Posts by ZEN0X

Spoiler, most már hiába várunk az update ra, tudjuk mi lesz :(

Főleg a rendkivüli karbantartás tuti ott lesz...

Sziasztok!

"A klienst nem sikerült megnyitni. Kérjük, nyisd meg újra a játék-indítót, és jelentkezz be!"

Volt még ez az error pár hete mikor senkit nem engedtek belépni és pár óra alatt gyorsan kijavitották de már egy jó ideje megjelent megírt néha néha.

Most peddig mindig MINDEN ch váltásnál csinálja és néha ha mindent újra is inditok a GF kliensnél meg javitást is adok és akkor is egyböl beadja.

Úgy lehet érteni hogy már kár kiadni valamit erre a játékra ha tényleg ennyire nem akarják többet hogy játszodjunk. Mindig új gond, új error...a játékosok elfáradnak már a sok szenvedéstöl csak hogy probáljanak játszani valamit.

Nekem is történik nagyon gyakran ez a bug. De észre vettem hogy csak akkor ha pl portolás előtt jártam az alkimista boltjánál vagy a vegyesnél és utánna portoltam gyűrűvel vagy esetleg a sima portosnál ( persze miután le járt az a 10mp is).
    Remélem ez segít és tovább tudjátok adni a GF nek.

Igen én is jártam új a tegnapi frissités óta, mutatja hogy repül a nyíl de nem arra repül ahol a boss van hanem más írányba és persze a bosst nem sebzi .

Sziasztok. Sajna ez a 3-10% amit levesznek mindig amikor eladunk valamit yangban a boltunkbol mutatta nekünk hogy büntetve lesz az összes játékos azért mert sok a yang a szerveren? Nem korek főleg mikor nem a mi hibánk hogy annyi éven át a GF megengedte ezt a észnélküli DC meg most erdő yangfarmolást...

Az a 150-200 bolt ami kint szokott lenni kék map1en azért nem férne el abba a "védett zonába" a körbe ... nem lehetne már sétálni a boltok közt hogy nézd meg miket adnak el...

De viszont meg lehetne állitani ezt a bolt ölés hülyeséget ha az a 2-3 játékos aki ezt csinálja minden éjjel bant kap .

Vagy még egy opció az lenne hogy boltokat ne tudja már támadni semmi mob/játékos de ezt már a GF nek kell kérni.

Jó reggelt mindenki, ez akkor bug vagy valami? tippeltem hogy 24órát kell várni amíg újra engedje de már le van járva a 24óra sok karimnak és akkor sem engedi...

Szerintem egy megoldás lenne szavazni hogy legyen egy másik CoMa mert látszik hogy nem jó írányba megy a szerverünk...

Lake nak igazat adok, igen a CoMa tol függ sokminden mint a CH téma is de látom itt nem mozog semmi.

MaxRojale vagy akár HalfOp ahogy láttam mindig komunikálnak a játékosokkal forum vagy a discordon is...

Én biztos vagyok hogy ha egy vagy a másik át tudja venni a szerverünket sokkal jobb lesz és nem számit ha nem beszélnek magyarul, angolul írkálunk velük mert azt már mindenki érti.

A káosz köves eventről az információ lengyel nyelven nyomják a képenkbe játékban mit sem érdekelve egy team tagot sem.

De azért ha valaki angolul megszólal fórumon már hőbörögtök...ugye???

Látod, elég rossz írányba megy a szerverünk :)

Én biztos vagyok hogy eröl a döntésröl tudott már valamit a stuff de gondolom hogy ott senkit nem érdekel mennyit fognak szenvedni a játékosok ... nem lehet beszólni a GF nek hogy rossz a döntés? Nem emlékszik senki mi volt a másik összevonásnál mikor 3 szerverböl lett egy és az 3 ch al?

Ha ennyire drága a host az extra ch nak akkor kell egy összevonás egy nagyobb szerverrel ahol több a ch és nem kell fizetni semmit a magyarok miatt...

Kb 1éve is csinálták ezt a hülyeséget...bíztak benne hogy most annyi játékos abba hagyta hogy már nem kell 6 ch? Ahogy én vettem észre sokkal többen lettünk mostanában...

Vicces hogy mindenki csak immunisrol beszél mikor az öltözékröl van szó :)) de nem gondol senki arra hogy lehet más cuccot is bele rakni a pajzson kivül, én összintén tennék egy smaragd fülest legyen +1 erő meg ÁK ...

de mindenki csak bla bla immunis fel immunis le :)) igen meg éri pajzsot tenni ha rendes pajzsba bele megy valami szép opt és nem akarod elforgatni de azért ha a nép annyira kéri az öltözéket a tárgy piacra (csak SÉ vel) nem kell "a medvével tartani" és mondani hogy nem éri meg úgy berakni megint...

Én is támogatom, tényleg nem éri meg farmolni azt a festéket mivel 20% esély az igazábol semmi de ha megint tárgy piacra kerül akkor biztos nagyon sokan meg is fogják venni mert most tudják hogy mire képes és végre fejleszteni is lehet ...

Ezek teljesen betegek, csak ennyit tudok mondani. Tönkre tették a PvP-t, most következik a PvM teljes szétroncsolása. Növeljük karácsonykor a gyűlöletet, viszályt, irigységet és lihegjünk a 60 ÁK-s fegyverért.

Szerintem hiába lesz egy olyan fegyó a szeron és még 2-3 60áks méregkard nem annyira veszélyes (piac szempontbol) de vicces lenne hogy a fő nyeremény fegyver ne legyen átadható :))

Az elvarázsolt erdőben felvehető küldetés meghibásodott. Van, hogy nem fogadja el az egyik uralkodót, miután megöltem. (Igen, a küldetésre mindig visszakattintok és felveszem..)

Igen itt is néha szokott lenni a bug de már több mint egy éve láttuk.