Posts by emu795

Nem farmbot ugyan, de biztos hogy valami hacket használnak manapság a boltok kidobására, ezért kapcsolódik a témához. Már 1-2 napja feltűnt hogy minden reggelre kidobta a boltos karijaim, pedig az internet kapcsolatommal semmi gond, viszont most ugyan nem szándékosan, de sikerült videóra is rögzítettem a felvételt és ezért elnézést is kérek mindenkitől a videó minőségéért, és az össze-vissza kattintgatásomért. Nem daraboltam ugyan fel a videót ezért érdemes beletekerni úgy 2:40 körül kezdi kidobálni az embereket, és nagyjából 3:22-ig tart. Alig pár másodperc alatt 19 boltot dobott le ami a látómezőn belül vannak és össze tudtam számolni.

A 10-es szintű karakter neve 3:18 körül és a végén látszódik a videón amint megvillantja csodás tehetségét.

Engem még decemberbe tiltottak, több hetes levelezés után végül beleuntam, pedig 13-14 évig játszottam. Twitteren és facebookon viszont végig követtem és támogattam a velem együtt jogtalanul tiltott személyeket. Sajnálom hogy végül addig kellett fajulnia, hogy végül a fél játékos állományt kitiltsák mire végül ellenőrizzék és beismerjék a hibájukat, de máskülönben mi még mindig bannolva lennénk. Ezzel több száz vagy ezer öreg motoros kedvét vették el a játéktól egyúttal a bizalomnak is vége, ráadásul jól le is járatták magukat. Azt hiszem ezek után én már nem is fogok tartósan visszatérni. Talán így is jobb, hiszen semmi sem garantálja azt hogy ez ne következzen be újra, végülis most csak kijavítják az állítólagosan 99.9%-os csalásfelismerőt és újra dobják a mélyvízbe ahogy ezelőtt, lesz ami lesz. És még azt se tudjuk hogy mihez van hozzáférése ennek a programnak, vagy mi alapján dönti el hogy ki a csaló és ki nem? Azt hiszem ez sok mindent el mond erről a cégről, sajnos az utóbbi időbe csak rossz tapasztalatom volt velük,, de legalább innen nem lehet tovább sülyedni. (Vagy mégis?:pinch:Meglátjuk..) De az biztos hogy nagyon jól kell teljesítenie ahhoz hogy vissza csábítsa ezeket a játékosokat, de mint tudjuk a gf sose arról volt híres hogy jól teljesít, nem mintha érdekelné őket hogy mit gondolnak róluk a játékosok.

Sziasztok!

Itt a második bann hullám. Volt már korábban egy tavaly tavasszal, akkor is sok személyt kitiltottak állítólagos csalásért, de ahogy korábban a német fórumon közzétette a coma állítólag most "továbbfejlesztették" a rendszert és most már automatikusan tiltja és "jobban" detektálja a csalókat. Ha én jól tudom a cheat blocker nem a gf tulajdonában van, hanem a Crypteké így a gameforge nem is írhatja át a programot tehát már itt sántít a dolog. Igy december 7.-én rengeteg embert bannoltak több országból. Természetesen mi erről magyarok megint semmi információt nem kaptunk, SŐT! máshol se nagyon van erről információ pedig mint én is bannolva lettem és így rám is tartozik. Rólam annyit hogy több 90+ karakterem is volt, fullos 114 ninjám, fullos 115 wp surám, több ezer won értékű felszerelésem és több 1200+ napos petek és rengeteg pénz és idő van bennük de sosem csaltam, és nem is lett volna rá indokom mert mindenem megvolt mégis minden karakteremet tiltották 13 év után. Van 3 e-mail címem mégis csak azt az e-mailt tiltották amin a legtöbb értékem volt. Tudom mit gondolsz most, én sem hittem volna el hiszen ok nélkül nem bannolhatnak senkit, de már korábban is megtették tavaly tavasszal a jól előre megírt álarc mögé bújtatott sablonszövegekkel akkor itt le is tudta a GF, most sem másabb a helyzet, csak még információt sem kapunk az esetekről, egy hónap elteltével sem!

Csak tájékozódj egy kicsit és nézz fel a facebookra, twitterre, vagy a német fórumra habár a GF hivatalos weboldaláról is letiltották a tünetőket de a nemzetközi metin2 oldalon még sokan "tüntetnek" mert a program tévesen detektálja a csalókat(?), szintén ez a helyzet a német fórumon is, habár már december óta sokat enyhült a helyzet de van aki még most sem adja fel mert sok energia van a játékban. Rengeteg embert tiltottak akiknek hasonlóan több évtizednyi munkája van a játékban és mindenkinek ugyanazt a kitérő választ adták (ha egyáltalán volt válasz). Mindenesetre a gameforge nem is igazán törődik vele és inkább letiltja ezeket az embereket minthogy utánanézne a dolgoknak, pedig kétlem hogy több száz vagy több ezer ember hirtelen elkezdett volna hackelni. Ráadásul a fő karakteren.

Sajnos ez ellen semmit nem csinálhatunk, a support sem tud segíteni mert az utasítás "fentről jött" így a karakterek végleg bannolva maradnak, az indokot meg ráfogták hogy külső szoftver de mást nem mondhatnak mert az meg veszélyezteti a rendszert. Tulajdonképpen innentől kezdve máshová meg nem is fordulhat az ember mert nem tudja bizonyítani hogy nem csalt. Sakk-matt. Aki meg "lázong" annak meg befogják a száját pl. facebookon is tiltják ezeket embereket (ja, igen itt is várom a tiltást), ezt a threadet azért hoztam létre hogy hamarabb információhoz jussunk és lássa mindenki hogy mennyire nem becsüli meg a gameforge a játékosait és mennyire komolyan megindult a lejtőn lefelé a játék. Remélem így hamarabb megértő fülekre talál az üzenetem.:crazy:

Hol van az igazság? A tájékoztatás? Miért tussolják el ezeket az eseteket? Egy hibásan megírt program miatt lettünk bannolva vagy a gf elkezdte komolyan gyéríteni a játékosokat? :grumble:

Darcoon

Gameforge

Összevontam. Dreamy

Várom a stadionokat és a focipályákat abból a sok "adóból" ami a kereskedésre fog ezentúl elúszni...

kíváncsi vagyok hogy a segélyt vagy a nyugdíjat vajon mikor vezetik be... Ja de várj... akkor ez most nem lopás?

Én is találkoztam ezzel a "jelenséggel" pár hónapja. Tulajdonképpen mindent kipróbáltam ami az eszembe jutott, végül írtam a supportra és 4-5 nap múlva feloldották az összes azonosítómat. Az elején 1-2 volt aminél ezt írta ki, pár nap múlva már szinte az összes ami azon az e-mail címen volt tiltva volt. Arra választ nem kaptam hogy miért, de szerintem vagy azért mert több ip címről léptem be vagy mert hirtelen csináltam több azonosítót, és azért lettem blokkolva. Mindenesetre szerintem írj te is a supportra az felgyorsítja a folyamatot és készülj fel pár napos kényszerpihenőre. :wacko:

Sziasztok!

Tegnap egy érdekes hibával találtam szemben magam. Fejlesztettem (volna) a zodi tőröm, de annyira és annyiszor letörte hogy inkább kidobtam. Később felvettem, majd látom hogy +6 helyett +7-est kaptam, persze ez csak a chat részben volt így kiírva, valójában +6 maradt. Szintén ugyanez történt a +3-asommal is.

Számomra ez egy elég érdekes dolog, és két dolgot jelenthet:

Mivel ha +8-as, akkor a programban +9-nek veszi, tehát akkor már +10-re nem engedi fejleszteni a zodi tőrt mivel +10-es nem létezik. Tehát akármennyi próbálkozásból SOHA nem fog kimenni +8-ról +9-re. Ami annyit jelent hogy hiába húztam rá több mint 30 mágikus követ és 40+ kovács kézit hogy esélyem sem volt felfejleszteni. Hozzátenném, hogy egy zodi pengét és 2 zodi íjat húztam ki nagyjából 15 darab mágikus kőből +9-re és csak +8-ig húztam kovács kézivel... De akkor másnak hogy megy ki +9-re? Vagy ez az utóbbi időben változott? Húzott egyáltalán valaki az utóbbi időben +9re zodi tőrt?

A második variáció pedig hogy "csak" egy elírás. Ami megint felvet két illetve több dolgot hiszen egy sima kiírásnál csak kiírja hogy felvetted az X tárgyat ami épp a földön volt, tehát csak azt kell kiírnia hogy mit vettél fel. A másik (jelen) esetben viszont kell egy másik algoritmus az ÖSSZES TÖBBI tárgytól eltérően ami megnöveli a felvett tárgyat +1-el. De miért? Ennél a tárgynál hogyhogy másképp írja ki mint az összes többi tárgynál? (Zodi Glefét és zodi kardot is próbáltam, ezek jók.) Esetleg ennyire össze van kuszálva a forráskód?

Úgy gondolom hogy ez egy elég nagy hiba. Hogyha az első és a legrosszabb variációt nézzük akkor egy szinttel nagyobbnak veszi a zodi tőrt, akkor sokan buktak ezzel mivel kapásból esélytelenül álltak hozzá a +9-es fejlesztésnek. Kivéve hogyha valaki húzott mostanság +9re akkor inkább csak egy elírás lehet de még akkor is felvet pár kérdést. Képet csatoltam. (A másik tőr a +3-as) de ki lehet próbálni.

Ti mit gondoltok? Sikerült valakinek mostanában +9re húzni zodi tőrt?

Ismét egy nagyszerű frissítés, a Gf szokás szerint megint hozta a formáját! Csak gratulálni tudok, már negyedjére próbálom megnyitni a boltom de állandóan kidobna ha rányomok a megnyitásra. Ezért vegyek kasmír csomót hogy még a egy egyszerű boltnyitás is felidegesítsen. Igazán jó lenne ha kiírnák az item shopos cuccokhoz vörös nagybetűvel hogy vásárlás csak saját felelősségre mert bármelyik frissítésben *** valamit. Lásd az előző frissítés az auto vadászattal milyen jól sikerült. Ha nem nézek rá egy óráig Kubából hozhatom vissza a karakterem.

Eskü más játékoknál örül az ember ha jön egy frissítés, végre kap a játék egy kis lendületet, újdonságot de itt meg azért könyörög a játékos hogy ne frissítsenek mert abból semmi jó nem lehet ha EZEK hozzányúlnak a játékhoz! De legalább a teszt szervert megnyitnák egy komolyabb frissítés előtt ha már csesznek a tesztelőknek fizetni akkor legalább még az azt a pár dolog ami MÉG NORMÁLISAN MŰKÖDÖTT AZ JÓ LENNE!!! Ehelyett beteszik élesben hogy a marha majd szív vele pár hónapot aztán nagy keservesen kijavítják a hibát (vagy nem). Csak addig jön egy rakás új hiba. egy rakás "újítással" Na de semmi vész majd a tárgypiacon hamarosan majd elérhető lesz a nagyszerű új bugtalanító és a bugtalanító + egy kicsit drágábban. Vagy a bugtalanító kerék ma csak 29 séért.

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Sziasztok!

Egy olyan változtatást szeretnék most megosztani veletek ami szerintem már több mindenkivel előfordult. Sajnos ma a kis petem 544 naposan kinyiffant. 60 szintes volt. Mint azt sokan tudjátok a pet értékei ezzel nőhetnek, hogy minél tovább él. Csak nehéz életben hagyni, az én esetemtől elkülönítve meglehet hogy épp nem enged belépni egy hirtelen be nem jelentett karbantartás és miegyéb miatt és ott jár le a több száz napos háziállat. Persze ehhez is van megoldás a forgó érme mögött az úgynevezett Isteni protein falatkák, melyet az én esetemben csak 54 darabot kell összegyűjteni hogy feléleszthessem. Tehát 10 naponként kér 1 darabot. Szerintem ez nagyon irreleváns márcsak az összegét is tekintve ami 179 sé. Ez szorozva 54 darabbal az 9.666 sé. Hát igen.... egy jobb felszerelés is kijön sokkal olcsóbban és még a gatyám is megmarad. És még erre jön a -20% életerő csökkenés, és máris lesz egy 436 napos petem. Szóval el lehet gondolkozni ilyenkor hogy megér -e ennyit egy pet... Az enyém biztos nem szóval ilyenkor mehet is a levesbe vagy kezdhetem elölről a tápozását :fie:

Ehhez szeretném kérni a támogatásotokat illetve remélem a későbbiekben továbbküldését, hogy remélhetőleg kevesebbet kérne ebben az esetben, mondjuk 1/150 nap. Talán ez nem olyan eltúzott, a gf-nek meg mégiscsak lenne belőle bevétele. Mindenki jól jár. Röviden ennyi, bízom benne hogy továbbításra kerül a módosítás, és remélhetőleg több kis pet is visszatér a mélyálomból. :grumble:

Ez szerintem egy nagyszerű javaslat, annyival egészíteném ki hogy még ezeken a ch-kon újra elérhető lenne a ch váltó + séért persze, nehogy ingyen adják már amit vagy 4 éve kiszedtek valami gyenge indokra hivatkozva. Vagy továbbvíve az ötleted, akár lehetne prémium ch is amit csak a legjobbak tudnak megfizetni több ezer séért amin minden tárgypiacos item elérhető lenne korlátozott időtartamban és mennyiségben.

Az lenne a kérdésem miért nem tudok fellépni,bármelyik accomba próbálnék ami hozzá van adva a gameforge-hoz nem enged be,azt írja jelenleg nem elérhető számomra a játék vegyem fel a kapcsolatot a támogatással de ott meg nem írnak vissza,esetleg ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom őket.

Nekem is ez a bajom, 2 napja próbálok belépni de semmi. írtam én is a supportra de nekem se irnak vissza.... Azóta persze a sés itemek járnak lefele.

Német fórumon volt másnak is ilyen problémája, annyit tudtam kivesézni hogyha több IP címről lépsz be akkor védelem szempontjából letiltja az accot. (Ami valós is lehet nálam pl. van hogy 3 gépről fut a metin)

Engem még mindig nem enged be. Azt írja ki hogy a játék jelenleg nem elérhető számomra, és vegyem fel a kapcsolatot a támogatással. Az egyik a raktárosom a másik egy farmos, aminél eddig ment a játék, most már nem enged be pár órája. Ez most hiba vagy mi a szösz?

Már frissít, mondjuk azért kíváncsi volnék rá hogy mi lehetett az a sürgős amiért le kellett állítani a szervereket. Mondjuk ha tippelnem kellene kevés volt a bug, most tesznek be még egy keveset, vagy esetleg megint vesznek le egy kicsit a dropból vagy csökkentik a sárkánykő készitésének esélyét. Ki tudja, de hogy szerintem erről se lesz információ az elég valószínű. Pedig már nálam megy vagy 25 perce a letöltés, de a végeredmény az biztos hogy jó lesz :thumbsup:

Nem lehet hogy csak valami olyan program fut a háttérben ami nem tetszik ennek az anticheaternek ? Nekem még régen olyan apróság miatt zavart be a hackshiled hogy zenét hallgattam és ahogy kihozta a szám címét, (shockwave) egyből levágta az összes karim. Próbáljátok ki hogy mindent bezártok a feladatkezelőben ami nem kell, 1 próbát megér.

Természetesen nem csak kilépéskor gondoltam, habár a címbe is beleírtam hogy ch cserekor illetve kilépéskor lehetne csökkenteni az idejét. De hogy tiszta legyen a kép mindenki számára, a karakter csere is egy ugyanilyen dolog tehát minden ch csere/karakter csere/kilépés legyen 3 másodperces függetlenül attól hogy megsebeztek -e a szörnyek.