Posts by Username

Nekem van nem is egy saját irományom. Ezekből egyet most megosztok. Bár kissé kifutottam az időből, hiszen már másnap 0:12 van amikor épp e sorokat írom. Nos, felhagytam a versírással, és meg is van az okom, de ha már van egy pár, akkor miért is ne osszam meg? Hátha érdekel valakit, és ha már úgyis közeleg a húsvét, legyen egy locsolóvers, szabadon használható, de eladni nem ér, vagy kérem a jogdíjakat! :)

Íme:

Húsvéti locsoló versem

Házról-házra vándorlok, itókától tántorgok.
    Jaj be szép e hóvirág, arcomon meg borvirág.
    Levetem a gátlásom, táncomat is eljárom.
    Húsvétnapi ábrándom, mi lészen a zsákmányom?
    Hímestojás, pénz, vagy bor? Mit számít ha van mámor?
    Mosolyogj, az elég lesz. Idővel majd megértesz.
    Nem is kell más énnékem. Volna egy pár kérdésem.
    Locsolhatok? És mivel? Vödörrel, vagy kölnivel?

sziasztok. Hol érdemes mennyei könny karkötőt farmolni? 3 órát voltam dtbe de egy darab nem hullott eddig...

Szia, kissé megkésve, de van egy tuti tippem, a +5+6-os mennyei könny karkötőket 86-os szinttől dobják a vörös gonosz fák, vörös erdő vége felé.

Sziasztok!

Bocsánat, lehet már párszor megválaszolták ezt a két kérdést, azonban bevallom őszintén, nem volt kedvem nagyon visszakeresni és az akkor válaszok lehet nem is nagyon aktuálisak. A következő kérdéseim háttere annyi, hogy már egy jó ideje játszom a játékkal (ha jól emlékszem 2009-ben regisztráltam az első accountom), de sohasem léptem 55-ös szint fölé, mindig csak alacsonyabb szinteken játszottam, ami igazából nekem elég is volt, hiszen nem tudtam túl sok időt beleölni sohasem a játékba, simán elég volt nekem, ha hetente párszor pár órára feljöttem, leütöttem a magam köveit, bányásztam, runoltam, elszórakoztam a társasággal. Mostanra azonban úgy döntöttem, mivel eléggé sok yang/won összejött az évek alatt, és több időm is lett játszani, meg újra érdekelni is kezdett, úgy döntöttem, megveszem az első méregkardom és fekám, és a kis fullos 55-ös surámmal felmegyek 75-re. Na meg fogyni kezdett a tolvaj kesztyű, és nem volt karim, amivel elmehetnék Vörösbe ütni, nélküle meg nem nagyon láttam értelmét farmolni kicsikkel :thumbsup: Nos a szintelés meg is történt, és gondoltam ellesek Vörös erdőbe és ezután belesek Lélekbarlangba. Elég jól bírom a szörnyeket, a P penge, félelem és vértezés nagy szolgálatot tesz. Az ördögös cuccaim még fejlesztem, és villám ellenállásom sincs meg talizmánom sincs, viszont így is egy teremnyi mobot elbírok simán. Az első kérdésem a droppoknál vetődött fel.

1. SÉ-t csak tolvaj kesztyűre költök, így azom mindig van, továbbá farmnál használom a sima levehető 3 órás kesztyűt is, amivel mindig elég jól droppoltak a kövek is. Viszont a 60-as és 70-es Mester ládában található kesztyűt is aktiváltam (7 napos, 50% plusz dropp elméletileg). Ekkor vettem észre, hogy mintha a kövekből Vörös erdőben, és a mobokból baribal gyérebb lenne a dropp, mint a megszokott volt kisebb szinteken a dupla kesztyűvel. Valahogy a két állandó kesztyű esetleg üti egymást? Vagy egyszerűen csak a dropp Bariban nehezebben jön, máshol? Tudna esetleg valaki tippet adni, hogyan is érdemes ott benn farmolni? Ahogy elnéztem másokat, és a sok botot, nekik valahogy mindenből sokkal több esett, mint nekem.
    2. A második kérdésem az elsőhöz annyira nem kapcsolódik. Itt inkább csak szeretnék tippeket kérni, hogy egy 75-ös WP-vel még hol érdemes farmolni újabban? Érdemes kipróbálni valamelyik dungeont? Esetleg folyamatosan csapni a köveket? Esetleg fejlődjek tovább, mivel hiba volt 75-re menni? Elsősorban a boltomat szeretném feltölteni, ezért kérdezem, hogy valami eladhatót szeretnék farmolni.

Bocsánat a hosszú írásért, előre is bocsánat ha megsértek valami szabályt, a válaszokat előre is köszönöm, és nagyon szép napot kívánok mindenkinek!<3

Hali, anno én sokat elvoltam a 75-ös szinten mentámmal, de mivel a lélekköveknek már nincs sok haszna, ezért elkezdtem felmenni a szinttel. Egy biztos, a köztes szinteken nem sok értelme van megmaradni, maximum farm karikat létrehozni. Ennél többre nem igazán használhatóak. Esetleg el lehet bohóckodni Azraellel, meg a kaszással. Úgy vélem, amikben nagy biznisz van, azok a mágikus kövek, valamint a talizmánok (főleg a jég 7w/ db szokták vinni), hiszen +200-ig fejleszthetők, és a fejlesztőtárgyak, szóval mindenképp érdemes több farmost csinálni. Néhanapján van, hogy twitch nézésért 3 napos tárgyszedő petet kaphatsz, szóval arra megéri lecsapni, és egyszer egy 49SÉ-s autóvadászatra beruházni. :D Nekem most úgy néz ki, hogy a fehér esküknél van egy 30-as szintű farmos (vörös hajszalag 10m/db), orkokhoz egy 40-50-es karakter tökéletes, főleg menta a nagy védelem jegyében, démontoronyhoz egy 61-es a démoni emléktárgy+ok miatt, illetve az jó sohan hegyre is jéggömb, jégdarab+ stb miatt, valamint békákhoz békanyelv, és békacomb miatt, és egy 75-ös tökéletes tűzföldre ha esetleg onnét kell fejlesztő. Jól tetted egyébként, hogy felmentél 75-re, mert a legtöbb megérős eventnek a szintkorlátját megemelték 60, meg 70-re... Gondolom ezzel force-olva a játékosokat hogy inkább nagyobb szinten játsszanak. Nekem azt tanácsolták, hogy a zodiákus részleget hagyjam is ki, farmoljak 95-től erdőben, és menjek fel 120-ig, mert nincs értelme kisebb szinten megmaradni. Szerpent szettben biztos könnyebb lesz majd a zodi is, hogy ráfeküdjek a talizmán kérdésre. Amúgy meg nézz szét a piacon, és keress rá a tételekre wikipédián, mit honnan lehet beszerezni, és ugorj neki, menj arra a szintre amit kényelmesnek, és hasznosnak ítélsz meg. :D

Nos, a lényeg pont az lenne, hogy olyan menete lenne mint pl a DT-nek, (akik éppen az első szinten tartózkodnak, azok jutnak tovább a 2. szintre, és senki más.) Így kizárva annak lehetőségét, hogy a botok belekontárkodjanak a saját kis játékunkba. Ergo ez egy egyéni pálya lenne, és nem nagy cucc összerakni, viszonylag hamar meglenne, akár meglevő mapot is használhatnának, és arra pár metinkövet elhelyezni seperc alatt meglenne... Egyébként is eléggé elszigetelődött lett már ez a játék, és akárhogy is akarják erőltetni a csoportos játékot, runokat, annak már rég leáldozott... Persze megértem, és én is rosszmájúan, és kétkedőn, szkeptikusan állok a fejlesztők hozzáállásához a játék fejlesztése terén. De a remény hal meg utoljára. Amúgy volt már rá lépésük, az anti-cheattel csak befürödtek vele. Persze több mint valószínű hogy nem hoz annyit a konyhára, hogy érdemes legyen ezzel a kérdéssel újfent foglalkozniuk.
    Ha nem lennének a botok, én is az elutasítás pártján állnék.. Csupán egy megoldást vázoltam, ha nem tetszik, hát nem tetszik. :)

Sziasztok!

Mivel nagy szinten játszok már évek óta 75-90+ mapok, ezért nem igazán érdekeltek a botok, viszont most már átérzem a kezdők fájdalmát, mert kedvet kaptam kisebb szinten is játszani.

A javaslatom az lenne, hogy ha már a botok nem irthatók ki véglegesen, akkor legyen egy olyan pálya, amelyre kis szinten is be lehet lépni, és minden metinkőből legalább 3-5 megtalálható, melyek respawn ideje az eredeti nyílt pályákon van. Esetleg a időkorlátos is lehet ez a pálya, de ha már ezekkel a random generált hackerekkel nem lehet felvenni a harcot, legalább a rendes fizetős játékosoknak legyen már esélyük élvezni a játékot valamilyen szinten. Az sajnos nem megoldás, hogy jelentjük a csalókat, mert amint bannolják, rá pár perccel már jön a következő horda bot MINDEN pályára. Utóbbi hétben már a lélekbarlang minden termére, és folyosójára is jutott ilyen bot sajnos.

Tehát a lényeg, hogy belépési engedély, és egyéni pálya, felőlem lehet csoportos is. Csak annyi, hogy eshessen eventes tárgy is azokból a kövekből, amelyek ezeken a pályákon vannak... Sajnos már a metinköveket se hagyják meg. Most mentem sivatagba, és láttam, hogy lecsapja azt is. Így lehetetlen farmolni, A sé-s tolvaj meg pörög a semmibe... És ez nem egy pályát érint!

Sajnálnám ha nem tennének legalább egy ilyen lépést ezzel segítve a játékosokat...

Üdv mindenkinek!

A tonnányi horgász esemény, aminek örülünk, ihlette ezt az ötletet. Rengetegen panaszkodtak, hogy kevés a tárhelyük a ládák miatt, és arra gondoltam, hogy létrehozhatnánk egy extra tárhely lehetőséget a leltáron belül, melynek aktiválását kétféleképpen képzeltem el. Nagyon klassz, hogy van a leltárbővítő, de olybá tűnik, ez sem elég akik nagyüzemben tolják az ipart. :)

Ebből a varázszsebből lenne kicsi (extra +50 tárhely), közepes (extra +100 tárhely), valamint nagy (extra +150/250 tárhely)

1. módszer:

A zsebeket egyszer (időszakosan) SÉ-ért, vagy küldetés segítségével lehetne megszerezni, illetve mind a hármat lehetne használni egyszerre!

A zsebek elfoglalnak 1 leltárhelyet / zseb, és nem tűnnek el, ha csak el nem adja a játékos a vegyeskereskedőnek, amit a játék letilt, amennyiben a zseb még nem üres.

A zsebek időlejáratuk után nem tűnnének el!

2. módszer:

A zsebek a tárgypiac, sárkánykő alkímia, stb gombokhoz hasonlóan lennének betéve 0 leltárhelyet foglalva, és vagy játékon belüli küldetéssel, vagy SÉ-ért lehetne aktiválni.

A két módszer közös tulajdonságai:

A zsebeknek lenne lejárati idejük pl.: 7 nap, 15 nap, 30 nap, 3 hónap, 6 hónap, 12 hónap.

A zsebekbe olyan tételeket is el lehet tenni, melyek egyébként nem raktározhatóak

A zsebek megnyitásakor, egy 50 egységgel megnyílt ablak lenne, több oldallal, zseb nagyságtól függően.

Egyéb: A zsebeket lehet karakterenként feloldani, de lehet akár közös raktér is számlára értendően, utóbbi esetben a nem raktározható tárgyak ide nem helyezhetők el.

Köszönöm a figyelmet,
    További kellemes ünnepeket kívánok!

Off: Köszi a segítséget az előzőhöz
    On: Sziasztok!

Nem vettem részt minden karácsonyi eseményen, volt pár év kihagyás is szóval... Az lenne a kérdésem, hogy a tárgypiacon megszoktak jelenni az előző évi kosztümök is? A hóember ruhát szeretném beszerezni, és átalakítani egy vértet, meg hajat, hogy télen elővehessem, ha úgy van.

Köszi a válasz(oka)t

Sziasztok!

Nem tudom ezt hova kéne írnom, de történt ma este, pár perccel ezelőtt, hogy egyszer csak kijelentkeztetett a gameforge kliens, és egyszerűen nem tudok visszalépni.

Azt írja: érvénytelen azonosító adatok
    Megpróbáltam új jelszót beállítani, de semmilyen visszaigazoló e-mail nem érkezett, illetve ezután a jegyrendszerbe szerettem volna írni, de a ,,webhely nem elérhető" üzenet fogad.

Csak nálam jött elő ez a hiba? :/

Edit: úgy tűnik ez nem csak nálam jött elő, ránéztem twichre, discordra, és ott is ezen pörögnek.
    Edit_2: probléma megoldódott.

Sziasztok!

Bár nem vagyok kezdő, ez a buff új dolog számomra.

Kérdésem a kövi: ez a tigris ereje 40% PVE (10perc), ez konkrétan mire jó? Bugos netán? Úgy tudom a PVE az kb. ugyan az mint a PVM, tehát ami nem játékos, az ellen hatásos. Én kipróbáltam 90-es mapon bossok, metinkövek ellen, és nem tapasztaltam eltérést, változást a támadóértékemben, sebzésemben. Esetleg félreértettem és más ellen jó? Na de akkor mi ellen?

Ha bug, akkor kérném a hsz áthelyezését.

Köszi, pacsi.

Üdv mindenkinek!

Arra gondoltam, hogy manapság már szinte senki se használja az alap lovát, viszont a széna, répa, és ginzeng lóeledeleknek új értelmet lehetne adni.

Értem, hogy a megidézett állatok elvannak a saját kis világukban, és eszegetnek, de mi lenne ha ezeket a manapság szinte haszontalan dolgokat, és esetleg kiegészítésnek hús féléket a ragadozó hátasoknak beiktatnának extra bónusszal?

Gondolok itt arra, hogy ha pl bármilyen lóeledelt etetek egy megidézett állattal, akkor kapjon valami plusz bónuszt pár percre, órára, vagy akár egy egész napra. Lehet az mozgási sebességtől kezdve, támadási sebességen át, egészen átlagos kárig bezárólag bármilyen bónusz.

Üdv újfent!

Tudom, hogy eléggé döglődik a játék, alig vannak játékosok, és nem éri meg fejleszteni, de azért leírom, hátha valakinek hasznára válik.

Ez a játék két részből állna. Vár megvédése, illetve vár ostromlása, támadása. Ez lehetne eldöntendő, tehát, melyik oldalon áll a játékos, (védő, vagy ostromló), akár event keretein belül zajló dolog is.

A) Vár védelem:

1/a) Segítők
    - Minden résztvevő kiválaszthat maga mellé legfeljebb 10 "szörnyet", melyeket fejleszthet erősíthet, életutat választhat nekik.

- Ezeket a lényeket lehet védelmi erővel, támadó erővel, támadó sebességgel, és elemi erővel felruházni!

- Természetesen SÉ-ért is lehet vásárolni segítőket, mintegy zsoldosokat - legfeljebb 3-at - viszont ezek csak egyszer használhatóak, használat után eltűnnek.

- A fejlesztésüket háromféleképpen lehet kivitelezni, (SÉ-ért vásárolt, vár védelemben szerzhető, illetve event alkalmával metinekből/főszörnyekből/szörnyekből szerezhető fejlesztőkkel).

2/a) Vár
    - A várakat is lehet fejleszteni

B) Vár ostrom:

1/b) Segítők
    - Hasonlóan a védelemnél, itt is választhatnak fejleszthető segítőket a játékosok

- Ugynaúgy sé-ért is beszerezhetőek, szintén legfeljebb 3.

- Hasonlóan fejleszthetők, csupán egy különbséggel, Itt az ostromló szörnyeknek, várostrom alatt szerethetőek a fejlesztők, a többi ugyanaz.

C) Általános:

1/c) Több különböző pálya áll rendelkezésre, elemek szerint rangsorolva az alábbiak szerint:
    - Tűz elem, Doyyum-hwan kinézet
    - Jég elem, Sohan-hegy kinézet
    - szél elem, Hwang templom kinézet
    - föld elem, Yongbi sivatag kinézet

- villám elem, Seungryong kinézet

- sötét elem, Valamilyen, a száműzöttek barlangjához hasonló kinézet, lila színnel megfűszerezve.

2/c) Sikertelen küldetés esetén is járna valamilyen jutalom, pl pont rendszer alapján, belépési engedély darab, amiből 10 összegyűjtésével egy újabb belépési engedélyt kaphat a játékos védő, vagy ostromló eseményre.

3/c) Szintkorlát

- Több szintkorlátja lehet az eseménynek, (pl.: 1-30; 31-50 stb...) így megakadályozva a kihasználást, illetve szintekhez megfelelő jutalmak járnának.

4/c) Belépési engedély:

Minden szörny dobhat belépési engedély töredéket, vagy darabot, metinek, főszörnyek pedig rendes belépési engedélyt is!

5/c) Játék menete:

- Az távolsági karakterek, mint pl íjászok, és sámánok fentről is tüzelhetnek az ellenfelekre, míg a többiek odalent a vár előtt védik a területet.

- Az ostromlóknak le kell dönteniük a várkaput, és le kell győzniük az összes, a védők által felállított szörnyeket, illetve elpusztítaniuk a váron belüli egy tárgyat, szobrot, vagy akármit

- A védőknek csupán le kell verniük az ellenséget.

- A vörös és kék italt, illetve az élet áldásokat sem használhatják a játékosok.

- A védők 3-szor éledhetnek újra, míg az ostromlók 5-ször.

6/c) Balansz:

Hogy ne legyen nagy sírás-rívás, eleinte minden játékos +0 felszerelésekkel kezd, és a vár védő, illetve ostromló harcok során szerzett jutalmakkal ezeket a dolgokat fel tudják fejleszteni 9-re. Csak és kizárólag erre a célra szánt szettet lehet összerakni.

Nagy vonalakban ennyi lenne a lényeg. Bár nem látok rá sok esélyt, leírtam hátha valakinek bejön, és ismételten: hátha valakinek hasznára válik.

Pacsi.

Szervusztok!

Ez a javaslat nagyon egyszerű. Vannak ezek az apró szemmel alig észrevehető :P ikonok, melyek a bal felső sarokban találhatók. A tolvajkesztyű, 3. kéz, bővített raktár, és még pár dolognak mutatja is a hátralevő lejárati idejét. Nos, az lenne a lényege a javaslatnak, hogy a további ott megjelenő ikonoknak, mint pl az aktív lejárati idővel rendelkező készségek, zöld,- és lila italok, stb-nek is látható legyen a visszaszámláló lejárati ideje.

Pacsi.

Sziasztok!

Kissé megrökönyödve vettem észre valamit. Most akkor ér valamit ez az element a fegyvereken vagy csak csili-vili kinézetet kölcsönöz nekik?

Két méregkard sebzését vetettem össze

1). bónuszai:

38%ák, -10%kk, 6% ördög elleni, 5% kritikus csapás, 6% ork elleni, villám ereje + a teljes érték 3%-a
    element bónusz: +8% villám ereje

2). bónuszai:
    34%ák, -10%kk, 10% ezo elleni, 10% élőholt elleni, 4% varázsseb
    element bónusz: 12% szél ereje

Közös tulajdonságaik: +4 halálos csapás, +4 szörnyek elleni, +4 áttörés köve, mind kettő +9

1. Teszt alanya: Gautamán a lemur mágus
    Nos, amire felfigyeltem az pedig az, hogy a 34% ák-s 12% szél erejés fegyverrel kevesebbet sebeztem, mint a 38%ák-s villám erejés fegyverrel. Ezek szerint 4%ák +6% ördög többet ér mint 12% szél, vagy bármi más elem ereje?

2. Teszt alanya: Fabéka vezér (csak hogy ne zavarjon be az ördög elleni)

Itt egyenértékű volt a két fegyver mindkettővel 2.200-2300-at ütöttem... :/

Eléggé szomorú, hogy több mint 50 forgatót használtam el erre a méregkardra, hogy jaj de jó majd biztos jó lesz 95-ös szinttől használható templomba, erre kiderül hogy tök feleslegesen farmoltam, és költöttem rá annyit. :(

Áthelyeztem. Dreamy

Üdv! Rendkívüli karbantartás zajlik, vagy csak nekem nem működik a dolog? Reggel még vígan auto-vadászkodott a karakterem, lelőttem a gépet, elmentem dolgozni, most szerettem volna csatlakozni, de ez az üzenet fogadott: ,,Hiba a szerverrel kapcsolatban".

Hali!
    Én otthagytam a 75-ös szintet mentával, most küzködöm fel magam 95-re, a testit még meghagytam 75-ösön.

Nos, ezen a szinten (75), eventekkor a 70-es metineket éri meg csápolni, hiszen annak jó a respawnja, és viszonylag közel van 6db /1 ch tűzföldön. HF eventen én vörös végét ajánlom egy kis földtali+föld ellenállás bónusszal, illetve sd2-t. Bár ha bírja a géped, akkor mehet sd3 is. (Én auto farmot szoktam 2 karival 2 kliensen lekicsinyítve, és úgy dupla kesztyűvel sima a 250-300db/karakter/4óra sd2-ben (sd3-nál kifagy.. :D). Szilizés nagyon lassú 90-es szinten, szóval azt ajánlom maradj meg 75 amíg nincs kész az alkiköröd, és ott szedj össze 80-100% ördögöt plusz 60-70% villám ellenállást, villám talit, illetve ajánlom még a 100% élőholt elleni beszerzését is. DT-ben 1 run alatt kiüthető simán a napi szili mennyiség. Bár a piac haldoklik amúgy is. A jeges fejlesztők - a jéggömböt leszámítva jól esnek dupla kesztyűvel. Illetve ha 61-es vérteket akarsz ütni, azok is tonnaszámra esnek barlangban. Más fejlesztőt nagyon nem fogsz tudni ütni, maximum még tűzföldön. Azrael run felesleges, ha csak nincs egy ütőképes élőholtas felszerelésed sok sötétség deffel, meg buffos karaktered. Bár az is max a +5+6 ékszerek miatt éri meg, ha egyedül letudod csapni. Szóval tűzföldre és barlangra lekorlátozódik a lehetőség farmolási szempontból. Bossokat se éri meg lecsapkodni, maximum ha olyan event van, mivel a ládák már semmit se érnek.

Ami témába vágó, hogy szerintem ha már az éjjel-nappal opció ki-be kapcsolgatásáról van szó.. Ezt tovább lehetne vinni, hogy az eventek alatt használatos skyboxot is ki-be lehessen kapcsolgatni. Én pl a vérrituálénál úgy rémlik vöröses skyboxot láttam valamelyik szerverről lőtt képen, de lehet hogy wikipédián láttam. Ha tévedek javítsatok ki, de ettől függetlenül én személy szerint szívesen választanék többféle skybox közül. Legyen éjszakáról, nappalról, vagy akár pirkadatról, napkeltéről szó. Természetesen igennel szavaztam.

Sziasztok!

A javaslat egyszerű. Tudom eléggé kiürült már a játék, de háta van kedvük még ilyen dolgokhoz a deveknek. :D

Szóval arról lenne szó, hogy a vértekhez is hozzárendelhető lehetne az elementáris effekt, esetleg elementáris ellenállással. Tudom rengeteg ellenállást lehet felpakolni egyébként is, plusz ott van a kosztüm, és az alkímia is, viszont szerintem jól nézne ki, és hasznos is lenne. Bár ennek az értéknek nem feltétlen kellene %-os értéknek lennie, akár lehetne pontértékű is. Pl szél elleni védelem +5 stb...

Szőke lobonc harcosra, új sérók vérfarkas elleni erővel, viszont bónusz nélküli nincs... Átalakítani meg ugye nem lehet a sima tökfödőt. :) Bár a játéknak már eléggé leáldozott, azért dobok erre egy hatalmas TÁMOGATOM-ot.

Hahó mindenki! Bár lehet, hogy már eléggé késő ahhoz hogy bármit is kezdjünk ezzel a játékkal, most hogy visszatértem és nosztalgiázom kicsit, kérdésem támadt melyet sem a fórumon, sem pedig a wikin nem találtam meg. S bár lehet hogy kevesen nyomatják nap mint nap a szörnykártyás küldetéseket, itt összegyűjthetnénk a kérdéseket, és válaszokat arra az esetre ha...
    Szóval az én kérdésem a következő: amikor előléptettük szörnyeinket 1 csillagosra, felmerül a lehetősége annak, hogy beváltsuk nyíltterep bónuszokra igaz? Na már most, ha én 1 csillagosan beváltom, akkor attól még ugyanúgy megmaradnak az összegyűlt kártyáim, és a nyílt terepbónusz növekszik amint 2 csillagosra léptettem elő a szörnykártyáimat, vagy kezdhetem elölről? Ez azért fontos, mert ha 1 csillagosan váltom be a kártyákat bónuszra, és nem fejlszthetem tovább 5 csillagosra, akkor értelmetlen 1 csillagosan beváltani, hiszen elenyésző az a bónusz amit kapnék. (Mondjuk 5 csillagoson is van ami hagy némi kívánnivalót maga után.) :P

Témákat összevontam.

Amit érdemes még elolvasnod:

[KIBESZÉLŐ 1.0] Változások jegyzéke 16.3 - átalakítás, szörnykártya

https://hu-wiki.metin2.gamefor…B6rnyk%C3%A1rtya_rendszer

Dreamy

Nos, én is néztem, amikor megjelent angol nyelven az októberi eventek listája, és még mondtam is, hogy ez már egy pozitív irány, tök jó eventek lesznek októberben, lehet mégiscsak visszajövök játszani, sőt még pénzt is költöttem volna, aztán később megjelent magyarul is az októberre tervezett eventlista, és merőben eltérő volt. El is ment a kedvem. Szomorú, hogy még mindig ott van ez a hovatartozási megkülönböztetés metin, és metin közt. Részemről off az egész. Kicsikét pecázgattam, gyűjtögettem a dolgokat, és gondoltam halloween-re költök kicsit, élvezem a játékot úgy mint régen, de szerencsére ez és a többi khm.. dolog meggátolt abban, hogy erre költsek. :) Dolgok alatt pedig a fórumon a játékosok által leírt - rossz, mert nincs más - tapasztalatokra gondolok.

Edit: Mondjuk gondolom ez a thread is zárásra fog kerülni egy idő után, mert sokan majd a panaszukat, és a témába nem vágó negatív tapasztalataikat fogják ide leírni.