Posts by BioCitromSav

  Az csak a te szegénységi bizonyítványod, hogy egy 28-as lever XD


  Másfelől nézve : Itt a játékban 2019-ben csak 1 dolog számít már az alkímia.. arra alapul minden erő.., ha nincs *** vagy, ha van fullos akkor a legjobb vagy..

  Már nincs értelme a fullos cuccoknak sem.. itt már csak az Alki van.. ami elég idegesítő és szánalmas.., régen minden jobb volt, ezért nem vagyok már itt, csak olvasok :D

  Régen egy pvpé-ről az döntött, hogy bebuggol-e az imunn vagy sem, 30% deffed van vagy 40% stb.. most ha van egy bunyó is pl: 5v5 odajön egy mitíkus full alkimíás egyből hal mind a 10 2 skillből.., sok értelme van:D


  Németen azért vannak ilyen jó bunyók, mert ott mindenki már full mítikusba van, így kiegyenlítődnek az erőviszonyok:D


  Figyelmezetetés

  trágár tartalom

  ninnalány

  fullos a gyerek.. erre 200 millával átver?.. ekkora szánalmat-.-"

  Nem érdekel írtam már support + már kaptam képeket facen, hogy alapból az a karakter vett karakter úgy, hogy remélem elnyeri a büntetését:D

  200 milláért karakter kockáztatni csak gratulálni tudok neki :D

  Sziasztok!

  Csak szeretnék mindenkit értesíteni, hogy 95-s kék sura karakter IronLife egy átverős hülyegyerek...,

  Mondta, hogy belerakja 100 misiért a vadkanomba a Mannyt.. erre lelépett a vadkannal + a 100 millával is-.-"


  IronLife .. csak gratulálni tudok, hogy 200m értékért 95-n ezt csinálod -.-" szánalmas
  Téma címét módosítottam. Dreamy

  De igen! Tudnak, es akarnak is tenni ellene, ez is az egyik oka a kliens bevezetesenek, illetve hogy par nap es mar csak a kliensbol inditast tamogatja a gf! Ezzel nem tuntetik el teljesen, de joval kevesebb karakter fog gazdat cserelni! Innentol aki abbahagyja az kiesik, igy meg jobban meg fof csappanni a letszam a jatekban. Lassan tenyleg eljon az az ido hogy a gf nek nem lesz erdeke fenntartani a magyar metint.... A magyar metin napjai megvannak szamlalva!

  Igazad van tesznek ellene, JOGOSAN !! De azt is vegyük figyelembe, hogy aki abbahagyja a legtöbbje úgy is abbahagyja, aki meg elkezdené új játékos és megvenné a karit így nem esik ki a játékos létszám. Tehát ez jogos teljes mértékben, de így kiesés a GF-nek, mert pl: az új játékos lehet SÉ-t is szeretne rendelni, aki meg abbahagyta az tuti kiesik ebből a szempontból. De a GF-nek ezt mérlegelnie kell, hogy vagy enged egy kis illegális dolgot, vagy full legális lesz minden, de így csak kevesebben leszünk.

  Ezt megváltoztatni pozitív irányba a GF tudná, ha nem így állna az egészhez ahogy az elmúlt 4 évben...

  Mert szerintem azt hogy levezessem

  Hirtelen akarnak meggazdagodni 10 évig...

  vagy kicsit lejebb adnak a profitnak és kiszolgálják a játékosokat ezáltal több ember is lenne meg kedv is, lehet jövedelmezőbb lett ( volna ) vagy lenne.


  Én mindenképp azt az utat választottam volna, hogy fusson + 10évig a játék ( ez csak egy példa ) kiszolgálom a játékosokat, sok ember marad, kedv is jó és lehet ezzel a mentalitással több pénzt is profitálhattam volna, de nem ők inkább ráálltak erre, hogy mindent SÉ-ért minden event SÉ-s így hirtelen sok pénzhez jutottak, de egyszer elfogy az ember és nem lesz bevétel..


  Most ez olyan, hogy keresel havi 300ezret, de kapnál életed végéig most 50misit, de többet nem dolgozhatsz pénzért. ( veszel házat (20-30) + kocsit (10-ért kb) el is ment a pénz.

  Én a 300 ezret kérem minden hónapba, de életem végéig.

  Remélem érthető :D

  Privát szerverek miatt, mindenkinek már kezdőként 50ÁK-s fegyó kell .. :/ Sajnos nem tudsz mit tenni ezek ellen :(


  Mondjuk én már nem játszom, de személy szerint én sem kezdeném újra ha 20-35áks fegyverrel kellene rohangálnom, csak ha 45ÁK +, mivel mindenki nagyobb akar lenni a másiknál, vagányabb stb.. tipikus magyar mentalitás, sajnos engem is megfertőzve:D Engem is a mutogatás csillivilli érdekel..:S Nekem a játék kezdete óta mindig is a karakterem szépsége volt az erő mellett a fontos.., volt, hogy összefarmoltam nagy nehezen 30 won-t inkább, vettem egy izzó magmát anno 30-ba( hogy belerakjam halálosba), csak hogy jól nézzek ki :D


  (Aki nem akar skilleket húzni, az tuti, hogy karit fog venni.., senkinek nincs már ideje M1-ről skillezni..) ( Igen lehet venni SÉ-ért koncit üzőt, de jobban jár már ha készen veszi a karit, ezek ellen nem tudsz mit tenni.. ) Alapból nem is értettem hogy miért nem lehet úgy KK-zni, hogy pont 24 óra után lehet benyomni egy KK-t... legnagyobb hülyeség ez a 20-30 óra KK nyomás.. amikor valakinek csak arra van ideje hogy KK-zon, de nem tudom mert nem 24 óra a KK olvasás.. ( lehetett volna 0:00 ( éjfél) a KK olvasás ugrása..) ha benyomom 19:50-kor akkor 0:01-kor is tudjak még egyet :D

  Innen látszik, hogy mennyit változott minden, ami Lake írt :D

  Aki 999 won-nal rohangál ( nem 1 ember ) most az a menő, 3-4 éve meg az volt akinek az egyik raktáros kariján volt 1.999.999.999 yang, a főkarakterén meg + 700-900m. (27-29 won )

  Kicsit nagy a különbség és erről csak is a yangos mappok tehetnek:D


  (Onnan látszik, hogy tele van wonnal mindenki, hogy 35-s farmos karakterekre 150 won-os vérteket alakítanak át :O

  Már én is hozzászólok a témához akinek mindig is a karakter szépsége volt az elsődleges cél :P


  Hali :D


  Hozzászólásom előtt szögezzük le nem annyira fontos dolog ez, mint a nagyobb hibák kijavítása.., ha az meg van utána lehet ilyen "csicsásabb-szebb" dolgokat csinálni.
  Én Támogatom mégpedig azért, mert vannak a játékban elég ocsmány dolgok amiket nem szívesen viselek/viselnék a karakteremen, de MUSZÁJ !!, mint pl: a jelmezek.. Saját véleményem az, hogy ezek az "Aqva" fegyverek ocsmányak, de muszáj hordani, hogy a kívánt bónuszt megadja és van pár Kosztüm is, ami nem tetszik.
  Nem nagy dolog szerintem berakni egy olyan opciót, hogy Főmenü: Láthatóság -> " pánt " " jelmez " kosztüm fegyver " ON/OFF.

  Én meg azt szeretném, hogy " Bármikor tudjam "Éjjel-re" rakni a játékot", mert nekem úgy tetszik úgy szeretem, de sajnos nem lehet pedig bent van.

  Dalvin.. Szerintem azt nézd meg jobban.., azért 6 hónapot várni, hogy egy kezdő SÉ utit vegyen szerintem irtó sok :/


  1.Kérdés->
  -> Ha nem tudok belépni E-mail címembe, de karakter törlőkódra szükségem lenne mi a teendő? :/  áthelyeztem. dreamy