1 szerveren 3 ch val kellet sokaknak szenvedniük és e miatt is léptek le sokan hol itt a Fair play ? ez volt a legfőbb oka hogy le léptem én is mert tőlünk elvették lacertát.
    Én azon a szervón kezdtem újra ezt a metint és élveztem de amikor kiderült hogy több mint 6 hónap útán elveszik és egybeolvasztják contival dühös lettem, ha tudtam volna hogy ez lesz belöle akkor vissza se jöttem volna.
    Összintén mi nem érdemeltük meg hogy megtartsuk a szervót ? mi nem fektetünk pénzt és időt a játékba vagy az hogy mi nem tudtuk augusztusban megcsinálni a hydra küldit ? mint más országok mi ennek a pontos oka?
    Most ott porosodik a 75 wp karim fullos cucokal mert elment a kedvem e miatt az egésztől és amilyen újításokkal és ezzel együtt hibákal jön elő a GF nem is gondolok ara hogy vissza jöjjek, én szeretem ezt a metint jó kis időtöltés volt de mostanra élmény és élvezhetőség szintje már a padlót súrolja ;(;(;( .

Most komolyan nem lehetett volna egyszerűben ezt a 6-7 ik otolást megoldani ?
    A válasz igen csak szét kell nézni más metineken az oké hogy itt nehezebben lehetne megszerezni a 6-7 iket pl ugyan úgy mint a sima optolonál vagy sikerül vagy nem csak kisebb eséllyel menne bele a 6-7 ik igaz elég vacak lenne de könnyebb egyszerűbb és nem ilyen szerencse játék lenne ez is hogy nyissak szilánkokat és vagy bele megy vagy nem.
    Az lett volna akkor az igazi és játékos barát ha ládába teszik pl Hydra ládiba, és nem bonyolult lett volna ami miatt egy csomó hiba jött létre.
    Ami engem illet nekem nem tetszik ez a memó játék ötlete épp elég hogy az okey, helloween, dropja is elégé le lett butitva finoman szólva, hogy őszinte legyek a hal kirakós event volt az egyik legjobb okey után.
    Sajnos mivel az átlag játékosok is jól jártak az eventel szerintem abból is megkapja a közösség a leamortizált változatát. Személy szerint engem nem érint már ez mert 4 hónapja itt hagytam ezt az egészet, pedig szeretem ezt a metint de ilyen haszontalan hibás újításokkal csak még jobban elijesztenek ettől.

Ez most komoly közel 5 hónap után betesznek +3 ch-t, amit már összevonás után nem sokkal bekellet volna tenni ennyi embernek 8o . Őszintén majd mit vár a Gf hogy itt mindenki megköszönje ezen nincs mit köszöni ez lett volna a minimum 3 szerver össze vonása után, huha vissza kaptuk az eredeti ch mennyiséget :thumbdown: . Discordia és lacerta össze vonásával azt vártam hogy nem is 6 hanem 10 ch lesz, mert ha így lett volna vissza jötem volna de nem hiába töröltem le ezt a metin2-t a gépről.