bapawavofec,bekazuwukol Magyar szerver,ch2 yongbi sivatag,822.963 koordi.Most jelenleg.Tessék
Posts by pontaz2
-
-
Én kérek elnézést,azt hittem 1 gm legalább van,ha nem is 0-24-órában,de legalább váltásban,állandó részvétellel.Mellesleg megjegyezve,hívásban ch-ban,map névvel,kordinátával,írtam,kifejezetten a GM részére,hangoztatva,miről van szó.De inkább hagyjuk.
Mod megjegyzés:
ha ott tudtad, ide is úgy kellett volna

A további postolást mellőzd kérlek, nem kibeszélő téma ez.
A csapat listát megtekintheted itt: https://board.hu.metin2.gameforge.com/wcf/index.php?team/ , amiből az is kiderül, hogy gm csak 1 van.

Dreamy
-
Üdv!Ch 2 sivatagban már lassan 2 órája harcolunk egy hacker ellen,aki távolból öli a mobokat,ütés nélkül,újraéledéskor feltűnik,eltűnik,átrepül egy másik helyre,és hiába öljük le,újraéled,valamint hiába próbálom felhívni bárki figyelmét,csúnya beszéddel,nem readál.Hol vannak ilyenkor a GM-ek,a team tagok,akik lezárják a postokat,ha bármi csúnya beszéd történik,de válaszolni akkor sem tudnak?
-
Idézet: "
A bosszúságot megérti bárki, de attól a trágár és közönséges beszéd nem helyénvaló.
Trágár és közönséges tartalom törölve. Figyelmeztetve. Dreamy"
Az helyénvaló,hogy a feltett kérdésre,semmilyen választ nem kap az ember?Semmilyen segítséget nem kap?Te mit szólnál,ha a boltban semmilyen segítséget nem kapnál,csak felszólítanának hogy fizess vagy távozz?Mert a metin2 egy bolt,és mi vagyunk a vevők.És mi marad a trágárságon kívül,ha semmit sem kap az ember?Vagy fizessünk a válaszokért is,ne csak a SÉ-ért?
Áthelyeztem. Figyelmeztetés! Dreamy
-
Megkérdezhetem,hogy az sms SÉ-töltés hibáját,milyen jogon zártátok bármilyen válasz nélkül?Mi ez,cenzúra?Amiről nem tudunk,nem fáj?Sokan szeretnének ezen a módon tölteni.Esetleg diszkrimináció,mert nekik nincs bankkártyájuk?Reggel óta nyitott kérdés volt,még arra sem foghatjátok,hogy eldurvult a téma.Tehát?
Áthelyeztem. Figyelmeztetés! Dreamy
Ha egy téma zárásra kerül, az nem azt jelenti, hogy akkor bárhova irkálhatsz azzal kapcsolatban.Semmiféle cenzúra nincsen, de a trágár és közönséges megnyilvánulásaid adtak okot arra, hogy a téma zárásra kerüljön.
Akinek a feladata, zárva is látja, a játékostársaid pedig a jelzést megtették a jegyrendszerben is.
Ha a témát olvastad volna, és nem csak a dühtől fűtve trágárkodsz, leírták, hogy volt akinek hozzád hasonlóan, a bankkártyás töltés sem ment.
A téma pedig tegnap óta megvan, nem reggel óta.
Az illetékesek meg bizonyára majd reagálnak (akár a bezárt témába is), ha információjuk lesz. -
Naná!Ha kell,segítek belenyomni a fejüket a tiédbe is!Mi a ***** üzletpolitika ez,ahol jelentik hogy nem tudnak fizetni,de magas ívben ***** a vevőt?
Trágár tartalom törölve. Figyelmeztetés!
Témát zártam. Dreamy
-
Határozottan *****.Pedig mivel valamiért nem sikerült a bankkártyás töltés,mondom akkor töltök sms-el annyit,hogy megvegyem azt az aura *****,ami jelen helyzetben dupla annyi pénzt jelentene a GF számlájára,de ha nem,hát nem.Csókoljátok meg a *****,minden emberével egyetemben,akit válaszra sem méltattok!
A bosszúságot megérti bárki, de attól a trágár és közönséges beszéd nem helyénvaló.
Trágár és közönséges tartalom törölve. Figyelmeztetve. Dreamy
-
Ez engem is érdekelne,mert nálam sem indul a játék,ugyanígy.
-
Amúgy volt még bárki,aki a horgászhacket alkalmazva,milliomos,sőt milliárdos lett belőle,az utóbbi években?Eltekintve most a horgász eventektől,és csak a sima horgászatot nézve?Mert halat jóformán nem is igen látni piacon,amit látni,az sem üti meg árban a 100k-t sem.Kagyló?Leginkább eltűnik,vagy kődarab van benne.Hajfesték dömping sincs a piacon,legalább is én nem látom.Szimbólum,kesztyű?Vagy ez most miért volt ennyire fontos,hogy egy működő,aránylag kedvelt unaloműzést,átreformáljanak egy idegbeteg kattingatássá?Csak azért kérdezem,mert sokak ezt pozitívumnak írják,de én nem látom,mit nyert ezzel a GF.
-
Szerintem mindazon emberek,akik eddig ide írtak,nagyra értékelnének egy teamtag hozzászólást is,hogy esetleg várható -e bármiféle megoldás,azon kívül,hogy ha valaki játszani akar,kapcsolja ki a vírusírtóját,vagy ha több klienset akar megnyitni,vegyen új gépet.Esetleg valaki?
-
26001 hiba,detto.Nem értem,minek kell itt erőlködni,"jobbnáll-jobb" bughalmazos,játékkedv elvevő,játékosok elüldözését megcélzó újításokkal,frissítésekkel,hibásan működő beépülő programokkal,zárjátok be az egészet,úgyis az lesz az eredmény,annak amit az utóbbi pár évben a GF művel.Tényleg vicces,cheatblocker,horgász captcha,de az autóvadászatos feketepiaci yangkereskedés az oké,mert segíti a játékot.Nem baj,lényeg legyen bevétel,többi nem számít.
-
Két kérdés a születésnapi buli,"Főszörny,alias Árnyékharcos kaszálással" kapcsolatban.Egyrész a napi nyeremények az előző főszörny kaszálástól indultak,személy szerint nekem a tegnapi első árnyékharcos leverése,a 7 napot nyitotta ki.Másrészt éjfél után nem igazán láttuk,hogy spawnolt volna újabb boss,pedig 1 órát vártuk,minden ch-n karival,hogy lássuk a kiírását.A kérdés annyi,ezek tervezett dolgok,vagy csak a véletlen műve?Köszi az esetleges választ!
-
Túlgondoltátok.Én semmi másra nem szántam,mint arra,amit fent is leírtam.Valaki üt egy jó ÁK-s cuccot,és mi megy bele 1-2 vérzés,vagy mérgezés.Teljesen mindegy,hogy a többi opt jó vagy rossz,a vérzést kitörli,ott marad a kötőjel,és kész.A forgató pedig úgy távolítaná ezt el,ahogy szokta.Minden optot átforgatva.Tehát nem lennének full cuccok.Hogy ezen kívül,ki mire használná,az már az ő dolga.Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
-
Az mit takar,hogy a raktár jelszót 90 naponta meg "KELL" változtatni?És ha valaki több hónapig nem tud feljönni,akkor mi történik pontosan?
-
- Javaslat címe:Sé-s opt törlő
- Javaslat lényege:Egy kiválasztott opt törlése az adott tárgyból
- A javaslat részletes kifejtése:A saját illetve mások tapasztalataiból kiindulva,úgy gondolom,ha megvalósítható,nem ártana egy opt törlő a játékból.Mikor pár éves barlangban való ütés után,végre esik valami 40-50ák-s cucc,felhúzza az ember nagy nehezen valameddig,de optot nem mer belerakni,mert ha vérzés vagy mérgezés kerül bele,ugye mehet a kukába,bossozni,vagy sárkányozni nem éppen ideális vele.Az elgondolásom annyi,hogy lenne egy opt törlő,amivel egy választott optot lehetne törölni egy adott tárgyból.De hogy ez ne legyen túlzottan kihasználva,mintegy forgatóként,valamint az esetlegesen eladott tárgyban,a leendő tulajdonosa is lássa,hogy mire számíthat,a törölt opt helyére,egy piros kötőjel /-/ kerülhetne,amit csak egy forgatóval lehetne eltávolítani belőle,valamint újra optot rakni bele.Így a játékosok is jól járnának,mert beoptolhatnák a féltve őrzött cuccaikat,és a GF is jól járna,mert egyrészt fogyna az opt törlő,másrészt,ha valaki változtatni akarna a cuccon,fogyna a forgató,illetve egy újabb optoló,vagy márvány.Ez csak az én elgondolásom,bármiféle kritikát,javaslatot,véleményt köszönök!
-
Támogatom!Bár szerintem ez sima üzletpolitika,ha fejlődni akarsz,és nincs átadható gyűrűd,vedd meg a SÉ-s gyűrűt mellé címszóval.
-
Nyugodjék békében a peted.Nyugi,itt sem indul,ha egyáltalán befejezték már.
Hatodszori próbálkozásra,és negyed óra várakozással,végül nekem letöltött,és sikerült belépni.
Postokat összevontam. Dreamy
-
Tuti befejezték a frissítést?Elég gyanúsan befagy az egész,még letöltésnél 0%-nál.Ennyire el******* azért durva lenne
Figyelmeztetés! Dreamy
-
Nekem segített az újratelepítés,köszönöm szépen a segítséget!
-
Köszönöm az áthelyezést!Látom másnak is van ilyen gondja.Reméljük,ha már új postba került,nem tűnik el a süllyesztőben,és tudnak rá valami okosságot.