Mondjuk ezt szépen megmondtad neki :DD
Figyelmeztetés! Kissbb
Mondjuk ezt szépen megmondtad neki :DD
Figyelmeztetés! Kissbb
hova mész már lakee?:D
Figyelmeztetés! Off hozzászólás.
A további, nem idevaló hozzászólások elkerülése végett a témát zártam, amennyiben lesz új információ, az illetékes majd beleírja.
Dreamy
Privát szerveren ezt is megoldották.. speciális leltár a neve.. amikor külön szedi a KK-t ( 2oldal) / fejlesztőket ( 2 oldal ) / köveket ( 2 oldal ) + egyéb ( 2 oldal ) ..
de a sima GF.. semmire nem képes
Látjátok ez van amikor olyan dologhoz nyúltok, mint ez.. Szánalmas.. ezek a nevenincs szerencsétlen fajzatok, mint ezeke a retkes románok átjönnek és mit csinálnak a szerverrel?
és te csak ennyit mondasz, hogy "jaj sokan voltak" ez fog menni mindig.. előre nem tudtátok? Gondolom még töri érettségin se vagytok túl..
Mindegy, de ha egy játékfejlesztő tönkre akar tenni egy játékot mert unja.. akkor csake lég ránéznie a metin2-re.. mert 5éve csak romlás..
Figyelmeztetés
sértegetés, provokáció
ninnalány
100%-ban támogatom !! Imádok különlegesen kinézni, és így hogy a "hajat" nem lehet.. nagyon idegesít !
Emberek.. nem mindegy ki mire költi a pénzét?
Steamen ugyan úgy te is megveszed a többi játékot + sörre-cigire elherdálod..
Valakinek ez a játék a hobbija.. Én focizok aktívan nekem az a hobbim és amikor megveszem a legújabb cipőt, mert az tetszik? vagy a sporthoz a megfelelő öltözéket amit kell?
ugyan olyan hobbi mindkettő, nem értem ezt az egészet, hogy " Mert ő sézik ".
Még azt se lehet mondani, hogy xy megteheti xy meg nem.
Mert ha havi 10k-t is szánsz a játékra 30% sé eventkor, azt ha megnézed a valóéletben is elherdálod, amikor bemész egy boltba és megkívánsz egy olyan dolgot, amit apapírkádra nem írtál fel ( csoki, chips) vagy akár pia-cigi.
2. Gondolj bele Fifázni akarsz.. elsőnek vegyél [ PS4-et (100k-ért) + a fifát 20k-ért ] + még nyiss Kártyákat, ami ugyan úgy valós pénzért is tudsz venni és rengetegen veszik is, azokat miért nem bántod?
Ezzel az egésszel csak akkor lenne gond, ha nagy dobra verné, hogy SÉ-zik meg veri magát, de Ivaylo szerintem pont nem ilyen.
Én nem örülnék ha felhasználó függő lenne. Akárki kereskedni akarna vele nem tudna így nem lenne értéke szerintem
UI: Testvér szerverre való tárgy kereskedelem legális ugye? PL: Continnum-ról szeretnék Genesisre, márpedig csak akkor ha ez Legális. (Bocsi, h itt kérdem meg, de nem találtam ahova kellene)
Sokkal jobb lenne számomra Genesis, rengeteg ember + Ares-ék // Itt meg csak kihaltság és minden rossz !
Figyelmeztetés! Kissbb
Ugye vannak nyeremények 1. Méreg+9 60ák nem? meg a többi és olyan mérget eladsz 999 wonért, azt fekete piacon eladod a wont.., ezért csinálják a többiek is
Milyen aura öltözéket? vagy én vagyok lemaradva?:D
csicska sisko lebukott xd
Figyelmeztetés
sértegetés, provokáció
ninnalány
Solo belépőre van szükség kész
Mint privát szerveren.. Komolyan mondom néha a GF úgy le van maradva, hogy egy privát 100x jobb és élvezetesebb
Fincs annyit sírsz és sírsz.. nem értem miért vagy még itt -.-"
Ha nekem ennyi rínyálásom lenne egy game felé rég otthagytam volna..
Te nem tudod kiszedni a beleölt pénzed? és azért rinyálsz éjjel nappal?
hagyj itt mindent aztán menj ahova akarsz.. unalmas, h mindenhol ott van az a nyavalygós léted..
Figyelmeztetés
off
ninnalány
Azért a szokásos Zokni ütés + mikulás feeling el is veszett Pedig vártam
Kedvenc eventem egyike volt.. Gondolom a 4 óra alatt egy kék megbűvölő kb ha 2 esik majd...-.-"
Nekem már kezd elmenni a kedvem az egésztől...
Itt már csak azok játszanak nagyrészt akik rengeteg pénzt öltek bele...
35-s testi karakter Német szerón. 8K-t csap 105-sre átható+kritt ütéssel. Tehát fekszik 4 ütésből
55-s ninja (nézz csak német youtube metin videóst) Kun pl: Kianit +9eket rak 55-s saját cuccaiba.. és nézd meg pl: az íjért kifizetett 450 wont xd
Régen cucc-feszült cuccnek ezért voltak kiegyenlített pvp-k, most viszont csak az alkimía...
Nem lehet rendes pvp-t tartani sem.. mivel ott a Zafir alki.. mindenkinek úgy forog amilyen szerencséje van..
lehet valaki top1 testi, mert beforgott neki a d.wari mitíkus.., de ott az ellenfele akinek 3 támadós a zafirja..
Itt már kaszt kaszt elleni pvpéket nem lehet folytatni..és értelme sincs..
Mindennek az alapja az alkímia. Ugye most már olcsóak a Kíváló alkik, mert mindenki a misztikusra megy. ( Fekete piacon 350ft / 1 won szinte már ingyen adják a szádba ( anno 2014-ben 1500ft is volt 1 won) és ha valaki játékra akar költeni belerak 100k ft-t és szereti is a kiskarit azzal már aprítani lehet.
Így egy 28-as farkas simán elverheti a 91-es sámid, mert látszik, h nem költöttél rá FT-t, gyengék a cuccok a deffek az alkijaid.
egy 35-s mentával egy 105-s full alkival 1 skillből is kilehet fektetni.
Én is imádok kicsi lenni és kicsin elverni a nagyok száját
Itt mindennek az alapja a ráköltött FT és az alki
(Van fent sok videó amikor egy lvl 18-as P áthatós menta 100k-t krittel )
Az csak a te szegénységi bizonyítványod, hogy egy 28-as lever XD
Másfelől nézve : Itt a játékban 2019-ben csak 1 dolog számít már az alkímia.. arra alapul minden erő.., ha nincs *** vagy, ha van fullos akkor a legjobb vagy..
Már nincs értelme a fullos cuccoknak sem.. itt már csak az Alki van.. ami elég idegesítő és szánalmas.., régen minden jobb volt, ezért nem vagyok már itt, csak olvasok
Régen egy pvpé-ről az döntött, hogy bebuggol-e az imunn vagy sem, 30% deffed van vagy 40% stb.. most ha van egy bunyó is pl: 5v5 odajön egy mitíkus full alkimíás egyből hal mind a 10 2 skillből.., sok értelme van:D
Németen azért vannak ilyen jó bunyók, mert ott mindenki már full mítikusba van, így kiegyenlítődnek az erőviszonyok:D
Figyelmezetetés
trágár tartalom
ninnalány
IronLife átverős hülyegyerek ( 95-s kék sura )
Szóbelii figyelmeztetés: hozzászólás vadászat st666
A témát te magad nyitottad, felesleges többször leírnod ugyanazt. Köszi. st666
Nagyon szépen köszönöm:) Azóta folyamat kapom privátban az üzeneteket, hogy hány embernél volt már a karakter.
fullos a gyerek.. erre 200 millával átver?.. ekkora szánalmat-.-"
Nem érdekel írtam már support + már kaptam képeket facen, hogy alapból az a karakter vett karakter úgy, hogy remélem elnyeri a büntetését:D
200 milláért karakter kockáztatni csak gratulálni tudok neki
Sziasztok!
Csak szeretnék mindenkit értesíteni, hogy 95-s kék sura karakter IronLife egy átverős hülyegyerek...,
Mondta, hogy belerakja 100 misiért a vadkanomba a Mannyt.. erre lelépett a vadkannal + a 100 millával is-.-"
IronLife .. csak gratulálni tudok, hogy 200m értékért 95-n ezt csinálod -.-" szánalmas
Téma címét módosítottam. Dreamy