Posts by Chron

"Hashteg" Spiro . Nagy nehezen kielemezve az irományodat(egyik üti a másikat) . A posztom pont ide, ebben a témában íródott nézd vissza melyik témánál vagyunk elsőnek .És a tied? Nem lehet felhasználni játékbeli cuccokat" De fel lehet . Ahogy téged is fel lehet használni vergődő játékosnak , ahogy meg is írtad . Jó kikapcsolódás ez a vergődés, sérült játékélmény és a megalázás (taps,így kell). Nem a témánál jársz , hanem egy önsajnálatnál . Irigy ember vagy azokra az emberekre akik tesznek valamit (mentik a menthetőt ), hogy ne abban a helyzetben legyenek mint te.Lásd ,felette mondat ha elfelejtenéd(mivé). Így válsz vergödő tehetetlenné .
    Én nem háttal ülök a moziban . És a film is lecsengett. ;)
    Utóírat: Ne csak nézz ,láss is .És többször olvass el valamit , hogy felfogd. Nehéz lehet.
    További szőrszálhasogató , számomra jelentéktelen emberekkel nem szeretnék itt egy kihaló játékon civakodni :)

Figyelmeztetés st666

Személyes vélemény plusz life story . 2009 -ben kezdtem itt (pegazus) kb mikor megnyílt nem tuti a 2009 ,de rég volt .Aztán elmentem pvp szerverekre majd megint itt , mert azokat bezárták vagy meguntam.Nem kezdek el nosztalgiázni bla,bla . Sok munkám, van / volt benne de ez már csak a lehúzásról szól. Örülök neki , hogy legalább el lehet adni valamit valós pénzben is .Bár előbb léptem volna le dupla pénzzel mint most. És ez csak egyre kevesebb lesz. Nehéz ,ennyi év után letenni , de ennek a játéknak (HUN,MT2) nincs jövője,az látszik az árakon ,közösségen mindenhol(kevés). Nem arról van szó , hogy ki szorul rá, ki nem de 300K-t ígyis ki tudtam venni belőle.
    Ha valaki meg ennyit lehúzna a wc-n mert gőgös meg hiú bevallani,hogy a végét járja, hajrá . Én nem ...Azon vagyok , hogy kivegyem egy részét amit beletettem. Itt nincs GF kár" nekünk van . Nem megyek át Spartacusba de , azt tudom ajánlani mindenkinek aki él is vele vegyen ki belőle amit tud mert aztán késő lesz. Nem lesz kinek eladni sem.
    Utóirat : Képemet ne nézd, már eladtam a tárgyakat.
    Ja és amúgy a bann sem érdekel őszinte voltam :)

Szia , próbáld meg ezt is .
    Aki szeretne több kliensel játszani egyszerre ( normál helyett)
    - Töltsd le a Steam-et
    - Ahova letöltötted keresd meg a Steam- mappát (helyi lemez ,programfájlok stb )
    - Steam mappán belül steamapps mappa
    -steamapps mappán belül common mappa"
    -common mappán belül Metin2 mappa
    -Metin2 mappán belül metin2client (27,7MB) indítsd el . És van játék!!! ( Reméljük ) :P

- tudod mire való ? - Igen ,tök jó dolognak tartottam játék elkezdésekor 2009, pegazus . Számos jó emlékem fűzödik hozzá akkori bajtársaimmal :)
    -használtad-e már valaha : elég sokszor , klassz dolognak tartottuk , hogy van ilyen a játékban (új volt) nekünk . Csak két ellenfél összezárva mint valami box meccs"
    - jó helyen van e ?- Szerintem egy map 1 -es elhelyezéssel sokkal jobb helye lenne mivel map 2 - területet nem igazán használják már a játékosok így aztán azt sem tudja valaki , hogy létezik.
    -a benn töltött idő- szerintem elégséges , de az sem lenne rossz ha a harc alatt mi válaszhatnánk ki az időt. pl - rendszer megkérdezi szeretnél e még bennt maradni akivel harcoltál stb.
    - párhuzamos harcok - igen , mindig írtuk a másiknak (akik harcolnak ) hajrá , miközben bent harcoltunk és várni kellet ,hogy elkezdődjön a következő kör.
    - nézni is lehet ? - ha valaki akkoriban nagynak számított a szemünkben " mindig megnéztük mit produkál ha valakivel harcol . És tökjó volt nézni , láthatlanban . Mikor írta , hogy minket is néznek a harcon, drukk érzés volt ,és ilyenkor megpróbálta az ember a legtöbbet kihozni belőle.

Bár , szerintem senki nem használja már , mivel más területeken úgyan úgy megoldható a harc....
    Kiváncsi vagyok mit terveznek ezzel kapcsolatban . Bár olyan sosem lesz mint akkor :)

Elég rosszul esne biztos , hogy ha megígéri és nem tartja be a szavát legközelebb nem úgy állnék hozzá segítségért.. Amúgy megpróbálnék olyantól segítséget kérni akiről tudom is hogy segít pl: család , barátok de legfőképpen saját magunkra számíthatunk. Csak előre !

Mit tennél ha van egy jó állásod ,kis főnök is vagy meg minden fizetés is jó ,emberekkel is kijössz de te még többre vágysz. Kimennél e dolgozni külföldre az ismeretlenbe valószínűleg 3x-4x annyi pénzért
    vagy talpalnál továbbra is itthon a biztos jóban ahol 5-10 éven belül vezérigazgató is lehetnél ?