Posts by xzoli1

Sziasztok!

Tárgypiacos ajánlatok a rendezvényhez

Mutassatok példát, és viseljetek maszkot online is – a Tárgypiacunkon ingyenes:

Tárgy | Tárgypiacos ajánlat | Holdlámpás (narancs) | játékosonként naponta 1x | Vezér könyve+ | fiókonként naponta 4x | Arcmaszk (f, n) | fiókonként 1x | Arcmaszk+ (f, n) | Ajánlat a Tárgypiacon

Tudom nem a Team szervezi az Exp-s tárgydroppos eventet, de mégis talán ide kapcsolódik a legjobban, ezért írtam ide.

Szóval én a linkelt szöveg alapján úgy értelmeztem hogy ezek az ajánlatok végig érvényesek lesznek az event alatt, tehát december 1.ig.

Viszont ahogy észrevettem szerdai nappal kikerültek ezek a tárgypiacról. Nem tudom ez egy hiba-e, vagy sem de semmiképp sem érzem korrektnek a játékosok felé.

Ha tudod, hogy ez nem olyan event, akkor nem abba a témába kellett volna megírd.

Mindenkinek lehetősége van témanyitásra...

Új témát megnyitottam, postot áthelyeztem.

Dreamy

Sziasztok!

Mivel senki nem foglalkozott még ezzel a magyar fórumon, gondoltam felteszem a kérdést, hogy végülis a Hidra ranglistával mi lesz?

Sajnos a magyar team semmilyen infórmációt nem közölt a ranglista állapotát illetően felénk, játékosok felé. Külföldi fórumokról tudni lehetett Augusztus 28-án péntek este kikapcsolták a ranglistát a rossz működés miatt, és az addig teljesített runok után a belépőt visszakapták a játékosok ( ha a belépőt lehetett számolni a ranglistán miért nem :/:/:/:/). Ezek után eltelt a mardék 1.5 hét is az "EVENT"-ből, semilyen új információt nem kaptunk mi játékosok.

Elvileg ma, szept 8-án kellett volna megkapni a jutalmat a ranglistán helyezést elérő játékosoknak ami nyílván valóan nem történt meg.

Gondoltam ebbe a témába írom, mert az új mapok bejelentéséhez köthető event keretén belül került volna megrendezésre a ranglista.

Úgy gondolom megérdemelünk egy őszinte választ a teamtől, hogy mégis mi történt, és várható-e bármiféle új (MŰKÖDŐ) ranglista, vagy felejtsük el és lépjünk tovább.

Ranglista a Hajó megvédése kihíváshoz

• Ranglista: 08. 25. éjfél és 09. 07. 23:59 között
    • Jutalmak kiosztása: szeptember 8. Harcoljatok a "Hajó megvédése" kihíváson, és mutassátok meg Hidrának, hogy ki a főnök! Minél több kört teljesítetek, annál jobb helyezést érhettek el a weboldalon a ranglistán. Természetesen a kazamatát csoportban teljesíthetitek. Ezúttal azonban a ranglistán az fog számítani, hogy egy játékos hányszor teljesíti a kazamatát. A rendezvény végén minden szerver első 25 helyezettje a ranglistán nagy jutalmakat kap:

"A teszt szerver felszerelések egy része különleges (GM) felszerelés, amik live szerveren természetesen nem létezhetnek. Az övek nem optolhatóak. Így ilyen öv sem előállítható. Mint az optjain is látszik, ez egy mesterségesen előállított tárgy. Tesztelési célokra, kizárólag a teszt szerverre."

Sziasztok!

Felmerül a kérdés, hogyha az élő szervereken ilyen nem létezik, akkor a tesztereknek miért van rá szüksége, illetve miért ilyenekben tesztelik az új mapokat? Nyílván valós képet fognak kapni az új mapról ilyen cuccokban :pillepalle:. Aztán amikor csütörtökre/péntekre játszható lesz a szerver, és bemegy a mezei játékos kipróbálni a fantasztikus új tartalmat, rájön hogy a legelső mob ami vele szembe megy simán agyonveri a karakterét. :crazy:

Személy szerint az a véleményem az egészről, hogy nincs is értelme felmenni 120-ra egy ilyen új tartalom miatt.