Akkor 14% már jónak számít?
Posts by bartos
-
-
Koszi akkor simán csak atlepek. Azért elég gáz ez a sikeresegi arany.
Hogy lehet növelni szintjét a bonusznak?
Illetve az random hogy 1 vagy 8% tesz bele?
-
A céhes exp leadáson kívül van valami más lehetőség?
-
A medál gyűjtéssel nincs gond betettem 40 karit itt az elkoltessel van gond 21 és ceh szint. Akkor jól értem ha átlépek máshova ami eddig jött kuka?
-
Gyüjtottem már 40 medált viszont mire egyedül 21 nyomom a cehem az nagyon sok ido. Ezért a kérdésem az ha összegyűlik 300 medál ebbe a cehben az tudok lépni egy 21 es cehbe hogy elhasznaljam a medalokat?
-
Olyan volt már valakinek hogy indította a metint és aztán leállt kék halállal mikor bejött a játék?
Semmi már rájöttem frissítettem az integrált grafikát és az volt a gond hála az intelnek érte
Postokat összevontam.
Figyelmeztetés! Kissbb
-
En magamnak húztam 2 yin yangot a 2 együtt volt sztem 10 m a fejlesztőket nagy részt kiutottem hozzá viszont szilis lett mind2
-
A cuccokat lehet magadnak is húzni
-
A hf most mobos vagy köves bossos? És ha mobos 35 os wp hol ütson? M9 pengével és M7 felelemmel 40ak s fms 350 def
-
Esett 2 db lélek pergamen. Az jól sejtem hogy a 19.6 os frissítéssel bekerült medalos fegyver bónusz erősítésére van? Nem láttam a leírásban hogy ilyennek kéne esni. Vagy ez az +50% dropp miatt nagyobb az esélyem rá?
-
Az a kicsi áhítat az mi?
Áthelyeztem. Dreamy
-
Az a sok (cet) mit jelent?
* 15:00 - 19:00 (CET): Holdfény kincsesláda
Itt a cet mit jelent? Illetve mobos vagy köves hf lesz?
Postokat összevontam. Dreamy
-
Azzal amúgy hogy ennyi ******* van a gf is rosszul jár mert egyre kevesebben töltenek majd sét töltött egy hetest használta egy napot legközelebb nem fog tölteni lehet abba is hagyja örökre vagy hosszabb időre. Szerintem ezért minimum járna egy kompenzalas hogy az árát visszakapják vagy valami.
Figyelmeztetés! Kissbb
-
Ebbe amúgy igaza van Dalvinnak mindig a boltok miatt pampogtok
-
Wp és én 3 P re gondoltam de a 80as wp M is nehezen ment végig rajta alki nélkül
-
Csak mellékesen azért kellett vegyek egy Intel gépet hogy tudjak játszani alapból amd t vettem volna a Ryzen az utóbbi időben sokkal jobb mint az Intel ami hanyatló félben van. De hogy ne legyen off g3220 Intel hd graphic 4 Gb ram win7 el se indul már a kliens
-
Egy lv 50 es kari képes feljutni egyedül dt be kovacsig?
-
I3-4010u és gt840m
2gb ram win 10 eddig map1-2 voltam csak de mind2 helyen volt
-
-
Lenne pár kérdésem most miért nem megy a szerver? Illetve a rendszeres karbi miért nem éjjel megy? Az oké ha kell valami rendkivüli de lassan több karbi van mint amit amugy megy a szerver.
Egyszerübb lenne lelöni 2 napra és akkor meg lenne csinálva végre.