A fióknak legalább 180 napja élnie kell, hogy láthasd. Amennyire tudom.
Posts by Balizs1
-
-
A Metin2 összes korszakában játszottam már, tehát tudok adni egy elég jó, összefogó véleményt.
Bármilyen eventet veszel, ami létezett 10 éve és most is jelen van, le lett butítva. (Húsvét, valentin napi event)
Gondolkodás nélkül elmondható, hogy az utóbbi időben nagyon a pénztárcádon akarnak lógni.
Ahhoz, hogy fent tudd tartani magad F2P játékosként, nagyon okosan kell játszanod és jó helyre kell nyúlnod, nem lehetetlen, de nem is könnyű.
Ugyan sok rendszert és funkciót adtak hozzá a játékhoz, azonban ezek 90%-a nagy szintű játékosokra összpontosít, ha most kezded, sokat nem fogsz tapasztalni belőle. Bár az új kezdőcuccok miatt gyorsabban fogsz nőni.
Mennyire vannak kiegyensúlyozva a kasztok? Sajnos annyira, amennyire a piaci érdek megkívánja. Miután sokan beleugrottak a farkasba, nerfelték, ezek után a ninját erősítették, abba ugrottak sokan, a sámánt pedig nagyon lerogyasztották, ezzel kényszerítve őket is, hogy kezdjenek valami mást, de ezeket a példákat napestig lehetne sorolni.
Az ördög katakombája egy jó példa, nem arról szól, hogy üss ész nélkül, hanem egy kis taktika és ész is kell hozzá. Ez az, ami az utóbbi runokból hiányzik.
A runokat továbbra is mindenki egyedül csinálja, amiért maguk a fejlesztők a hibásak.
Ezzel a sok csidi csudi rendszerrel az elméleti maximumot erőben kilóméterekkel túllőtték, ami lehetővé tette az ún "szörnyszülött" karik létrejöttét.
Ha a legerősebb kari sem tudna egyedül befejezni egy runt, akkor rá lenne kötelezve a csapatjátékra.
Ez lett volna a lényeg mindig is, tartalmat hozzáadni a játékhoz, nem még 3 erősítő bónuszt.
Nagy szintűként kb minden egyes runt végig lehet zongorázni 3 óra alatt, aztán nem marad semmi TARTALOM. Csinálhatod újra és farmolhatsz több 1000 wont további 3% erőért.
Ha nosztalgiázni akarsz és körbenézni, megéri játszani, ha hosszútávú terveid vannak, akkor riasszon el a súlyosan csökkenő játékosbázis.
A játékosszám már a 2-3 évvel ezelőtti szintet sem üti meg és köszönő viszonyban sincs a 10 évvel ezelőtti helyzethez.
-
Ha egy újabb egyhelyben állva ütögetős run, akkor nem dobok majd hátast tőle.
A zodi után leállt a tudomány.
-
Minden ilyen mendemonda haszontalan. Le kell okézni és lesz ami lesz, szerencsén alapul, nem hókuszpókuszon.
-
Lesújtó volt látni ezt a kis videót a Battle Royale módról.
Kezdve azzal, hogy a térkép egy átszínezett Yongbi-sivatag, a közepére hányva egy 110-es mappal.
A másik dolog, ami kitörte a monitorom kijelzőjét, az a map dizájn.
Bal oldalon láthatjuk a Metin2 megoldását, ami egy négyzet alakú mapot jelent megfűszerezve 2 paintben rajzolt körrel. A jobb oldalon egy picit szofisztikáltabb megoldás.
2020-ban ezzel kijönni... Látszik, hogy map fronton nem nagyon vannak a helyzet magaslatán. (Elég egy pillantást vetni a piac mapra is. Semmi környezeti elem, csak egy betonkocka.)
Edit:
"- Battle Royale jegy - 49 SJ
- Végtelen kitartás - 19 SÉ"
Tehát a belépés egy ponton túl nem lesz ingyenes, ráadásul még előnyt is lehet pénzért venni, ami szembe megy a Battle Royale koncepciójával, ahol az ügyességen lenne a hangsúly. G-u-sz-t-u-s-t-a-l-a-n.
-
Évek óta ez a kikötés Praxina.
-
Más játékokban 15+ éve működő, ingyenes rendszert 2020-ban eladnak pénzért.
Hűen tükrözi a cég üzletpolitikáját, undorító.
-
Ezt én is megfigyeltem, ha a teleportálás közben hozzáérsz a bal ALT-hoz, megtörténik.
-
https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=hu <--Itt tudod jelezni.
Megvagy 35-ös szintű? Ez is egy követelmény.
-
Sziasztok.
Semmi nem érint a verzióval kapcsolatban, de a céhtelkekkel kapcsolatos változtatások igenis szemet szúrtak. Köszönöm, hogy felhívták erre a figyelmem Discordon.
Nem játszom a játékkal, de van egy céhtelkem, amit 2018 Decemberében építettem, pénzt és időt nem sajnálva.
Az építkezés 3 napig tartott annak érdekében, hogy minden elem pontosan a helyére kerüljön. 3 nap nonstop építkezés, 3 kliens futtatása egy időben, hogy referenciapontoknak használjam az extra karikat.
A következő sor a drága céhtársaimnak 2018-ból: Emlékeztek, amikor beszámoltam róla, hogy csináltam egy telket, és kicsúszott a számon, hogy marha sokat költöttem rá, de nem akartam elmondani mennyit, mert őrültnek hittetek volna?
Nos, a telek megépítése 16 wonba került.Azért írom ezt le, mert nem tudom sokáig fedezni az 5 milla/napos díjat sem.
Szerintem abszolút jogtalan a régi céhtelkeket így büntetni, egyébként a majdnem 2 év alatt kevesebb mint 100 millát hozott, ez 20 napnyi díjra lenne elég...
Itt egy kép a telekről, ami hamarosan el fog tűnni:
Mondanom sem kell, hogy ez az újítás eléggé felbosszantott.
-
Helló, hivatalosan létezik, nem mendemonda. Bár én még képen sem láttam.

-
Hé, te ott! Igen, te! A csaló csapat <3 téged! x)
Talán itt is erről van szó.
Figyelmeztetés! Kissbb
-
1. Szárnyas fejvadász, a régi és az új is.
-
A GF alkalmazottai, mikor a játékosok visszajelzéseit olvassák az update után:
-
3. Én nem tudok rájönni mire gondol.

-
1. Minden oké.
Rég voltam itt. -
4. Helló fórumozók, mizu veletek?
-
Szia, bármilyen alkiból készíthető idő-elixír. Minnél magasabb osztályú, annál nagyobb százalékú elixírt kaphatsz.
A felszerelt alkidat nem kell levenned a töltéshez. Az a módi, hogy a fogót ráhúzod pár nyers alkira és abból töltögeted a felszereltet.
Kb 35 nyersből egy teljesen lemerült szett is feltölthető.
-
-
Egy jó tanács: az 1. évad 1. részét ne nézzétek meg

Meg lehet nézni, mert érdekes az üzenete, csak nem érdemes azzal kezdeni, mert a végén még azt hiheti az ember, hogy az egész sorozat ilyen.