Teljesen fölösleges, ennyire lusták ne legyünk már. Alt+G +2 kattintást szeretnél Alt+G +1 kattintásra leröviditeni.
Posts by Tuborg86
-
-
1: Szeretnétek-e összevonást, és ha igen, ezt mennyire tartjátok sürgősnek?
Igen, szeretnék, lehetőleg minél hamarabb, de csak akkor, ha az összevonás nem befolyásolja a céhek és az elért eredmények (pl. szörnykártya) létjogosultságát.
2: Véleményetek szerint melyik szerverek egyesíthetőek (regionális csoporton belül) és miért?
Normál szerver a normállal, speciális szerver a speciálissal, ideiglenes szervert szükségtelen.
3: Véleményetek szerint melyik szerverek NEM egyesíthetőek, és miért?
Egyértelműen a különböző célokból létrehozott szerverek. Vannak normál, speciális és ideiglenes szerverek. Normálon belül elképzelhetetlennek találnám a magyar-román összevonást, habár mindenhol a kölcsönös tiszteletet hangoztatják.
(Lengyel-magyar összevonást látom a leglogikusabbnak, mivel tapasztalaim szerint lengyelen több magyar játszik, mint az összes többi szerveren együttvéve (magyaron kivül persze)
Mindenképpen élő szerverre kellene vinni a kihaltnak mondható magyart, hiába csak 5 ch van nekünk, ezek sincsenek kihasználva. Ha meg 2 kihaltat, pl. csehet és magyart vonnak össze, attól az új összevont szerver továbbra is kihalt lesz. -
Off:
Szerintem ez evidens, szerverváltásnál szervert váltasz 1 karakterrel, nem egy accounttal. A kártya meg marad a fő szervereden.
A szörnykártya eredmények nem mennek át a célszerverre a karakterrel együtt, de pl. a magyar szerveren megnyert főszörnyes, tombolás, szerencsekerekes tárgyakat bármelyik szerveren felhasználhatod. Először ezt a szörnykártya dolgot kellene orvosolni, mert tegyük fel én összevonás előtt úgy döntök, hogy átmegyek pl. lengyelre játszani, akkor bukom az egész szörnykártya dolgot és elkezdem előről, és pár héttel/hónappal később összevonják a magyart és lengyelt, akkor mi alapján fog dönteni a játék, hogy melyik szörnykártya eredményedet viszed tovább? lengyelt vagy magyart?
-
Összevonásokkal se nem több játékos, se nem több pénz nemlesz, csak kevesebb szerver. Szerintem a legésszerűbb döntés az lenne (ha már mindenképp elvan döntve az összevonás), a speciális szerveket össze, a legnépesebbet a legkihaltabbal, a közepest a közepessel.
Először inkább olyan problémákat kellene megoldani, mint pl. a szörnykártya rendszer, amit szerverváltás után a nulláról újra kell kezdeni az adott karakterrel (érdekes, hogy a tárgy piac raktár minden szerveren elérhető és kiosztható, de a szörnykártya eredmények csak az adott szerverre vonatkoznak)
stb, stb... -
Szia!
Belenéztem 1-2 videódba....hát nem keveset beszélsz bennük a privát szerverekről, miközben a GF metinen tevékenykedsz. Olyan dolgokról, hogy most ez meg az ami GF-en igy van megoldva, az priváton jobban van megoldva, ez meg az ami nincs GF-en az ezen meg azon a privát szerveren bentvan, stb...
Hogy lehet havas textúrával, hóesésbe játszani? Nem folyik ki tőle a szemed? Kapcsold már kiVolt valami podcasted 2 sráccal, ahol arról beszélgettetek, hogy 10 dolog ami priváton bentvan de GF-en nincs és dejó lenne. Erre csak annyit mondok, hogy vak vezet világtalant. Kb. a fele a "tizes listádból" bentvan a GF metinen, csak nem olyan verzióban, ahogy Te azt elképzeled.
Még sorolhatnám a gondokat, de semmi közöm hozzá, Te vagy a tartalomgyártó, Te döntésed minden ami a videókban előfordul. -
Most hogy már eltelt az eventből 2 nap igy kicsit könnyebben tudok nyilatkozni róla. Ezt a napi 1 hivót még mindig keveslem, látva és hallva azt, hogy egyesek napi 20-30karakterrel elvégzi az 5metinköves küldetést, és a legjobb esetbe talán eljut egy nemeréig.
Úgy tapasztalom, hogy sokaknak a beran-setaou a végállomás, mondjuk ezzel nincs különösebb probléma, erősödni kell
Azt a 10. metinkövet még mindig lecserélném másra, mondjuk egy Azraelt be lehetett volna szoritani a Nemere elé, és akkor a Thrym a végállomás.Szóval ez az event számomrá inkább pozitiv, bugot még nem tapasztaltam
-
Sziasztok!
Yoharán kipróbáltam 2 karival. Az első metinkövet map2-n hivtam le, az 5. metinkőig jutottam. A másodikat elvittem a lélek szurdokig, ott viszont mind a 10 metinkövet sikerült leidéznem, sajnos az utolsó boss, a titokzatos szerzetes túl nagy falatnak bizonyult (aki esetleg lát rá esélyt leütni, ch4 lélekszurdok elején megtalálja, nincs se mérgezve, se vérzőzve).
Előnyök: Extra pénz a bossládákból napi szinten, a főszörnyek, mint pl. a sárkány és a boszi/tábornok is szinttől függetlenül dropolnak.
Hátrányok: Az event naponta kb. 5-10percet vesz igénybe, kevés.
-
Sziasztok!
Mint azt már sokan tudjátok akár játékon belül, akár Discord szobáról, az utóbbi napokban / 1-2 hétben elszaporodtak a megtévesztő boltok a piacon. Már legalább 3-ról tudni (az egyik még csak nem is beszéli a magyar nyelvet sem), a lényeg az, hogy olcsó és népszerű tárgyakat tesznek ki boltba 8won +párszázezer, vagy millió yangért. Ezzel különösebb gond nincs, mert elvileg nem szeg szabályt, de etikátlan és megtévesztő, sajnos egy rosszabb felbontásban futó kliensen nehéz megkülönböztetni a kereskedő üvegen keresztül a 0 és a 8 wont.
Javaslatom: Az üvegben is legyenek megkülönböztető szinnel ellátott árak a cuccoknál, mint a normál boltokban. 1-49.999 yangig szürke, 50.000-499.999 yangig fehér, ezen felül sárga és a won türkizkék legyen, ezzel ha nem is megszüntetve, de nagy mértékben csökkentve az átverések számát.
-
Sziasztok!
Jó hír annak, aki többet szeretne sárkányra járni, rossz hír annak, aki ebből él. Ez a napi 6run korlátozás azthiszem elfogadható mennyiség, ez még igy is napi 6-8wont jelenthet a mostani piaci árfolyam szerint, de mivel maga a láda a fő runokhoz képest (razi, nemere, thrym, sárkány) egy harmatgyenge nyitás, valószínűleg csökkenni fog a piaci értéke.
Örülök a többi run korszerűsítésének, éppen ideje volt, pl. Azrael ládája számának megemelése 8-10db-ra már előrelépés lenne a runt illetően a kisebb szintű játékosok részére.
Yoharás napi küldikről annyit, hogy ha olyanok a jutalmak, mint a jelenlegi napi küldetésekbe, akkor köszönöm nem
Na de várjuk ki a változások jegyzékét -
Igen, kaptam egyet énis a saját kasztomra, közvetlenül a karbantartás után, de semmi más
-
Az új yoharás misszió könyvek lehettek volna kicsit változatosabbak is jutalmazás terén, úgyebár minden küldi ugyanarról szól (ölj meg 300 szörnyet az adott területen), és a jutalmazás is ugyanaz (100db fénylő kődarab). De ha a tesztcsapat úgy vélte hogy ez igy tökéletes hát én nem kételkedem akkor bennük. Csak kár, hogy mire teljesitek egy misszió könyvet, addigra esik 20 másik szószerint.
-
De azért vicces, hogy a legtöbb hasonló videóba a komor cuccokat promózzák még mindig mert hűdemilyen jó meg minden. Szép és jó, annyi hibával, hogy a fegyver kb. csak skinnek van, a vért meg egy zodi 2.0 annyi kis hibával, hogy egy emberöltő alatt nem húzod ki +8-ig sem. A belépő 29 SÉ/fő, de olyan dobás és esélyek vannak a craftolásra, hogy ez az összeg horribilisnek minősül. És most itt a szerpent szett, a fegyver persze elmegy, de amig nem veszem fel az iszlám vallást és nem eszem több kebabot, addig csak fegyverskinnek való ez is, amit majd reményeim szerint 1-2 emberke hoz át a lengyel közösségről, miután a világjáró jegyek visszakerültek a tárgy piacra (közvetlenül a szerverösszevonás után)
-
Ez megint egy valamit adjunk a nagyoknak és valamit vegyünk el a kicsiktől frissités. Gondolok itt arra, hogy a jégboszi farmnak lőttek, viszont kaptunk yoharára event dropot és missziókönyveket, juhé....
Már látom a szemem előtt a "200 HF láda eladó 6won" hirdetéseket. DE remélem a következő nagy frissitésnél még a mithril ipari farmolását is kiveszik, és majd lehet árusitani 15-20misibe darabjátstb stb stb
-
Az lenne a logikátlan, ha korlátlanul válthatnád befelé őket, nagyon jól van ez igy.
-
80%+ kivédéssel bármelyik kasztnak mennyország a yohara
és mellé pakolhatsz olyan defeket, erőket, amikre éppen szükséged van.
-
Yohara egy pogány kontinens, oda nem jutott se tojás, se nyúl, se semmi. Lehet nyomorogni erdőben, ahova óránként esik 4db kb.
-
Akkor fussunk neki újra, mondok egy példát.
Van a boltomba 1milliárd yang érték, a bolt kaszába 800millió yang, leltáramba 0 yang. Kitennék 4db tárgyat 50millió/db értékbe, 3-at engedne kirakni, a 4.-et már nem, mert túl lépném a 2milliárd yang értéket. EZ EDDIG IGY MŰKÖDÖTT A KARBANTARTÁSIG.
Jelenleg van a bolt kasszámba 1,766milliárd yangom, a leltáramba 169millió yang, és kint a magánboltomba legalább 1milliárd yang értékbe cuccok. Ez közel 3milliárd.
A kérdésem továbbra is az, hogy emeltek a 2milliárdos limiten, vagy 2milliárdnál már nem tudok eladni tárgyat? Feleslegesen nem váltogatok wont ha nem szükséges.
Edit: Közben megoldottam egy problémát, leltár+magánbolt már túllépte a 2mrd yangot, igy nem tehetek be új tárgyakat a boltba, amig nem váltok be valamennyi pénzt wonra.
-
Kérdésem lenne a prémium magánbolttal kapcsolatban.
Eddig úgy működött, hogy a leltárban, valamint a prémium magánboltban lévő yang összege nem haladhatta meg a 2milliárdot. Resi óta már ennek a kettőnek összege nálam már kb. a 3milliárd yangot karcolja. Szóval, ha a magánboltba elérem a 2milliárd yangot, mi fog történni? Emelték a limitet, vagy nem adhatok el több tárgyat, amint elérem a 2milliárdot?
Áthelyeztem. Dreamy
-
Hmm..
Teriel vagy Alastor barlangjára tippelek, ugye csak Meley barlangunk van eddig.
Nem hinném hogy köze lenne a Yoharához, játékost alig látni, ott a Sung Mahi torony és a Gnoll barlang.
-
1. Egy Kéksárkány ij+1-et sasoltam órákon át, bár a tárgy már rég eltűnt, de a név és a kinézet+a karakterem neve a tetején ottmaradt a földön.
2. Két karakterrel autofarmolok és a saját időm megspórolása végett az egyik kariról kidobom a földre a tárgyat, a másikkal pedig felveszem azt. Egyes tárgyak a földre dobás után odafagynak a talajra és nemtudom egyik karival sem felvenni.
Hozzátennék egy dolgot mindkét pontomhoz. Az adott tárgy még mindig ottvan, mint effekt, de kb. fél órája dobtam ki a földre.