Posts by bartos
-
-
most meg jobb az új patcherrel megnyit 1 klienst majd a game guard vagy mi lelovi kb 10 sec alatt koszi sikerült megint jot alkotni
megkerdezhetem mi a retekkert kellett ezt berakni? -
Es naponta küldjük vagy mehet ömlesztve egy e mail ben is?
-
Hello.
A hozzászólásról, hogy lehet linket készíteni?Áthelyeztem. Dreamy
-
ha nem is lenne több ko akkor lehetne úgy mint a bossok bárhol a pályán akkor a ch valto nem nagy segítség
-
szerintem 5m -10m be próbáld meg
-
200milla korul szoktam látni igy olyan 190 et mondanek
-
ja csak mire vegig nezed map1 en a boltokat addigra bele oszulsz es lehet nem talalod meg azt ami kell vagy csak nagyon dragan ezert szoktam kb hetente egyszer vasarolni
-
a tobb karirol ugyanugy tudna tobbet berakni
-
a cuccok amiket meg nem adtunk el mondjuk 24-48 ora alatt az item shopba kerulne meg johetne uzenet is ha sikeres az eladas legalabb van ahol igy van
-
en az elozo szerveren ahol jatszottam volt ilyen szoval itt is meg lehetne csinalni ott valamiert folyamatosan mentek fel az arak volt olyan dolog ami 4x annyiba kerult az elso 2 evben normalisan mukodott utana kezdett drasztikusan emelkedni
de amugy tamogatom nem kene keresni a boltokban csak a keresobe beirni hogy mi kell
postokat összevontam. dreamy
-
reggel meg ejjel suru de amugy orulok ha 2 metint letudok utni nap kozbe a dt nem igazan ment
szerintem fel megyek 55 re es akkor beszerzek jobb cuccokat most elkezdtem banyaszni 6 ora alatt begyujtottem ugy 8-9 millat azokbol szerintem kijon majd valami -
sziasztok nekem egy olyan gondom lenne hogy eleg regi a gep de az ajanlot konfig meg
cpu intel p4 2.66 ghz
1gb ram
128 mb os vga
40gb hdd
win xp
levettem mindent minimumra de csak feltelepiteni tudja elinditani nem -
a templomba azok a nagy fabeka vezerek aszem azok is 4 es szintuek dt elott
-
igen erre en is gondoltam hogy ertelme lenne csak azt valahogy mintha nehezebb lenne talalni. Ja meg ez a hf lada farm hogy megy arra jo lenne 55 on?
-
sziasztok. Van egy 44 es wp es metineket utnek meg esetleg foorkot. M10 es pengem van m8 as felelem 7es vertezes orveny es ujj csapas 1-1 pont 2k tps 34 es 9 es vert kovezve +4 es kovel fms 38 ak +9 koves feherarany fules 7 otszogpajzs 9 es var sisak 7 es tobbi cuccba 4500 tp semmi egyeb.
mit kene javitani hogy ne legyen szenvedos a 45 os metin es normalisan birja a 55 os metint is esetleg a 60 ast.
erdemes lenne 55 re felmenni emiatt vagy jobb 45 on? -
Sziasztok. Lv45 ön milyen farm helyeket mondanátok? m10 es penge m8 as félelem 6 os vértezés övény és ujjcsappás 1-1 pont.
Fms +9 38 ák val és 2 4 es kövvel 2k tps ying yang lemi+9 vár sisak +7 ötszög pajzs +9 fehérarany füles +7
többibe 3x1.5k tp más nincs
10k tp összesen. esettleg érdemes lenne lv 55re felmenni?