Posts by Tuborg86

  1: Szeretnétek-e összevonást, és ha igen, ezt mennyire tartjátok sürgősnek?

  Igen, szeretnék, lehetőleg minél hamarabb, de csak akkor, ha az összevonás nem befolyásolja a céhek és az elért eredmények (pl. szörnykártya) létjogosultságát.

  2: Véleményetek szerint melyik szerverek egyesíthetőek (regionális csoporton belül) és miért?

  Normál szerver a normállal, speciális szerver a speciálissal, ideiglenes szervert szükségtelen.

  3: Véleményetek szerint melyik szerverek NEM egyesíthetőek, és miért?

  Egyértelműen a különböző célokból létrehozott szerverek. Vannak normál, speciális és ideiglenes szerverek. Normálon belül elképzelhetetlennek találnám a magyar-román összevonást, habár mindenhol a kölcsönös tiszteletet hangoztatják.


  (Lengyel-magyar összevonást látom a leglogikusabbnak, mivel tapasztalaim szerint lengyelen több magyar játszik, mint az összes többi szerveren együttvéve (magyaron kivül persze)
  Mindenképpen élő szerverre kellene vinni a kihaltnak mondható magyart, hiába csak 5 ch van nekünk, ezek sincsenek kihasználva. Ha meg 2 kihaltat, pl. csehet és magyart vonnak össze, attól az új összevont szerver továbbra is kihalt lesz.

  Off:

  Szerintem ez evidens, szerverváltásnál szervert váltasz 1 karakterrel, nem egy accounttal. A kártya meg marad a fő szervereden.

  A szörnykártya eredmények nem mennek át a célszerverre a karakterrel együtt, de pl. a magyar szerveren megnyert főszörnyes, tombolás, szerencsekerekes tárgyakat bármelyik szerveren felhasználhatod. Először ezt a szörnykártya dolgot kellene orvosolni, mert tegyük fel én összevonás előtt úgy döntök, hogy átmegyek pl. lengyelre játszani, akkor bukom az egész szörnykártya dolgot és elkezdem előről, és pár héttel/hónappal később összevonják a magyart és lengyelt, akkor mi alapján fog dönteni a játék, hogy melyik szörnykártya eredményedet viszed tovább? lengyelt vagy magyart?

  Összevonásokkal se nem több játékos, se nem több pénz nemlesz, csak kevesebb szerver. Szerintem a legésszerűbb döntés az lenne (ha már mindenképp elvan döntve az összevonás), a speciális szerveket össze, a legnépesebbet a legkihaltabbal, a közepest a közepessel.
  Először inkább olyan problémákat kellene megoldani, mint pl. a szörnykártya rendszer, amit szerverváltás után a nulláról újra kell kezdeni az adott karakterrel (érdekes, hogy a tárgy piac raktár minden szerveren elérhető és kiosztható, de a szörnykártya eredmények csak az adott szerverre vonatkoznak)
  stb, stb...

  Szia!

  Belenéztem 1-2 videódba....hát nem keveset beszélsz bennük a privát szerverekről, miközben a GF metinen tevékenykedsz. Olyan dolgokról, hogy most ez meg az ami GF-en igy van megoldva, az priváton jobban van megoldva, ez meg az ami nincs GF-en az ezen meg azon a privát szerveren bentvan, stb...
  Hogy lehet havas textúrával, hóesésbe játszani? Nem folyik ki tőle a szemed? Kapcsold már ki ;(

  Volt valami podcasted 2 sráccal, ahol arról beszélgettetek, hogy 10 dolog ami priváton bentvan de GF-en nincs és dejó lenne. Erre csak annyit mondok, hogy vak vezet világtalant. Kb. a fele a "tizes listádból" bentvan a GF metinen, csak nem olyan verzióban, ahogy Te azt elképzeled.
  Még sorolhatnám a gondokat, de semmi közöm hozzá, Te vagy a tartalomgyártó, Te döntésed minden ami a videókban előfordul.

  Most hogy már eltelt az eventből 2 nap igy kicsit könnyebben tudok nyilatkozni róla. Ezt a napi 1 hivót még mindig keveslem, látva és hallva azt, hogy egyesek napi 20-30karakterrel elvégzi az 5metinköves küldetést, és a legjobb esetbe talán eljut egy nemeréig.
  Úgy tapasztalom, hogy sokaknak a beran-setaou a végállomás, mondjuk ezzel nincs különösebb probléma, erősödni kell :)
  Azt a 10. metinkövet még mindig lecserélném másra, mondjuk egy Azraelt be lehetett volna szoritani a Nemere elé, és akkor a Thrym a végállomás.


  Szóval ez az event számomrá inkább pozitiv, bugot még nem tapasztaltam :)

  Sziasztok!


  Yoharán kipróbáltam 2 karival. Az első metinkövet map2-n hivtam le, az 5. metinkőig jutottam. A másodikat elvittem a lélek szurdokig, ott viszont mind a 10 metinkövet sikerült leidéznem, sajnos az utolsó boss, a titokzatos szerzetes túl nagy falatnak bizonyult (aki esetleg lát rá esélyt leütni, ch4 lélekszurdok elején megtalálja, nincs se mérgezve, se vérzőzve).


  Előnyök: Extra pénz a bossládákból napi szinten, a főszörnyek, mint pl. a sárkány és a boszi/tábornok is szinttől függetlenül dropolnak.

  Hátrányok: Az event naponta kb. 5-10percet vesz igénybe, kevés.

  Sziasztok!


  Mint azt már sokan tudjátok akár játékon belül, akár Discord szobáról, az utóbbi napokban / 1-2 hétben elszaporodtak a megtévesztő boltok a piacon. Már legalább 3-ról tudni (az egyik még csak nem is beszéli a magyar nyelvet sem), a lényeg az, hogy olcsó és népszerű tárgyakat tesznek ki boltba 8won +párszázezer, vagy millió yangért. Ezzel különösebb gond nincs, mert elvileg nem szeg szabályt, de etikátlan és megtévesztő, sajnos egy rosszabb felbontásban futó kliensen nehéz megkülönböztetni a kereskedő üvegen keresztül a 0 és a 8 wont.


  Javaslatom: Az üvegben is legyenek megkülönböztető szinnel ellátott árak a cuccoknál, mint a normál boltokban. 1-49.999 yangig szürke, 50.000-499.999 yangig fehér, ezen felül sárga és a won türkizkék legyen, ezzel ha nem is megszüntetve, de nagy mértékben csökkentve az átverések számát.

  Sziasztok!


  Jó hír annak, aki többet szeretne sárkányra járni, rossz hír annak, aki ebből él. Ez a napi 6run korlátozás azthiszem elfogadható mennyiség, ez még igy is napi 6-8wont jelenthet a mostani piaci árfolyam szerint, de mivel maga a láda a fő runokhoz képest (razi, nemere, thrym, sárkány) egy harmatgyenge nyitás, valószínűleg csökkenni fog a piaci értéke.

  Örülök a többi run korszerűsítésének, éppen ideje volt, pl. Azrael ládája számának megemelése 8-10db-ra már előrelépés lenne a runt illetően a kisebb szintű játékosok részére.

  Yoharás napi küldikről annyit, hogy ha olyanok a jutalmak, mint a jelenlegi napi küldetésekbe, akkor köszönöm nem :D

  Na de várjuk ki a változások jegyzékét :)

  Az új yoharás misszió könyvek lehettek volna kicsit változatosabbak is jutalmazás terén, úgyebár minden küldi ugyanarról szól (ölj meg 300 szörnyet az adott területen), és a jutalmazás is ugyanaz (100db fénylő kődarab). De ha a tesztcsapat úgy vélte hogy ez igy tökéletes hát én nem kételkedem akkor bennük. Csak kár, hogy mire teljesitek egy misszió könyvet, addigra esik 20 másik szószerint.

  De azért vicces, hogy a legtöbb hasonló videóba a komor cuccokat promózzák még mindig mert hűdemilyen jó meg minden. Szép és jó, annyi hibával, hogy a fegyver kb. csak skinnek van, a vért meg egy zodi 2.0 annyi kis hibával, hogy egy emberöltő alatt nem húzod ki +8-ig sem. A belépő 29 SÉ/fő, de olyan dobás és esélyek vannak a craftolásra, hogy ez az összeg horribilisnek minősül. És most itt a szerpent szett, a fegyver persze elmegy, de amig nem veszem fel az iszlám vallást és nem eszem több kebabot, addig csak fegyverskinnek való ez is, amit majd reményeim szerint 1-2 emberke hoz át a lengyel közösségről, miután a világjáró jegyek visszakerültek a tárgy piacra (közvetlenül a szerverösszevonás után)

  Ez megint egy valamit adjunk a nagyoknak és valamit vegyünk el a kicsiktől frissités. Gondolok itt arra, hogy a jégboszi farmnak lőttek, viszont kaptunk yoharára event dropot és missziókönyveket, juhé....
  Már látom a szemem előtt a "200 HF láda eladó 6won" hirdetéseket. DE remélem a következő nagy frissitésnél még a mithril ipari farmolását is kiveszik, és majd lehet árusitani 15-20misibe darabját :D stb stb stb

  Akkor fussunk neki újra, mondok egy példát.


  Van a boltomba 1milliárd yang érték, a bolt kaszába 800millió yang, leltáramba 0 yang. Kitennék 4db tárgyat 50millió/db értékbe, 3-at engedne kirakni, a 4.-et már nem, mert túl lépném a 2milliárd yang értéket. EZ EDDIG IGY MŰKÖDÖTT A KARBANTARTÁSIG.

  Jelenleg van a bolt kasszámba 1,766milliárd yangom, a leltáramba 169millió yang, és kint a magánboltomba legalább 1milliárd yang értékbe cuccok. Ez közel 3milliárd.

  A kérdésem továbbra is az, hogy emeltek a 2milliárdos limiten, vagy 2milliárdnál már nem tudok eladni tárgyat? Feleslegesen nem váltogatok wont ha nem szükséges.


  Edit: Közben megoldottam egy problémát, leltár+magánbolt már túllépte a 2mrd yangot, igy nem tehetek be új tárgyakat a boltba, amig nem váltok be valamennyi pénzt wonra.

  Kérdésem lenne a prémium magánbolttal kapcsolatban.

  Eddig úgy működött, hogy a leltárban, valamint a prémium magánboltban lévő yang összege nem haladhatta meg a 2milliárdot. Resi óta már ennek a kettőnek összege nálam már kb. a 3milliárd yangot karcolja. Szóval, ha a magánboltba elérem a 2milliárd yangot, mi fog történni? Emelték a limitet, vagy nem adhatok el több tárgyat, amint elérem a 2milliárdot?  Áthelyeztem. Dreamy

  1. Egy Kéksárkány ij+1-et sasoltam órákon át, bár a tárgy már rég eltűnt, de a név és a kinézet+a karakterem neve a tetején ottmaradt a földön.

  2. Két karakterrel autofarmolok és a saját időm megspórolása végett az egyik kariról kidobom a földre a tárgyat, a másikkal pedig felveszem azt. Egyes tárgyak a földre dobás után odafagynak a talajra és nemtudom egyik karival sem felvenni.


  Hozzátennék egy dolgot mindkét pontomhoz. Az adott tárgy még mindig ottvan, mint effekt, de kb. fél órája dobtam ki a földre.