Posts by betegsraac

Komolyan saját magát szúrja tökön a GF? :DDD Szóval ezért a runért, dropért kellett volna száz meg ezer eurónyi SÉ-ért egy tök nulla szerveren felhúzni, felcuccolni egy kari? Nem is azt mondanám arculköpésnek, hogy berakták Contira is (persze ez is gerinctelen, de sebaj) hanem hogy tényleg ennyi? Ne haragudjatok, de ha ezek után költötök egy forintot is a játékra, akkor meg is érdemlitek a sorsotokat. Nem tudom hogy van még annak a maradék pár száz (talán 1000?) embernek energiája még naponta belépni.

Megpróbálom összeszedni nagyjából mit mond a játékról:

- 5 egyesed, 2 kettesed, 2 hármasod, 1 négyesed és 1 ötösöd van, illetve a király
    - ha egyest találsz 10 pontot kapsz, kettesnél 20-at és így tovább, a király 100-at ér
    - 10 plusz pontot lehet kapni, ha jól értettem akkor, ha egy sorba kirakod az 1,2,3,4,5-t
    - csak alacsonyabb lapokat kaphatsz el: az egyes az egyest kapja el, a kettes az egyest és a kettest és így tovább
    - ha elkapsz egy alacsonyabb lapot megkapod a pontot és megtartod az "ütőkártyát". Tehát, kettessel találsz egy egyest kapsz 10 pontot és megmarad a kettes ütőlapod, nem veszik el
    - ha például kettessel kettest kapsz el megkapod a pontot (szerintem), de az ütőkártya elvész, tehát a cél, hogy egy kártyával minél több kártyát kapj el
    - az ötös máshogy működik: látni fogtok koponyákat akörül a lap körül, ahová kattintottatok. Ez azt jelenti, hogy a koponyás zónákban valahol egy ötös leledzik. Tehát a cél, hogy gyorsan megtaláld az ötöst, mivel csak egy ötösöd van. Ha egy ötöst egy másik ötös mellé raksz akkor elvész a lap. Na ez az a rész, ami nem tiszta nekem, hogy ez pontosan mi is. Szerintem az lehet a taktika, hogy amíg van kis lapod, például egyes, akkor megpróbálod a koponyás területeken megkeresni az ötöst, hogy tudd hová kell rakni majd a végén. A cél, hogy minél tovább megtartsd az aktuális ütőkártyád, hogy minél több pontot szerezz egy kártyával, közben meg feltérképezni, hogy merre lehet az ötös.

Nem tudom mennyire érthető, vagy pontos nekem ez jött le belőle.
    Végezetül ismételten megköszönném a GF áldozatos munkáját, hogy sikerült egy érthető, legalább angol nyelvű leírást mellékelni az eventhez. :) Lehet jönni a céget mindig védő teamtagoknak azzal, hogy majd lesz leírás, még nem megy az event, kár, hogy ez nem segít semmit. Más országok közösségei már láthatták az anyanyelvükön, hogy mire kell számítani, a kártyajáték fejlesztése se gondolnám, hogy az előző egy hétben történt, gondolom a koncepció már rég megszületett, gondolom nem találtak senkit, aki egy délután alatt elkészített volna egy leírást.

Komolyan mondom egy több országban, kontinensen jelenlevő játék kiadója annyit nem képes megtenni, hogy ne csak az anyaország nyelvén mutassa be az újításokat, hanem teszem azt... Angolul?! Tudom, elég ördögtől való gondolat, el tudom fogadni, hogy csak németeket szponzorálnak de, hogy egy nyamvadt angol feliratot nem képesek odahányni... Nevetséges. A németek már úgy állnak neki az eventnek, hogy tudják mit is kell csinálni, mi meg szerecsétlenkedjünk meg pazroljunk el egy csomó paklit -ami gondolom rettentően bőségesen fog hullani- mire rájövünk mit is kell csinálni...

A videóból ítélve az aranynak sincs túl sok értékes jutalma, nyilván a fém nem fog tízesével nyílni. A bronzba miért nem lehet CSAK EGY ICI-PICIT ÉRTELMES DOLGOT RAKNI? Ördögűző egyesével, valami jobb teki, AKÁRMI amit lehet használni. Nem értékes csak legalább kinyitod, elhasználod, kész... Nem, jó lesz az az 50k yang meg 20k EXP.

Azért remélem megéri majd feljárni.

UPDATE:

Itt egy videó azoknak, akik nem beszélnek Jürgenül. Talán így kicsit tisztább, hogy mit is kell csinálni.
    Most már elég jól néz ki mondjuk az arany láda.

Nevetséges volt az egész event, kiütöttem 100-at, tehát kell 10 kari hozzá, mivel valami nagyon okos kitalálta, hogy egy karival csak egyet lehessen leadni... Szóval 2 óra alatt üss ki akkora mennyiséget, amit már megéri beváltani, majd minimum 10 karit vigyél el Map2 zenészig és add le velük. Tényleg nagyon élvezetes event mondhatom. :) Teljesen támogatom az ötletet, bár ha lesz is foci event legközelebb valószínűleg kihagyom, 11 Arany fociból jött 2 értelmes dolog a többi szemét, szóval aki ezekből tervezi beoptolni a cuccait az farmoljon ki vagy 3-400 labdát... Aztán érjen fel map2-re 40 karival. ^^

Valószínűleg az a legbölcsebb, ha megvárod az eventet, mert akkor egy kalap alatt üthetsz map1-en fejlesztőket és, ha valamilyen alterdroppos event lesz akkor még az is bejöhet a képbe. De szerintem, ha SÉ-s kesztyűt akarsz akkor várd meg az eventet, biztosan lesz olyan része is, amihez farmolni kell. :) Bár ki tudja, ahogy kivettem a CoMa posztjából valamilyen újfajta event lesz.