Sziasztok!
Itt a második bann hullám. Volt már korábban egy tavaly tavasszal, akkor is sok személyt kitiltottak állítólagos csalásért, de ahogy korábban a német fórumon közzétette a coma állítólag most "továbbfejlesztették" a rendszert és most már automatikusan tiltja és "jobban" detektálja a csalókat. Ha én jól tudom a cheat blocker nem a gf tulajdonában van, hanem a Crypteké így a gameforge nem is írhatja át a programot tehát már itt sántít a dolog. Igy december 7.-én rengeteg embert bannoltak több országból. Természetesen mi erről magyarok megint semmi információt nem kaptunk, SŐT! máshol se nagyon van erről információ pedig mint én is bannolva lettem és így rám is tartozik. Rólam annyit hogy több 90+ karakterem is volt, fullos 114 ninjám, fullos 115 wp surám, több ezer won értékű felszerelésem és több 1200+ napos petek és rengeteg pénz és idő van bennük de sosem csaltam, és nem is lett volna rá indokom mert mindenem megvolt mégis minden karakteremet tiltották 13 év után. Van 3 e-mail címem mégis csak azt az e-mailt tiltották amin a legtöbb értékem volt. Tudom mit gondolsz most, én sem hittem volna el hiszen ok nélkül nem bannolhatnak senkit, de már korábban is megtették tavaly tavasszal a jól előre megírt álarc mögé bújtatott sablonszövegekkel akkor itt le is tudta a GF, most sem másabb a helyzet, csak még információt sem kapunk az esetekről, egy hónap elteltével sem!
Csak tájékozódj egy kicsit és nézz fel a facebookra, twitterre, vagy a német fórumra habár a GF hivatalos weboldaláról is letiltották a tünetőket de a nemzetközi metin2 oldalon még sokan "tüntetnek" mert a program tévesen detektálja a csalókat(?), szintén ez a helyzet a német fórumon is, habár már december óta sokat enyhült a helyzet de van aki még most sem adja fel mert sok energia van a játékban. Rengeteg embert tiltottak akiknek hasonlóan több évtizednyi munkája van a játékban és mindenkinek ugyanazt a kitérő választ adták (ha egyáltalán volt válasz). Mindenesetre a gameforge nem is igazán törődik vele és inkább letiltja ezeket az embereket minthogy utánanézne a dolgoknak, pedig kétlem hogy több száz vagy több ezer ember hirtelen elkezdett volna hackelni. Ráadásul a fő karakteren.
Sajnos ez ellen semmit nem csinálhatunk, a support sem tud segíteni mert az utasítás "fentről jött" így a karakterek végleg bannolva maradnak, az indokot meg ráfogták hogy külső szoftver de mást nem mondhatnak mert az meg veszélyezteti a rendszert. Tulajdonképpen innentől kezdve máshová meg nem is fordulhat az ember mert nem tudja bizonyítani hogy nem csalt. Sakk-matt. Aki meg "lázong" annak meg befogják a száját pl. facebookon is tiltják ezeket embereket (ja, igen itt is várom a tiltást), ezt a threadet azért hoztam létre hogy hamarabb információhoz jussunk és lássa mindenki hogy mennyire nem becsüli meg a gameforge a játékosait és mennyire komolyan megindult a lejtőn lefelé a játék. Remélem így hamarabb megértő fülekre talál az üzenetem.
Hol van az igazság? A tájékoztatás? Miért tussolják el ezeket az eseteket? Egy hibásan megírt program miatt lettünk bannolva vagy a gf elkezdte komolyan gyéríteni a játékosokat? 
Darcoon
Gameforge
Összevontam. Dreamy