24% villám ereje van. Valakitől azt az infót kaptam, hogy 30%-nál már észrevehető a különbség. Egyébként hazudtam, 150-200-al több lett a sebzésem, ez elsőre nem tűnt fel mert sokkal többre számítottam. Egyébként +3-mas villám talim van, de rá kell mennem a villámra fegyverbe is.
Posts by Tarajos
-
-
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyre nyitottam-e a témát, remélem ,hogy igen. Csináltam egy mitikus kiváló gránátot, gondoltam én kis naív, hogy bariba én leszek a császár, azonban egy kis hiba csúszott a számítasaimban. Miután felszereltem, meglepődtem, hogy ugyanannyi a sebzésem, mint a matt gránátommal. Nos az egyik 9% villám erejét ad a másik pedig 19%-ot. Másnak is előfordult hasonló és hiba ez egyáltalán? Ha nem akkor köszönöm, hogy 150 wont kidobhattam a semmire.
Áthelyeztem. Dreamy
-
A mai napon kiment a fokozásom M1-re,innen már hasítok

-
Részt vettem
-
Részt vettem
-
Részt vettem
-
Aranyo Nagyon aranyos
-
Go-pae. Mennyit szívtam anno a küldivel.
-
Gránát nem az alki,hanem a kohó
-
Nemere bár még nem voltam nála.
-
Sziasztok.Ezúttal nagyszintű ékszereket húzok több-kevesebb sikerrel .
-
Engem akkor dobál le folyamatosan ha mamuton lóskillezek .Eddig nem csinálta.
-
Képzeld el, hogy megveszed az utolsó jégkrémet egy adott fajtából, ami történetesen épp a mögötted álló boxoló kedvence. Ő sem fog lepofozni és kitekerni a fagyit a kezedből, hogy márpedig ő megteheti mert erősebb nálad és neki ez kell, jár.. X D Egy játékban is lehetne tartani a morális normákat. Hiú ábránd, tudom. : )
És megint csak mondom, nem azzal van bajom, hogy ő is elkezdi ütni, hanem hogy leblokkol a loot-ról amit a valóságban jobb helyen is lopásnak nevezünk. Kár, hogy erre nincsenek szankciók.
Az a különbség, hogy a való életben ezt a törvény bünteti, itt pedig a játék része. Valaki pedig nem szereti a PvM részét,inkább a PvP-re hajlik, ezt el kell fogadni. Ha már a jégkrémes példát felhoztad,a való életben is lehet,hogy te a csokis jégrémet szereted, én pedig a vaniliásat. De attól, hogy én a vaniliás jégrémet szeretem, te nem mondhatod, hogy szankcionáljanak ezért, mert akkor is a csokis a jobb és azt kell ennem. Emlékszem még a 2010-11-es évekre, számtalan embernek volt aggro karaktere. Az elején mindenki nyivákolt, hogy milyen dolog az, hogy leütik a kőröl és nem tud érvényesülni. Aztán látták az emberek, hogy ennek semmi értelme vagy beletörődnek vagy felveszik a kesztyűt. Sokan fel is vették a kesztyűt, beszereztek pár PvP cuccot és az évek során meg is szűnt ez a farm 1-2 kivétellel. Neked is ezt javaslom vagy a beletörődést. A döntés a tied.

-
Én nem szoktam ilyet csinálni,de azt is megértem aki több 100 wont kiszór PvP cuccokra és valamilyen szinten profitálni akar belőle.Mivel a sima PVP illetve céh war halott ,ezért csak így tud érvényesülni.Csinálj te is PvP cuccot és nem fog lecsapni.
-
Sajnos nem fogja betenni a GF, maximum arra lehetne esély, hogy valamilyen ládából nyitható legyen.
-
Amióta 3 ch van annyira lépek fel hogy kiüssem a főkarival a szilánkot , de van hogy annyira sem. Remélem mihamarabb lessu velünk valami.
Én már meg sem próbálkozom vele.Olvasni járok csak fel gyakorlatilag.
-
-
Múltkor is jól sikerült nekik végül is,mire visszarakták a 6 CH-t abbahagyta több tucat játékos.Hajrá, így fog kihalni a magyar Metin.
-
Ez a cég direkt saját maga alatt vágja a fát? Inkább nem írok semmit, mert örökre tiltanának innen..
-
Sziasztok,itt az első mixtape videóm,benne hidra nyitással és főként alkímiával.